Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ravza canım peki bu igne konusunda ne diyosun

2. hailelikte devamlı aşagıdan kurcaladılar bebegi görücez diye ondan sonra kanamamdaha çok arrı. bu sefer istemiyorum. 6. haftaya kadar bekliycem allah nasip ederse

canım bacım kan tahlilerinde yükselme olduğu sürece 6. cı haftaya kadar gitme küçük olduğu için kesin alttan bakacak kan tahlilini 1 gün dur 1 günyapyır ben öle yaptım baktımki ilerleme var değerler günden güne yükseliyo 1 hafta bekledim ama iğnelerini ihmal etme yaptır vede korkma allahına sığın yüce rabbim meleğinin koruyucusudur hiç endişe etme

reis devrim canım arkadaşım ananas suyu içiyorsun değilmi bak bebeğin rahme tutunmasını sağlıyormuş ben içebildiğim kadar içmiştim

kızlar bu arada daha3-4 hatalıkken gögüslerde acıma olurmu. ucu resmen kızarmış. ama ara ara çok sızlıyo bak bugünde sızlama yok(( birde migdem dün daha hassastı bugün bulanmıyo. birde hiç halim yok. uyumak istiyorum devamlı acaba ilaçlaın etkisimiyki. hamilelik belirtileri bu kadar erke başlarmı ne dersiniz

Reiscim benim doktorum hiç vajinadan bakmamıştı ilkinde, bunda bakmadı, ilk gittiğimde göremedi ama olsun bişe olmaz bi hafta geç görelim keseyi ne olacak sanki demişti.
Ben de vajinal istemiyorum açıkçası, bazılarına bişe olmuyor biliyorum ama gene de tedirginlik yapıyor ben de.

Canım bulantım falan yok benim ama uyku hali öğrenmeden başlamıştı.
ılk gebeliğimde de böyle olmuştu doktorumun sözü uykuya aşeriyorsun olmuştu:))
Ama normal canımi uyku ilk ortaya çıkan belirtidir diyorlar..Bol bol da uyumaya çalış zaten, vücut ihtiyaç duyuyormuş dinlenmeye çünkü.

başlar canımbende gebeliğimi öğrenmden baş dönmelerim ve mide bulantılarım başlıyo bunlar gebelik belirtileri oyyyy arkadaşım ne kadar heyecanlısın sakin ol tamammı her şey yolunda gidecek bu yavruyu allahın izniyle kucağına alacaksın allahım işallah hepimizin yüzünü güldürecek

inşallah kızlar ya. ben çıkayım artık uykum geldiiiiiii:))) dinleniyim çok oturmak istemiyorum pc başıda. öptüm sizi dua edin nolurrr

reis devrim ve dinamiss arkadaşlar gebeliğin ilk zamanlarında bacaklarınızı toplamayın ayaklarımızı popo altına aldığımız oturuş varya pondan bahsediyorum bacaklarınızı hep uzatarak yatar pozisyonda olmaya çalış çok popo üstünde oturmayyın kızlar genelde solunuza dönün ve yatın

Sevgili umutsevgim , kanama olsa bile iğne hiçbir şekilde bıraktırılmıyor , aspirin bıraktırılıyor ..Benim hem Mersindeki doktorum hem Lütfü bey in yaklaşımı böyle...Aspirine de bir hafta sonra devam ediyorsun...Benim de kafama takılmıştı , Selvihan a sormuştum , ona da aynı şey söylenmiş canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…