Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kab testi ne acaba .ağrı ve kanama olmayınca korkma diyolar ama elimde değil.

ya çok güzelll.... nasıl sevindimmm.... ben de bir an önce gitmek istiyorum ki önceden tedavi var mı bakalım diye. ama kimse beni anlamıyor inşallah güzel haberlerini alırızz. ben de eylülde düşünüyordum tam yaz tatiline denk geliyor :)) o yüzden kasım aralık gibi olsun dedim de doğum izni bir işe yarasın. yoksa bana kalsa temmuzde hemen ypayım diyordum.

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katılan, kan pıhtılaşması yaşayan anne adayıyım. inşallah bu sorunu yaşayan herkes sonunda mutlu olur. forumda yazılanları biraz inceledim ve fikir sahibi olmaya çalıştım. ama yine içimdeki endişeler dağını bir türlü yıkamıyorum.
ben ilk hamileliğimi sorunsuz yaşadım ve Allaha şükür bi oğlum var. 5 yıl ara verdikten sonra kısa dsüre içinde tekrar hamile kaldım fakat 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı. sonrası yapılan testlerle mthfr a1298 homoziğot ve paı1 5g-5g homozigot teşhisi konuldu. doktorum kan pıhtılaşmam olduğunu söyledi. yeni gebelikle iğne ve coraspin başlamamız gerektiğini anlattı. ve şu an iğne tedavisine başladık. 3 haftalık hamileyim. ama içim hiç rahat değil. bu mutasyonlar hakkında bilgisi olan cevap verebilir mi acaba?. herkese Allah'tan acil şifalar ve sağlıklı bebişler diliyorum.

Kab testi ne acaba .ağrı ve kanama olmayınca korkma diyolar ama elimde değil.

kan testi demek istedim canim. evet kanama olmayknca korkma diyorlar ama bende de kanama yoktu. olmadi doktora git kalp atislarini dinle canim. kan testinide sonra yaptirirsin. degerlerini kontrol ettir demek istedim. dusus var mi diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kormma canim mutasyon dedigi kromozom bozuklugu ondada birsey yokmus olsaydi derdi
kan pihtilasman var sadece. icini ferah tut ignelerini duzenli yap. bendede kan pihtilasmasi cikti hamile kalir kalmaz ignelere baslayacagim ins. ayrica kromozom bozuklugu olsa ilk bebeginde sorunlu olurdu. ama bak saglikli bir evladin var.

Anladım cnm Sağol 4 ünde gidicem hayırlısı artık allahım korur inşallah. iyi düşünüyorum ki iyu olsun :)

merhaba benimde 5 yaşında kızım var sorunsuz doğal yoldan oldu.ama 2 yıldır 2.için uğraşıyorduk .şubatta tüp bebek yaptık ve nagatif oldu sınra oıhtılaşma testinde 2 gende heterezigot çıktı .ikinci denememide haziranda yaptım ve şu an benimleler .transferden itibaren hergün hibor 3500 kullanıyorum.inşallah bebişlerimize bir şey olmadan kucağımıza alırız.

yaza denk gelsinde bebislerimizle yuzelim bitanem bende yaza denk gelmesini istiyorum aslinda bahar gibi yada

Arkadaşlar aranızda gebelikte karaciğer enzimleri artan varmı lütfen cevap yazsın

cnm benim hamileliğimde karaciğer enzimlerim artmıştı. vücudumun tamamı çok şiddetli kaşınmaya başladığında dr.a gittim ve yapılan testlerle anlaşıldı. bir hafta ilaç tedavisi uygulandı ve yediklerime kısıtlama getirildi. sonrasında enzim değerlerimde düşüş olmadığı için bebeğimi beklemeden aldılar.

Anladım cnm Sağol 4 ünde gidicem hayırlısı artık allahım korur inşallah. iyi düşünüyorum ki iyu olsun :)

ins tatlim . icini ferah tut. belkide bundan sonra ara ara girecektir agrilar bilemeyizki kisiden kisiye gorede degisiyor. iyi dusun tabiki. allahin iziniyle saglikla alcaksin bebegini kucagina

Canım çok üzüldüm peki değerini hatırlıyormusun kan sulandırıcı iğne kullanıyormuydun

Bende kan sulandirici iğne kullanıyorum hergün göbusten.pihtilasma az dediler etkilemez dediler bu dr tedbir olsun diye verdi yinede şimdiye kadar bişey olmadı bebise progestan, coraspirin, multivitamin folik asit te var içinde kullanıyorum. bu beşinci bebeğim allahım korudu şimdiye kadar. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımiza da alırız allahım korusun daima.herkesin yavrusunu.

arkadaşlar göbeğimden iğne atamıyorum çok daha fazla acıyor, sağ ve sol kolumdan genelde atıyorum ilk başlarda ne acısı ne de morarmaları vardı, şimdi iğne attığım yer kırmızı oluyor ve çok yanıyor. Bacaktan attığımda daha fena, bacağımı kaldıramıyorum öyle ağırlaşıyor ki bacağım hepsini geçtim mosmor oluyor.
Ne yapmalıyım ?

yaza denk gelsinde bebislerimizle yuzelim bitanem bende yaza denk gelmesini istiyorum aslinda bahar gibi yada

kasım aralık daha iyi benim için. öğretmenim. yaz tatilinden sonra doğum olur iyi olur. şuna bak yaa. doktor baktı bana her şey normal dedi hemen oldu da ben gün beğeniyorum bide. başımza neler geldi hala plan yapmaktan vazgeçmiyorum. hayırlısı olsun yaa. bakalım kim ne zaman hamile kalacak zaman geçmiyor gibi......

teşekkür ederim . biraz olsun rahatladım sayende. evet bi evladım var.çok şükür. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın ve sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi alalım.

inşallah hepimiz bu yolun sonunda mutlu ve huzurlu oluruz. ben şuan clexane 400 ve coraspin kullanıyorum.bu gün dördüncü igne olucak. sanki vücudumda bazı değişiklikler oldu gibi. gögüslerim aşırı şişkindi ve biraz rahatladım, bi bacağımda kasmalar vardı. ben diz kapağımı incittiğimi düşünüp kas gevşetici falan kullanmıştım.ama iki gündür sanki dizimde iyi. acaba pıhtılaşma yüzünden mi öyle hissediyordum diye düşünmeye başladım. neyse hayırlısıyla tamamını görürüz inşallah:)

evett bende hep plan yapmayacagim diyorum ama tutamiyoeum kendimi. hala bebek kiyafetlerine baktigim bile oluyor. zaman n yazikki gecmek bilmiyor. bende cok merak esiyorum n zaman hamile kalacagimi

Cnm bende göbekten iğne vuruyorum dik şekilde çok yavaş acele etmeden 12. Haftaya gircem ve hala morluk yok bazen çok nadir koldan vuruyorum kol daha acı veriyo.iki kere vurdum koldan bugüne kadar. kaç haftalık bebis.daha önce düşüklerin oldumu seninde.allah korusun bebeklerimizi.

Umutsuzluğa kapılıyorum. Hiç olmamıştı bu güne kadar. Vazmı geçsem diyorum. Allahım bu mübarek günlerin hatırına bir yol göstersin, bir ışık versin. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…