canım benimde ilk ultrasonum vajinadan oldu çünkü kese vardı kalp atışı yoktu hiç bişey olmadı ben doktora bu konuda tedirgin olduğumu söledim oda bana hiç korkma tehlikeli bişey olsa biz kullanırmıyız dedi sen bilirsin ama bebişin küçük olduğu için vajinadan bakacaktır
Mthfr 677 1298 mut yazıyor 7tahlİl daha yazmıŞ onları okuyamıyorum ne tahlİlİ bu İŞte bunları yaptıracagım
2. hailelikte devamlı aşagıdan kurcaladılar bebegi görücez diye ondan sonra kanamamdaha çok arrı. bu sefer istemiyorum. 6. haftaya kadar bekliycem allah nasip ederse
tamam işte canım moleküler testler sanırım bildiğim kadarıyla o yazdığın değerlerin sonuçlarına göre kan pıh. Teşhisi konuldu bizlere.
ozaman hemotolajiye randevu alayım yada hem kadın doguma hemde hemotolajiye alayım çok sıra var çünki herhakde 1ay sonra ancak sıra gelir bana
reis devrim kaç kilosun bacım ben şu an 75 kiloyum iğnem bana tam dozajı doktor öle dedi
Sevgili umutsevgim , kanama olsa bile iğne hiçbir şekilde bıraktırılmıyor , aspirin bıraktırılıyor ..Benim hem Mersindeki doktorum hem Lütfü bey in yaklaşımı böyle...Aspirine de bir hafta sonra devam ediyorsun...Benim de kafama takılmıştı , Selvihan a sormuştum , ona da aynı şey söylenmiş canım...sidoo geçmiş olsun canım simdiden ama fazla endıselenme derım bızki nelerin üstesinden geldik dimmi insalllah hersey yoluna gırerr canım.....
residevrim nasıl oldun ıyısındır umarum gelısmelerden bızı haberder et ......
kızlar bişey soracam size bu iğneleri kullenırlken allah korusun kanama falan olunca dr size bıraktırıyormu yoksa devammı diyo hatırlıyomda herlade bı kac arkadsın kanaması olmasınna ragmen ıgnelere devam etmıstı dımı ben mi yanlış hatırlıyorum bu soruyu nıye sordduguma gelınce dr 3, hamıllelıgımde kanama baslayınca tlf ettı hemen bırak demişti........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?