progesteron da kullanıyorsundur o zaman? bol bol dinlen, inşallah bebeğin sorunsuz büyür de pıt pıtları duyarsınkahverengi akıntı var diye bakmadı gerek görmedi. iğneyi 04 lük kullanıyorum. kendim yapıyorum iğnemi. şimdi dinlencem on gün.
hangi şehirdesiniz? bursa ise yardımcı olabilirimCevabiniz icin cok tesekkur ederim arastiriyorum perintolog ama cok var tavsiye uzerine olsa daha iyi olacak tabi ama bulmaya calisacagim artik
progesteron da kullanıyorsundur o zaman? bol bol dinlen, inşallah bebeğin sorunsuz büyür de pıt pıtları duyarsın
Su an siirtteyim ama tayin bekliyoruz bursa gayet uygun olabilir yaza, tavsiyeniz cok isime yarar:))hangi şehirdesiniz? bursa ise yardımcı olabilirim
Bursa'ya tayininiz çıkarsa prof.dr. gürkan uncu, prof.dr.yalçın kimya ve doç.dr.murat arslan'ı tavsiye edebilirim. Belki işinize yararSu an siirtteyim ama tayin bekliyoruz bursa gayet uygun olabilir yaza, tavsiyeniz cok isime yarar:))
inşallah duyarsın canım. belki ikimiz birlikte duyarız. haftaya ine kontrole gidicem. yarın doktorla konuşup şu kurtaj işini kafasından silicem bi de işt eiğne yazıdrcam. seni ne kadarlık peki??
Bursa'ya tayininiz çıkarsa prof.dr. gürkan uncu, prof.dr.yalçın kimya ve doç.dr.murat arslan'ı tavsiye edebilirim. Belki işinize yarar
evet sabah aksam dedigin sekilde kullandim ignemicanım bende hergün limon suyu içmeye dikkat ediyorum yarım yarım içiyorum. sen sabat 0,3 akşam 0,3 kullandın sanırım
seni diger topikten taniyorum canim benim..basin saolsun cok üzüldüm yawruna..ins bunun mükafatini rabbimden alirsin:26:aspirini aslinda 32 de kesecektimmdoktorumla öyle konusmustuk daha fazla kullandirtmama demisti..ama 27.haftada kan verdim hemotoloji doktoruna trombosit sayimda acayip düsüklük vardi hemen keselim dedi..bende iki hafta daha kullandim korka korka 29.haftada kestim .ama sükürler olsun bisey olmadi aslinda daha öncede kesebilirmisim ama cesaret edememistim.yani 10 hafta aspirinsiz ..39.haaftada normal dogum yaptim cogunluk sezeryan olurken..hic bi sorunda olmadi normal dogumda ....mrb canım bende 35 .haftada kaybettim bebeğimi hibor 3500 kullanırken .yeni gebelikte günde iki kez iğne kullanıcam bende.coraspirini ne zaman kestin canım sen
canım böle güzel haberler duyunca gercekten cok mutlu oluyorum.alalhım bizede kucagımıza almayı nasip etsin
evet sabah aksam dedigin sekilde kullandim ignemi
seni diger topikten taniyorum canim benim..basin saolsun cok üzüldüm yawruna..ins bunun mükafatini rabbimden alirsin:26:aspirini aslinda 32 de kesecektimmdoktorumla öyle konusmustuk daha fazla kullandirtmama demisti..ama 27.haftada kan verdim hemotoloji doktoruna trombosit sayimda acayip düsüklük vardi hemen keselim dedi..bende iki hafta daha kullandim korka korka 29.haftada kestim .ama sükürler olsun bisey olmadi aslinda daha öncede kesebilirmisim ama cesaret edememistim.yani 10 hafta aspirinsiz ..39.haaftada normal dogum yaptim cogunluk sezeryan olurken..hic bi sorunda olmadi normal dogumda ....
aminnn
amin canım .tşk ederim cevabın için.aspirini daha uzun süre kullananları araştırıyom bende canım.dozun yetersiz kalmış olabikleceğini düşündüm için sende aylık apt ye baktılarmı canım.
kiscem aspirini bence cok fazla kullanmamak lasim benim hem kadin dogumcum hemde hemotoloji doktorum en fazla 32 .haftaya kadar dediler....sonuna kadar kullanan var ama hem dogumu hem bebek kalbinde hasar olusturmaya gerek yok..dogumda ise allah göstermesin kanamaya neden olabilirrr...sen bence cok takilma aspirine..ama igne dozunda senle hemfikirim az gelmis olabilirsen aspirinden cok igne dozunu ii ayarlayacak bi doktor bul..evet benim aylik aptt,inr,d-dimer,faktör xa ve bicok seyime bakiliyodu.....bunlara bakacak doktor bull gerisi artik rabbime kalmisss
ne yapcam hiç bilmiyom canım.dr iğneyi gebelkte sabah akşam kullandırıcakta.ben aspirini 36 kadar kullananların sorun yaşayıp yaşamadını merak ediyom.bebeğimin hiç sıkıntısı yoktu yoksa dozu eksik kalmış tır diye tahmin ediyom.iğnenin dozunu yükseltcek sabah akşam kullandırıcak ama yinede asprinde kullanmanın zararı yoksa onuda kullanmak istiyom sonuna kadar.canım o kadar yandıki bebeğimin ölü yüzünü görüp öpmek çok zor geldi .yeterki bebeğim sağlıklı canlı doğsun kan kaybı umrumda değil.
