mrb canım,clexanı aspirinle birlikte mi günde iki kez kullandın.bende sabah akşam kullanıcam clexan 4 ü ama aspirini kestik kanama yaptığı için.
Ben zaten gebelikten once aspirini kullanıyordum. Gebe olduğumu ogrenincede iğnelere basladim. Lekelenmelerim oldugu icin aspirini 7 veya 8. Haftamiydi neydi birakmistim. Ondan sonrada lekelenmeler bir sure devam etti. Gebeligimi clexani sabah aksam ignelerle tamamlamistim cok sukur.
Sen simdi gebemisin?
evet canım 7 haftalık. bende aspirini kestimiz için korkuyorum o yüzden sordum.bende gebelik öncesi aspirin kullandım gebelikle birlikte iki ğneye çıktık kanama olunca aspirini kesti benim drda asirin başlamayı düşünmüyo bende korkuyorum yetersiz kalır diye.
Simdi kanama veya lekelenme varmk peki? Aspirini ne kadar oldu keseli?
Günaydın
2 gün önce 6. Düşüğümü yaptım
Ankarada olan arkadaşlar ne olur iyi bi doktor tavsiye edin bana
Bendede pıhtılaşma var
Eşim aydan biriye gidelim diyor ama onun hakkında pek bir bilgim yok
Offffff çok çaresiz kaldım[/QUOT
geçmiş olsun canım .ankarada özellikle tolgahan ecemiş ve sinan beksaçı öneriyolar.ben ankarada değilim ama 1 kerede olsa onlardan birine gitmek istiyorum.Allah yardımcımız olsun.
Günaydın
Bendede pıhtılaşma var
Offffff çok çaresiz kaldım
sinan ve tolga isminde iki doktor hatırlıyorum ama cok iyilermis. Gecmisi okursan burdan bulursun isimlerinj. Gecmis olsun. Insallah birdaha bu acilari yasamadan bebegini kucagina alirsin.Günaydın
Bendede pıhtılaşma var
aspirini keseli 1 hafta oldu kanama durunca iki gündür aspirini yarım yarım içtim dün dr kesinlikle içme artık dedi.şuan kanamam yok şükür
Günaydın
Bendede pıhtılaşma var
Benim de gecen yaz hamileliğim 6. Haftasında kadın doğumcum kalp atışları düzensiz dediğinde Hacettepe'de prof Sinan beye gittim.sadece muayene ile mutasyon var dedi, test sonuçlarım da öyle çıktı.onun hastası olan ve 5 düşükten sonra anne olan arkadaşım, Sinan hoca mutasyon ve gebelik konusunda dünya capında en bilgili proflardanmış demişti.bilemiyorum Başka iyi hocalar da vardır muhakkak, ben kendisine güvendim.henüz hamile değilim,hamileliğe kadar folbiol, bemiks, asprin kullanıyorum.hamilelik düşündüğümde tekrar ona gidicem inş.
Özel muayenehanesi yok sanırım hacettepede gidiyorsun
Peki nasıl randevü alıyorsun
Randevü almak çok zor diye biliyorum
Bizim bir tanıdık vasıtasıyla olmuştu. İnşallah güveneceğin bir doktor bulur ve en kısa zamanda bebeğine kavuşursun...
Arkadaşlar hepinize tekrar merhaba. Sabrettik umudumuzu kaybetmedik ve minik oglumuz sabırsiz paşamız bizimle. 21 nisanda 35 haftalık dogdu. Cok şukür çok iyi. Hepıniz için çok dua ettim Rabbim bu fakirin duasını kabul buyurur inşaallah.
Dun 6 haftalik oldu ve minicik kalbini gorduk ama sesini duyamadik daha yeni olusuyo dedi doktorum cok ayrintili yazamicam suan yine istigfar etmek uzereyim.
Sorum su bende igne kullaniyorum ignenin yan etkisindede mide bulantisi kusma var. Ignenin yan etkisiylemi kusuyorum kizlar. Hamile olupta igne kullananlar sizde boylemisiniz? Lutfen cvp yazin.
Hayirli olsun insallah.
Bulantin gebelik bulantisidir bence igneden oldugunu zannetmiyorum. Doktoruna bi danis istersen. Progestan kullaniyorsan o da bulanti yapar.
Teşekkür ederim cevp icin canim cok sagol .
Diger arkadaslar nasil acaba insallah senden baska yazanda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?