- 25 Haziran 2013
- 336
- 367
- 88
Mrb arkadaslar
Bugün sonucumu doktora gösterdim adam üniversitede prof baya da tanınmış bir doktor doğmamış cocuk uzmanı falan filan bnm sonuçlarım temizdi birtek mthfr1298 heterozigottu iğneye kesinlikle gerek yok bu çok rastlanan bir sey dedi kimyasal gebeliğiminde bundan kaynaklanmadığını söyledi.hormonlarımda rahimde temizmiş tekrar deniycez bu ramazan günü tüm dileklerimiz kabul olsun inaşalllah aminnn:13:
çok sevindim adınıza inş en kısa zamanda bebeğiniz gelir ve tüm arkadaşlarımın....
Geçmiş olsun arkadaşım,
zaten doktorun herşeyi söylemiş. Ama sana tavsiyem gebelik testi için gününün geçmesini bekleme. Benim doktorum mümkün olduğunca erken test yap dedi ve erken başlayalım iğneye dedi. zaten aspirini ve folbiolu hamile kalmadan aylar önce başlamıştım. hamileliğimi adetime 5-6 gün kala öğrendim ve hemen o gün iğneye başladım. o günden beri kendi kendime yapıyorum. Ben önlemimi alayım da, yaşayacak günü varsa Rabbim ömür verir zaten.
İğneleri 9 ay boyunca kullanacağız, doğumdan 1 gün önce bırakılıyorç Bazen doğumdan sonra da 1 ay kadar kullanılabiliyor, o duruma göre değişiyor.
Bu şekilde iğne ve aspirin kullanarak bebeklerini kucağına alanlar çok. Bu topiğin eski sayfalarını da okursan görürsün zaten
Bizim diğer insanlardan farkımız, kanımız pıhtılaşmaya biraz daha fazla meyilli. Kan pıhtılaşmasını arttıran faktörlere maruz kaldığımızda, normal bir insana göre daha yüksek ihtimalle pıhtı atabiliriz, Allah korusun tabi. Gebelik de kanın pıhtılaşmasını arttıran faktörlerdenderi bu arada.
Başka bir düşük riski yoksa sadece pıhtılaşma sürekli yatmayı gerektirmiyor.
Çok geçmiş olsun
tatlım sana aspirin vermedi mi doktorun?
Ben aspirin de kullanıyorum, cutem de kullanmıştı. Ama en doğrusunu doktorun bilir elbet
aynı sorun bende de var. iğne veya herhangi bir ilaç kullandın mı? ben 3 gebelikte de hiç kalp atışı duymadım..
canimm hamile olmana çok sevindim allah ağlıkla kucağına almanı nasip eylesin inş. düşük olduğunda baya yazışmıştık . çok saol yazdgın için dr.umu arıyorum hep ameliyatta hemşirede büyük ihtimal gebelikle beraber başlarsın ama yine de bi sor dedi ama ulaşamadım yine bi gittiğimde sorayım bari bende öyle düşündüm az çok döllenme zamanını biliorm tam kana yansımaya başlaycagı zaman adeti beklemeden test yaptırayım diorm hemende başlayım diorm eşimde dioki deneyeceğimiz zaman aspirinede başla sen tutunmada sorun yaşıo belkide dedi o da mantıklı geldi . inş. rabbim artık bizede evlat verir de , meraklı patavatsız insanlarla muhattap olmaktanda kurtuluruz artık.dua et bana olurmu
Eki Görüntüle 1180836 kizlar sonuclarima bir goz atabilirmisinz
Merhaba kızlar ben de bir dış gebelik 3 kimyasal gebelik yaşadım şimdi çapada araştırılıyor.Kuzenimde kan pıhtılaşması vardı yüksek ihtimalle bende de aynısı ya da benzeri olabilir.
protein c 123.11,
protein s 68.11
APC-r 1.12
At III 103.60 çıkmış referans aralıkları arasında fakat merak ettim bu konu hakkında pek bilgim yok.Doktora göstermek için diğer tahlillerin çıkması gerek. Bilen arkadaşlar bi yorum yaparsa sevinirim. Herkese acil şifalar, hayırlı evlatlar dilerim.
Merhaba kızlar bende bebeğimi kaybettim sanırım bende de kan pıhtılaşması sorunu var bu testi hangi hastanede ne kadar ücrete yaptırdınız?
canım tıp fakultesi ssk gibi hastanelerde ücretsiz yaptırabilirsn.. rabbim tez zamanda sanada nasip etsin ins hayırlı bi hamilelilk hayırlı bi evlat ..
aminnn canım allah isteyen herkese nasip etsin. devlet hastanelerinde 3 düşük olmadığı sürece yapmıyorlarmış canım araştırdım benmki daha ilk kayıp ama aynı şeyleri 2 kere daha yaşamak istemiyorum o yüzden araştırma içindeyim
canım zaten en mantıklısı ilk düsükden snra yaptırmak benmde iki kaybımm var devlet hastanesnde bi tanıdık bulduk bizi uc dusuk gibi gosterdi halleti normalde ozele gidiordum ben ordaki doktorum bu testlern cok pahalı oldugunu devlet hast. yaptır dedi ozellikle tıp da daha güvenilir olur die işimz rast gitti yaptık cok sukur kromozon ve pıltılasma testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?