hamile misin canım hayırlı olsun ben hemen hamile kalamıyorum yazmıştın geçenlerde bak hemencik kalmışsın Allah devamını sağlasın inşallah ben de hemen hamile kalamıyorum ilk hamileliğim 8.ayımda olmuştu 3 aydır da korunuyorum şubatta kürtaj oldum bu ay kısmetse bende çalışmalara başlamak istiyorum kürtajdan sonra kist sorunum oluştu onun tedavisini görüyorum bu hafta dr kontrolüm var hafta sonu da regl olucam az kaldı yani inşallah bende çalışmalara başlayabilirim bu ay
bide bol bol dua canım yzmayı unuttum .7 GÜNLÜK AYETEL KÜRSÜ VAR hergün belli bi sayıda okuyon yedi gün onu yapmıştım buay.
bide bol bol dua canım yzmayı unuttum .7 GÜNLÜK AYETEL KÜRSÜ VAR hergün belli bi sayıda okuyon yedi gün onu yapmıştım buay.
canım hayırlı olsun gebeliğin şimdi kaçlık iğne kullanacaksın kilon kaç
sağol canım isteyen herkese nasip olur inşallah. henüz doktor kontrolüne gitmedim ama doktorum gebe kalır kalmaz clexan 4 vermişti 53 kiloyum neye göre ayarladı bilmiyom .ama gebelikte iki iğneye çıkıcaz dedi .çünkü hibor 3500 le 35 haftalık kaybım var dozun eksik geldiği düşünülüyo.sizin kiloya göremi ayarlanıyo kısmetse perşembe gidicem doktora yazarım.coraspirinde kullanıyom.
Kizlar en son doktora gittigimde igne onermemisti ve ignenin etkileri bebegin uzerinde nasil daha kesin arastirma yapilmadi demisti. Kimisi igneden fayda gorurken kimisi fayda gormuyo. Bende o gunden itibaren arastiriyorum. Doktor sitesine uyeyim ordaki doktorlarada sordum onlar kullanmami onermedi.
Benim genlerim mthfr c677f ve mthfr a1298c.PAI heterezigot bu arada.
MTHFR genlerinin gebelikte zarari yok diger genlerin bazilari zararli. Tek basina bu sonuclara gore igne kullanmak dogru degil kandaki homosistein bakilmasi sart. Ayrica antifosfolipit sendromu açısından Antifosfolipit antikor, lupus antikoagulanı, β2-glikoprotein-1 belirteçleri de bakilmali ve bunlarin sonucuna gore igne kullanmali.
Kizlar bende bu tahlilleri yaptiricam ve bose cikmazsa igne kullanmayi dusunmuyorum. Bu yazdiklarimi heterezigotlar icin yazdim bende homozigot olmadigi icin onlar hakkinda arastirmadim. Belki faydasi olur diye sizinlede paylastim.
mrb canım bendede mthfr 677-1298 heterezigot var benim 1 kürtaj 4 düşük 1 canlı 1 dondurulmuş tüp başarısızlığı sonunda çok erken başlanan coraspirin ve hiborla gebeliğim 35 . haftaya kadar geldi dozun eksik geldi düşünülüyo.doktor sitesine bende üyeyim fakat banada bebeğimin doz yetersizliği yüzünden kaybedilmedini çok yazan oldu fakat. bu kadar kayıp üzerine iğne ve aspirinsiz bir doğum düşünemiyom.hastalık yok hasta var diye bi tabir vardır. özellikle bebeğimi kaybettikten sonra çok doktora gittim .perinatolog ,riskli gebelik uzmanı... ve hibor 3500 ün bana yetersiz geldiği bi dahaki gebelimde clexan 4 başlicam ve kısa zamanda iğnem günde ikiye çıkcak sanırım 0,3 sabah 0,3 akşam.ayrıca benim homosisteinimde düşük .anlican canım hetereziğot basit bişi değil en azından benim için iğnesiz aspirinsizde bebeğimi kucağıma alcamı düşünmüyom.sende gebelik kaybın azsa bikere dene ilaçsız ama beniim kanatım bu tedavi iğnesiz aspirinsiz olmaz
arkadaşlarım tecrübelerinizden yararlanmak istiyorummm,hamilelik öncesinde folik asit dışında,aspirin,coraspin kullanıyor muydunuz,gereklimi,ve bu durumda olup iğne tedavisi olan var mı,clexine başka ne var,hangisi daha iyi,lütfen yardım...
