Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Teşekkür ederim cevp icin canim cok sagol .
Diger arkadaslar nasil acaba insallah senden baska yazanda olur.

valla bende hiç bulantı olmadı, hamileliğim başladığından beri, bir kere ööö demedim lavabo başına koşupta...
İğneden olucağınıda zannetmiyorum her gün kullanıyorum, en azından bende etkiler böylee

Tesekkur ederim canim bende onun icin sordum demekki igneden degil oyle olsa sendede aynisi olur. Bitkisel bulanti hapi aldimda rahatladim allahtan.

ben hamileligimde hergun limona asermiştim, igne, corasprin ve 1 limon yiyordum..kanım sulansın dşye değil de canım istedigi için

Cok tesekkur ederim cevabin icin. Insallah hepimiz sevincle kucagimiza aliriz yavrularimiizi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm arkadaşlarım. Bende 3 düşük yaşadım ama umudumu kaybetmicem. 3.hamileliğinde 0.4 clexan kullandım kalp atışları duyuldu ama 11.haftada kanamayla düştü aspirinde kullanıyordum. Şimdi prof zehra neşe kavağa gidicem. İnş bu sefer sağlıklı bir bebeğim olur ve tüm isteyenlerin

meraba bende aranıza yeni katıldım.. ilk gebeliğimde bilmiyodumm neden düşük yaptığımı kayseride uzman doktora gittim zeki yılmaz mükemmel bi doktor. araştırdı ve kan pıhtılaşma rahatsızlığımı öğrendim. normalde doktora gitmekten nefret ederim. eşimin işi yüzünden bitlise taşındık ve burdaki doktorlar malum başından yolluyo.. ikinci gebeliğimde aspririnle hamile kaldim ve 4 haftalıkken iğneye başladım progestan hap kullandım. 5. haftada çocuğu gördüm ama lekelenmelerim başladı ve diğer gittiğimde sadece kese vardı.. değerlerimde düşünce doktor eve git düşmesini bekle dedi ve 2 gün önce düşürdüm şimdi 1 ay sonra tekrar deniycem ve bu sefer kayserideki doktoruma gitcemm o bana hamile kalmadan önce iğne kullan demişti ve ben burdaki doktorlara anlatamadım aspirinle gönderdiler :'(

Inşallah allah yardım etsin. Mutasyonlarin neler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sonuçlarım bunlar . Clexan kullandığım halde yine düşük yaptım

Keşke olmasaydı ama üzme kendini tek 1298 heterozigot mutasyonu ağır bir şey değil. Kısmet böyleymis. Umarım tez vakitte çocuğunu sağlıkla kucağına alırsın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cevap yazarları okumadım ama ben de bir çok test yaptırdım başbuğ 'un isteği üzerine, yazdığı tahlilleri aldım kadın doğum bölümüne gittim Sekreterlik bölümünden giriş yaptırdım orda 3.odada tahlil sonuçlarının verildiği odanın yanındaki odada hep stajyerler duruyo oradan sıra beklemeden olacak tahlilleri NOT aldı kan verme yerine gittim kanı verdim sonuçlar 1 hafta içinde çıktı. (Kromozom testi için değil bu yazdıklarım devlette bana da 30hazirana verdiler günü)

Protein s 19,6 çıktı değerler 60-130 arasında olmalıymış böyle bi sıkıntı yaşayan var mı 9+2 olduk bebeğime zarar vermesini istemiyorum doktor telefonda igne verdi onu kullandım dün. Bugün de ultrasona gidecez içim rahat değil bi sıkıntı olmasını istemiyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfen

inşallh canım bu sefer sağlıkla kavuşursun yavruna....
slm zeki bey benimde dr umda banada gebelik öncesi iğne verdi ama ben kullanmıyorum şuan...
mustafa başbuğa gidiyorum şuan da testleri yaptırdım sonuçları göstereceğim.
benim 8 haftalık düşük ve 2 kimyasal gebeliğim var mthfr c677 heterozigot mutasyonum var.
...

geçmiş olsun iğnelerin şifa olsun..bugün gittiğinde konuşursun herşeyi.
Benim dr umda başbuğ ve bugün sonuçları göstermeye gideceğim...

Son düzenleme:
Arkadaslar bu sabah tesadufen anne elimi tutsana adli programda kan pihtilasmasiyla ilgili bikac sey duydum. Bir doktor kan pihtilasmasi olan hamilelerin her gun igne vurunmalarinin dusuge etki etmeyecegini soyledi ve bu ignelerin henuz yan etkisi de bilinmiyormus. Ben cok sasirdim. Suan hamile degilim ama ecopirin kullaniyorum ve doktorum hamile oldugumda igneye baslayacagimizi soyledi. Bu doktorda boyle soyluyor. Anlamadim gitti icimi ferahlatcak bikac cumle ariyorum yardim edin lutfen

Teşekkür ederim inşallah şifa olmuştur da bıdığımıza birşey olmamıştır benim de aynı değerim heterozigottu, coraspin kullanıyorum bide ilerleyen dönemlerde sıkıntı olmasın diye bu testleri verdi iğne mecbur oldu çıkan sonuca göre , benim doktorum mustafa taş, siz doktorunuza söylüyor musunuz başbuğa da gittiğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…