Kizlar dun adet gunumde beta 240 cikti. Perde ameliyati olmistum uzerine 2 adet gordum.ilk ayda korunmustum. Allahima cok sukur hemen yolladi minigimi. Cok mutluyum ve cok korkuyorum. Ultrasondan bakti kan toplanmis rahim duvari kalinlasmis kese yok simdilik. Allahim insallah nasip ederde minicik kalbi atar benim icin o kalp atisini duydugum gun 2. Dogum gunum olacak. Sonra yavas yavas buyuse icimde onunla uyuyup onunla uyansam minicik ayaklariyla tekmeler atsa bi buyuse bebegim . Her ay ultrason gununu sabirsizlikla beklerim bebegimi görebilmek icin. Sonra.dogsa kollarima alsam onu misss gibi cennet kokusunu ceksem icime. Canimdan bi can bana ait benim bebegim baskalarinin bebeklerini sevmeyle yetinmesem. Mucize bi duygu olan anneligi yasayabilsem. 3 hamilelik gecirdim hepsi dusukle.sonlandi. kalp atislari bile yoktu. Bunu kaybetmek istemiyorum. Ne olur muslumanin müslümana yaptigi dua geri cevrilmez.bana dua edin bu sefer kavusayim yavruma.
Dun dedigim doktora gittim. Doktor mthfr c677f ve mthfr a1298c.PAI heterezigot mutasyonlarina göre kesinlikle igne verdi. Ignesiz bi hamilelik denicem dedim fakat bebegimi kaybetme riskini goze alamadim. Icimde yokken konusmak kolaydi ama annelik iste onun hayatini riske atamadim.dusuncelerim ayni igne konusunda kesin bise yok ama doktoruma guvenmek zorundayım.
Bemiks C , enox 0.4 igne , coraspin, kanim dusuk oldugu icin de kan ilaci verdi. Bugun 2. Ignemi vuruldum cok yakiyomus yeterki fayda etsin. Dualarinizi bekliyorum.
Kizlar dun adet gunumde beta 240 cikti. Perde ameliyati olmistum uzerine 2 adet gordum.ilk ayda korunmustum. Allahima cok sukur hemen yolladi minigimi. Cok mutluyum ve cok korkuyorum. Ultrasondan bakti kan toplanmis rahim duvari kalinlasmis kese yok simdilik. Allahim insallah nasip ederde minicik kalbi atar benim icin o kalp atisini duydugum gun 2. Dogum gunum olacak. Sonra yavas yavas buyuse icimde onunla uyuyup onunla uyansam minicik ayaklariyla tekmeler atsa bi buyuse bebegim . Her ay ultrason gununu sabirsizlikla beklerim bebegimi görebilmek icin. Sonra.dogsa kollarima alsam onu misss gibi cennet kokusunu ceksem icime. Canimdan bi can bana ait benim bebegim baskalarinin bebeklerini sevmeyle yetinmesem. Mucize bi duygu olan anneligi yasayabilsem. 3 hamilelik gecirdim hepsi dusukle.sonlandi. kalp atislari bile yoktu. Bunu kaybetmek istemiyorum. Ne olur muslumanin müslümana yaptigi dua geri cevrilmez.bana dua edin bu sefer kavusayim yavruma.
Dun dedigim doktora gittim. Doktor mthfr c677f ve mthfr a1298c.PAI heterezigot mutasyonlarina göre kesinlikle igne verdi. Ignesiz bi hamilelik denicem dedim fakat bebegimi kaybetme riskini goze alamadim. Icimde yokken konusmak kolaydi ama annelik iste onun hayatini riske atamadim.dusuncelerim ayni igne konusunda kesin bise yok ama doktoruma guvenmek zorundayım.
Bemiks C , enox 0.4 igne , coraspin, kanim dusuk oldugu icin de kan ilaci verdi. Bugun 2. Ignemi vuruldum cok yakiyomus yeterki fayda etsin. Dualarinizi bekliyorum.
Arkadaslar aspirinle clexani ne zaman alıyorsunuz. Ne kadar zaman oluyo bunlari alirken arasinda.sabah aksammi almaya calisiyorsunuz.
Merhaba arkadasim.bazi yerlerde randevu istiyorlar.gidince direk bakmiyorlar.zaten kan verip cikiyosun.hallediyosun hemen ama yaptircagin yeri bi ara sor istersen.
Tubba seninde 1298 homozigot ta mutasyon var sanirim.hamile kalinca buyuk ihtimalle doktorun igne ve aspirin kullanmani isteyecek.
ben de 2 düşük yaptım. 1.sinde kalp atışını duymustuk 6+4 de kalp atışı durdu.2.sinde yine kalp atışı vardı 7+2 de kalp atışı durdu. 1.sinden sonra su testleri yaptırmıştım FAKTÖR V: NORMAL , MTHRF 1298 : HETEROZİGOT .ancak diğer testleri yaptırmadım.araştırılmasını istiyorum. İstanbul da hangi hastaneye kime gidiyorsunuz? zeynep kamil, cerrahpaşa, çapa gibi kapsamlı hastanelere gitmek istiyorum.oralarda çalışan, muayenehanesi olan prof. doç perinatoloji uzmanı var mı? artık sağlıklı bebişlerime kavuşmak istiyorum.
Merhaba arkadasim.bazi yerlerde randevu istiyorlar.gidince direk bakmiyorlar.zaten kan verip cikiyosun.hallediyosun hemen ama yaptircagin yeri bi ara sor istersen.
Tubba seninde 1298 homozigot ta mutasyon var sanirim.hamile kalinca buyuk ihtimalle doktorun igne ve aspirin kullanmani isteyecek.
Kızlar merhaba, ben ocak ayında ve bu ay yani mayıs olmak üzere 2 kimyasal gebelik yaşadım. dr benden kan pıhtılaşması testi istedi. Ben Maraşta yaşıyorum fakat ailem Kayseride testi Kayseride Fakültede yaptıracağım. işten izin alarak gideceğim size sorum, bu test için gidilmesi gereken belirli bir gün varmı ve 1 gün yeterli olurmu yoksa testler için 2-3 gün mü ayırmam gerekli.
canımmm cok sevındım rabbim tamamına erdirsin bu kez inş kollarında gör yavrunu..İğneye başlaman da çok iyi olmuşş...
Coook tesekkur ederim .sizin bana ettiginiz dualar fazlasiyla size doner insallah bende ppzitif dusunmeye çalışıyorum insallah bebegim borakmaz beni.Çok sevindim canım:)Allah sağ sağlim kucağına almayı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:)Riske girmemişsin önlemlerini almışsın ne güzel:)
Bundan sonrası sadece pozitif düşünmek ve dua etmek..ben sana dua edeceğim canım:)
Coook teşekkür ederim .evet hepimizin kandili kutlu olsun insallah.esim kiyamiyo igne yapmama ilaci yokmu diyo bende ona aynisini dedim. Keske bise olmasin ben igneye vurulmaya raziyim diye. Bugun 3.ignemi vuruldum ilkine göre daha az yakti.Çok sevindim canım. Bu gün kandil senin ve bebeğin için dua edicem. Igneyi yaptıkça alisirsin acimasi azalır zamanla. Tek acin bu olsun. .. Hayırlı olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?