Canim benim homosisteine bakilmadi simdi bide onun icin gitcem. Igne konusunda cok karardizim kullanmayip bebegimi kaybetmekten ve kullanip bebegimi kaybetmekten korkuyorum.allah yardımcı miz olsun
mrb canım bendede mthfr 677-1298 heterezigot var benim 1 kürtaj 4 düşük 1 canlı 1 dondurulmuş tüp başarısızlığı sonunda çok erken başlanan coraspirin ve hiborla gebeliğim 35 . haftaya kadar geldi dozun eksik geldi düşünülüyo.doktor sitesine bende üyeyim fakat banada bebeğimin doz yetersizliği yüzünden kaybedilmedini çok yazan oldu fakat. bu kadar kayıp üzerine iğne ve aspirinsiz bir doğum düşünemiyom.hastalık yok hasta var diye bi tabir vardır. özellikle bebeğimi kaybettikten sonra çok doktora gittim .perinatolog ,riskli gebelik uzmanı... ve hibor 3500 ün bana yetersiz geldiği bi dahaki gebelimde clexan 4 başlicam ve kısa zamanda iğnem günde ikiye çıkcak sanırım 0,3 sabah 0,3 akşam.ayrıca benim homosisteinimde düşük .anlican canım hetereziğot basit bişi değil en azından benim için iğnesiz aspirinsizde bebeğimi kucağıma alcamı düşünmüyom.sende gebelik kaybın azsa bikere dene ilaçsız ama beniim kanatım bu tedavi iğnesiz aspirinsiz olmaz
canım benim ne kadar çok şey yaşamışsın Allahım korusun seni ve bebeğini maşallah ama bak azimlisin hiç umudunu kaybetmemişsin Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah bu sefer kucağına alırsın hayırlısıyla
canım ne yaptın verdın mı kan?bende kısmet oluşa bu hafta baktırcam homosısteıne ..
amin canım inşallah rabbim hiç kimseye sabrının alca kadar yüklemesin. sebepsiz düşükler beni daha çok çaresiz bırakmıştı çok şükür şimdi yaşamasada coraspirin ve iğneyle 35 e kadar gelmiş bebeğimden dolyı umudum var.evet çok şey yaşadım oğluma hamile kalıncaya kadar 4 kaybımdada sebebsiz düşük tanısı kondu hatta tüpe yönlendirildim histereskopi oldum .ama bunca drdan biride işin ilginç tarafı pıhtılaşma testi istemedi. hatta hiç unutmam bunca kayıp ve tedaviden sonra taşıyıcı anne düşünmem gerektiğini kıbrısa japonyaya gitmem gerektini söleyen drumda oldu ama aklına pıhtılama testi gelmedi maesef.artık benim şanssızlım heralde.oğlumda okudum bir yazı üzerine coraspirin ve iğneyi ben istedim.sağolsun drum onunda üstüne bişi koymadı.çünkü oda aspirin ve iğne kullanımının gerekliliğine inanmayanlardandı.bebeğimi kaybettikten sonra anca akıllarına pıhtılaşmalı olabileceğim geldi.sonuç mthfr 677-1298 heterezigot bebeğimi kaybettimden beri çok dra gittim en az 6 oldu üç tanesi hala bana bu tedavinin tartışması oldundan bebeğimin bu yüzden ölemicenden hetereziğotun problem olmadını içim şişene kadar anlattı.ama üç tanesi dozun yetersiz kalmış olabileğini doz arttırılarak tedavi ile bebeğimi sıkı takiple alabileceğimi söledi.hatta birine düşüklerimin oldunu sölemeden mthfr oldu için bu mutasyonlarda düşüklerin çok görüldünü söledi.tüp tutmadında histereskopi yaptılar rahim temiz çıktı.keşke sorun çıksaydı sebep olsaydı diye hüngür hüngür ağldım.çok şükür şimdi sorunumu biliyorum. evet bende bu değerler var ve ben ağır geçiriyorum o yüzden bu tedavinin tartışmasından sözedenlerin yüzünü bile görmek istemiyom.4 düşüğümün 4 düde sağlıksız gebelik olamazdı,oysa bana hep sağlıksız dediler vücut sağlıksızı atıyomuş bu cümle hiç inandırıcı değil bence.
