Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben suan hamıle değilim o yüzden kadın doğumcuya gıtmıyorum ayrıca. Ama hamile olursam mustafa başbuğa devam etmeyi düşünüyorum..

Bilmiyorum ki olabilir valla canım, genelde her tedavimden sonra hemen adet oluyordum, belki bağlantısı vardır. Bu arada benim değerler çok yoğunmuş anladığım kadarıyla, pıhtılaşma oranım yüksekmiş, genetik doktoru iğnelerle sorunun çözülür demişti gerçi, ama araştırdıkça moralim çok bozuldu, inşallah daha büyük dertler açılmaz başıma, çok sağol canım.. sen nasılsın, neler yapıyorsun?

Son düzenleme:
Slm kızlar.bende şubatta tüp bebekte negatif sonuç aldım.histereskopide polip alındı ve pıhtılaşma testindede 2 gende mutasyon çıktı heterezigot.
şimdi donmuş bebeklerimi aldım hibor 3500 kullanıyorum.yanlız igne çok yakıyor diger ignelerde öylemi bide nerden vurmayı tercih ediyorsunuz.

çook teşekkür ederim, ben de mart ayında 1 düşük yaptım, şu an tekrar bebek düşünmeye başladık, ecopirin kullanıyorum, hamile olduğumda kan sulandırıcı iğnelere başlancak ama doktor öyle söyleyince korktum açıkçası, telefon numarası olsaydı hemen arayıp ne önerdiğini soracaktım ama o da yoktu
senin adına da çok üzüldüm ama her şeyde bi hayır vardır derler öyle düşün sen de, şu an ne durumdasın peki var mı bebiş?

Benim çok şükür bir evladım var. Ikinci çocuğu düşününce başıma gelmeyen kalmadı. Bir 22 haftalık ölü doğum. Bir boş gebelik. Son olarak da cleksan kullanırken 19 haftalık ölü doğum yaptım. Daha iki ay oldu. Eylül e kadar istirahat önerdi dr.birde ilk gebeligim de bebek 7 haftalık iken kalbi durmustu. Onu hiç onemsememistik. 22 haftalık bebekten sonra araştırma lar yapıldı. 677-1298 heterezigot mutasyon çıktı. Tedaviye rağmen bebeğimi kaybettim. Yani o dr un dediklerini yaşayarak biliyorum. Ama bir daha hamile kalırsam sabah akşam 0.4 clexan ve bebe aspirini kullanıp yatak istirahat i yapacağım. Varsa bir şans ispat edilmemiş bile olsa degerlendirmek istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kullandım gebeliğimin ilk 10 haftası benımde doktorum verdi tedbir amaçlı azaltarak bıraktırdı bende korkmuştum ama doktoruna güvenmelisin bence ben başka bir profoda sormuştum kullanabilirsin demişti şuan gebeliğimde 19. Haftadayım bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza alırız umarım🙏

cevabın için tşk ederim canım.sen kaç mglık kullandın.iğneye rağmen kaybın olmuşmuydu.

Arkadaşlar elimde 2 kutu crınone jel ve 4 kutu clexane var uygun fiyattan vericem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cevabın için tşk ederim canım.sen kaç mglık kullandın.iğneye rağmen kaybın olmuşmuydu.

Daha önce bir tane kimyasal birde 7 haftalık kaybım var ama ozaman iğne falan kullanmıyordum son gebeliğimde iğne kullanmaya başladım bide ilk 10 hafta kortizon hapı ama doktorumun söylediği kadarıyla hep bunlar tedbir amaçlı kortizon ilk başta 16 mg daha sonra yarısını kullandım daha sonra 4 mg kullanıp buraktım zaten bu tip ilaçlar öyle bırakılıyo endişe etme bence sen kaç haftalık hamilesin?

off ne zor şeyler yaşamışsın, problemsiz hamilelik geçirenlere o kadar özeniyorum ki bize baktıkça ama maşallah bir evladın varmış, Allah size bağışlasın onu, tez zamanda da hayırlısıyla akıl sağlığı da beden sağlığı da yerinde olan bir kardeş nasip etsin ona inşallah :)

Amin canım güzel duaların için çok teşekkür ederim. Allah derdi olan herkese yardım etsin inşallah. Allah kimseyi evlat hasreti ile ve evladı ile sınamasın.

hemşire göbeğine iki parmak koy daha sonra ilk önce aşağı,,yukarı,sağa sola sonrada çapraz yap dedi ama daha sonra nerelerine vurabiliyoruz,lütfen yardım...

hemşire göbeğine iki parmak koy daha sonra ilk önce aşağı,,yukarı,sağa sola sonrada çapraz yap dedi ama daha sonra nerelerine vurabiliyoruz,lütfen yardım...

Gobeginin 10 cm etrafına çepeçevre yapabilirsin. Bu seni 3 4 ay idare eder. Sonra ayakta dikilirken ellerinin bacağının yanında denk gelen yerlerine yapabilirsin. Birisinin yardımı ile koldan vurulabilirsin. Gobeginin etrafında 10 cm çapındaki alanda yer kalmazsa yavaş yavaş uzaklasarak belinin altındaki kısımlara yapabilirsin. You tube dan seyret. Çok yararlı videolar var.

aslında çok kaybında yokmuş canım .internetten yan etkilerini okuyunca huzursuzlandım doğrusu.şuan 8 haftam bitti bi dra daha sorim olmadı bende kullanırım.benim hibor 3500 kullanırken 35 haftalık kaybım var.ona rağmen kullamak gelmedi içimden.

Kızlar ıkı gündür kanamam devam edıyor progestan kullanıyorum ama faydası olmadı Cumartesi 6.27 Pazartesi de 14.97 sonucum ıkı gündür cok kanamam var yarın tekrar gidicem sizce düşük mü yapıyorum kafayı yıcem sabah idrar testi yaptım pozıtıftı hala değerlimde düşmemiş.

koldan vuruyorum ben, bi doktor bana bacak dedi ama çok morarıyo, o yüzden koldan atıyorum ben direksekten yarım karış yukarı. göbektende morarıyo benim, maşallah diyim kollarımda çok az morarıklık var

kanama iyi ye işaret değil öncelikle onu söyleyim, bilirim aklından geçen düşüncelerini hep yaşadık... Allah yardımcın olsun..
Dua et ki, kanama ile düşük yap, doktor mutlaka dış gebelikten şüphelenicektir.. İnşallah hakkında hayırlısı olur arkadaşım

Nasılsın?

Nasılsın?

Iyiyim canım cok şükür. Dün ki testim 30.14 cıktı yarın tekrar yaptırıcam ikiye katlayarak yükselio degerim kanamam dun azaldı bugun bitti ama hala progestan kullanmaya devam ediyorum

Iyi maşallah, çok sevindim. Istirahat et. Kendine iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…