Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umudum_31 gercekten yaşadıklarımız cok acı allah bagıslasın gunde 2 kere mı vuruldun kanama yapmadımı o sekılde . bende haftaya randevum var gıdıcem ıns bır sonuc cıkar allahım herkese gonlundekını nasıp etsın teşekkürler cevabın ıcın umud oluyoruz bırbırımıze

bende de pıhtılaşma çıktıda sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim...mthfr 1298 homozigot...daha yeni öğrendim doktorum protein c protein s testlerini yaptırmamı istedi..sonuç bekliyorum..
Tek sorunum bu değil maalesef..hikayemi paylaşmak istiyorum sizinle..
3,5 yıllık evliyim.2,5 yıldır bebek düşünüyoruz.ilk 1 yıldan snr tetkikler yapıldı bi engel yoktu hamileliğe bekleyin dediler..2 yıl sonra hsg filmi sonucu sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendik...yılmadan devam ettik..doktorumun verdiği serephoneyi kullandığımın ilk ay (geçtiğimiz ocak ayında) hamile kaldım..hayatta yasadığım en güzel duyguyu yaşadım çokkkk mtluydum tek isteğim bi çocuk sahibi olabilmekti ve artık hamileydim...ultrasonda her görüşümde o kadar heycanlanıyodum ki..eşim çok mutluydu..bunun tarifi yok maalesef..içimdeyken beni bu kadar heycanlandıran şeyi kucağıma almayı düşündükçe o kadar mutlu oluyodumki..ama maalesef bebeğim 13 haftalıkken kalbinin durması sonucu öldü (geçtiğimiz nisan ayında) ve kürtajla alındı..o evrende neler yaşadığımı anlatmama gerek yok yaşayanların hepsi ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyodur...
şimdi neler olacak nasıl bi tedavi uygulanacak hem hamile kalmak için hem hamile kalabirsem inşallah sonrasında merakla ve o muhteşem duyguyu tekrar yaşamak için sabırsızlıkla bekliyorum...ınşallah güzel haberler paylaşırım sizlerlede..bnm gibi hem pıhtılaşma hem hamile kalmakla ilgili sorunu olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..
izmirde oturuyorum bide aranızda izmirde olup bu durumları yaşayıp nerde tedavi gördüğünü paylaşacak arkadaşlar vardır umarım..
ben de bundan sonra sizinleyim :)

canim benim tupler filan kapali degil herhangi bir film filan cektirmedim ama bende senin gibi 17 haftalik olmasi gereken bebeklerimi 13 12 haftalikken kalbi durmasi sonucu karmimda oldugu icin kurtajla aldirmak zorunda oldum. cikan genetik testler sonucu kan pihtilasmasi oldugunu ama ne tur oldugunu bilmiyorum. bugun esimin sonclari da cikacak duruma gore doktorla konusacagim. ama tek bildigim hamilelikten once kan sulandirici hap coraspin gibi birde folikasite baslaniyor. hamile oldugunu ogrendiginde ya da bir muddet sonrasindada igneye basliyoruz. gunde bir adet olmak uzere.. ama bu kisiden kisiye degisir. belki igne vermez doktor bizlere. bu sanirim pihtinin turune gore degisiyor. doktorunla konustunmu ne yapman gerektigini. ben bugun konusacagm. belki haftaya cuma oraya gidecegim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Henuz bende konusamadim doktorumla arkadasim...kan tahlili istedi bunlar sonucu cikinca gel kullanilacak ilacin dozunu sonuclara gore ayarlicam dedi...bekliyorum suan..hamile degilim susn ben..siz hamilemisiniz miaselinam ?

canim ben henuz hamile degilim. eylul gibi calismalara baslayacagim. folikasite basladm simdiden ilk aydan tutarsa die uc ay onceden baslayayim dedim folikasite. doktorumla konustm bugun ramdevu vermedi. durumu anlatti telefonda. esimin sonuclari temiz cikmis. banada folikasite devam et dedi. gunun gectiginde gel keseyi gorur gormez tedaviye baslayalim dedi. artik nasip kismet demek kaldi geriye :) banada o zaman doz ayari yapacak saniirim.

Arkadaşlar benim dört bebeğim karnimda kalbi durdu üç kürtaj im var.bisey bulamadilar her tahlili yaptılar bildigim kadarıyla. Şimdi özel bir hastane de tedavi görüyorum ve 11+2 günlük hamileyim hep 6 yada 7 haftalarda kalbi duruyodu bebeklerimin.ilk defa iki kere duydum kalp atışlarıni diğerlerinde sadece bi kere duyabiliyodum ikincide kalbinin durduğunu öğreniyordum.simdi kanında çok az pıhtılaşma var ama etkilemez demişti tüm gittiğim doktorlar. şimdiki doktorum klomen .koraspirin. progestan multivitamin verdi allahım Bebeğimi korusun diye dua ediyorum hergün her kontrole korkarak gidiyorum kötü haber alcam diye. kendimi dinliyorum hep göğüslerim niye agrimiyo yok niye istahim kesildi diye benim gibi olan varmi acaba.allahim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

canım kıyamam. ben de ocak ayında hamile kalmıştım... 16haftayı bir kaç gün geçmişti kaybettim. anlıyorumm ve anlıyorlarr burdaki herkes... dertleşmeden de geçmiyor sancılar yaralar. ben izmirliyim ailem izmirde ama ankarada oturuyorum. bnmde heterozigot 1298 çıktı. doktorum hastaneden ayrılmış. kendime yeni bir doktor arıyorum ne yapacağmı bilemez durumdayım...

ay inşallah ya.... haberlerini bekliyorum canım

inşallah en kısa zamanda bizede o güzel duyguyu doyamadığımız o duyguyu tekrar yaşayıp kucağımıza sağlıkla bebeklerimizi almayı rabbim nasip eder...

hayırlısı artık canım biz elimizden geleni yapıyoz rabbimde görür inşallah bize yardım eder...

İğnelerin aslında bi zorluğu yokta, hergün aynı saatte, Allahım yardımcımız olsun,evladlarımızı sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin.

ay inşallah ya.... haberlerini bekliyorum canım

canimm doktorla konustum bugun ayin 4 unde gitmeme gerek kalmadi. esimin sonuclari temiz cikti. banada gunun gecerse hamile kaldigini dusunursen cik gel dedi keseyi gorur gormez tedaviye baslayacagiz korkulcak bisi yok basari oranimiz %80 %85 dedi. eylul gibi calismalara baslicaz ins. en kisa zamanda bebislerimiz bizimle olur.

Slm kızlar hamilelikte göğüs ağrısı azalan varmı çok korkuyorum dört bebeğim Öldü. bu beşinci bebeğim iğne ve haplarla geldik bu haftaya zorla.

Slm kızlar hamilelikte göğüs ağrısı azalan varmı çok korkuyorum dört bebeğim Öldü. bu beşinci bebeğim iğne ve haplarla geldik bu haftaya zorla.

canim seni endiselendirmek istemem ama 17. haftada ben tamamen kayboldugunu frketmistim gitgide azalmisti. bence bi git kab testi yapyir. ins birsey ypktur. kuruntu yapma sakin olurmu.sakin ol stre yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…