tesekkürler kislarevlat sevgisi öyle baskindi icimde n olursa olsun yawrumu kucagima alana kadar deniycem demistim tabi rabibmde nasip ederse diye hep dua ettim..doktorumda aynisini söyledi dogumdan sonra yanina gidince tebriklerr basardin asla pes etmedin bazi hastalarim bi kac düsükten sonra hep pes etmisti dedi...hic umudumu kaybetmemis olmam pes etmeme izin vermedi galiba
ah zamaninda bu topiki az okumadim..ilk hamileligimi 2010 yilinda yasamistim..ilk düüsk nerden bilirdim daha 4 düsük yapacagimiii..ikinisinden itibaren ögrendim pihtilasmama oldugunu 3.hemotoloji doktoru düsük doz igneye baslatti yine düsük..degistirdim doktoru 4.bes haftalikken keseyi görmeden gitti..igneyede erken basladigim halde....5..ikizdi 8 haftada igneye ragmen gittiayni hemotoloji doktoruyla devam ettim günde iki doz igne ve aspirinle sükürler olsun simdi tam 3 aylik oglum varr... dört yil icinde ikizlerle 6 bebek kaybettim aama umudumu kaybetmedim..sükürr rabbim dualarimi kabul etti..ins..sizlerede nasip eder tedavinizin pesini birakmayin gerekirse 10 doktor degistirin....rabbim yardimciniz olsun cok iyi anliyorum burdaki paylasim yapan lari
benim 2. gebelikte pıhtılaşma çıktı. valla ben bile 2. yi doğuramıycam diye üzülüyordum... ama senin yazdıklarını okuyunca umut oldu bana...
maşaallah canım çok sevindim adına senin hangi değerlerinde problem vardı bende şuan 6 haftalık gebeyim 0,4 iğne kullanıyorum 677 heterozigot var. hemetolog 0,6 vermişti ama kadın doğumcum 0,4 devam ettirdiyor
Maşallah, bebişe sağlıklı ömürler dilerim. Sanada paylaşımından dolayı cok tesekkur ederim. Bize moral verdin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kiscem senin degerin en basiti benim 4 mutasyonda vardi ikisi homozigot ikisi heterezigotuuu
pai 1 homozigot
ace homozigot
faktör 2 heterezigot
faktör 13 heterezigottuu
bende toplamda 0,6 ml kullandim ilk bastan son kadarrrr..bide aspirin..
ama seninki yeter galiba igne dozun cünkü mutasyonun en hafifiii....ins yawrunu kucagina alirsin..bide hergün bi limon suyu ictim bide kivi yedim aklinda bulunsunn..
çok geçmiş olsun, Allah yüzünü oğlundan eşinden güldürsün, kan değerlerinin snucu merak ettim,hatırlıyomusun,
rica ederim bitanem onun icin geldim yazdim cünkü sizleri cok iyi anliyorum ayni acilari bende yasadimm...kürtjlarr ilaclar igneler...lütfen umudunuzu kaybetmeyin....rabbim izin verirse hic bisey engel degill....bi sorunuz olursa bilgilerim dogrultusunda yardim ederim elimden geldiginceee
kiscem senin degerin en basiti benim 4 mutasyonda vardi ikisi homozigot ikisi heterezigotuuu
pai 1 homozigot
ace homozigot
faktör 2 heterezigot
faktör 13 heterezigottuu
bende toplamda 0,6 ml kullandim ilk bastan son kadarrrr..bide aspirin..
ama seninki yeter galiba igne dozun cünkü mutasyonun en hafifiii....ins yawrunu kucagina alirsin..bide hergün bi limon suyu ictim bide kivi yedim aklinda bulunsunn..
mhaba. bende iki düşük yaptım. şuan hamileyim ama doktor almamız lazım dedi dün. kırmızılık geldi dün sabah. iğne ve progestan kullanıyorum. daha tambir ay önce gebe kaldım. adetim son kürtajdan beri düzelmedi. kırk günde bir adet oluyorum. sonadetten tam 29 gün sonra gebe kaldım. bugün başka doktora gittim alınması için daha erken dedi. birazdan sonucu oğrencem, betahgc testi isted. eğer duşuk çıkarsa gebelik devam etmiyordur dedi. yuskek çıkarsa devam ediyoduracele etme dedi. ne yapacağımı şşaırdım. benim gibi olup sonradan kalp atışını ve bebeği duyanlar var. doktoa göre sekiz haftalık bana göre yedi haftalık olmam lazım. yarın kendi doktoruma gidicem bakalım. kürtajı henüz istemiyorum.
