- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
merhaba kimse varmı derdimi paylaşabileceğim
bendede var aynisindan mthfr 1298 heterozigot. Pihtilasma var. Gerci hetero mu homozigot mu seninki ama her iki sekildede igne kullanıyorsun canim
Ayni mutasyona sahibiz.
3 dusuk yaptim.
Clexane o.4 igne kullandim yine düştü
gunde 2 defa kullandim yavruma kavuştum. Insallah sende en kisa.zamanda kavusursun
benimide oluyodu
Yat dinlen cok yorma kendini
Coraspin kullaniyormusun?
bende de pıhtılaşma çıktıda sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim...mthfr 1298 homozigot...daha yeni öğrendim doktorum protein c protein s testlerini yaptırmamı istedi..sonuç bekliyorum..
Tek sorunum bu değil maalesef..hikayemi paylaşmak istiyorum sizinle..
3,5 yıllık evliyim.2,5 yıldır bebek düşünüyoruz.ilk 1 yıldan snr tetkikler yapıldı bi engel yoktu hamileliğe bekleyin dediler..2 yıl sonra hsg filmi sonucu sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendik...yılmadan devam ettik..doktorumun verdiği serephoneyi kullandığımın ilk ay (geçtiğimiz ocak ayında) hamile kaldım..hayatta yasadığım en güzel duyguyu yaşadım çokkkk mtluydum tek isteğim bi çocuk sahibi olabilmekti ve artık hamileydim...ultrasonda her görüşümde o kadar heycanlanıyodum ki..eşim çok mutluydu..bunun tarifi yok maalesef..içimdeyken beni bu kadar heycanlandıran şeyi kucağıma almayı düşündükçe o kadar mutlu oluyodumki..ama maalesef bebeğim 13 haftalıkken kalbinin durması sonucu öldü (geçtiğimiz nisan ayında) ve kürtajla alındı..o evrende neler yaşadığımı anlatmama gerek yok yaşayanların hepsi ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyodur...
şimdi neler olacak nasıl bi tedavi uygulanacak hem hamile kalmak için hem hamile kalabirsem inşallah sonrasında merakla ve o muhteşem duyguyu tekrar yaşamak için sabırsızlıkla bekliyorum...ınşallah güzel haberler paylaşırım sizlerlede..bnm gibi hem pıhtılaşma hem hamile kalmakla ilgili sorunu olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..
izmirde oturuyorum bide aranızda izmirde olup bu durumları yaşayıp nerde tedavi gördüğünü paylaşacak arkadaşlar vardır umarım..
ben de bundan sonra sizinleyim :)
Henuz bende konusamadim doktorumla arkadasim...kan tahlili istedi bunlar sonucu cikinca gel kullanilacak ilacin dozunu sonuclara gore ayarlicam dedi...bekliyorum suan..hamile degilim susn ben..siz hamilemisiniz miaselinam ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kimse varmı ben yeni katıldım aranıza.
bende de pıhtılaşma çıktıda sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim...mthfr 1298 homozigot...daha yeni öğrendim doktorum protein c protein s testlerini yaptırmamı istedi..sonuç bekliyorum..
Tek sorunum bu değil maalesef..hikayemi paylaşmak istiyorum sizinle..
3,5 yıllık evliyim.2,5 yıldır bebek düşünüyoruz.ilk 1 yıldan snr tetkikler yapıldı bi engel yoktu hamileliğe bekleyin dediler..2 yıl sonra hsg filmi sonucu sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendik...yılmadan devam ettik..doktorumun verdiği serephoneyi kullandığımın ilk ay (geçtiğimiz ocak ayında) hamile kaldım..hayatta yasadığım en güzel duyguyu yaşadım çokkkk mtluydum tek isteğim bi çocuk sahibi olabilmekti ve artık hamileydim...ultrasonda her görüşümde o kadar heycanlanıyodum ki..eşim çok mutluydu..bunun tarifi yok maalesef..içimdeyken beni bu kadar heycanlandıran şeyi kucağıma almayı düşündükçe o kadar mutlu oluyodumki..ama maalesef bebeğim 13 haftalıkken kalbinin durması sonucu öldü (geçtiğimiz nisan ayında) ve kürtajla alındı..o evrende neler yaşadığımı anlatmama gerek yok yaşayanların hepsi ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyodur...
şimdi neler olacak nasıl bi tedavi uygulanacak hem hamile kalmak için hem hamile kalabirsem inşallah sonrasında merakla ve o muhteşem duyguyu tekrar yaşamak için sabırsızlıkla bekliyorum...ınşallah güzel haberler paylaşırım sizlerlede..bnm gibi hem pıhtılaşma hem hamile kalmakla ilgili sorunu olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..
izmirde oturuyorum bide aranızda izmirde olup bu durumları yaşayıp nerde tedavi gördüğünü paylaşacak arkadaşlar vardır umarım..
ben de bundan sonra sizinleyim :)
anladim canim . 4 unde gidecegm doktora ogrenip muhakkak yazarim canim. ben bilmiyordum hangisinin normal hangisinin olmadigini.
sadece doktorn sekrrteriyle konustum o da doktordan bilgi alip dondu ve igne coraspin vs dedi ama n kadar dogru oldugunu adil dojtordab gidince ogrenecegim.
neyseki kromozomal bozukluk yok. down sendromu tasiyicisi vs degilizde diger bebeklerimizde etkilenmeyecek Allahin iziniyle.
canım kıyamam. ben de ocak ayında hamile kalmıştım... 16haftayı bir kaç gün geçmişti kaybettim. anlıyorumm ve anlıyorlarr burdaki herkes... dertleşmeden de geçmiyor sancılar yaralar. ben izmirliyim ailem izmirde ama ankarada oturuyorum. bnmde heterozigot 1298 çıktı. doktorum hastaneden ayrılmış. kendime yeni bir doktor arıyorum ne yapacağmı bilemez durumdayım...
canim ben henuz hamile degilim. eylul gibi calismalara baslayacagim. folikasite basladm simdiden ilk aydan tutarsa die uc ay onceden baslayayim dedim folikasite. doktorumla konustm bugun ramdevu vermedi. durumu anlatti telefonda. esimin sonuclari temiz cikmis. banada folikasite devam et dedi. gunun gectiginde gel keseyi gorur gormez tedaviye baslayalim dedi. artik nasip kismet demek kaldi geriye :) banada o zaman doz ayari yapacak saniirim.
Slm kimse varmı ben yeni katıldım aranıza.
inşallah en kısa zamanda bizede o güzel duyguyu doyamadığımız o duyguyu tekrar yaşayıp kucağımıza sağlıkla bebeklerimizi almayı rabbim nasip eder...
ay inşallah ya.... haberlerini bekliyorum canım
Slm kızlar hamilelikte göğüs ağrısı azalan varmı çok korkuyorum dört bebeğim Öldü. bu beşinci bebeğim iğne ve haplarla geldik bu haftaya zorla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?