Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gözün aydın canım darısı bizlere inş.

Gecmis olsun canim yavrunu allah bagislasin trombofoli panelin nasil hangi genleri tasiyosun.
saol canim benim darisi sizlere olsun ins...

benim 4 gende var ikisi heterezigot ikisi homozigot..

pai 1 homozigot

ace homozigot

faktör 2 heterezigot

faktör 13 heterezigot
canım sana daha önce hanggi dozu vermişlerdi 0,2 mi

evet 3.bebegimde hemotoloji doktoru 0,2 den fazla vermem demisti...malaesef 4 aylik oglum evde elime geldi evde kanamali bi sekilde dogum yaptim..tabi bidaha kapisinin önünden gecmedim..baska hemotoloji doktoru buldum.. ilk önce 0,3 fragmin verdi besinci haftada keseyi bile göremedik..ayni doktorla devam ettim güvenmistim nedense bu sefer günde iki defa 0,3 igne verdi ama ikizlerim 8.haftada düsük oldu yine...degistirmedim doktorumu yine hamile kaldim yine ayni igne ile 0.3 ml kullanarak günde iki defa oglumu kucagima aldim sükürler olsun..ikizlerimde ayni doz kullandiigm halde kaybetmistim..belki onlari kan pihtilasmasi degilde baska seyden dolayi kaybetmis olabilirimm....

iğne kullanırken mi oldu doğumunuz ben de normal istiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz.

evet canim hemde günde iki defa kullaniyodum..sabah ignemi yapmistim...saat 10 da..öglen 3 gibi tuhaf biseyler hiisettim belden giren cok okumustum gercek sanci belden baslar diye..doktorum sanci süphesinde igneyi olma demisti...aksam ignemi normalde 22.00 yapacaktim..ama zaten ona gerek kalmadi aksam 7 gibide suyum geldi....hastaneye gittim...saat 22 gibi..sabah 04 .00 oglumu kucagima aldim hic bi sorun ne yasamadim sükürler olsun..seninki tek ögünse bence hic bi sikinti olmaz..sancidan süphelenirsen bi birakirsin bakarsin yalanci ise igneye devam edersin...igne apirin gibi degil zaten etkisi sadece 12 sat ne...

günde bir doz 0,4'lük clexane kullanıyorum. coraspini 33. haftada bırakırız demişti ama ben 2-3 günde bir tane alıyorum. belki almam bir daha. doktorum iğnenin normal doğumla ilgisi yok diyor içimi çok rahatlatıyor. inşallah bi sıkıntı olmaz. Allah bebeklere sağlık versin. sizin kuzuya da uzun hayırlı ömürler versin birlikte

amin saol canim..

aspirini alma bence ben 29 .haftada biraktim birakirken korktum bisey olurmu diye ama sükür hic bi sorun yasamadimins sende normal dogu myaparsinn yawrunu saglicakla kucagina alirsinn

iyi aksamlar. ben 6 haftalıkken ilk hamileliğimde düşük yasadım. mthfr 1298 heterozigot çıktı.bir doktor bu heterozigot önemli değil, toplumda %35-40 lık kısımda bu durum var ve farkında bile değiller,sağlıklı doğum yapabiliyolar dedi.ilaç iğne önermedi.

şuan 7 haftalık hamileyim.şuanki doktorum 100mg günde 1tane corasprin kullanmaya başlayalım, 32. haftaya kadar kullanalım dedi.sadece tedbir amaçlı veriyorum dedi.uzun süre corsprinin bebeğe zararı olur mu? kullanmasam ne olur ki? benim gibi olan var mı?

Hayirli olsun.. Allah tamamına erdirsin inşallah.. Başka Dr.unda fikrini al bence ama kullanip ve saglikli doğum yapanlar var. Genelde mthfr onemsenmiyor ve heterozigit ise hic gerek duymuyorlar. Bende ayni mutasyondayum. Bir saglikli gebelik birde 9 haftalik düşük var. Şimdi yeniden gebelik dusunuyorum kismetse. Herhangi birşey kullanmayacagim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herbir doktor farklı farklı seyler sölüyor. inan kafam o kadar karışık ki. hakkımızda hayırlısı. suan birkaç hafta corasprin kullanayım sonra yine doktora danışıcam. 3 aylık olsak hayırlısıyla....

