canım ben 2008 eylülde gitmiştim üniversite tıp fak.hatırladığım kadarıyla;
hemotoloji bölümünde tahlil yapılmıştı
moleküler test diyorlardı sanırım..
Işte ordan çıkan tahlillerimde kan pıh. Teşhisi konulmuştu bana ..
reisdevrim nerelerdesin sen yaaa. nasıl gidiyo hamilelik bakalım ha??
allah razı olsun meryem doktor bana bugün kromozonlarına bakıldımı dedi yok dedim ozaman kıromozonlarına bide genetik araştırma dedi bunlar için nereye kadın dogummu hemotolajimi nere gitsem
canım dinleniyorum evdeyim. şuan tam olarak hamile olduguma inanamıyorum hala. keseyi görmem lazım:))
canım dinleniyorum evdeyim. şuan tam olarak hamile olduguma inanamıyorum hala. keseyi görmem lazım:))
Canım tekrardan tebrikler.
Bneim doktorumda bebek aspirinine şimdilik devam dedi canım.
Sanırım ileride bıraktıracak. İğneyi vurulmakla iyi yapmışsın bence.
Benim doktorum sırf bu yüzden kan testini bile önceden yaptırdı biliyosun.
Canım inşallah sağlıkla geçer hamileliğin, inşallah sağlıkla aynı zamanlarda kucaklarımıza alacağız bebişlerimizi:))
Ben de bu akşam gidiyorum doktora, umarım sorun olmaz, görürüz kesemizi.
Tekrar tekrar maşallah diyorum,allahım nazarlardan korusun seni de bebişini de.
canım bulunduğun yerde nasıldır durum bilmiyorum ama ben burada kendi doktorum sevk etmişti zaten üniversitenin tıp fakültesinde hemotoloji bölümünde yaptırmıştım tüm tahlillerimi..
ravza 'cım bu ne ikiz takıntısı gülüm böyleee:)) senin ikizmiydi hem ben bilmiyodum:))
gülaycım benim de kadın doğumda yapıldı testlerim, kendi doktorum yazmıştı istediği testleri, ama dışarıdan bi labaratuara gönderilmişti. üniversite hastanesinde değil doktorum çünkü.
O yüzden aslında sorularını okudum ama çok yardımcı olamıyorum canım.
Inşallah kolaylıkla halledersin, kendi doktoruna sorsan o yönlendirmez mi canım.
vajinal ultrason yaptırmıyım dimi kızlar ne dersiniz. birde mthfr 677 için 0.4lük igne fazlamı ne dersiniz. 0.3lükmü istesemki doktordan
canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik benim malesefki tek canım ben çok istemiştim ikiz olsun benim olmadı sizin olsun istedim bacım hem bende ikiz eşiyim ikizim erkek güzel oluyo yani ikiz olmak işallah ikizfir kız ne biliyim ben sana hep öle dua ediyorum hem fenamı bidaha doğurmazsın yaaaaaaaa:dance:a.s:dance:a.s
ravzacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ikizlerimizin annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))) bana akıl ver bacım tecrübelerini paylaş ne de olsa degerlerimiz aynıydı senle:)))
canım bazı doktorlar ilk zamanlar bakıyor vajinaldan.
benim doktorum hamile kaldıktan sonra vajinal ultrason yok artık demişti..
ilk gittiğimde kese görünmedi 2.gittiğimde gördük..5+3 haftalıken görünmüştü kese..normal karından ultrasondan..
vajinal ultrason yaptırmıyım dimi kızlar ne dersiniz. birde mthfr 677 için 0.4lük igne fazlamı ne dersiniz. 0.3lükmü istesemki doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?