evet banada kurtaj yapan doktorum dusugun tedavisi yok demisti. o igneler haplar satilmasi icin veriliyoms ise yaramiyormus nette de oyle yaziyor. bi umudum var onuda alip korkutuyolar insani :-( genlerde olup dusuk yapan ailemizde yok demissiniz. benim ananemin hep dogmadan yada dogunca olurmus ummusubyan var demisler muska tasimis hamilelikte doguncada anneme takmis oyle olmemis guyabelki ondada kan pihtilasmasi vardi. genlerdeki hastaliklar genelde bir nesil atlarmis. allah buyuk ol der ins olur bukez bebegimiz
Bende taktım onlardan, ama kaderin önüne geçilmiyor. Böylesi hayırlı demekki. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
annem bana da yaptiralim tak falan dedi de korkarim o islerden gitmiyorum. evinde kuranini oku duani et gerisi allaha bagli napsak bos canim. elbet gunu vardir o gun gelecek eminim
bi kadin tv ye telden baglanmisti 14 dusugumu ne olmus. onun psikolojisini dusunemiyorum bile. boyle seyleri gordukce sukur ediyor insan.Inşallah arkadaşım inşallah. ..
bi kadin tv ye telden baglanmisti 14 dusugumu ne olmus. onun psikolojisini dusunemiyorum bile. boyle seyleri gordukce sukur ediyor insan.
Ölü doğum yapali 30 gün oldu. Geçmiş olsun demeye gelenlerden biri oğlum olduğunu bilmiyormus. Onu duyunca birden benim doğum yaptığımı unuttuda ben sanki deliymisimde o yüzden hastanede yatiyormusum gibi bağırmaya başladı. Oğlun varmış ya ne yatiyon burda filan diye. Allahım dedim sonra kapıya ziyaret yasak yazdirdim.
manyak dolu iste. boyleleri yuzunden insanlardan uzaklasir oldum. benim arkdsiminda ilkokula giden kizi var sonra iki dusugu oldu. simdide hamile igne kullanio. benimde hic yok bitane olsa eminin bitane daha olsun isticem. o yuzden yargilamamak lazim. gecmis olsun bidaha yasatmasin ins allah
Ölü doğum yapali 30 gün oldu. Geçmiş olsun demeye gelenlerden biri oğlum olduğunu bilmiyormus. Onu duyunca birden benim doğum yaptığımı unuttuda ben sanki deliymisimde o yüzden hastanede yatiyormusum gibi bağırmaya başladı. Oğlun varmış ya ne yatiyon burda filan diye. Allahım dedim sonra kapıya ziyaret yasak yazdirdim.
Allah herkese anne olmayı nasip etsin. Inşallah. . Anayı kuzusuz,kuzuyu anasız koymasın.
Canım 35 haftada çocuk kaybetmek çok zor allah sabır versin. Ama belki teselli olur. 32 haftadan sonra Aspirinin kesilmesi doğru olan yoksa bebeğin kalbinde açık kalması gereken bir damarı kapatıyor. Sen hamile kalabildigine ve bebeğini o kadar buyutebildigine Sevin. Birdahakine bebek sağlıkla doğar inşallah. ..
amin cnım.burdakiler kullanmış canım 35- 36 ya kadar sıkıntı yaşayan duymadım. sende bi dahakine dozunu yükselterek dene ,homosisteine baktırdın mı canım benim oda düşük çıktı 5,02 dr diyet vercekti vermedi.yinede kendimce dikkat ediyom.sana nasıl bi diyet verdi mutasyonlarımız aynıya paylaşırsan çok sevinirim.
ne yapacağımız şaşırdık canım ve içinde bulunduğumuz durum cok zor.evlat kaybetmenın acısı bambaşka..inş herkes için en uygun tedavı yontemını dr u bulur ve herke yavrusuna kavuşur...bende okudum mthfr677c heterozigotsa ama homosistein normalse korkmaya gerek yok yazıyor ama tabi bende factor v te olduğundun benim korkmama gerek varartık sinirden gülüyorum 201 tane işçimizi de kaybettik Allah bol bol sabırlar versin yakınlarına çok üzücü..
ah zamaninda bu topiki az okumadim..ilk hamileligimi 2010 yilinda yasamistim..ilk düüsk nerden bilirdim daha 4 düsük yapacagimiii..ikinisinden itibaren ögrendim pihtilasmama oldugunu 3.hemotoloji doktoru düsük doz igneye baslatti yine düsük..degistirdim doktoru 4.bes haftalikken keseyi görmeden gitti..igneyede erken basladigim halde....5..ikizdi 8 haftada igneye ragmen gittiayni hemotoloji doktoruyla devam ettim günde iki doz igne ve aspirinle sükürler olsun simdi tam 3 aylik oglum varr... dört yil icinde ikizlerle 6 bebek kaybettim aama umudumu kaybetmedim..sükürr rabbim dualarimi kabul etti..ins..sizlerede nasip eder tedavinizin pesini birakmayin gerekirse 10 doktor degistirin....rabbim yardimciniz olsun cok iyi anliyorum burdaki paylasim yapan lari
ah zamaninda bu topiki az okumadim..ilk hamileligimi 2010 yilinda yasamistim..ilk düüsk nerden bilirdim daha 4 düsük yapacagimiii..ikinisinden itibaren ögrendim pihtilasmama oldugunu 3.hemotoloji doktoru düsük doz igneye baslatti yine düsük..degistirdim doktoru 4.bes haftalikken keseyi görmeden gitti..igneyede erken basladigim halde....5..ikizdi 8 haftada igneye ragmen gittiayni hemotoloji doktoruyla devam ettim günde iki doz igne ve aspirinle sükürler olsun simdi tam 3 aylik oglum varr... dört yil icinde ikizlerle 6 bebek kaybettim aama umudumu kaybetmedim..sükürr rabbim dualarimi kabul etti..ins..sizlerede nasip eder tedavinizin pesini birakmayin gerekirse 10 doktor degistirin....rabbim yardimciniz olsun cok iyi anliyorum burdaki paylasim yapan lari
çok geçmiş olsun canım ya maşallah sana pes etmemişsin ve mükafatını almışsın Allahım herkese yardımcı olsun şifasını versin inşallah..
çok geçmişş olsun azminizden dolayı seni kutluyorum gerçekten...
tesekkürler kislarevlat sevgisi öyle baskindi icimde n olursa olsun yawrumu kucagima alana kadar deniycem demistim tabi rabibmde nasip ederse diye hep dua ettim..doktorumda aynisini söyledi dogumdan sonra yanina gidince tebriklerr basardin asla pes etmedin bazi hastalarim bi kac düsükten sonra hep pes etmisti dedi...hic umudumu kaybetmemis olmam pes etmeme izin vermedi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?