Beylül maşallah canım ya ne kadar çabuk geçti zaman 32haftalık olmuşsun bile o sıkıntılı günleri atlattın şükür iğneler nasıl gidiyor şuan neler kullanıyorsun iğne dozunu falan değiştirdimi senin aspirin devam mı
evet canım maşallah büyüdük :) iğnelere devam canım göbekten yapıorum artık alıştım iyice iğnelere bi sıkıntı yok.bu hafta doktorum aspirini bıraktırdı.İğnenin dozu konusunda doktorum artırma taraftarı değildi,ben özel bi profosöre gittim hem ayrııntılı ultrasonumuda yaptırdım iğnenin dozu hakkındada danıstım.0,4 lük dozu artırma dedi bende devam ediorum.aspirini bıraktım diye endişeleniyorum ama artık limon suyumu hiç aksatmıyorum ama aspirin yoksa limonum var diorum :)))
canım benimki daha küçük aspirim ve iğne devam ediyorum. benimde en çok merak ettiğim konuydu bu aspirin bıraktıktan sonra iğnenin dozu arttırılmalı diye . folit asiti bıraktım şimdi demir hapı verdi bana. canım sen folik aisite devam ediyormusun hangi ilaçları kullanıyorsun şuan
senin kaç haftalık canım??folik asiti bıraktıyolar zaten yanlış hatırlamıyosam 12.haftda bırakmıstım onun yerine,decavit, gyneferon ,aspirini,iğneyi kullanıyordum.şu anda aspirini kestim,decavit,gyneferon,kıramplarım oldugu içinde magnezyum tableti kullanıorum.
benimkide Allahın izniyle 19 haftalık oldu inş. canım. (maşaallah)
estagfuruullah canım sen benim yazımdan alıntı yaparak yaz ben cevap veririm .elimden geldiğince yardımcı olurum.yoksa bu topiğe fazla girmiorum.yok geç kalmamıssındır sakın endişe etme ,iğneye hamile kaldıgını öğrenir öğrenmez başla ,iğneyede alışırsın canım hiç korkma dediğim gibi iğne artık benim hayatımın parçası oldu diyebilirim :)).
Bebeğini kucağına aldığında müjdeli haberi bende öğrenmek isterim:) Hamile olduğumuda olabildiğince erken öğrenmek için çabalıyorum. adetten bir kaç gün önce yaptırmayı planlıyorum ne kadar erken çıkar tamda bilmiyorum ama kan vermekle çözülüyor nasıl olsa bol bol vericem artık :)
Arkadaşlar 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktor sdilik coraspin kullan kalp ritimini duyduktan sonra verelim o zaman başlarsın dedi geç kalmam degilmi bişey olmaz
Evet canım ikinci düşükten sonra kendi istegimle bie egitşm araştırma hastanesinde durumu anlattim ve bu testi yaptırdım, sonuç mtrf 677 heterezigot mutant dr benim pıhtılaşmaya egilimli oldugumu ve vücudumda folikasit depolarının yetersiz oldugunu dogurana kadar folikasit kullan dedi, coraspinde kan sulandırıcı oldugu için içiyorum progestanı daha önceki gebeliklerim başlangıcından itibaren hep kanamalı gecti bu nedenle yumurtlamadan sonra başladım inşallah nasip olur bebegim
Cevabın için sağol canımcanım iğneyi ben akşam19,00 gibi yapıyorum aspirinide sabah alıyorum
çok geçmiş olsun Rabbim bu sefer nasip etsin... sende ki gen çok önemsiz ve iğne+ilaca rağmen yine aynı son olmuş. demekki bununla alakalı değil... diğer araştırmalar yapılmadı mı sana.. rahimle ilgili ve ya başka bir sorun.. bende mthfr 1298c heterozigot var ve 2 kürtaj varmerhaba.bende 2013 şubat ayından beri 4 düşük yaşadım maalesef.ilki kimyasal gebelikti.ikincisinde 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.2. gebelikten sonra gerekli bütün testler yapıldı ancak sadece mtrf 677 heterezigot sonucu çıktı.bununda düşüğe sebep olmayacağı söylendi ve 3. gebelikte sadece coraspirin kullanacaksın dediler.kullandım fakat 9. haftada yine kalbi durdu ve kürtaj oldum.en son 4. gebeliğimde ise clexan 0.4 göbekten iğne yaptım ve yine coraspirin ve folbiol kullandım yinede olmadı ve 7.haftada gittiğimde bebeğimin 5 buçuk haftada kalbinin durduğunu öğrendim.ve yine kürtaj...iki ay korunduktan sonra şimdi yine denemelere başladık.temmuzda tutmadı ve bu ayda reglime 3 gün kaldı ama hiç bir belirti yok dün testte yaptım negatif((inşallah ben ve benim gibi çaresiz bekleyen herkes çocuğunu sağlıkla kucağına alır...
