Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar hepimiz bu duygulari yasiyoruz . Bu kıskançlık degil yada kimsenin bebegine bise olmasin ama malesef bende oyleyim biri bana su da hamile deyince sanki bana hakaret etmis gibi geliyo. Ben sik sik ev oturmalarinda.toplaniyodum arkadaslarla akrabalarla artik cok seyrek gidiyorum kimi hamile kimi cocuklu kendimi ekdik hissettigim oluyo. Ama onceen daha kotuydum simdi okadar dokunmuyo en azından. Ama saglikli dogum yapanlar herseye sahipmis gibi geliyo bana cok istedigim ve kucagima alamadigim icin.

geçen gün gittiğim ev gezmesinden ağlayarak eve döndüm,insanlar bu kadar da anlayışsız olmamalılar,gerçekten zaten çok duygusalız,düşük aptığımı da biliyorlar,10 keredenilmez ki,Allah sağlıklısını versin,elli ayaklısını versin,orada nasıl durduğumu bilmiyorum,Allahım sen yardımcımız ol,sen büyüksün

ben bebeğimi kaybettim.kalbi durmuş.2.defa bunu yasıyorum.suan çok pişmanım keşke araştırma hastanesinde riskli gebelik uzmanına perinatolojiye gitseydim.bence doktorlara sor soruştur. asla riske atma.insan yaşadıkça bazı seyleri tecrübe ediyor. çok üzgünüm.

tuğbacım gerçekten çok üzüldüm sen sadece aspirin kullanıyordun değilmi inş. en kısa zamanda hamile kalırsın

çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.. böyle haberleri duyunca içim sızlıyor.. Rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin.. çok zor bir durum inşallah çabuk atlatırsın. Allah yardımcın olsun

seni korkutmak için yazmadım canım.benim için her gebelik çok kıymetli helede zor gebe kalıyosan o yüzden kimsenin aynı acıyı yaşamasını istemem.belki sende bu mutasyonlar hafif seyrediyordur çünkü faktör v hetereziğot olan arkadaşım hiç kayıp yaşamadan aspirinle normal doğum yaptı iki kez onun ailede oldu için evlendinde haberdardı. güya doktorlar en tehlikeli mutasyonun faktör 5 oldunu sölüyolar ama her vücutta ayrı tepki veriyo o yüzden genelleme yapmak yanlış oluyo .benim mutasyonlarımla bebğini düşük doz iğneyle kucağına alan çok burda ama bak bana yetmedi. zaten bu testleri 2-3 düşük olmadan her dr yapmıyo düşükte varsa zaten ortada bir problem vardır diye düşünüyom.bu konuda ben drlardan çok çektim.o yüzden yazdım burda bebeğini kucağına almış arkadaşların mutlaka tedavilerini oku ben buraya bebeğimi kaybettikten sonra üye oldum ama drların söledinden i çok daha fazla şey öğrendim burdan.rabbim karşımıza hayırlı drlar çıkarsın.belki sanada sadece aspirin yeticek.ama mutlaka kanda apt ,ptt antixa değerlerine baktır gebelkte canım .

amin canım inşallah. yaşadıklarıma bakıyom bunları ben mi yaşadım diye düşünüyom ama rabbim veriyo inan gücünü sen bile inanamıyon sabrına. dayanamıyorum dedim çok oldu ama hep daha beteri geldi. rabbim beterinden korusun.Rabbim hayırlı kapılar açsın tez vakitlerde gebe kalırsın inşallah canım. bende o yüzden en yakın arkadaşlarımla görüşmeyi bıraktım iyi bilirim insanların istemeden kaldıkları gebelik hikayelerini eve gelip çok ağlardım.ama bebeğim öldünde onların ne kadar hafif acılar oldunu anladım.biraz kendini toparla yeniden denemelere başla .bilirim gebe kalmayı çok isterken kist çıkmasını bendede olmuştu ama onun üstüne kaç gebelik kaç kayıp yaşadım hala çocum yok.kendini çok üzme mutlaka olacak zamanı varda biz istedimiz zaman olsun istiyoz bol bol dua et bende çok dua edicem sana ismini yaz özelden olur mu gerçi sende sohbet ve dua bölümündesin demi canım.

