Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allahim saglikli bir gebelik ve evlat nasip etsin.

arkadaşalr ptesi günü genetikte randevumuz var ordaki tahlillerin sonucu ne zman çıkar acaba bem kan testlerimin sonuçlari temiz çıktı acaba kanda normal çıkıp genetikte problem olan arkadaşlar var mı varsa yazabilirler mi çünkü sonuçlanana kadar hamile kalırsam gibi bi korkum var nasıl önlem almam gerekir o zamn ?

Hamile olduğun gözüküyor hamile takviminde anlamadım başka birşey mi sormak istedin acaba?

Cevrenizde tanıdığınız kan sulandırıcı igne kullanıp normal doğum yapan varmı?
Canim doktorum normal yapabilirsin demisti ama bizim bazi sikintikardan dolayi sezeryan oldu malesef yoksa doktorum normal yaptiracakti bana.ben de cok istedim normali ama iste nasip hayirlisi diyorum.

mrb bu gün pıhtılaşma sonuçlarım çıktı faktör V leiden ve mtrf 677 heterezigot üzülsem mi? sevinsem mi? bilemedim

Merhaba ben pıhtılaşma testlerimi yeni yaptırdm ve netten sonuc çıkmış mı diye baktım...
Faktör 2 ve faktör 5 homozigot normal yazıyo...
Bu ne demek ?
netten baktım ama kafam iyice karıştı tecrübeli olanlar yardım ederse çok sevinicem..

pihtili annisler en son kontrolumde doktor clexan dozumu 0.6 ya çıktı.acaba aspirinin keseceği için mi boyle yaptı.o0.6 clexan kullanan var mi.bu defada doz fazla mi olur acaba
Canım kaç haftalık hamilesin ben 0.4 kullanıyorum 22 haftalığım bence doktorun doğru olanı yapmış

ya merakla netten okuyup duruyorum ne sabırsızım dim ama napim aklımda sürekli..
o kadar okumama ragmende bişey anlamadım ya

Mrb ben sizlere yeni katıldım bendede kan pıhtılaşması var mtfhr 1298 ve pai 4/5 homozigot mutant ilk gebeliğim 8 haftalıkken kalp atışı olmadığından kürtaj oldum ondan sonrada 7 belki daha fazla kimyasal gebelik geçirdim benim dumumda olup bana yardımcı olacak varmı lütfeenn

Merhaba bende bir dış gebelik ve 3 kimyasal gebelik geçirdim çapada infertilite bölümünde araştırılıyorum.Genetik testlerimden biri çıktı daha doktora göstermedim en son testi almama 5 gün var onunla birlikte hepsini göstereceğiz.Faktör v leıden geni kromozomıq24.2 bölgesinde lokalizedir Bu genin 1691 pozisyonundaki g nükleotidinin yerine a nük.geçmesi karakterizedir ve bu mutasyonun varlığı venöz tromboembolizm riskini artırır yazıyor sonuç kısmında ise faktör v leiden mutasyonu saptanmamıştır diyor . Ben hiç birşey anlamadım tecrubeli arkadaşlar varsa yardım rica ediyorum bir diğerinde de g 20210a tarandı yorum kısmında protrombin faktör ıı geni g2021a mutasyonunun varlığı venöz tromboz riskini arttıran trombotik risk faktörüdür.g2021a mutasyonunu taşıyan heterozigotların yaklaşık %30 unda,homozigotların yaklaşık %70 inde kanda protorombin düzeyi artar.Sonuç olarak protrombin geninde 20210 pozisyonda mutasyon saptanmamıştır. Diyor yani mutasyon yok ama ris mi var anlamadım ki

Benimde iki düşügüm var ve testlerimi yeni yaptırıyorum ve bu terimler degerler hiç bilmedigim şeyler....
Ne zor işimiz ya
nelerle karşılaşıp neler yaşıyoruz....

size yardımcı olamıcam ama hepimizin Allah yardımcısı olsun demek istedim...

merhaba... uzunca bir süredir uğramıyordum siteye her seferinde bu son inşallah bi daha yazmam diyorum ama olmuyor 4 kürtajım var hep ilk haftalarda kaybettim ilk ikisinde iğne kullanmadım araştırıyoruz dediler pıhtı çıktı ikisinde iğne kullandım ama yine olmadı kürtaj olalı 45gün oldu şimdi adet olmadım ve çok korkuyorum doktorum 2 ay bekle yumurtlama takibi yapıcaz dedi ama adetim gelmedi telaşeden test yaptım betahcg 0,934 çıktı hangi doktora sorsam farklı yorum aldım 1 olursa olabilir diyolar zaten 1 olmasına da az war kafayı yicem bu durumda olan warsa lütfen yazarmısınız bıktım test yapmaktan psikoljim bozuldu gebe kalsam bi dert kalmasam bin dert

merhaba arkadaşlar, bundan 3 sene önce 6 haftalık hamileyken düşük yaptım. daha sonra 12 haftalıkken bebeğim gelişmediği için almak zorunda kaldılar. Genetik testler sonucunda heterozigot olduğumu öğrendim. hamile kalır kalmaz dr gittiğimde bana iğne verip kanımın sulanmasını sağlayacaktım. bundan 6 ay önce hamile olduğumu öğrendim ve dr gittim 5 haftalıktı ve keseyi görememişti dr. alttan kontrol ettiği zaman dış gebelik yaşadığımı söyledi. ve dünyam başıma yıkıldı. 1 hafta hastanede yattım MTX iğnesi tedavisi uygulandı. çok sancılı bir dönemdi. geçen ay tekrar dr a gittiğimde benden rahim filmi ve hormon tesetleri istedi. çok şükür onlarda temiz çıktı. sadece yaşımdan dolayı (36) yumurtlamam yavaşlamış. doktorum tüp bebek yapılmasından yana, ama ben kararsızım çünkü hamile kalabiliyorum. buradan sizlerinde fikrini almak istedim. şimdiden teşekkür ederim..

Tüm yaşadıkların için çok çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah...
bayaga zorlu süreçlerden geçmişsin inşallah mükafatında büyük olur...
tabi sen seni daha iyi bilirsin ama ben olsam cabuk hamile kalamıyosam (ki ben kalamıyorum) ne zaman olacagı belirsiz günü beklemek yerine tüp bebeği düşünürdüm...
sanırım ilk bebegin olucak...
İnşallah hiçbişeye gerek kalmadan nasip eder rabbim...

canım benim Allah sabırlar versin dayanma gücü versin inşallah.benimde 3 kürtajım bir kimyasal gebeliğim var.en sonuncusunun kalbi durduğunda Ankaradaki çok ünlü! doktorlara danışmıştım.biri tabiki tüp bebek yapalım kaliteli dölleneni seçeriz dedi.diğeri ve çoğunluğu ise zaten hamile kalabiliyosun tüp bebektede düşük riskin var deneyebildiğin kadar deneyeceksin,elbet birgün sağlıklı döllenme olacak dediler.bende acıda olsa kendim hamile kalıp denemeye karar verdim.benimde tüm testlerim normal çıktı 33 yaşındayım.mftr 677 heterozigotmuş sadece.ama düşüğe sebep olmazmış falan filan...yani artık sana kalmış tüp bebekte %100 sağlıklı tutunacak garantisi verseler keşke ama oda yok.inşallah yeniden hamile kalıp sağlıcakla doğum yaparsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…