Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Maşallah, bebişe sağlıklı ömürler dilerim. Sanada paylaşımından dolayı cok tesekkur ederim. Bize moral verdin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşaallah canım çok sevindim adına senin hangi değerlerinde problem vardı bende şuan 6 haftalık gebeyim 0,4 iğne kullanıyorum 677 heterozigot var. hemetolog 0,6 vermişti ama kadın doğumcum 0,4 devam ettirdiyor

benim 2. gebelikte pıhtılaşma çıktı. valla ben bile 2. yi doğuramıycam diye üzülüyordum... ama senin yazdıklarını okuyunca umut oldu bana...

sakin pes etme canim buna önce kendin inanmalisinn

sen buna inanamassan olmazki zaten eger cok istiyosan ikinciyi hep olacak ins diyeceksin

yaw ben umutsuz vakaydim doktorlar bile kesin bisey diyemiyodu igne kullandigim halde 3 bebek kaybettim ama zamani varmis sabredip dua etmek lasimm

maşaallah canım çok sevindim adına senin hangi değerlerinde problem vardı bende şuan 6 haftalık gebeyim 0,4 iğne kullanıyorum 677 heterozigot var. hemetolog 0,6 vermişti ama kadın doğumcum 0,4 devam ettirdiyor

kiscem senin degerin en basiti benim 4 mutasyonda vardi ikisi homozigot ikisi heterezigotuuu

pai 1 homozigot

ace homozigot

faktör 2 heterezigot

faktör 13 heterezigottuu

bende toplamda 0,6 ml kullandim ilk bastan son kadarrrr..bide aspirin..

ama seninki yeter galiba igne dozun cünkü mutasyonun en hafifiii....ins yawrunu kucagina alirsin..bide hergün bi limon suyu ictim bide kivi yedim aklinda bulunsunn..

Maşallah, bebişe sağlıklı ömürler dilerim. Sanada paylaşımından dolayı cok tesekkur ederim. Bize moral verdin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rica ederim bitanem onun icin geldim yazdim cünkü sizleri cok iyi anliyorum ayni acilari bende yasadimm...kürtjlarr ilaclar igneler...lütfen umudunuzu kaybetmeyin....rabbim izin verirse hic bisey engel degill....bi sorunuz olursa bilgilerim dogrultusunda yardim ederim elimden geldiginceee

canım bende hergün limon suyu içmeye dikkat ediyorum yarım yarım içiyorum. sen sabat 0,3 akşam 0,3 kullandın sanırım

çok geçmiş olsun, Allah yüzünü oğlundan eşinden güldürsün, kan değerlerinin snucu merak ettim,hatırlıyomusun,

mhaba. bende iki düşük yaptım. şuan hamileyim ama doktor almamız lazım dedi dün. kırmızılık geldi dün sabah. iğne ve progestan kullanıyorum. daha tambir ay önce gebe kaldım. adetim son kürtajdan beri düzelmedi. kırk günde bir adet oluyorum. sonadetten tam 29 gün sonra gebe kaldım. bugün başka doktora gittim alınması için daha erken dedi. birazdan sonucu oğrencem, betahgc testi isted. eğer duşuk çıkarsa gebelik devam etmiyordur dedi. yuskek çıkarsa devam ediyoduracele etme dedi. ne yapacağımı şşaırdım. benim gibi olup sonradan kalp atışını ve bebeği duyanlar var. doktoa göre sekiz haftalık bana göre yedi haftalık olmam lazım. yarın kendi doktoruma gidicem bakalım. kürtajı henüz istemiyorum.

