Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim mthfr a1298c. Geninde sorun var homozigot hastasin heterezigot tasiyicisin demek. Homozigot normal insana gore 70 heterezigot normal insana gore 7 kat riskli demek. Kan pihtilasman var gecmis olsun.

Canim bende samsun fakultesinde yaptirdim. Hastaneye gitmeden once arayip randevu al o arada tahliller ayni gun yapiliyomu sor. Ben randevu alip gittim hem genetik hem pıhtılaşma tahlilini ayni gun yaptilar.sadece sonucu o gun cikmadi.1 gunde bitti benimki. Sonucunu 1 ay sonra aldim

durumum bu? acaba başka hastalık larda olabilir mi?

Mthfr a1298c. Genini tasiyicisin. Internetten yazdigin hastanelerin adini yazip perinatoloji doktorlari diye arasana canim. Yada istanbulda.en iyi perinatoloji doktorlari yaz cikar. Sonra doktorlarin hakkindaki bilgilere bak .Ben gittigim doktorlari hep internetten buldum ben samsunluyum

kızlar bu konuda bana bilgi vericek kimse yokmu.

Bir gen itibariyle hasta, mthfr tasıyıcısın.homozigot olma durumunda drlar gebelikte iğne veriyorlar diye biliyorum. Benim 3 genim heterozigot, dr um hamilelik öncesi asprin,folik asit, b vitamini verdi.hamile olduğumda iğneye başlıycam inş.buarada benim de ilk hamileliğim sorunsuzdu. Bir perinatoloji uzmanından yorum almanı tavsiye ederim.
Herkese Hayırlı kandiller

çok teşekkür ederim. hayırlı kandiller...

En sagliklisi bir perinatoloji doktor una danışmak tabiki ama homozigot olman hastalığa sahip olduğunu ve heterozigot olman da taşıyıcı olduğunu gösteriyor. Ilk bebeğini sağlıklı dogurmus olsanda dusuklerin bunlardan dolayı olmadığını soyleyemezler. Benimde sağlıklı bir gebelik sonrası 4 kayıp arastirilinca çıktı 1298-677 hetereziğot mutasyonlarım olduğu. Mutasyon larimiz farklı olduğu için yorum yapmak istememistim. Umarım Şansın açık olsun. ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım cok teşekkür ederim. peki sen ne yaptın. tedavi sürecin nasıldı. tekrar hamile kaldın mı.

canım cok teşekkür ederim. peki sen ne yaptın. tedavi sürecin nasıldı. tekrar hamile kaldın mı.

40 gün önce doğum yaptım. Bu gün işe başladım. Dr eylülde tekrar deneyiniz dedi. Çok korkuyorum. Çok Üzgünüm ve henüz karar vermedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erciyes Üniversitesini aradım kızlar kanda pıhtılaşma testi için. Doktorum kayseride Prof dr Mustafa Bsşbuğ. O faks çekti istediği tahlilleri.fakültede şimdi 2 Temmuza gün verdi süre çok fazla. Aranızda erciyes Üniversitesinde bu tahlili yaptıran varmı?ne yapacağımı bilemedim ya da özel hastanede mi yaptırsam eğer Kayseride yapan varsa

canım cok sevindim .sağ salim alıcaksın inşallah dua edicem sana .ben okadar alıştımki iğneler eyeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun

Canım sendemi Erciyes Üniversitesinde yaptırdın. Biri genetik bölümü diyor biri hematoloji bölümü diyor. Nereye gitmem gerektiğini bile bilmiyorum

Canım sendemi Erciyes Üniversitesinde yaptırdın. Biri genetik bölümü diyor biri hematoloji bölümü diyor. Nereye gitmem gerektiğini bile bilmiyorum

Evet canım ben de Erciyes üniversitesinde yaptırdım. Genetik bölümüne gittim dediğim gibi bir arkadaşımızın tanıdığı sayesinde yaptırabildim aynı günde. Sana yine Temmuz'da diye bilgi vermişler telefonda biz aradığımızda randevu yok gelin doktor onay verince kan veriyorsunuz dediler biz de saf saf inandık. Tesadüfen geçmiş olsuna gelen arkadaşımız sayesinde bu işin bu kadar kolay olmadığını öğrendik.
Mustafa bey fakültede aynı zamanda öğretim görevlisi ondan yardım isteseniz?

canım özel bir test merkezinde yaptırdım istersen isimlerini verebilirim.10 gün sonra çıkıyor sonuçlar..

Mustafa bey gebelik öncesi bir tedavi uyguluyor mu acaba??ben hamiş olunca giderim diye düşündüm.

Son düzenleme:
ben claxena 04 lük iğne kullanıyorum 16+0 hamileyim kızlar benim sorunum sürekli kahverengi lekelenme yaşamam haftada 1 gün mutlaka kahverengi lekelenme oluyor ama öyle çok fazla değil aranızda benim gibi böyle lekelenme yaşayan var mı acaba :26::26::26:

canım ben daha hamiş değilim biliyorsun ama okuduğum kadarıyla bu iğneler lekelenme yapıyordu..Yanlış yönlendirmek istemem tabi geçmiş olsun

canım ben daha hamiş değilim biliyorsun ama okuduğum kadarıyla bu iğneler lekelenme yapıyordu..Yanlış yönlendirmek istemem tabi geçmiş olsun

sağol eylülüm cevap için yapıyor kuzum ama her hafta her hafta yıprandım gerçekten dr da iğne yapar diyor ama sürekli adetini kontrol eder gibi kontrol etmek bayağı yıprattı beni :26:

arkadaşlar merhaba benimn de kürtajla sonuçlanan 2 düşüğüm var 2. düşükten sonra testler yapıldı pıhtılaşma testim şu şekilde:
çalışılan gen fvg1691a
sonuç homozigot normal-mutasyon değişimi gg
kendi doktorum pıhtılaşmaya meyilli olduğumu ve hamile kaldıktan sonra iğne olacağımı söyledi bu konuda pek bilgim yok henüz bir perinatoloğa da gitmedim ama sizler bu konuda baya biligilisiniz bu test sonucu sizce ne demek?
bir de hamile kalana kadar coraspin falan vermedi sizde durumlar doktorunuz kullandırıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…