Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım 37 haftalık gebeliğinde iğne kullanmadınmı??

canım sakın kalp sesini duymayı bekleme.eğer doktor bekliyelim derse başka doktora gitmeni yada doktoruna şimdi iğneye başlamak istiyorum dersin.iğne olayını sıkıntı yapma bi şekilde yapıyosun.ben göbek arada bacaktan yapıyorum.iğne küçük korkma,arada morarıyo zorlanıyoruz ama hiç önemli değil inan

ay canım benim vallahi duygulandım ağlıyorum şu anda allahım bizede nasip etsin.okadar moral olduki bu yazdıkların bana çoooook teşekkür ederim bizimle paylaştığın için.allahım sağ salim huzurla,sağlıkla,mutlulukla büyütmeni nasiip etsin....

ayyy okurken agladim resmen. allah anali babali buyutsun ins hayirli bi evlat olur bizede boyle kolay dogumlar saglikli bebekler nasip olur ins bizde yasariz. hangi hastanede dogum yaptin

Allah bebeğine ve sana sağlıklı uzun ömürler versin canım.çok duygulandım okurken.burdaki arkadaşlarımın hepsi bu duyguyu yaşasın inşallah.

22 sinde perşembe günü kontolüm var, o zaman doktora söylücem, o da artık benim ısrarlarıma dayanamayıp iğneyi vericektr, Şimdi ecopirin 100 mg içiyorum günde 1 kez. İnşallah o zamana kadar bi aksilik olmaz Allaha emanet bebeğim.

Bebe aspirini ve coraspin farki ne kızlar. Doktorların kimi al kimi gerek yok dedi gebelik oncesinde.ben alip icsem zarari olurmu. Gunde 1 tanee mi

Bebe aspirini ve coraspin farki ne kızlar. Doktorların kimi al kimi gerek yok dedi gebelik oncesinde.ben alip icsem zarari olurmu. Gunde 1 tanee mi

pıhtılaşmaya meğilliysen günde 1 bebe aspirinin bir zararı olmaz.

Merhaba kızlar...
Benim sonucumda şu şekilde

MTHFR A1298C:HETEROZİGOT MUTANT

bir sağlıklı doğumum var hiç sorunsuz..
İkincide 9 haftalık kalp durması sonucu kürtaj..
Şimdi yeniden gebelik düşünmeden önce en uygun tedavi nasıl olur.?
Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Hepinize sağlıklı gebelikler hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah..

benimde mthfr heterozigot mutasyon, faktor V heterozigot mutasyon, protein s dusuk, faktor 8 yuksek, aptt la yuksek, apcrz miydi rezistans gorulmus hersey vardi anliyacagin igne tedavisi diyip gecti. senin digerlerin normalse hap verirler belki. igne yada hap kesin doktorla goruserek kullan derim ben.

teşekkür ederim.. Diğer sonuçlarım normal.. Bakalım daha doktorla görüşmedim. sanırım doktorlar da kafasına göre takılıyor herhalde

Merhaba

sanırım değerlerimiz aynı

MTHFR A1298C:HETEROZİGOT MUTANT

bir sağlıklı doğumum var hiç sorunsuz..
İkincide 9 haftalık kalp durması sonucu kürtaj..
Şimdi yeniden gebelik düşünmeden önce en uygun tedavi nasıl olur.?
Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Ne güzel anlattınız çok duygulandım. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah

canım kanını sulandırmak için limon ve kivi tüket.,aspirini ihmal etme sakın.allahın izniyle bu süreçte yeterli olur inşalalh

Canim cok sevindim anne olmadim henuz ama anlattiklarini sanki yasamis gibiyim cunku hep o gunlerin hayalini kuruyorum insallah bana cocuk isteyen herkesede bu duygu nasip olur
Allah anali babali buyutsun uzun omurler versin evladina insallah

Maşallah yusufada sanada. Rabbim mutlu etsin ömür boyu.gözlerim dolu dolu okudum .yaşar gibi okudum.
Kaç haftalık dogdu yusuf.
Maşallah tekrar.çok sevindim ve umut oldun bana ve burdaki arkadaşlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…