Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iğneler kollarımı çok morartıyor, yazda olunca tişörtün altına saklamak pek mümkün olmuyor, neyseki askılı badi falan giymiyorum birde giysem insanların bakış acısı felaket, koca dayagı yediğimi düşünenler varr

Amin canim, cumlemize...

Saglikli bir gebelik gecireyim de inan neremde ne var hic umurumda degil...Hic takma kafana, nasil rahat ediyorsan oyle giyin....

Merhaba kızlar,
Bende 23 yaşındayım. Evli falan değilim. Dalağım buyuk hikayesiyle başladım. Bugün dr kemik iliği aldırcam. Umarım çok zor olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanırım bu yeni bir uygulamaymış, ben ekim ayındada hamile kalıp kaybettim
ozaman rapor çıkardığımda ödememiştim fark.
şimdi bu hamileliğimdeki raporumda bu şekilde oldu
Raporu çıkarttığım tıp merkezi önceden alınmıyordu, artık alınıyor diyor
Eğer yeni bir kanun çıktıysa öderiz tabide
acaba raporummu yanlış çıktı diye düşünüyorum.
Senin diğer iğne kullanan arkadaşlarından gebeliği yeni olan varmı
onlara bi sorsan ödüyorlarmı

Canım allah sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin.
Sen iğne raporunu yeni çıkarmışsın benim gibi
Katılım payı ödedinizmi ücretsizmi aldınız iğneleri
bilgi verirsen sevinirim.

Teşekkür ederim cevabın için canım , bak ben süresinin 12 saat olduğunu bilmiyordum , senden öğrendim tekrar sağolasın, peki ben iğneyi sabah olup aspirini akşam atsam bi sakıncası olmaz değil mi? yani seninkinin tam tersini yapsam . ben vuramıyorum eşim vuruyor , eşimde o saatte müsait oluyor.ben aspirin, folbiol ve dekort bu üçünü aynı anda atıyorum , ne bileyim iki düşükten sonra çok hassaslaştım , yine bişey olur diye korkuyorum ... Allah korusun bebişlerimizi ...

rica ederim,yok canım birşey olmaz tam tersini yapabilirsin.yeterki iğne saatlerinde çok oynama ne zaman aynı saatte vurulabiliyorsan ona göre ayarla.korkma allahın izniylle bişey olmaz bebekleirmize..

yeni olan yok canım malesef

rica ederim,yok canım birşey olmaz tam tersini yapabilirsin.yeterki iğne saatlerinde çok oynama ne zaman aynı saatte vurulabiliyorsan ona göre ayarla.korkma allahın izniylle bişey olmaz bebekleirmize..

inşaAllah canım benim inşaAllah . Allah nazarlardan korusun bebişlerimizi :) senin kaç haftalık şuan bebişin

canım benim kızım maşallah büydü 32 haftalık su an.Allahım sağ salim kucagımıza aldırsın inşallah.

amin canım benim . oyy maşaallah bende inşaallah o haftaları görürüm , buarada ben iğneyi sabah 8 gibi( çünkü eşim o zaman müsait oluyor) , diğer 3 hapımıda akşam 8 gibi almaya karar verdim ve bugünden itibaren uygulamaya başladım inşaallah benim için çok dua et olur mu arkadaşım

edicem canım .sende benim için et,inşallah sağ salim alıcaz melekelrimizi.sen kaç haftalıksın??istersen diğer ilaçlarlarınla aspirinin arasına saat farkı koy.Midene zarar verebilirsin.ya da doktoruna bi danış.ama iğnenle aspirin arası 12 saat olması iyi olmus.canım bu arada hergün 1limon veya 1 kivi yemeye çalış.ben hergün 1 bardak suya yarım limon suyu sabah sıkıyorum,birde akşam sıkıp içiyorum.Kanı sulandırıyo ve benim gibi hamilelğin sonları sıcaklara gelenler için tansiyon yükselmesini engelliyor.bu hafta aspirini bıraktırdı doktorum o yüzden limonu hiç ihmal etmiyorum.

sağolasın canım bende edeceğim elbet dediğin gibi Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. Benim daha yeni kanda öğrendim ben, ultrasonda daha görünmedi bakalım yakında doktora gidecem. dediğin gibi yapacam haklısın arkadaşım mideye zarar olabilr. şimdi atayım ben diğer ikisini :) akşamda aspirini atarım inşaallah. Limonu duymuştum ama içemiyorum , neyse zoraki içerim artık bebişim için :) buarada evde limon şuanlık kalmadı limon suyu olsa olur mu , tabi limon alırım en kısa zamandada , evde limon olmadığı zaman limon suyu olur herhalde değil mi ? :)

Buarada gerçekten çokk çok sağolasın arkadaşım ya çok yardımcı oldun bana. ne bileyim ben çok pinpirikleştim düşüklerden sonra , o yüzden senden bişiler öğrendikçe rahatlıyorum sanki , çok çoookk sağol

Son düzenleme:

sakın hazır limon suyu kullanma,taze limonu sık öle iç.hazırı midene zarar vermekten başka birşeye yaramaz.Limonu içemiyorsan salatana,çorban sık canım..Afiyet olsun :)))

çook teşekkür ederim cevabın için, aynen söylediğin gibi sık sık mola vermeye çalışcam artık, 1 düşük olunca insan diğerinden korkuyor, her şeyi düşünüyor vala :)

canım benim kızım maşallah büydü 32 haftalık su an.Allahım sağ salim kucagımıza aldırsın inşallah.

Beylül maşallah canım ya ne kadar çabuk geçti zaman 32haftalık olmuşsun bile o sıkıntılı günleri atlattın şükür iğneler nasıl gidiyor şuan neler kullanıyorsun iğne dozunu falan değiştirdimi senin aspirin devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…