Merhaba arkadaslar yazilarinizi okudum ben de paylasmaya karar verdim. Ilk bebegimi 10 haftalik kalp durmasi sonucu gecen yil martta kaybettim doktor gerek yok dese de tahlillerimi yaptırdım kurtajdan 9 hafta sonra.homosistein ve protein c duzeyleri sıkıntılı cikti 2. Bebegimde 8+2de bos gebelik teshisiyle kurtaj oldum ekimde, gectigimiz subatta da kimyasal gebelik yasadim. 2 ve 3 te 0.4 clexan kullandim gunde 1 ve coraspini zaten surekli kullaniyorum. Simdi tekrar dusunuyorum ama iyi bi doktor ariyorum perintolog özellikle var mi bana tavsiyeniz? Zaten pco da var bende. Ya da tahlilleri tekrarlatmali miyim kafam karisik Allah hepimizin yardimcisi olsun
rica ederim bitanem onun icin geldim yazdim cünkü sizleri cok iyi anliyorum ayni acilari bende yasadimm...kürtjlarr ilaclar igneler...lütfen umudunuzu kaybetmeyin....rabbim izin verirse hic bisey engel degill....bi sorunuz olursa bilgilerim dogrultusunda yardim ederim elimden geldiginceee
Neden alıyolar ben onu anlamadım ?
Betahcg değerin önemli şimdi, ama keseyi görmüşsünüz kalp atışınıda duymuşsunuz, betahcg ninde bi önemi kalmamış çünkü gebesin artık o zaten yüksek çıkıcak,
bence daha kürtaj olmayın, geç döllenme olabilir, bekleyin biraz daha. inşallah beta değeriniz artmıştırmhaba. bende iki düşük yaptım. şuan hamileyim ama doktor almamız lazım dedi dün. kırmızılık geldi dün sabah. iğne ve progestan kullanıyorum. daha tambir ay önce gebe kaldım. adetim son kürtajdan beri düzelmedi. kırk günde bir adet oluyorum. sonadetten tam 29 gün sonra gebe kaldım. bugün başka doktora gittim alınması için daha erken dedi. birazdan sonucu oğrencem, betahgc testi isted. eğer duşuk çıkarsa gebelik devam etmiyordur dedi. yuskek çıkarsa devam ediyoduracele etme dedi. ne yapacağımı şşaırdım. benim gibi olup sonradan kalp atışını ve bebeği duyanlar var. doktoa göre sekiz haftalık bana göre yedi haftalık olmam lazım. yarın kendi doktoruma gidicem bakalım. kürtajı henüz istemiyorum.
--------------------------------------------------------------------------------
nim testlerde sadece A1298C heterezigot mutasyon çıktı.
bence homosistein ve protein c değerleri değişken değerler olduğu için testleri tekrarlatın. Ve iyi bir perinatolog bulup sonuçları ona gösterinBana da yardimci olabilir misiniz arkadaslar? :)
bence daha kürtaj olmayın, geç döllenme olabilir, bekleyin biraz daha. inşallah beta değeriniz artmıştır
bence homosistein ve protein c değerleri değişken değerler olduğu için testleri tekrarlatın. Ve iyi bir perinatolog bulup sonuçları ona gösterin
az evvel sonucumu aldım 12268 çıktı betahg değerim. doktor gayet iyi dedi. 12-13 gün sonra duyarsın kalp atışını dedi. ama sen haftaya yine gel dedi.rın kend doktorumla gidip konuşcam. iğne yazdırmam lazım. claxene 04 lük kullanıyorum.
ooooo maşallahhhhh 41 kereeeee
Gayet iyi işte keseyi de görmüşsünüz dış gebelik ihtimali de, yok.. Kalp atışınıda duyarsınız inşallah boş gebelik riskide ortadan kalkmış olur.
Darısı benim başıma bende haftaya bugün duyucam kalp atışını ALlah izin verirse...
vajinal bakıldı mı kalp atışına? bazen geç başlayabiliyormuş , doktorlar 9 haftaya kadar bekliyorlar. Geç atanlarda da şimdiye kadar bir sorun duymadım. iğne kaçlık kullanıyorsunuz?tam bir ay önce döllenme oldu çünkü en başında yakaladık. o güden beri iğne kullanıyorum. beni düşündürüren yedi hafta olmasına ragmen kalp atışı olmaması. ge gelişirse acaba çocukta sorun olur mu ki??
vajinal bakıldı mı kalp atışına? bazen geç başlayabiliyormuş , doktorlar 9 haftaya kadar bekliyorlar. Geç atanlarda da şimdiye kadar bir sorun duymadım. iğne kaçlık kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?