Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben 2008 eylülde gitmiştim üniversite tıp fak.hatırladığım kadarıyla;
hemotoloji bölümünde tahlil yapılmıştı
moleküler test diyorlardı sanırım..
işte ordan çıkan tahlillerimde kan pıh. teşhisi konulmuştu bana ..

cnm mematolo kan hastalıkları ile ilgili bir bölüm eğer alabilme ihtimalin var ise al sonuçlarını oraya da gösterirsin...

kızlar yaa biz oğlumuza isim bulamadık hala..karar vermek çok zormuş..
ben hiçbişeye karar veremedim eşime bıraktım,eşim POYRAZ ismini çok beğeniyor seviyor..
önce kabul etmiştim .. ama hamileliktenmidir bilemiyorum bu aralar çok duygusal oldum sanırım..
eşimin ailesinde ilk torun olacak oğlumuz..
kayınpederim böbrek nakli oldu ölümden döndü,yaşıda ilerledi... çok iyidir çok severim kendisini....
ne benim nede eşimin ailesi isim konusunda hiçbişey demediler.. ama kayınpadareim bekliyordur kendi ismini koymamızı..
bende eşime istersen koyalım dedim..
Eşim hiç istemiyor ,eğer baba ismi koyarsam iki ismi isterim dedi..yani hem benim hem onun babası..
benim babam Ömer kayınpeder Şükrü
yani Ömer Şükrü olur olursa haksızlık olmasın ikisine de dedi..
ama eşim istemiyor hiç ben babaların adını koyalım diyorum bu aralar bilemiyorum kafam karıştı yaaa
ayy uzun yazdım kusura bakmayın yaa

Canım babalarınızı çok seviyorsunuz elbette ama bunu onlara zaten gösteriyorsunuzdur.
Yani illa isimlerini koymanızı beklemiyorlardır bence, yani ne bilim bizim ailemizde hiç baba ismi falan konmaz belki de bu yüzden bana böyle geliyor.

O nedenle isim seçerken bence önceliği kendinize ve oğlunuza verin.
Eğer Ömer ve Şükrü isimlerini gerçekten beğeniyorsanız verin derim, sadece onları düşündüğünüz için verecekseniz yapmayın.
ısmi sevdiğiniz için seçin, neticede güzel oğlunuz bir ömür yaşayacak ismiyle beraber.

Ama elbetteki Ömer, Şükrü ya da bi başka isim önemli değil, isme anlam katanda, güzelleştirende taşıyan insandır.
Eminim oğluşun da her isme ayrı bi anlam katacak bir çocuk olacaktır.

saol canım.. hiç sorma burda sanki mecburmuş gibi herkes dede isimlerini düşünür öncelikle belkide bendede psikolojik bir baskı oldu ondandır..
haklısın aslında sırf babamız olduğu içinde istemediğimiz bir ismi koymak saçma ..
biraz daha araştırıp sevebileceğim bir isim bulacam .

Bence en güzelini yaparsın canım, hangi isme kanınız, diliniz ısınırsa onu seçin:)
Adıyla yaşar, adına anlam katan bir evlat olur inşallah.

Bak bizim isim derdimiz yok, biliyor musun ismi yıllardır var.
Çünkü biz eşimle taaa sevgiliyken çocuğumuz olursa kız ya da erkek fark etmez ismi Deniz olacak demiştik.
Allahım inşallah sağlıkla gelir Denizim.
Şimdiden ismiyle seviyoruz kendisini :))

ay canım benim ne güzelll bayılırım Deniz ismine ama bizim ailede çok var çocuklarda diye eşim istemedi bende kıramadım eşimi napim o yüzden başka isimler arıyoruz..bakalım

sidoo geçmiş olsun canım simdiden ama fazla endıselenme derım bızki nelerin üstesinden geldik dimmi insalllah hersey yoluna gırerr canım.....

residevrim nasıl oldun ıyısındır umarum gelısmelerden bızı haberder et ......

kızlar bişey soracam size bu iğneleri kullenırlken allah korusun kanama falan olunca dr size bıraktırıyormu yoksa devammı diyo hatırlıyomda herlade bı kac arkadsın kanaması olmasınna ragmen ıgnelere devam etmıstı dımı ben mi yanlış hatırlıyorum bu soruyu nıye sordduguma gelınce dr 3, hamıllelıgımde kanama baslayınca tlf ettı hemen bırak demişti........

Canım benim doktorum bu konuda hiçbişe demedi.
Ben nette okuduklarımdan sormuştum, böyle kanamam olur mu diye.
Olmaz dedi kendisi ama umarım olmaz.
Hiçbirimizin olmaz inşallah.

öncelikle ravza, sido, ecesem, sonuyok,meryem,kahvelokum, bkale,umutsevgim, 06ee, dinmis, nazlım28 hepinize iyi dilekleriniz için çok tşk ederim canlarım. evet kızlar tahmin ettiginiz gibi raporluyum. pazar gününden sonrada kahverengi akıntım gelmedi allaha şükür. bol bol yatıyorum. nedense bu sefer çok panik yok bende:)) bu topigin ve sizlerin uguruna inanıyorum :)) bu sefer olucak diyorum.

yarın kana baktırıcam tekrar dua edinde yükselmiş olsun nolurrr(bu arada lütfü beyin muayenesindeki hemşireyle görüştüm. igneye keseyi görmeden başlamıyoruz dedi. akıntı içide birşey kullanma dedi. sonra kastamonuda bu kan pıtılaşmasında iyi bir doktor buldu. mthfr 677 hetero oldugumu söyledim. kiloyu sordu ve 0.4 fraksiparin başla dedi. progestana devam dedi. folbiol ve elevit verdi. adam tel.de o kadar çok ilgilendiki içim rahatladı. ama bu igneyle beraber aspirin devammı diye sormamışım. ama sizler hep kullanıyodunuz galiba. bende kesmedim aspirini. igne için keseyi beklemek bana saçma geldi ve dün 3. ignemi vuruldu. hemde ilk defa eşim yaptı:))))))) biraz panik yaptım ama nice hemşireye taş çıkattı:))))) benim hiç morarma olmuyo ve acımıyo igne :))

canlarım yarın beta hcgy baktırıcam ve cuma günü dr. gitmeden tam kan ve tam idrar tahlili ile kan pıtılaşmasına baktırıcam nolur dua edin herşey yolunda gitsin diye.

dinamiscim canım kahverengi akıntıyı kafana takma benimde oldu biliyosun. ama allaha şükür 3 gündür yok. ama bol bol dinlendim. sende yorma kendini olurmu

Canım tekrardan tebrikler.
Bneim doktorumda bebek aspirinine şimdilik devam dedi canım.
Sanırım ileride bıraktıracak. ığneyi vurulmakla iyi yapmışsın bence.
Benim doktorum sırf bu yüzden kan testini bile önceden yaptırdı biliyosun.
Canım inşallah sağlıkla geçer hamileliğin, inşallah sağlıkla aynı zamanlarda kucaklarımıza alacağız bebişlerimizi:))
Ben de bu akşam gidiyorum doktora, umarım sorun olmaz, görürüz kesemizi.

Tekrar tekrar maşallah diyorum,allahım nazarlardan korusun seni de bebişini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…