Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Mrb arkadaslar
Bugün sonucumu doktora gösterdim adam üniversitede prof baya da tanınmış bir doktor doğmamış cocuk uzmanı falan filan bnm sonuçlarım temizdi birtek mthfr1298 heterozigottu iğneye kesinlikle gerek yok bu çok rastlanan bir sey dedi kimyasal gebeliğiminde bundan kaynaklanmadığını söyledi.hormonlarımda rahimde temizmiş tekrar deniycez bu ramazan günü tüm dileklerimiz kabul olsun inaşalllah aminnn:13:

çok sevindim adınıza inş en kısa zamanda bebeğiniz gelir ve tüm arkadaşlarımın....

Kizlar bende bundan 15 ay önce gecen sene nisan ayinda 37 haftalik kizimi kaybettim dekolman plesanta sebebiyle acil sezaryen e alındım. Bundan 7 ay sonra tekrar hamile kaldim bu kez de 6 haftalıkkenkalp atışı durdu kuretaj oldum. Kuretajdan sonra 3 ay korunma vermişti doktor. Nisan da bitti bu süre iste. Ama hamile degilim hâlâ. Prof. A gittim üniversite hastanesine ignenin gereksiz oldugunu ama sirf önlem amaçlı kullanmam gerektigini söyledi. Pihti olsa 37 haftaya kadar gidemezdi gebelik dedi. Bende sadece faktor v leiden heterizigot cikti diger hepsi normal. Şu an ara sira coraspin ve folbiol iciyorum herguun sürekli degil. Hamile kalinca da igne olcam gibi gorunuyor. Hepimizin rabbim dualarini kabul etsin kucagimiz bos kalmasin

arkadaşlar 15 yıl önce yaşadığım 32.haftada acil gerçekleşen bir sağlıklı doğumum var.korunarak sonra gebelik yaşamadım şimdi gebelik düşündüğümden riskli gebelik doktoru genetik testler istedi ben de heterozigot homozigot var sonuçlar
faktör v leiden NORMAL
PAI-1---4g/5g
mthfr 677 NORMAL
PROTROMBİN 20210 HETEROZİGOT
mthfr 1298 HETEROZİGOT
ERCR A 4600 G NORMAL
EPCR G 4678 C HOMOZİGOT

canimm hamile olmana çok sevindim allah ağlıkla kucağına almanı nasip eylesin inş. düşük olduğunda baya yazışmıştık . çok saol yazdgın için dr.umu arıyorum hep ameliyatta hemşirede büyük ihtimal gebelikle beraber başlarsın ama yine de bi sor dedi ama ulaşamadım yine bi gittiğimde sorayım bari bende öyle düşündüm az çok döllenme zamanını biliorm tam kana yansımaya başlaycagı zaman adeti beklemeden test yaptırayım diorm hemende başlayım diorm eşimde dioki deneyeceğimiz zaman aspirinede başla sen tutunmada sorun yaşıo belkide dedi o da mantıklı geldi . inş. rabbim artık bizede evlat verir de , meraklı patavatsız insanlarla muhattap olmaktanda kurtuluruz artık. dua et bana olurmu

aynı sorun bende de var. iğne veya herhangi bir ilaç kullandın mı? ben 3 gebelikte de hiç kalp atışı duymadım..

benim tek gebelik canım. daha yeni öğrendiğim için bir şey kullanmadım. doktora gideceğim ama doktora karar veremedim daha. ulaşılamıyor ki kimseye... senin de mi benim ki heterozigot 1298? onun çok etkilemediğini söylüyorlar ama bilemyorum tabi.

ben de diyorum bu isim bana tanıdık geliyor
Dua ederim tabiki canım Aminnn canım, sağol inşallah, darısı senin de başına olsun
Bence aspirine önceden başla

kizlar sonuclarima bir goz atabilirmisinz

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404744455.687159.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 98
Normal mi. Cok saolun cevap verdgnz icin. Icim icimi kemirdi. Nettede bulamadim. Saolun tekrar. Cok sukurler olsun. Insallah sonuclarimiz hepimizi sewindrr

ben hala sonuclarin aslini almadim valla. e sonuctan cikarayim dedim cikmkyor degerler. sanirim internete yuklemeleri yasal degilmis. direkt hastaya veriyorlarmis. valla hamile kalinca gidecegimden anca o zamana alirim sonuclari.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar ben de bir dış gebelik 3 kimyasal gebelik yaşadım şimdi çapada araştırılıyor.Kuzenimde kan pıhtılaşması vardı yüksek ihtimalle bende de aynısı ya da benzeri olabilir.
protein c 123.11,
protein s 68.11
APC-r 1.12
At III 103.60 çıkmış referans aralıkları arasında fakat merak ettim bu konu hakkında pek bilgim yok.Doktora göstermek için diğer tahlillerin çıkması gerek. Bilen arkadaşlar bi yorum yaparsa sevinirim. Herkese acil şifalar, hayırlı evlatlar dilerim.

Merhaba ben de tup bebek yapma asamasindayim.baslamadan once bu testi yaptirmak istedim.cunku benim kuzenimde de var. Acaba bu testi yaptirirken ac karninami olmak gerekiyor kızlar. .

Merhaba kızlar bende bebeğimi kaybettim sanırım bende de kan pıhtılaşması sorunu var bu testi hangi hastanede ne kadar ücrete yaptırdınız?

kızlar tecrübeli kan sulanddırıcı kullananlar bir sey sormak istiorum.. ya ben cleksın 04 kullanıorum ara ara ters yere mi vuruom napıorm bilmiorum igneyi igne dağılmıor bazen vurdugum yer mosmor ve şiş bi sekilde kalıor endişeleniorum haliyle bilgisi olan var mı?

Merhaba kızlar bende bebeğimi kaybettim sanırım bende de kan pıhtılaşması sorunu var bu testi hangi hastanede ne kadar ücrete yaptırdınız?

canım tıp fakultesi ssk gibi hastanelerde ücretsiz yaptırabilirsn.. rabbim tez zamanda sanada nasip etsin ins hayırlı bi hamilelilk hayırlı bi evlat ..

canım tıp fakultesi ssk gibi hastanelerde ücretsiz yaptırabilirsn.. rabbim tez zamanda sanada nasip etsin ins hayırlı bi hamilelilk hayırlı bi evlat ..

aminnn canım allah isteyen herkese nasip etsin. devlet hastanelerinde 3 düşük olmadığı sürece yapmıyorlarmış canım araştırdım benmki daha ilk kayıp ama aynı şeyleri 2 kere daha yaşamak istemiyorum o yüzden araştırma içindeyim

canım zaten en mantıklısı ilk düsükden snra yaptırmak benmde iki kaybımm var devlet hastanesnde bi tanıdık bulduk bizi uc dusuk gibi gosterdi halleti normalde ozele gidiordum ben ordaki doktorum bu testlern cok pahalı oldugunu devlet hast. yaptır dedi ozellikle tıp da daha güvenilir olur die işimz rast gitti yaptık cok sukur kromozon ve pıltılasma testini

tanıdık olmadanda doktora 3 düşüğüm var dediğinde yapıyor dedi forumdaki kızlar ama ben hiç yalan söylemeyi beceremiyorum canım ya direk kızarıp morarıp dilim dolanıyor özel hastanelerde ne kadar acaba bu testler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…