Mrb arkadaslar
Bugün sonucumu doktora gösterdim adam üniversitede prof baya da tanınmış bir doktor doğmamış cocuk uzmanı falan filan bnm sonuçlarım temizdi birtek mthfr1298 heterozigottu iğneye kesinlikle gerek yok bu çok rastlanan bir sey dedi kimyasal gebeliğiminde bundan kaynaklanmadığını söyledi.hormonlarımda rahimde temizmiş tekrar deniycez bu ramazan günü tüm dileklerimiz kabul olsun inaşalllah aminnn:13:
tanıdık olmadanda doktora 3 düşüğüm var dediğinde yapıyor dedi forumdaki kızlar ama ben hiç yalan söylemeyi beceremiyorum canım ya direk kızarıp morarıp dilim dolanıyorözel hastanelerde ne kadar acaba bu testler?
canım hep öle ama mecbur bırakıorlar işde veballeri onlara artık rabbim affetsin( valla canım doktorm öle dedikren snra hic gidipde sorma geregi bile duymadık acıkcası fakat söle birsey oldu ikinci kaybımda özeldeki doktormda kürtas oldum orda sadece bebegin kromozn analizi 500 tl falan tuttu.. kiii o kromozan testi hem anneye hem babaya yapılıor ayrıca anneye trombosıt die gecior sanırım pıltılasma testi yapılıorr
anladım canım fiyat bayağı bi yüksekmiş bi yol çare bulmam lazım çok teşekkür ederim cevaplar için
bendede aynu dert var bende iki düşük yaptımmerhaba arkadaş bende aynı dertten muzdaribim 2düşük yaptım.
ben de diyorum bu isim bana tanıdık geliyor
Dua ederim tabiki canımAminnn canım, sağol inşallah, darısı senin de başına olsun
Bence aspirine önceden başla
aspirin hamile kalmaya engel olmaz, sadece antienflamatuvar özelliğinden dolayı yumurtanın çatlamasına engel olabilme ihtimali varmış, kesin olmamakla birlikte. O yüzden ben yumurtlama günlerimde sadece 4-5 gün kadar bırakıyordum aspirini, sonra yine devam ediyordum. Ve gördüğün gibi hamile kaldım. Ben ateş ölçme yöntemini kullandığım için vücudumu çok iyi tanımıştm, ne gün yumurtladığımı bildiğim için de o gün asprin içmedim ve yumurtlamadan sonraki 9. günde test yaptım. Ve test beni yanıltmadı. Doktorun sana kesin yumurtladığın günü bilemeyeceğin için garantici bir cevap vermiş canım. Ama ne zaman yumurtladığını bilirsen, erken test yapmak asla yanıltıcı olmazdoktora gittim sırf şu asprini sorabilmek için , ben asprini özellikle önceden vermedim çünki hamile kalma ihtimalini düşürüyor dedi, hamile kaldığında iğneyle beraber başlıcam dedi, adetten çok önce tahlil yapmak yanıltıcı olabilir dedi ama istersen 2 gün önce yapabilirsin dedi . içim rahatladı inş. artık anne olabilirim düşmeden , ölmeden kucağımıza alırız .
aspirin hamile kalmaya engel olmaz, sadece antienflamatuvar özelliğinden dolayı yumurtanın çatlamasına engel olabilme ihtimali varmış, kesin olmamakla birlikte. O yüzden ben yumurtlama günlerimde sadece 4-5 gün kadar bırakıyordum aspirini, sonra yine devam ediyordum. Ve gördüğün gibi hamile kaldım. Ben ateş ölçme yöntemini kullandığım için vücudumu çok iyi tanımıştm, ne gün yumurtladığımı bildiğim için de o gün asprin içmedim ve yumurtlamadan sonraki 9. günde test yaptım. Ve test beni yanıltmadı. Doktorun sana kesin yumurtladığın günü bilemeyeceğin için garantici bir cevap vermiş canım. Ama ne zaman yumurtladığını bilirsen, erken test yapmak asla yanıltıcı olmaz
Amin canım inşallah Allah herkese hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin
maalesef canım keşke burada karşılaşmasaydıkInaniyorummmmmmmm bu sayfadada karşılaştık. Benimdr kan pıhtılaşma oranım yüksek damar tıkanması falan varda, doktora gideceğim Ankara'ya senin şikayetin nedir ?
maalesef canım keşke burada karşılaşmasaydıkçok geçmiş olsun öncelikle.
Benim hiç bir şikayetim yoktu. Hamile kalıp da bebeğimin kalbi durunca bir takım testler yapıldı, bebeğin kalbinin bu yüzden durduğu anlaşıldı, o zaman ortaya çıktı bendeki genetik mutasyonlar.
Sende ne tür bir pıhtılaşma var? Hangi değerlerinde oynama var? Benim MTHFR 1298 heterozigot ve PAİ 4g/4g homozigot.
Şimdi ikinci hamileliğimde aspirin ve clexane0,4 iğne kullanıyorum canım.
Evlenmeden anlaşılması iyi olmuş senin için.
Canım bana aç karnına falan demediler. Ben kahvaltımı yapmıştım.Merhaba ben de tup bebek yapma asamasindayim.baslamadan once bu testi yaptirmak istedim.cunku benim kuzenimde de var. Acaba bu testi yaptirirken ac karninami olmak gerekiyor kızlar. .
Senin de hamilelik sırasında aspirin ve iğne kullanman gerekecek büyük ihtimal. herhangi bir DVT, tıkanıklık fln oldu mu şimdiye kadar? olduysa hamile kalmadan da, normal zamanda da kullanmanı isteyebilirler.Canm bende MTHFR C677T heterezigot var mutasyona uğramıştır yazan bu. Zaten dha doktora gideceğim. Sen kime gidyorsun bursada yasiyordun demi
Senin de hamilelik sırasında aspirin ve iğne kullanman gerekecek büyük ihtimal. herhangi bir DVT, tıkanıklık fln oldu mu şimdiye kadar? olduysa hamile kalmadan da, normal zamanda da kullanmanı isteyebilirler.
Ben Bursa'dayım canım, Hematoloji için önce fakülteye gidiyordum ama işler çok yavaş olduğu için tahammül edemedim, Medical Park'ta Ülkü Ozan'a gitmeye başladım. Ama şuan kadın doğum doktorum takip ediyor iğnelerimi hapımı.
Toprammm cevap yazıcam da, sürenin dolmasını bekliyorumtoprammmmmmmmmmm
Toprammm cevap yazıcam da, sürenin dolmasını bekliyorum
naber nasılsın nasıl gidiyor? var mı bir gelişme? biz bildiğin gibiyiz, yuvar teker gidiyoruz artıkolsun topramm burdan konusalım o zaman :) 5 dakıka dolana kadarrr :)
naber nasılsın nasıl gidiyor? var mı bir gelişme? biz bildiğin gibiyiz, yuvar teker gidiyoruz artık22.haftadayız
evet canım çok şüküroyy maşallah ya 22 haftalık olmuşsunuz bileee aspırın ve ıgne dewam mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?