Evet canim ayni seyi konusuyoruz aslinda ben de diyorum herkeste farkli seyrediyo bu kan pıhtılaşması . Nekadar bi hamilelik denicem ignesiz desemde korkuyorum. Ama ignenin kimisine fayda ederken kimisine etmediğini görünce guvenemiyorum. Bende doktorlarin dediklerinden cok burda yasayanlara bakiyorum kimisi hic bilmeden cocuk sahibi olmus . O yuzden diyorum ya herkeste farkli etki gosteriyo galiba allahtan baska yardimcimiz yok allahim bizi dogru tedaviye yonlendirsin insallah.

tamam canım yazarım...

amin canım inşallah.

arkadaşlar bi sorum olucak, bu gün ilk kez clexane 4000 ilk iğnemi oldum, eczaneden aldım sgk lı olduğum için ilaç farkı 20 tl tuttu, kutunun içinde 10 tane var, bu ilacın raporu falan var mı, bu şekilde başa çıkmak çok zor. Birde doktorum göbekten değil de, kol ve bacaktan olucaksın dedi iğneyi.

Geçmiş olsun, çok üzüldüm.yazın yaşadıklarım geldi aklıma... en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına inşallah...

Rapor var ama rapor sadece 10 kutu alabilmen için tek hekim raporu olarak veriliyor. Katkı Payı yine de ödeniyor. Yaklaşık 100 tl odemistim diye hatırlıyorum. Avantajı ne diye sorarsan. 10 günde bir doktora gitmek zorunda kalmiyorsun ve herseferinde katkı payı odememis oluyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kol ve bacak nie dedi anlmadım .normalde göbek sertleşince kol ve bacaga gec dio doktorlar o da göbekten yapmak daha kolay die.ben hiç bir ücret ödemeden alıyorum canım raporunu ona göre düzenlet.

canım kol ve bacak nie dedi anlmadım .normalde göbek sertleşince kol ve bacaga gec dio doktorlar o da göbekten yapmak daha kolay die.ben hiç bir ücret ödemeden alıyorum canım raporunu ona göre düzenlet.

Siz hep aynı saatte mi oluyosunuz bu iğneyi, doktor bana öyle dedi, birde ben ecopirin 100mg da içiyorum, doktora sormaya unuttum ilacı bırakıcakmıyım yoksa iğne ile beraber içmeye devam mı edicem

raporum var katkı payı ödemiyorum. karından yapıyorum ben. zararı nedir acaba?

Son düzenleme:
raporum var katkı payı ödemiyorum. karından yapıyorum ben. zararı nedir acaba?

Doktor bana sadece kol ve bacaktan yapmamı söyledi, göbek bölgesine gerek yok dedi..
Ama ben tek başıma nasıl yapıcam bu iğneyi, biraz bilgi verebilirmisin bu konu hakkında

Doktor bana sadece kol ve bacaktan yapmamı söyledi, göbek bölgesine gerek yok dedi..
Ama ben tek başıma nasıl yapıcam bu iğneyi, biraz bilgi verebilirmisin bu konu hakkında

ya koldan tek başıma yapamadım ben. birinin tutup yapması lazım. veya burda okumuştum. eşine kolunu hafifçe tutturup kendi yapan da varmış, ben hiç denemedim. bacaktan da hiç yapmadım ama bacağın arka yağlı kısmını tutup yapabilirsin diye tarif etmişlerdi. onu kendin yapabilirsin. dediğim gibi ben başlarda alışana kadar koldan komşuya falan yaptırdım sonra karnımdan göbeğin 5 parmak sağından ve solundan yapmaya başladım. fena alıştım hala karnımdan yapıyorum 36. haftamdayım. karnım iyice şişti. yarı oturur vaziyette hafif sağa veya sola dönüp belime doğru damarsız ve yağlı bir bölgeyi seçiyorum. o bölgeyi iki parmağımın arasında hafifçe sıkıp, clexanı batırıyorum. hafif ve yavaşça enjekte ediyorum. nadiren acı ve morarma oluyor. damara veya kasa denk geldiğinde oluyor bu. ama diğer türlü acı hissetmiyorum. doktora sordum, bebeğe ulaşması mümkün değil demişti. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:

saol canım ilk kezde bacaktan yaptım sağ bacağımdan, ama tam enjekte edemedim çünkü sonuna kadar bastırmam gerekiyomuş, iğne kendiliğinden yuvarı çekiyomuş, ne yapalım öğrenmiş oldum

saol canım ilk kezde bacaktan yaptım sağ bacağımdan, ama tam enjekte edemedim çünkü sonuna kadar bastırmam gerekiyomuş, iğne kendiliğinden yuvarı çekiyomuş, ne yapalım öğrenmiş oldum

aa ben de ilk yaptığımda o hataya düşmüştüm. koruyucu başlığı kendiliğinden atmadı. ama hepsi gitmiştir, çünkü son kısmında hava oluyor zaten ben de bugün bi bacaktan denerim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…