Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ne oldu cnm ? Niye böyle düşünüyorsun.

Ne oldu cnm ? Niye böyle düşünüyorsun.

Tekrar hamile kalmak ve bebeğim öldümü acaba diye her gün korkmak. Ve bir daha o bebek ölürse yine aynı şeyleri yaşamak. Normal kadınlar hamileyim diye sevinirken hamileligini gizlemeye çalışmak. Çok zor allahım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba hepinize. Size bi konuda danismak istiyorum iki ay once on haftalikjen bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum. Doktor iki hafta once gittigimde bebek dusunursem diye folikasitle coraspin verdi. Coraspuni neden verdigini sormayi unuttum bide hamile kaldıktan sonrami simdiden mi kullanmaliyim sizce coraspin i?

hamile kalmadan önce başladım ben ecopirin100mg kullanmaya,hamile kaldıktan sonra clexan kullanmaya başladım ama doktorum aynı zamanda aspirine devam ediceksin dedi, herkes bu şekilde kullanıyor. kanını sulandırmak için verdi doktor, belki pıhtılaşman var, onu en iyi genetik testlerle anlarsın.

Slm arkadaslar bendede kan pıhtılaşma sorunu var ve 4 defa hamile kaldim 3unde kurtaj oldun en son ki hamileligim 1bucuk sene önceydi ben ondan beri tekrar hamile kalmaktan cok korkuyorum eşimde birsey demiyordu ama içten ice hep buruk oldugunu biliyorum ben istemedigim icin ara verdik ama esim artik bebek istiyor ramazan dan sonra doktora gidelim istiyor ama ben tekrardan doktora gitmek istemiyorum korkuyorum ayni seyleri yasamaktan sizlerdede ayni sikinti varsa bayanlar nasil astinizda gittiniz tekrardan o doktor kapısına. .

ah tatlim inan bende ayni seyleri dusunmuyor degilim. esimede desim eger hamile kalirsam karnim cikana kadar 3 4 ay kimseye ailede dahil demeyelim die. bende cok korkuyorum ama bizde anne olmayi haletmiyor muyuz. bence biz daha cok hakediyoruz emin ol saglikla bebislerimizi kucagimiza alacagimiz gunler yakinda. hele bi hamile kalalim burada paylasip destek olalim birbirimize. 9 kere dusuk yapanlar var ya onlar ne yapsinlar. allahim korusun.

Arkadaslar metonin diyeti ile ilgili bilenler bilgi verebilirmi. Gebelik oncesinde mi basliyorsunuz. Arastrdim bulamadm pek bisi??

Üzülme cnm benim bu beşinci bebeğim dört tane öldü karnimda dayanmak zor ama hayırlısı bu demekki umudunu kaybetme allah bizede verecek birgün.

Et baklagil sebzeler bezelye findik bazi peynirler dior. Ne yiyecgiz peki ? Bunlari yemeye icim elvermex artik

Sagol cnm cvp verdigin için. Pıhtılaşma dan suphelendi doktorum demekki testte yapmadı gercide. Yan etkisi yok gerçi kullanayin bakalım :) bu ay başladık calismalara.
Herkesin gönlüne gore versin rabbim insallahh

Et baklagil sebzeler bezelye findik bazi peynirler dior. Ne yiyecgiz peki ? Bunlari yemeye icim elvermex artik

Zor bir diyet. Hamile kalmadan 3 4 ay önce başlamak lazım. Günde 1 köfte kadar et serbest. Yağlı tohumların hepsi yasak. Ceviz, çörek otu, bezelye, fındık, fıstık, susam, çikolata yasak. Sebze Meyve serbest.

Sonuçlarım bunlar . Clexan kullandığım halde yine düşük yaptım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı sorun bende de var. 3. gebelikte iğne kullandım ve yine kendiliğinden duştu. haftaya bir profa gorunmeye konuşmaya gidiyorum. acaba bizim gibi kan pıhtılaşması yuzunden düşük yaşayanlara tüp bebek yapıyolar mı??

Ben ayın 15. İnde prof zehra neşe kavağa gittim miyomlarım yüzünden düşüyormuş yerleşme yeri kötüymüş. 10 kere hamile kalsan 10 kere düşer dedi. 21 hazıranda ameliyat oldum miyomlarımdan kurtuldum. Şimdi en az 6 ay hamile kalmam yasak sabırla bekleyeceğiz . Herşey sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almak için💜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı sorun bende de var. iğne veya herhangi bir ilaç kullandın mı? ben 3 gebelikte de hiç kalp atışı duymadım..

aynen cnm ne zaman sevineceğimi ben de bilmiorum bu ay yeniden denemeye başladık ama bi kimyasal bi kalbi durup kürtaj olmam... kimyasaldan sonra keseyi görmeden sevinmeyelim demiştim sonra 8 haftalık kalbi durdu. artık ne zaman sevinicez bilmiorum dediğin gibi 4-5 aylık olana kadar kimseye söylememeyi düşünüyorum. benm testlerim de yapılmadı pıhtılaşma falan var mı die gebe kalırsan coraspin başlıcaz dedi doktorum sadece. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürsün inş

Moralini bozmayayim, biri 22 haftalık birinin 19 haftalık kalbi durdu. Ben sağlıkla dogana kadar sevinmeyecegim.

Moralini bozmayayim, biri 22 haftalık birinin 19 haftalık kalbi durdu. Ben sağlıkla dogana kadar sevinmeyecegim.

Allah sabır versin çok zor.. Allah bir daha yaşatmasın aynı acıyı

Allah sabır versin çok zor.. Allah bir daha yaşatmasın aynı acıyı

Canım çok sağol. Bu mübarek günlerde iyi dileklerin çok kıymetli benim için. Allah yardımcımız olsun. Bu gece senin için de dua edeceğim.

Arkadaşlar trombosit degerlerinin düşüklüğüne önerebilecegim bir bitkisel ilaç var bende 1. Sınıfta bu hastalığa yakalandım ama Allah a şükür şimdilik iyi bir sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…