Amin canim, cumlemize...benimde 2si kimyasal olmak üzere 3 düşüğüm var... Trombofoli paneli tahlilleri bana da yapılmıştı. Kan pıhtılaşmasına bağlı olduğu söylendi .. Düşük yapmak çok kötü ve bir okadar da yıpratıcı bir olay... Allah kimseye yaşatmasın
iğneler kollarımı çok morartıyor, yazda olunca tişörtün altına saklamak pek mümkün olmuyor, neyseki askılı badi falan giymiyorum birde giysem insanların bakış acısı felaket, koca dayagı yediğimi düşünenler varr
canım raporumu ekliyebilirsem eklerim ama su anda işyerindeyim.raporum yanımda değil.ben hiç katılım payı ödemeden alıorum iğnelerimi.sende eczacıya yada doktoruna danış.benim kullanan arkadaslarım var ve hiç biri bu katılım payını ödemiyor de.ona göre düzenlettir raporunu.boşu boşuna para verme sakın.
Mrhb arkadaşlar bende 2 düşük yaptım biri kürtaj kalbi durdugu için ve kan pıhtılaşması cıktı, hamileliklerim arasında 7 ay olmasına ragmen düştü bu ay tekrar deneyelim dedik folikasiti sürekli kullanıyordum coraspini 1 aydır kullanıyorum adetime 10 gün kala günde 200mg progestan içmeye basladım cünkü adetlerim düzensiz oldugu için hemde bebiş tutarsa tutunsun diye bat 1 agustostu idarrada pozitifi görünce hemen dr a gittim adetim geceli 4çgün degerim 614 cıktı dr raporla cleaksini yazdı iğneye başladım yarın ilk kez kendime iğne yapacagım, inşallah bu sefer bebegime kavuşurum Allah hepimize saglıklı hamilelikler nasip etsin
cnm ben 4 düşük yaptıktan sonra 5. hamileliğimde kızımı dünyaya getirdim. iğnemi akşamları yapıyordum. aynı saatte yapmaya özen göstererek.
canım istediğin saatte kendine en uygun saati seç çünkü basladıktan sonra hep o saatte vurmalısın iğneni.tabi arada geç vurdugumda olmustu benim .aç veya tok farketmio.benim saatimi sorucak olursan ben sabah 8 gibi aspirinimi içiodum,akşam 8 de iğnemi vuruluyorum.yani arasında 12 saat oluo.iğnenin etkisi 12 saat çünkü.sende kendine en uygun saatleri ayarlayabilirsin.ama illa aspirinle iğnen arasında 12 saat olucak die bişey yok benim doktorumun önerisiydi.
Teşekkür ederim cevabın için canım , bak ben süresinin 12 saat olduğunu bilmiyordum , senden öğrendim tekrar sağolasın, peki ben iğneyi sabah olup aspirini akşam atsam bi sakıncası olmaz değil mi? yani seninkinin tam tersini yapsam . ben vuramıyorum eşim vuruyor , eşimde o saatte müsait oluyor.ben aspirin, folbiol ve dekort bu üçünü aynı anda atıyorum , ne bileyim iki düşükten sonra çok hassaslaştım , yine bişey olur diye korkuyorum ... Allah korusun bebişlerimizi ...
Sanırım bu yeni bir uygulamaymış, ben ekim ayındada hamile kalıp kaybettim
ozaman rapor çıkardığımda ödememiştim fark.
şimdi bu hamileliğimdeki raporumda bu şekilde oldu
Raporu çıkarttığım tıp merkezi önceden alınmıyordu, artık alınıyor diyor
Eğer yeni bir kanun çıktıysa öderiz tabide
acaba raporummu yanlış çıktı diye düşünüyorum.
Senin diğer iğne kullanan arkadaşlarından gebeliği yeni olan varmı
onlara bi sorsan ödüyorlarmı
rica ederim,yok canım birşey olmaz tam tersini yapabilirsin.yeterki iğne saatlerinde çok oynama ne zaman aynı saatte vurulabiliyorsan ona göre ayarla.korkma allahın izniylle bişey olmaz bebekleirmize..
inşaAllah canım benim inşaAllah . Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi :)senin kaç haftalık şuan bebişin
canım benim kızım maşallah büydü 32 haftalık su an.Allahım sağ salim kucagımıza aldırsın inşallah.
amin canım benim . oyy maşaallahbende inşaallah o haftaları görürüm , buarada ben iğneyi sabah 8 gibi( çünkü eşim o zaman müsait oluyor) , diğer 3 hapımıda akşam 8 gibi almaya karar verdim ve bugünden itibaren uygulamaya başladım inşaallah benim için çok dua et olur mu arkadaşım
edicem canım .sende benim için et,inşallah sağ salim alıcaz melekelrimizi.sen kaç haftalıksın??istersen diğer ilaçlarlarınla aspirinin arasına saat farkı koy.Midene zarar verebilirsin.ya da doktoruna bi danış.ama iğnenle aspirin arası 12 saat olması iyi olmus.canım bu arada hergün 1limon veya 1 kivi yemeye çalış.ben hergün 1 bardak suya yarım limon suyu sabah sıkıyorum,birde akşam sıkıp içiyorum.Kanı sulandırıyo ve benim gibi hamilelğin sonları sıcaklara gelenler için tansiyon yükselmesini engelliyor.bu hafta aspirini bıraktırdı doktorum o yüzden limonu hiç ihmal etmiyorum.
sağolasın canım bende edeceğim elbetdediğin gibi Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. Benim daha yeni kanda öğrendim ben, ultrasonda daha görünmedi bakalım yakında doktora gidecem. dediğin gibi yapacam haklısın arkadaşım mideye zarar olabilr. şimdi atayım ben diğer ikisini :) akşamda aspirini atarım inşaallah. Limonu duymuştum ama içemiyorum , neyse zoraki içerim artık bebişim için :) buarada evde limon şuanlık kalmadı limon suyu olsa olur mu , tabi limon alırım en kısa zamandada , evde limon olmadığı zaman limon suyu olur herhalde değil mi ? :)
sakın hazır limon suyu kullanma,taze limonu sık öle iç.hazırı midene zarar vermekten başka birşeye yaramaz.Limonu içemiyorsan salatana,çorban sık canım..Afiyet olsun :)))
Hayirli olsun hamileliginiz ins.
Ben hamile degildum,Gecen yil kurtajdan 2 hafta sonra 10 saatlik ucak yolculugu yapacaktim.Drum (prof sinan bey) yolculuktan 3 gun once ve 3 gun sonra hergun asprin almami,2 saatte bir ucagin koridorunda yurumemi, yolculuk sonrasi siddetli ve bolgesel agrilarda ozellike bas agrisi, hemen dra gitmemi soylemisti.bence siksik mola verip yuruyus yapsan iyi olur. Allah bebegine kavustursun...
canım benim kızım maşallah büydü 32 haftalık su an.Allahım sağ salim kucagımıza aldırsın inşallah.
????? lütfen cvp yazar mısınız arkadaşlar , ben ilk defa kullanacam iğneyi , bilgiye ihtiyacım var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?