Rabbim nasip ederse olursun kucaginada alirsin inşallah..bende öyle kafam karisik ama sikma canini keyfini cikar üzülme bu gen %80 kadınlarda varmis yani çoğu insanda pozitif olabiliyormus.. Dusugun sebebi bu olmayabilir..

mrhb arkadaşlar gebelikte hibor iğne kullanırken clexan geçilse problem olurmu bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirm acil cevap bekliyom.

merhaba canım benim de sadece mthfr 1298 heterezigottu pıhtılaşmam , coraspinn ve iğne kullandım ben, her doktor faarklı şeyler söyledi, inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

mrhb arkadaşlar gebelikte hibor iğne kullanırken clexan geçilse problem olurmu bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirm acil cevap bekliyom.
merhaba mutasyonunuz nedir? faktör 5 lere genelde hibor veriliyor sanırım..benim mutasyonumda faktör 5 heterezigot 9 ay boyunca hibor 3500 0.2 mg iğne kullandım..şükürler olsun 1 yaşında oğlum var şu an..Doktorunuza bir danışın derim..geçmiş olsun..

mrb canım,mthfr 1298-677 hetereziğot mutasyonlarım var.bebeğimi hibor 3500 kullanırken 35.haftada kaybettim .o yüzden tekrardan hibor kullanmak istemiyorum o yüzden sordum..iki gündür gebelik şüphesiyle evdeki hibordan kullanıyodum.bugün test yaptım pozitif clexana geçmek istedim o yüzden

Arkadaşlar merhaba ben 14 haftalık hamileyim clexane 0 4 lük kullanıyorum iğnemi karından vuruyorum ama karnim yavaştan gerilmeye başladı siz doğuma kadar iğneyi nerden vurdunuz karından vurmak ilerleyen gebelik haftalarında bebek için bi sorun oluştururmu çünkü karnım iğneyi vurduğumda bazen kanıyor...

ben 30.haftaya kadar karnımdan yaptım, 30. haftadan snra kollarımdan yapmaya başladım,sadece bir kez de bacağımdan vuruldum, 37+4 te doğum oldu, iğneden sonra çıkartırken bazen kan çıkıyordu bu önemli değil bebeğe herhangi bir zarar vermiyor , inşallah siz de sağlıkla bebeğinize kavuşursuuz

Hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ..

HAME0101; tekrar hayırlı olsun. ..

Hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ..

hamile misin canım hayırlı olsun ben hemen hamile kalamıyorum yazmıştın geçenlerde bak hemencik kalmışsın Allah devamını sağlasın inşallah ben de hemen hamile kalamıyorum ilk hamileliğim 8.ayımda olmuştu 3 aydır da korunuyorum şubatta kürtaj oldum bu ay kısmetse bende çalışmalara başlamak istiyorum kürtajdan sonra kist sorunum oluştu onun tedavisini görüyorum bu hafta dr kontrolüm var hafta sonu da regl olucam az kaldı yani inşallah bende çalışmalara başlayabilirim bu ay

çok şükür canım.rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder.evet zor gebe kalıyorum.iki aydır korumuyodum bu ayda olmasaydı doktor ya yumurta takibi ya benim ısrarımla yaparsa aşılama istiyodum .eşimin durumunu anlatınca olamz dememişti. çok şükür rabbim aratmadı.eşten kaynaklı problemde var bizde.bu ay yaptıklarımı sayayım sana:adetten hemen sonra belime yakı yapıştırdım iki gün durdu çıkardım.,soğukluk varsa alsın diye gebe kalmak isteyenler sayfasında okudum.kendime incir havuç kürü eşime keçiboynuzu kürü yaptım... rabbim ol desin .hiç umudum yoktu sadece iki kez birlikte olabildik bazı sorunlardan dolayı .erken yumurtlamış olmalıyım çünkü yumurtlama günüm 1 mayıstı ama biz ne o gün nede sonrası birlikte olabildik.rabbim tez vakitte sanada aratmadan göndersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…