çok teşekkür ederim.doktorlarda bu genin düşüğe sebep olmayacağını söylüyolar ama çözümde bulamıyolar.sürekli deneyeceksin diyorlar.elbet birgün doğru ve kaliteli döllenme olacaktır diyorlar.yani tamamen işim sansa kalmış.okadar çok doktora gittimki artık iyice yoruldum.hamile kalmaktan bile korkuyorum desem yalan olmazçok geçmiş olsun Rabbim bu sefer nasip etsin... sende ki gen çok önemsiz ve iğne+ilaca rağmen yine aynı son olmuş. demekki bununla alakalı değil... diğer araştırmalar yapılmadı mı sana.. rahimle ilgili ve ya başka bir sorun.. bende mthfr 1298c heterozigot var ve 2 kürtaj var
amin canım inşallah..Çok entresan herşeyin temiz ama onca düşük... Rabbime dua etmekten başka çare yok.. hayırlısıyla olur inşallah en kısa zamanda.. her şeyi yaptırmışsın.. bende düşünüyorum tekrar gebe kalmadan herşeyi yaptırayım diyorum sonra diyorum ki çare değil Allaha sığınıp devam et..çok teşekkür ederim.doktorlarda bu genin düşüğe sebep olmayacağını söylüyolar ama çözümde bulamıyolar.sürekli deneyeceksin diyorlar.elbet birgün doğru ve kaliteli döllenme olacaktır diyorlar.yani tamamen işim sansa kalmış.okadar çok doktora gittimki artık iyice yoruldum.hamile kalmaktan bile korkuyorum desem yalan olmaz((benim rahim filimimde çekildi temiz çıktı ayrıca tüm testler yapıldı,eşim ve bana genetik testler vs... temiz çıktı.yani gerisi kısmet işi sanırım.sanada çok geçmiş olsun.inşallah bu günler geride kalır ve kucağımızda çocuklarımızla hayata devam ederiz...
amin canım inşallah hepimizin gönlünden geçeni Rabbim yaşatsın bizlere... evet bende ki problem önemsiz tek başına düşük sebebi değil.. o yüzden kan sulandırıcı hiç bir şey kullanmadım sadece folik asit kullanmıştım.. ilki 9 haftalıktı kalbi durdu. 3 ay aradan sonra tekrar hamile kaldım o da 6 haftalıkken oldu.. daha bir ay olmadı 21 temmuzda kürtaj oldum ama en kısa zamanda tekrar deneyeceğim hayırlısı ile.. madem deneme yanılma ile bulacağız denemeye devam.. bu arada benim bir oğlum var.. 6 yaşında.. ikinci böyle oldu. hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim kısmet.. Allah herkeslere nasip etsin evlatlarınıerenpaşa
inşallah seninde kalbine göre olur.mthfr 1298c heterozigot olduğunu yazmışsın.bildiğim kadarıyla heterozigotlar çok tehlikeli olmuyormuş yani düşüğün tam sebebi değilmiş.aynı durumda sayılırız sanırım.senin kürtajlar ne kadarlıkken oldu.kalp atışını falan duymuşmuydunuz?ayrıca coraspirin yada kan sulandırıcı,folik asit kullandınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?