Teşekkür ederim cevp icin canim cok sagol .
Diger arkadaslar nasil acaba insallah senden baska yazanda olur.
valla bende hiç bulantı olmadı, hamileliğim başladığından beri, bir kere ööö demedim lavabo başına koşupta...
İğneden olucağınıda zannetmiyorum her gün kullanıyorum, en azından bende etkiler böylee
Rica ederim canım. Diger arkadaslar biz eskilerden cogu bebegini kucagina aldi onlarla ugrasiyorlardir. Onlarda belki zaman zaman yaziyorlardir. Eskisi kadar sık giremedigim icin rastlamiyorum kimseye
Eskileri bilmiyorum canim ben uye olali 2 ay ya oldu ya olmadi .sende bebis varmi
Kizlar meraba tekrardan ben de homozigot mutasyon var. Gebe deilim suanda ama dusundugum icin doktorum coraspin folbiol ic dedi. Bende gun icinde ictigim sulara limon sikarak icmye basladim maksat kanim iice sulansin madem pihtilasio. Ama icime de bi kurt dustu bu sefer de ikisi birden fazla olurmu die. Bi bilginiz varsa paylasirmisinz??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim Allaha Şükürler olsun bende yavruma kavustum. Darisi tum isteyenlere insallah.
ben hamileligimde hergun limona asermiştim, igne, corasprin ve 1 limon yiyordum..kanım sulansın dşye değil de canım istedigi için
Slm arkadaşlarım. Bende 3 düşük yaşadımama umudumu kaybetmicem. 3.hamileliğinde 0.4 clexan kullandım kalp atışları duyuldu ama 11.haftada kanamayla düştü aspirinde kullanıyordum. Şimdi prof zehra neşe kavağa gidicem. İnş bu sefer sağlıklı bir bebeğim olur ve tüm isteyenlerin
Sonuçlarım bunlar . Clexan kullandığım halde yine düşük yaptım
Erciyes Üniversitesini aradım kızlar kanda pıhtılaşma testi için. Doktorum kayseride Prof dr Mustafa Bsşbuğ. O faks çekti istediği tahlilleri.fakültede şimdi 2 Temmuza gün verdi süre çok fazla. Aranızda erciyes Üniversitesinde bu tahlili yaptıran varmı?ne yapacağımı bilemedim ya da özel hastanede mi yaptırsam eğer Kayseride yapan varsa
inşallh canım bu sefer sağlıkla kavuşursun yavruna....Slm arkadaşlarım. Bende 3 düşük yaşadımama umudumu kaybetmicem. 3.hamileliğinde 0.4 clexan kullandım kalp atışları duyuldu ama 11.haftada kanamayla düştü aspirinde kullanıyordum. Şimdi prof zehra neşe kavağa gidicem. İnş bu sefer sağlıklı bir bebeğim olur ve tüm isteyenlerin
slm zeki bey benimde dr umda banada gebelik öncesi iğne verdi ama ben kullanmıyorum şuan...meraba bende aranıza yeni katıldım.. ilk gebeliğimde bilmiyodumm neden düşük yaptığımı kayseride uzman doktora gittim zeki yılmaz mükemmel bi doktor. araştırdı ve kan pıhtılaşma rahatsızlığımı öğrendim. normalde doktora gitmekten nefret ederim. eşimin işi yüzünden bitlise taşındık ve burdaki doktorlar malum başından yolluyo.. ikinci gebeliğimde aspririnle hamile kaldim ve 4 haftalıkken iğneye başladım progestan hap kullandım. 5. haftada çocuğu gördüm ama lekelenmelerim başladı ve diğer gittiğimde sadece kese vardı.. değerlerimde düşünce doktor eve git düşmesini bekle dedi ve 2 gün önce düşürdümşimdi 1 ay sonra tekrar deniycem ve bu sefer kayserideki doktoruma gitcemm o bana hamile kalmadan önce iğne kullan demişti ve ben burdaki doktorlara anlatamadım aspirinle gönderdiler :'(
Protein s 19,6 çıktı değerler 60-130 arasında olmalıymış böyle bi sıkıntı yaşayan var mı 9+2 olduk bebeğime zarar vermesini istemiyorum doktor telefonda igne verdi onu kullandım dün. Bugün de ultrasona gidecez içim rahat değil bi sıkıntı olmasını istemiyorum bilgisi olan varsa yazsın lütfen
inşallh canım bu sefer sağlıkla kavuşursun yavruna....
slm zeki bey benimde dr umda banada gebelik öncesi iğne verdi ama ben kullanmıyorum şuan...
mustafa başbuğa gidiyorum şuan da testleri yaptırdım sonuçları göstereceğim.
benim 8 haftalık düşük ve 2 kimyasal gebeliğim var mthfr c677 heterozigot mutasyonum var.
...
geçmiş olsun iğnelerin şifa olsun..bugün gittiğinde konuşursun herşeyi.
Benim dr umda başbuğ ve bugün sonuçları göstermeye gideceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?