yasamayan var aspirini 38.haftaya kadar kullanipta ama bende aspirinin artik o kadar gerekli olmadigina inananlardanim yani 32 dan sonra kullanmayi kasdediyorum..benim o kadar cok mutasyonum oldugu halde 29 .haftada biraktim hic bi sorun yasamadim...bende korkuyodum bisey olurmu aspirini birakinca diye ama sükür hic bisey olmadi..hem faydasinin olmadgina inana doktor cok..3 hemotoloji doktoruna gittim 3 de kullnmiycaksin dedi...ama ben yinede kullandim doktorum tamam o zaman korkuyosan kullan bi müddet dedi ..aslindaa biz onu kalp hastalarina veriyoruz gebelere hic vermiyorum dedi..rabbim tekrarini yasatmasin bidaha..cok zor günler gecirmisisn.. ama kan kabi umrumda degil deme yawrun dogdduktan sonra sana htiyaci var kim senin gibi bakabilir sicakligini verebilirki.....:26:hersey güzel olacak inaan buna acini tamamen asla unutmazsin biliyorum ama yen iyawrunla hafifleyecektir....
Gecmis olsun canim yavrunu allah bagislasin trombofoli panelin nasil hangi genleri tasiyosun.ah zamaninda bu topiki az okumadim..ilk hamileligimi 2010 yilinda yasamistim..ilk düüsk nerden bilirdim daha 4 düsük yapacagimiii..ikinisinden itibaren ögrendim pihtilasmama oldugunu 3.hemotoloji doktoru düsük doz igneye baslatti yine düsük..degistirdim doktoru 4.bes haftalikken keseyi görmeden gitti..igneyede erken basladigim halde....5..ikizdi 8 haftada igneye ragmen gittiayni hemotoloji doktoruyla devam ettim günde iki doz igne ve aspirinle sükürler olsun simdi tam 3 aylik oglum varr... dört yil icinde ikizlerle 6 bebek kaybettim aama umudumu kaybetmedim..sükürr rabbim dualarimi kabul etti..ins..sizlerede nasip eder tedavinizin pesini birakmayin gerekirse 10 doktor degistirin....rabbim yardimciniz olsun cok iyi anliyorum burdaki paylasim yapan lari
yasamayan var aspirini 38.haftaya kadar kullanipta ama bende aspirinin artik o kadar gerekli olmadigina inananlardanim yani 32 dan sonra kullanmayi kasdediyorum..benim o kadar cok mutasyonum oldugu halde 29 .haftada biraktim hic bi sorun yasamadim...bende korkuyodum bisey olurmu aspirini birakinca diye ama sükür hic bisey olmadi..hem faydasinin olmadgina inana doktor cok..3 hemotoloji doktoruna gittim 3 de kullnmiycaksin dedi...ama ben yinede kullandim doktorum tamam o zaman korkuyosan kullan bi müddet dedi ..aslindaa biz onu kalp hastalarina veriyoruz gebelere hic vermiyorum dedi..rabbim tekrarini yasatmasin bidaha..cok zor günler gecirmisisn.. ama kan kabi umrumda degil deme yawrun dogdduktan sonra sana htiyaci var kim senin gibi bakabilir sicakligini verebilirki.....:26:hersey güzel olacak inaan buna acini tamamen asla unutmazsin biliyorum ama yen iyawrunla hafifleyecektir....
tam bir ay önce döllenme oldu çünkü en başında yakaladık. o güden beri iğne kullanıyorum. beni düşündürüren yedi hafta olmasına ragmen kalp atışı olmaması. ge gelişirse acaba çocukta sorun olur mu ki??
aynı şeyleri benim dr umda söyledi.pıhılaşmanın etki edip etmediğini açlık homosistein testinin sonucan bakarak karar verebilirzi dedi.
başka bir dr da c677 heterozigot olduğumu görünce zaten herkeste var dedi ama yinede iğne kullanmam gerektiğini söyledi..
birde dün coraspinin reçetesini okudum heparin lerle(kullanacagmız iğneler yani) birlikte kullanılmaz diyor..Herşey çok karışık şuan kafamda
evet sabah aksam dedigin sekilde kullandim ignemi
seni diger topikten taniyorum canim benim..basin saolsun cok üzüldüm yawruna..ins bunun mükafatini rabbimden alirsin:26:aspirini aslinda 32 de kesecektimmdoktorumla öyle konusmustuk daha fazla kullandirtmama demisti..ama 27.haftada kan verdim hemotoloji doktoruna trombosit sayimda acayip düsüklük vardi hemen keselim dedi..bende iki hafta daha kullandim korka korka 29.haftada kestim .ama sükürler olsun bisey olmadi aslinda daha öncede kesebilirmisim ama cesaret edememistim.yani 10 hafta aspirinsiz ..39.haaftada normal dogum yaptim cogunluk sezeryan olurken..hic bi sorunda olmadi normal dogumda ....
aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?