kızlar beni bugün üniversite hastanesine yolladılar yapılması gereken testler var diye normal hastanede yapılmıyormuş kadındoguma alacagıım cuma günü randevu alacagıım hemotoloji ne oluyor ben yazılarda okumuştum hemotog kelimesini ben hazır gitmişken onada randevu alsammı bilenler cevaplarsa duacıları olurum
Canım babalarınızı çok seviyorsunuz elbette ama bunu onlara zaten gösteriyorsunuzdur.
Yani illa isimlerini koymanızı beklemiyorlardır bence, yani ne bilim bizim ailemizde hiç baba ismi falan konmaz belki de bu yüzden bana böyle geliyor.
O nedenle isim seçerken bence önceliği kendinize ve oğlunuza verin.
Eğer Ömer ve Şükrü isimlerini gerçekten beğeniyorsanız verin derim, sadece onları düşündüğünüz için verecekseniz yapmayın.
İsmi sevdiğiniz için seçin, neticede güzel oğlunuz bir ömür yaşayacak ismiyle beraber.
Ama elbetteki Ömer, Şükrü ya da bi başka isim önemli değil, isme anlam katanda, güzelleştirende taşıyan insandır.
Eminim oğluşun da her isme ayrı bi anlam katacak bir çocuk olacaktır.
Bence en güzelini yaparsın canım, hangi isme kanınız, diliniz ısınırsa onu seçin:)
Adıyla yaşar, adına anlam katan bir evlat olur inşallah.
Bak bizim isim derdimiz yok, biliyor musun ismi yıllardır var.
Çünkü biz eşimle taaa sevgiliyken çocuğumuz olursa kız ya da erkek fark etmez ismi Deniz olacak demiştik.
Allahım inşallah sağlıkla gelir Denizim.
Şimdiden ismiyle seviyoruz kendisini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?