mhaba. bende iki düşük yaptım. şuan hamileyim ama doktor almamız lazım dedi dün. kırmızılık geldi dün sabah. iğne ve progestan kullanıyorum. daha tambir ay önce gebe kaldım. adetim son kürtajdan beri düzelmedi. kırk günde bir adet oluyorum. sonadetten tam 29 gün sonra gebe kaldım. bugün başka doktora gittim alınması için daha erken dedi. birazdan sonucu oğrencem, betahgc testi isted. eğer duşuk çıkarsa gebelik devam etmiyordur dedi. yuskek çıkarsa devam ediyoduracele etme dedi. ne yapacağımı şşaırdım. benim gibi olup sonradan kalp atışını ve bebeği duyanlar var. doktoa göre sekiz haftalık bana göre yedi haftalık olmam lazım. yarın kendi doktoruma gidicem bakalım. kürtajı henüz istemiyorum.
--------------------------------------------------------------------------------
nim testlerde sadece A1298C heterezigot mutasyon çıktı.

mrb canım bende 35 .haftada kaybettim bebeğimi hibor 3500 kullanırken .yeni gebelikte günde iki kez iğne kullanıcam bende.coraspirini ne zaman kestin canım sen

Neden alıyolar ben onu anlamadım ?
Betahcg değerin önemli şimdi, ama keseyi görmüşsünüz kalp atışınıda duymuşsunuz, betahcg ninde bi önemi kalmamış çünkü gebesin artık o zaten yüksek çıkıcak,

Bana da yardimci olabilir misiniz arkadaslar? :)

canım böle güzel haberler duyunca gercekten cok mutlu oluyorum.alalhım bizede kucagımıza almayı nasip etsin

az evvel sonucumu aldım 12268 çıktı betahg değerim. doktor gayet iyi dedi. 12-13 gün sonra duyarsın kalp atışını dedi. ama sen haftaya yine gel dedi.rın kend doktorumla gidip konuşcam. iğne yazdırmam lazım. claxene 04 lük kullanıyorum.

bence daha kürtaj olmayın, geç döllenme olabilir, bekleyin biraz daha. inşallah beta değeriniz artmıştır

Bana da yardimci olabilir misiniz arkadaslar? :)
bence homosistein ve protein c değerleri değişken değerler olduğu için testleri tekrarlatın. Ve iyi bir perinatolog bulup sonuçları ona gösterin

tam bir ay önce döllenme oldu çünkü en başında yakaladık. o güden beri iğne kullanıyorum. beni düşündürüren yedi hafta olmasına ragmen kalp atışı olmaması. ge gelişirse acaba çocukta sorun olur mu ki??

ooooo maşallahhhhh 41 kereeeee
Gayet iyi işte keseyi de görmüşsünüz dış gebelik ihtimali de, yok.. Kalp atışınıda duyarsınız inşallah boş gebelik riskide ortadan kalkmış olur.
Darısı benim başıma bende haftaya bugün duyucam kalp atışını ALlah izin verirse...

inşallah duyarsın canım. belki ikimiz birlikte duyarız. haftaya ine kontrole gidicem. yarın doktorla konuşup şu kurtaj işini kafasından silicem bi de işt eiğne yazıdrcam. seni ne kadarlık peki??

vajinal bakıldı mı kalp atışına? bazen geç başlayabiliyormuş , doktorlar 9 haftaya kadar bekliyorlar. Geç atanlarda da şimdiye kadar bir sorun duymadım. iğne kaçlık kullanıyorsunuz?

vajinal bakıldı mı kalp atışına? bazen geç başlayabiliyormuş , doktorlar 9 haftaya kadar bekliyorlar. Geç atanlarda da şimdiye kadar bir sorun duymadım. iğne kaçlık kullanıyorsunuz?

kahverengi akıntı var diye bakmadı gerek görmedi. iğneyi 04 lük kullanıyorum. kendim yapıyorum iğnemi. şimdi dinlencem on gün.

bence homosistein ve protein c değerleri değişken değerler olduğu için testleri tekrarlatın. Ve iyi bir perinatolog bulup sonuçları ona gösterin[/QUOTE]

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim arastiriyorum perintolog ama cok var tavsiye uzerine olsa daha iyi olacak tabi ama bulmaya calisacagim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…