Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allah razı olsun meryem doktor bana bugün kromozonlarına bakıldımı dedi yok dedim ozaman kıromozonlarına bide genetik araştırma dedi bunlar için nereye kadın dogummu hemotolajimi nere gitsem

Kızlar kafanızı Çok ŞıŞırıyorum bılıyorum ama ınanın ama ne yapacagımı bılmıyorum doktorlarda oyalanmak ıstemıyorum dırek yerı neresıyse oraya gıtmek ıstıyorum yoksa bılmıyorsun dıye ordan oraya yolluyorlar

allah razı olsun meryem doktor bana bugün kromozonlarına bakıldımı dedi yok dedim ozaman kıromozonlarına bide genetik araştırma dedi bunlar için nereye kadın dogummu hemotolajimi nere gitsem

canım bulunduğun yerde nasıldır durum bilmiyorum ama ben burada kendi doktorum sevk etmişti zaten üniversitenin tıp fakültesinde hemotoloji bölümünde yaptırmıştım tüm tahlillerimi..

canım dinleniyorum evdeyim. şuan tam olarak hamile olduguma inanamıyorum hala. keseyi görmem lazım:))

sabırlı ol annesi göreceksin inşallah,kese,kalp atışı,hareketleri,cinsiyeti ..derken kocaman olmuş..canım benim iyi olmana çok sevindim ..sağlıklı bir gebelik dilerim ..
allah herkese nasip etsin

valla igneyi vurunmasam içime sinmiycek ve huzursuz olucaktım biliyorum( içime sineni yaptım. artık kendi kendimizin doktoru olduk biziz en çok biz anlıyoruz.

hepimizinkini allah korusun canım.inşallah sende keseyi görürsün bu akşam

gülaycım benim de kadın doğumda yapıldı testlerim, kendi doktorum yazmıştı istediği testleri, ama dışarıdan bi labaratuara gönderilmişti. Üniversite hastanesinde değil doktorum çünkü.
O yüzden aslında sorularını okudum ama çok yardımcı olamıyorum canım.
ınşallah kolaylıkla halledersin, kendi doktoruna sorsan o yönlendirmez mi canım.

ravzacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ikizlerimizin annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))) bana akıl ver bacım tecrübelerini paylaş ne de olsa degerlerimiz aynıydı senle:)))

canım bulunduğun yerde nasıldır durum bilmiyorum ama ben burada kendi doktorum sevk etmişti zaten üniversitenin tıp fakültesinde hemotoloji bölümünde yaptırmıştım tüm tahlillerimi..

ben bugün zeynep kamile gittim bu arada istbuldayım doktor tahlillerim tam deyil bu tahliller ünüversite hastanesinde yapılıyor dedi okadar kromozonlar ına ve genetik dedi bana bunlar yabancı kelimeler tam olarak bilmiyorum

ravza 'cım bu ne ikiz takıntısı gülüm böyleee:)) senin ikizmiydi hem ben bilmiyodum:))

canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik benim malesefki tek canım ben çok istemiştim ikiz olsun benim olmadı sizin olsun istedim bacım hem bende ikiz eşiyim ikizim erkek güzel oluyo yani ikiz olmak işallah ikizfir kız ne biliyim ben sana hep öle dua ediyorum hem fenamı bidaha doğurmazsın yaaaaaaaa:dance:a.s:dance:a.s

ah canım devlet hastanesi gittigim hastane

vajinal ultrason yaptırmıyım dimi kızlar ne dersiniz. birde mthfr 677 için 0.4lük igne fazlamı ne dersiniz. 0.3lükmü istesemki doktordan

vajinal ultrason yaptırmıyım dimi kızlar ne dersiniz. birde mthfr 677 için 0.4lük igne fazlamı ne dersiniz. 0.3lükmü istesemki doktordan

canım bazı doktorlar ilk zamanlar bakıyor vajinaldan.
benim doktorum hamile kaldıktan sonra vajinal ultrason yok artık demişti..
ilk gittiğimde kese görünmedi 2.gittiğimde gördük..5+3 haftalıken görünmüştü kese..normal karından ultrasondan..

bir kız bir erkek olsa süper olur ama bilmemki bu pıhtılaşmayla besleyebilirmiyizki:)))) sanada allahmı söyletiyo nedir gülüm yaa:)))

ravzacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ikizlerimizin annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))) bana akıl ver bacım tecrübelerini paylaş ne de olsa degerlerimiz aynıydı senle:)))

evet canım değerlerimiz aynı iğneni kaçlık başladın asprinide alıyorsun değilmi bacım rahat ol hiç bişeyi kafana takma yat dinlen bak allah söletiyo bundan sonraki ikiz olacak demekki allahım şu an bebek yolu gözleyen umut sevgime melek 76 ve sevgili sonu yokcum işallah darısı size bir an önce sizinde göbüşler dolar hayırlı evlatlarla

2. hailelikte devamlı aşagıdan kurcaladılar bebegi görücez diye ondan sonra kanamamdaha çok arrı. bu sefer istemiyorum. 6. haftaya kadar bekliycem allah nasip ederse

canım benimde ilk ultrasonum vajinadan oldu çünkü kese vardı kalp atışı yoktu hiç bişey olmadı ben doktora bu konuda tedirgin olduğumu söledim oda bana hiç korkma tehlikeli bişey olsa biz kullanırmıyız dedi sen bilirsin ama bebişin küçük olduğu için vajinadan bakacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…