Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşım bu testi nerede yaptırdınç benim bebeğimde gelişim geriliği vardı. bebğimi kaybettim 34+5 günlükken doğum yaptım ve 4 gün yaşayabildi oğlum. ben doktora gittim ama bana hiç test yapmadılar.

merhaba canım doktora yorumlattın mı merak etiim. ve bu testi nerede yapmıştın

Perinatoloji doktoru hamile kaldığında vitamin vericem dedi sadece. offf bu dediğin nerede yazıyor ?
bu konu öyle bir konu ki karmakarışık... doktorlar bu konuda 2 ye ayrılmış durumda.. kimisi bu 2 genin önemsiz olduğunu iğne+aspirine gerek olmadığını söylüyor. kimi doktorlarda önemsiyor önlem amaçlı iğne+asprin veriyorlar ki ancak ilaca rağmen tekrar düşük yapan var ve kısmet meselesi herhalde ne bilim benimde aklım karışık bu konuda.. ama konuyla ilgili yani bu genin seni etkileyip etkilemediğini hemosistein testi var mış o fikir sahibi ediyor muş dr.una bir sor istersen bende o testi yaptırmayı düşünüyorum

hmm hemen yaptırayım onuda.. acaba oda trobofil paneli gibi pahalımı

Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar
buarada birşey soracam , bu vurunduğumuz iğnenin yan etkisi falan var mı ? yani sizler bi yan etkisini gördünüz mü ? bende ayak parmaklarım yaklaşık 5,6 gündür kasılıyo, acıyo doğru düzgün basamıyorum yere , ben sabah 8 gibi vuruluyorum sonra tekrar yatıyorum ,bu ayağımdaki kasılmada genelde uykudan kalkınca oluyor. gün içerisine doğru azalıyor . acaba iğnenin yan etkisi midir bu ? :S ,ne bileyim aklıma takıldı bi sorayım dedim , doktoruma soracaktım unuttum . belki komik bi soru ama . önceki vurulmalarımda hiç yaşamamıştım böyle bişey.

kan akışı geceleyin daha yavaş oluyor diye doktor bana aspirini yatmadan önce iç demişti.bende iğnemi bu mantıkla biraz geç vuruyordum.acaba sabah değilde akşam vursan dahamı iyi olur acaba??yadaher gebelik diğerinin aynı olmuyo.bu gebeliğinin sıradan etkilerinden olabilir.ama ellerin ve ayakların şişerse yüksek tansiyon problemi için sık sık tansiyon ölçtür.umarım geçici bir durumdur canım...

kizlaar benim psikolojim bozuldu yiyecem kafayiii. kan pihtilasmasi var bende de. korunmama ragmen reglim iki gun geciksin hamileyim saniyorum. regl oldum bitti ama goguslerim sizliyor ve sis. hamilemiyim diyorum her biseyde. hamile olmaktan degilde gec kalip kalbi atmamasindan korkuyorum :-( iki gebelikte de kalp atisini duyamadim cok zor

canım devlet hastanesinde yaptırsan eksik bişey kalmaz hepsini yaparlar hemde bişey ödemezsin.
Herhangi bir devlet hastanesi mi yoksa üniversite hastenesi mi?.
Bir de Bursa Uludağ Universitesinde Trombofil ve bu homsitein dediğiniz testleri yaptıran var mı?
Hemen gidince kanını alıp yapıyorlarmı yoksa ileri bir güne mi veriyorlar. Bu konu hakkında acele cvpa ihtiyacım var.. Bursa Uludağ üniversitesinde bu testleri yaptıran kimseyi tanıyormusunuz veya forumda birisi varsa ona sorabilirim yardımcı olurmusunuz.

genelde üniversite-araştırma hastaneleri yapıyor ama sen trombofoli testini yaptırdın sanırım yani büyük bir bölümünü yaptırmışsın.. Trombofoli hemen yapılıyor kanını veriyorsun ama sonucun çıkması uzun sürüyor. benim istanbulda göztepe eğitim araş.hast.sinde yaptırdım 1 ay sonra çıktı sonuç. homistein de sanırım öyledir ama daha çabuk çıkar siye düşünüyorum ben daha yaptırmadım o nu. o biraz daha basit bir test olduğundan daha kolay yaptıra bilirsin.

cevabın için tşkler. Bursa da olup orada yapa
Daha eski mesajlarda bursada uludağ tıpta yapanlar vardı ama hatırlayamadım kim olduklarını. Sonucun geç çıkması sorun deil aslında zaten daha adet olmadım. ama gittiğimde kanı alsalar yeter bana.. bir daha kan vermek için gitmiyim diye merak ediyorum

muhtemelen yaparlar aynı gün..

Canım meraba ben yaptırdım tüm testleri.Tıbbi Genetik bölümünde yapılan testler yani mthfr,faktor v leiden v.s 1 ay sonra çıkıyor sonucu.Diğer testler de randevulu yapılıyor ben hep çarşamba günleri yaptırmıştım.Mesela bi hafta homosistein,bir hafta lupus,1 hafta da protein c-s şeklinde.Araştırma hastanesi olduğu için hepsini yaptırırsın merak etme.Ben de Bursa'daki arkadaşlara sordum topik açtım ama kimse cevap yazmadıBursa'da olup ta kan pıhtılaşması sorunu yaşayıp hangi kadım doğum uzmanına gittiniz diye..Lütfen burayı okuyan Bursalı arkadaşlarım cevap yazarsanız çok memnun olurum..herkes okuyup geçiyor,üzülüyorumSana cevap yazarken kendi derdimi de belirteyim dedim canım kendine iyi bak..

DayanmakZor arkadaşım,
Yani Uludağ Üniversitesinde yaptırdım canım.Aslında bir kaybım var ama araya Uludağ Tıpta doçent olan bir tanıdığı sokunca işim halloldu yoksa 1 kayba kimse bu testleri yapmıyor.Bence sen bir an önce git çünkü bütün testlerin yapılması,sonuçların çıkması derken bakıyosun 2 ay olmuş ok?Her şey gönlünce olsun cnm..

MERHABA BENDE ÜNİVERSİTEDE BÜTÜN TESTLERİMİ YAPTIRDIM HEPSİNE AYRI AYRI RANDEVU VERDİLER ÇOK UZUN SÜRDÜ SONUCU ÖĞREMMEM BENDEDE KAN PIHTILAŞMASI VAR 5 KAYBIM VARDI ÖĞRENDİĞİMDE ŞİMDİ 8 TANE OLDU ARTIK NORMAL DENEMİYORUM BENDE DIŞ GEBELİK OLUYOR TÜP BEBEK DENİYORUM OSMAN DEVELİOĞLUNA GİDİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…