Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bayanlar meraba bu ay dusukten soraki bekleme surem doluor gebelik denicektik ama ucuk cikti dudamda bi sakincasi olurmu? Bu sacma bi sorumu? Benim pskolojim bozulmus olabilir. Herseyden o kadar korkuorm ki

gunde kac doz vuruyorsunuz acaba? Kimisine yeterli olmuyor, tekrar dusuk oluyor, bir sonraki gebelikte doz miktari arttirilinca saglikli gebelik oluyormus:44:

Merhaba
Kan sulandırıcı iğneleri eczaneden alırken ödeme yapıyormusunuz
raporum yeni çıktı, eczaneden 250,00 tl fiyat farkı çıktı
Raporu hazırlayan kişi artık katılım payı olmadan bu raporun çıkmadığı
bir önceki gebeliğimde fiyat farkı ödemeden iğnelerimi alıyordum
Sizlerin raporları nasıl
bilgi verirmisiniz.

Benim raporlu değil, özel sağlık sigortamla alıyorum, %20sini ödüyorum. Raporlu olmamasına rağmen geçen gün sgk ile 1 kutu aldım, ona da 20 tl fln fark çıktı sanırım, tam hatırlayamıyorm. 250 tl kaç kutu için çıkan fark acaba, bana biraz fazla geldi de.

Arkadaşlar iğne kullanma zamanlarınız ne zamandı?yani sabah, öğle, akşam hangi vakitte ve hangi saatlerde vuruldunuz iğneyi? doktorunuz bu konuda size bişey dedi mi? yada sizin tavsiyeniz hangi vakittir?? birde vurulmak için aç tok fark ediyormu ???

Son düzenleme:

bende folic plus kullanıyorum ve bunu 1 seneyi geçti kullandım. Gebelik düşünmüyorken bile doktorum vermişti zararı yok die bende kullandım bu zamana kadar. Corasipirinide bir kaç gündür kullanmaya başladım yani eğer hamile kaldığımı öğrenirsem ilaç kullanalı yaklaşık 1 ay olmuş olacak umarım geç kalmamışımdır. iğneyede bir şekilde alışıcam artık yeterki düşük olmasın tekrar. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim doktorumlada konuşuyorum ancak birebir yaşayan birinin tecrübelerini dinlemek daha çok işime yarıyor. Arada seni rahatsız edersem kusura bakma lütfen :)

Mrhb arkadaşlar bende 2 düşük yaptım biri kürtaj kalbi durdugu için ve kan pıhtılaşması cıktı, hamileliklerim arasında 7 ay olmasına ragmen düştü bu ay tekrar deneyelim dedik folikasiti sürekli kullanıyordum coraspini 1 aydır kullanıyorum adetime 10 gün kala günde 200mg progestan içmeye basladım cünkü adetlerim düzensiz oldugu için hemde bebiş tutarsa tutunsun diye bat 1 agustostu idarrada pozitifi görünce hemen dr a gittim adetim geceli 4çgün degerim 614 cıktı dr raporla cleaksini yazdı iğneye başladım yarın ilk kez kendime iğne yapacagım, inşallah bu sefer bebegime kavuşurum Allah hepimize saglıklı hamilelikler nasip etsin

pıhtılaşma testını yaptırdınızda oylemı anlaşıldı bu sorununuzun olduğu acaba.....

pıhtılaşma testını yaptırdınızda oylemı anlaşıldı bu sorununuzun olduğu acaba.....

Evet canım ikinci düşükten sonra kendi istegimle bie egitşm araştırma hastanesinde durumu anlattim ve bu testi yaptırdım, sonuç mtrf 677 heterezigot mutant dr benim pıhtılaşmaya egilimli oldugumu ve vücudumda folikasit depolarının yetersiz oldugunu dogurana kadar folikasit kullan dedi, coraspinde kan sulandırıcı oldugu için içiyorum progestanı daha önceki gebeliklerim başlangıcından itibaren hep kanamalı gecti bu nedenle yumurtlamadan sonra başladım inşallah nasip olur bebegim

????? lütfen cvp yazar mısınız arkadaşlar , ben ilk defa kullanacam iğneyi , bilgiye ihtiyacım var ...

Günaydın arkadaşlar bugün ilk defa göbekten iğne yaptım kendime acaba oldumu bilmiyorum, iğnenin havasını aldım göbegimin 2 parmak ilerisine 2 parmagımla deriyi hafif toplayarak iğnenin ucunun yarısını deriye soktum sonra iğneyi bastım, iğne çıktıktan sonra sinek ısırıgı kadar şişkinlik oldu 10 dk indi sadece iğne yaptıgım yerde iğnenin girdiği yerin izi var, oldumu acaba iğnenin ucunun tamamının derinin içinemi girmesi gerekiyordu bugünlük böyle yapabildim sizceoldumu iğnenin ucunun ne kadarını deriye geciriyorsunuz lütfen cevaplarmısınız

3 aylık iğne için çıkan fark bu canım

Merhaba
Kan sulandırıcı iğneleri eczaneden alırken ödeme yapıyormusunuz
raporum yeni çıktı, eczaneden 250,00 tl fiyat farkı çıktı
Raporu hazırlayan kişi artık katılım payı olmadan bu raporun çıkmadığı
bir önceki gebeliğimde fiyat farkı ödemeden iğnelerimi alıyordum
Sizlerin raporları nasıl
bilgi verirmisiniz.

estagfuruullah canım sen benim yazımdan alıntı yaparak yaz ben cevap veririm .elimden geldiğince yardımcı olurum.yoksa bu topiğe fazla girmiorum.yok geç kalmamıssındır sakın endişe etme ,iğneye hamile kaldıgını öğrenir öğrenmez başla ,iğneyede alışırsın canım hiç korkma dediğim gibi iğne artık benim hayatımın parçası oldu diyebilirim :)).

canım öncelikle iğnenin ucunun tamamını deriye sokmalısın,şimdi daha ilk iğnelerin oldugu için morarma,şişme pek olmaz.benim doktorumun taviyesiyle ben iğneden sonra yaptıgım yere hemen buz koyuyorum ki şişmesn ,morarmasın.bide iğneyi hızlı sokup,çok yavaş yavaş enjekte etmen gerekiyo.

canım raporumu ekliyebilirsem eklerim ama su anda işyerindeyim.raporum yanımda değil.ben hiç katılım payı ödemeden alıorum iğnelerimi.sende eczacıya yada doktoruna danış.benim kullanan arkadaslarım var ve hiç biri bu katılım payını ödemiyor de.ona göre düzenlettir raporunu.boşu boşuna para verme sakın.

benimde 2si kimyasal olmak üzere 3 düşüğüm var... Trombofoli paneli tahlilleri bana da yapılmıştı. Kan pıhtılaşmasına bağlı olduğu söylendi .. Düşük yapmak çok kötü ve bir okadar da yıpratıcı bir olay... Allah kimseye yaşatmasın

canım istediğin saatte kendine en uygun saati seç çünkü basladıktan sonra hep o saatte vurmalısın iğneni.tabi arada geç vurdugumda olmustu benim .aç veya tok farketmio.benim saatimi sorucak olursan ben sabah 8 gibi aspirinimi içiodum,akşam 8 de iğnemi vuruluyorum.yani arasında 12 saat oluo.iğnenin etkisi 12 saat çünkü.sende kendine en uygun saatleri ayarlayabilirsin.ama illa aspirinle iğnen arasında 12 saat olucak die bişey yok benim doktorumun önerisiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…