amin canım inşallah rabbim hiç kimseye sabrının alca kadar yüklemesin. sebepsiz düşükler beni daha çok çaresiz bırakmıştı çok şükür şimdi yaşamasada coraspirin ve iğneyle 35 e kadar gelmiş bebeğimden dolyı umudum var.evet çok şey yaşadım oğluma hamile kalıncaya kadar 4 kaybımdada sebebsiz düşük tanısı kondu hatta tüpe yönlendirildim histereskopi oldum .ama bunca drdan biride işin ilginç tarafı pıhtılaşma testi istemedi. hatta hiç unutmam bunca kayıp ve tedaviden sonra taşıyıcı anne düşünmem gerektiğini kıbrısa japonyaya gitmem gerektini söleyen drumda oldu ama aklına pıhtılama testi gelmedi maesef.artık benim şanssızlım heralde.oğlumda okudum bir yazı üzerine coraspirin ve iğneyi ben istedim.sağolsun drum onunda üstüne bişi koymadı.çünkü oda aspirin ve iğne kullanımının gerekliliğine inanmayanlardandı.bebeğimi kaybettikten sonra anca akıllarına pıhtılaşmalı olabileceğim geldi.sonuç mthfr 677-1298 heterezigot bebeğimi kaybettimden beri çok dra gittim en az 6 oldu üç tanesi hala bana bu tedavinin tartışması oldundan bebeğimin bu yüzden ölemicenden hetereziğotun problem olmadını içim şişene kadar anlattı.ama üç tanesi dozun yetersiz kalmış olabileğini doz arttırılarak tedavi ile bebeğimi sıkı takiple alabileceğimi söledi.hatta birine düşüklerimin oldunu sölemeden mthfr oldu için bu mutasyonlarda düşüklerin çok görüldünü söledi.tüp tutmadında histereskopi yaptılar rahim temiz çıktı.keşke sorun çıksaydı sebep olsaydı diye hüngür hüngür ağldım.çok şükür şimdi sorunumu biliyorum. evet bende bu değerler var ve ben ağır geçiriyorum o yüzden bu tedavinin tartışmasından sözedenlerin yüzünü bile görmek istemiyom.4 düşüğümün 4 düde sağlıksız gebelik olamazdı,oysa bana hep sağlıksız dediler vücut sağlıksızı atıyomuş bu cümle hiç inandırıcı değil bence.
Yok canim ya gitmedim hamile kalinca bakiliyomu bu tahlile hamile kalinca gitmek istiyorum.
sağlıksız da olabilir olmayabilir de benim bebeğimi hem patalojiye hem de genetiğe yolladı dr um ikisi de temiz çıktı yani hiçbir sorun yokmuş bebekte ben çok üzülmüştüm bebeğim sağlıklıymış diye böyle olunca dr um sana da bakıcaz dedi bende de pıhtılaşma var hem de factor v heterozigot çarşamba günü sonuçları götürücem dr uma muhtemelen kan sulandırıcı verecek hamilelikte de iğne bilmiyorum ki canım ya ben böyle şeyleri hiç bilmezdim hep diyodum ki hamile kalamıyorum ben bi kalsam diyodum sonra hamile kaldım 8.denemede ama ikinci ayında kalbi durdu canım sıkkın bugünlerde başka başka sorunlarım çıktı kürtajdan sonra kist çıktı bel ağrım var mr çektirdim sonuç yarın çıkacak üstüste geldi çok şükür bak yine hamilesin canım çok şeyler yaşamışsın Allah sabrını vermiş insallah bu sefer alırsın kucağına hayırlısıyla hayatta herşey kısmet ve sınav zor günleri geride bırakmak istiyorum bende hepimiz gibi inşallah çok fazla aramam ve sorunsuz bir hamilelik geçiririm hayat ne tuhaf insanın aklına gelmeyen başına geliyomuş Allah beterinden saklasın ve kimsenin başına vermesin yani insan yakın arkadaşını hamile diye aramaktan kendini alıkoyar mı oluyormuş işte hamile görünce başımı eğeceğim aklıma gelmezdi oluyomuş herşey bizler içinmiş..sende sıkma canını iyi düşünelim inşallah bu sefer iyi olsun..
Bende de aynı hisler var. Umarım geçici olur. Ama allahın bildiğini kuldan saklamak istemiyorum. Gebe olup etrafta dolasanlara bakmak istemiyorum. Allah hepsine yardım etsin ama bizide unutmasin inşallah. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bakılıyordur canım ama gec kalmadan baktırsak fayda var önceden belkıde ıgne fılan olmamız gerekır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?