Umutsuzluğa kapılıyorum. Hiç olmamıştı bu güne kadar. Vazmı geçsem diyorum. Allahım bu mübarek günlerin hatırına bir yol göstersin, bir ışık versin. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne oldu cnm ? Niye böyle düşünüyorsun.
Kızlar merhaba hepinize. Size bi konuda danismak istiyorum iki ay once on haftalikjen bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum. Doktor iki hafta once gittigimde bebek dusunursem diye folikasitle coraspin verdi. Coraspuni neden verdigini sormayi unuttum bide hamile kaldıktan sonrami simdiden mi kullanmaliyim sizce coraspin i?
Tekrar hamile kalmak ve bebeğim öldümü acaba diye her gün korkmak. Ve bir daha o bebek ölürse yine aynı şeyleri yaşamak. Normal kadınlar hamileyim diye sevinirken hamileligini gizlemeye çalışmak. Çok zor allahım.
Tekrar hamile kalmak ve bebeğim öldümü acaba diye her gün korkmak. Ve bir daha o bebek ölürse yine aynı şeyleri yaşamak. Normal kadınlar hamileyim diye sevinirken hamileligini gizlemeye çalışmak. Çok zor allahım.
Hissetgim duygulari tam olarak ozetlemissin arkadasim. Gozlerm doldu okurken.
hamile kalmadan önce başladım ben ecopirin100mg kullanmaya,hamile kaldıktan sonra clexan kullanmaya başladım ama doktorum aynı zamanda aspirine devam ediceksin dedi, herkes bu şekilde kullanıyor. kanını sulandırmak için verdi doktor, belki pıhtılaşman var, onu en iyi genetik testlerle anlarsın.
Et baklagil sebzeler bezelye findik bazi peynirler dior. Ne yiyecgiz peki ? Bunlari yemeye icim elvermex artik
Sonuçlarım bunlar . Clexan kullandığım halde yine düşük yaptım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar merhaba. ben de 16 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. kromozomal bir şey çıkmadı. kan pıhtılaşmasnda da sadece mthfr a 1298c heterozigot. geri kalan hepsi normal. 2 doktor farklı şey dedi. yarın bir doktora daha soracağım. bakalım ne olacak. bundan ölmüş olabilir mi bebeğim yahangi doktora güvenecem şimdi ben bilemedim. ankarada bildiğiniz iyi bir doktor var mı? sinan beksacı çok önerdiler ama o da herkese bakmıyormuş.
aynen cnm ne zaman sevineceğimi ben de bilmiorum bu ay yeniden denemeye başladık ama bi kimyasal bi kalbi durup kürtaj olmam... kimyasaldan sonra keseyi görmeden sevinmeyelim demiştim sonra 8 haftalık kalbi durdu. artık ne zaman sevinicez bilmiorum dediğin gibi 4-5 aylık olana kadar kimseye söylememeyi düşünüyorum. benm testlerim de yapılmadı pıhtılaşma falan var mı die gebe kalırsan coraspin başlıcaz dedi doktorum sadece. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürsün inş
Moralini bozmayayim, biri 22 haftalık birinin 19 haftalık kalbi durdu. Ben sağlıkla dogana kadar sevinmeyecegim.
Allah sabır versin çok zor.. Allah bir daha yaşatmasın aynı acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?