- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
benim drlardan biri homosistein yüksek olursa o zmn iğneye ihtiyaç olur demişti ama tabi senin başka mutasyonlarında var bu durmda ne olur bilemiyorum..
rabbim yardımcımız olsun
Sanirim 2 tane kimyasal gebelik gecirmissin... bende 2 kumyasak 1dis gebelik 1.7 haftalik dusyk yasadim... ben.4 dr. gittim 3u kimyasal gebelikleri onemsemedi kese gorunmemis dedi. 4.dr. kimyasal gebeliklerde onemli dedi.kanda pihtilasma varsa damarlar tikaniyo ve bebegi besliyemedigi icin erken donemde bebek ölüyo dedi bana mantikli geldi... sende istersen bi dr.a daha git...
Evet canim doktorlarada kizmiyorum onlarda sonuclara dogru hareket ediyo Allah yardimcimiz olsun.En son yapılan 2 araştırma kan sulandirici iğnelerin gebeliğin devamında etkili olmadığını göstermiş. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gecmis olsun. Bakin iste ornek saglikli bi hamilelik ve sonrasinda igne kullandigi halde dusuk. Doktorum bana igneyle gelisen gebelik lerin tesaduf oldugunu soyledi. Bende kisiden kisiye değiştiğini ve tek basina pihtilasmanin engel olmadigini düşünüyorum. Bence genel olarak degilde pihtilasmanin kisi uzerindeki etkisini arastirmalilar.Bendede 677 ve 1298 heterozigot mutasyon çıktı. Dediğiniz gibi 6 yaşında sağlıklı bir oğlum var ve ben hasta olduğumu bilmeden dogurdum oğlumu. Ikinci bebeğim 22 haftalık ölünce yapılan araştırmalar sonunda durumu öğrendim. Bulabildigim en ünlü perinatoloji Prof. Una gittim. Igne folbiol aspirin kullandım. Bebeğim 19 haftalık öldü. Yine hamile kalırsam yinede iğne olurum diye düşünüyorum.
Bendede 677 ve 1298 heterozigot mutasyon çıktı. Dediğiniz gibi 6 yaşında sağlıklı bir oğlum var ve ben hasta olduğumu bilmeden dogurdum oğlumu. Ikinci bebeğim 22 haftalık ölünce yapılan araştırmalar sonunda durumu öğrendim. Bulabildigim en ünlü perinatoloji Prof. Una gittim. Igne folbiol aspirin kullandım. Bebeğim 19 haftalık öldü. Yine hamile kalırsam yinede iğne olurum diye düşünüyorum.
Bendede 677 ve 1298 heterozigot mutasyon çıktı. Dediğiniz gibi 6 yaşında sağlıklı bir oğlum var ve ben hasta olduğumu bilmeden dogurdum oğlumu. Ikinci bebeğim 22 haftalık ölünce yapılan araştırmalar sonunda durumu öğrendim. Bulabildigim en ünlü perinatoloji Prof. Una gittim. Igne folbiol aspirin kullandım. Bebeğim 19 haftalık öldü. Yine hamile kalırsam yinede iğne olurum diye düşünüyorum.
Evet canim doktorlarada kizmiyorum onlarda sonuclara dogru hareket ediyo Allah yardimcimiz olsun.
mrb canım,bendede mthfr 677-1298 heterezigot var.1 kürtaj üç düşük ardından aspirin ve hibor 3500le 35. haftada bebeğimi kaybettim.32 de coraspirin kesilmişti.bende hiç doz ayarlaması yapılıp kan akışına bakılmadı . bidahaki gbelimde doktor günde 2 adet iğne düşünüyo sabah ve akşam olmak üzere.iğneler aspirin kadar uzun süre kanı cıvıtmıyo diye biliyorum çünkü aspirini doğumdan en az iki hafta önce kesiyolar ama iğnelerin etkisi hemen hemen günlük.rabbim yardımcımız olsun çok şükür sağlıklı bir oğlun var benim hiç çocuğum yok yaş 31 oldu 4 yıldır uğraşıyom.bu arada ctuheart ın tedavisi ni çok doğru buldum.35+ 6 da coraspirin kesilmiş iğnede 1 gün önce .ayrıca hangi iğneyi kullandın canım.markalarına göre iğnelerde değişiyo en atkilisi clexan diye duydum.
Çok şükür oğlum olmasaydı çok fazla zorlanirdim. Ama sen üzülme yaşın genç. Avrupada ilk doğum yaşı 40. Allah tez zamanda sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin. Benim ilk gebelik 7 haftalık kalbi durdu. Ikincide evladım doğdu. Üçüncü 22 haftalık ölü doğum dördüncü boş gebelik beşinci 19 haftalık ölü doğum. Yani burda kime baksan ayrı bir hikaye ayrı bir acı. Allah senin sağlığını korusun , evladını kucağına almayı nasip etsin. Arastiriyoruz vazgecmiyoruz dua ediyoruz. ...
canım sana iğnenin dozumu yeterli gelmedi acaba??
Hocaya sordum Dozmu azdı diye Hayır dedi. Şimdi Hacettepe ye başvurdum. Metionin kısıtlı diyete başladım. Bakalım hayırlısı. .
mrb canım,bendede mthfr 677-1298 heterezigot var.1 kürtaj üç düşük ardından aspirin ve hibor 3500le 35. haftada bebeğimi kaybettim.32 de coraspirin kesilmişti.bende hiç doz ayarlaması yapılıp kan akışına bakılmadı . bidahaki gbelimde doktor günde 2 adet iğne düşünüyo sabah ve akşam olmak üzere.iğneler aspirin kadar uzun süre kanı cıvıtmıyo diye biliyorum çünkü aspirini doğumdan en az iki hafta önce kesiyolar ama iğnelerin etkisi hemen hemen günlük.rabbim yardımcımız olsun çok şükür sağlıklı bir oğlun var benim hiç çocuğum yok yaş 31 oldu 4 yıldır uğraşıyom.bu arada ctuheart ın tedavisi ni çok doğru buldum.35+ 6 da coraspirin kesilmiş iğnede 1 gün önce .ayrıca hangi iğneyi kullandın canım.markalarına göre iğnelerde değişiyo en atkilisi clexan diye duydum.
canım nasıl bi diyet bu ??
Zor bir diyet. Normalde yapılması bence sagliklida değil. Ama bizim durumumuzda gerekirse açlık grevi bile yapılabilir. Dimi?
Aynen öyle bii çare olarak herşeyi denemeye hazırız. Sina. Hocaya nasıl ulaştın randevu numarasını verebilirmisin. Yada özel muayehanesi varmı .
Bende 11 haftaluk hamileyim 0.6 lık clexane kullanıyorum. Sinan hocaya bi görünmek istiyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?