Iyi maşallah, çok sevindim. Istirahat et. Kendine iyi bak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm zeki bey benimde dr umda banada gebelik öncesi iğne verdi ama ben kullanmıyorum şuan... mustafa başbuğa gidiyorum şuan da testleri yaptırdım sonuçları göstereceğim. benim 8 haftalık düşük ve 2 kimyasal gebeliğim var mthfr c677 heterozigot mutasyonum var. ... [/QUOTE .!.:Bence zeki bey dediyse uygulamalisin gercekten adam işini garantiye aliyo 45 yaşndaki hastalari var akrabam kan pihtilasma rahatsizliklari var 3. Cocuguna hamile suan. Ben dinlemedim pisman oldum gec baslayacagina erken baslamak en iyisi
Mrblarr kizlar Rabbimiz enn yakın zaman da bebislerinizi size kavuştursun ins.. Benim bi sorum olcakk yardımcı olursaniz sevinirim.. Ben 5 yıllık evliyim yaşım 23ve yeni hamileyim ve ben herşeyden korkuyorum bisey olcak die rast geldim bu defa da sizin sorunlarinizi okudum çok üzüldum. Sol elimin 4yeri minik minik kırmızı olmuş annemler sinek isirmis dio ama diyorum yaa korkuyorum..pihtilasmanin belirtileri nelerdir gebeliğin kaçıncı ayina kadar risk taşıyor.. Şimdiden tsk ederim dualarim yanınızda Rabbimiz enn kısa zaman da versin inss bebislerinizi
allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın gecmıste kotu tecruben yoksa korkma o kadar bebegınıde huzursuz edersın elındekı kırmızılıklara gelınce pıhtılasmaya alakalı olacagını sanmıorum sınek bocek ısırmıs yada alerjı olabılır cunku bızde mutasyonalrmızı bebek kayıplarından sonra ogrendık yoksa normal hayatta bı sıkıntımız yok gebelgın herdoneımde sıkıntı cıkabılıo pıhtı ne zaman olur bılınmıo sonucta bebegı besleyn damarda sıkıntı oldumu bebek kayıbı oluo allah korusun hepımızı canım allah yardımcın olsun
hemşire göbeğine iki parmak koy daha sonra ilk önce aşağı,,yukarı,sağa sola sonrada çapraz yap dedi ama daha sonra nerelerine vurabiliyoruz,lütfen yardım...
Kızlar tüp bebek hastasıyım, hiç hamile kalamadım. 2 negatifim var. Bende FV leiden Homozigot taşıyıcısı çıktı. Gittiğim doktor iğne, ilaç kullanman gerek dedi ama şuan yeni bir tedaviye başlamadığım içinmidir nedir bir şey vermedi. Sizler hamile olmadan önce Coraspirin içtiniz mi? bende içsem bir sakıncası olurmu acep, şimdiden içmeye başlasam..
ben kan pıhtılaşma problemim oldugunu öğrendikten sonra aspirin içmiştim
hamile kalana kadar özellikle yumurtlama olduktan sonraki gün başlıyordum içmeye
şimdi günlük içiyorm
bir problem olacağını sanmam yinede doktoruna danışırsın
genelde cogu doktor hamile kalmadan önce önermiyor
Öncelikle değerli yorumun için çok teşekkür ederim canım. Coraspirin mi içtin peki? şuan hamilesin.. Bu arada doktor diğer değerlerin önemli olmadığını, Bendeki homozigot olduğu için ilaç kullanman gerek olduğunu söyledi, ama sağolsun şunu yazayım iç demedi. Benimde aklıma gelmedi, şuan için bir tedaviye başlamadığımdan moral bozukluğu oldu, sormayı unuttum, o yüzden sizlere sorayım istedim.
ilk gebeliğimde boş gebelik oldu bebek hiç gelişmedi düşük oldu
olur dedi doktor ilk gebeliklerde gelişmeme durumu çok görülüyor
devam et sen gebe kalmaya dedi
8 ay sonra tekrar gebe kaldım daha iilk muayenede kesenin şeklinin bozuk oldugunu muhtemelen düşeceğini söyledi
maalesef kendi düşmedi kürtaj olmak zorunda kaldım
daha sonra yapılan araştırmada beş gende heterozigot cıktı doktor aynı sana dendiği gibi
hamile kalır kalmaz iğne ve aspirine başlayacaksın dedi
açıkcası ikinci gebeliğimde henüz kese olusurken bozuldugundan korktum ve bir kaç ay özellikle yumurtlama sonrası coraspirin 100mg içtim
hani b,ir zararını görmedim
sende muhtemelen transfer sonrası iğne ve aspirin tedavisine başlayacaklardır
rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı br evlat nasip etsin sana, isteyen herkese
arkadaşlar merhaba. ben de 16 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. kromozomal bir şey çıkmadı. kan pıhtılaşmasnda da sadece mthfr a 1298c heterozigot. geri kalan hepsi normal. 2 doktor farklı şey dedi. yarın bir doktora daha soracağım. bakalım ne olacak. bundan ölmüş olabilir mi bebeğim yahangi doktora güvenecem şimdi ben bilemedim. ankarada bildiğiniz iyi bir doktor var mı? sinan beksacı çok önerdiler ama o da herkese bakmıyormuş.
canım bende senin gibi kaybettim . kalbi durdu karnımda öldü. anamolili olacaktı dedi. Bir tür down sendromu özellikleri varmıs . Sonra genetik testler kan pıhtılasma testleri sonucunda kan pıhtılasması cıktı bende. Tam olarak bilmiyorum adını sen gibi . gittiğimde öğreneceğim bende. Sanırım bu yüzden kaybettik. Kan gitmediği için bebeklere beslenemiyorlar ve gelişemedikleri için ölüyorlar(
Allah yardımcımız olsun
amiinnn canım arkadaşım amiinnn.... ama bu heterozigotun çok fazla etkilemediğini homozigot olunca kötü olduğunu ya da faktör 5 varmış onun daha çok etkilediğini söylediler. bilemedim ben de. öğren de durumunu da bana bildir. kimin dediğine bakarım naparım hiç bilmiyorum. genetikçi biri de ben bu durumda olsam sadece folik asit yeterli dedi. hani cidden o yüzden mi ölmüş bebek onu da bilmiyoruz. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?