Sevgili sidocum , hiç üzülme lütfen...Şeker hastalarının yapması gereken diyet zaten çok sağlıklı bi diyet...Tüm doktorlar , şeker hastası olmayanların da aslında şeker hastası gibi beslenmesi lazım diyor.. Aslında normalde hepimiz şekerli gıdalardan uzak durmalıyız , basit şekerin bebeğe hiçbi faydası yok zaten...Doktorun diyetinde , bebeğinin ihtiyacı olan şekeri bi şekilde meyveyle filan verecektir...Celenciğin de gebeliğe bağlı şekeri çıkmıştı , hatırlıyorum...Diyet yapmıştı , sabah akşam yürüyüş vermişti doktoru , kilo alımım durdu , iyi hissediyorum diye yazmıştı...Maşallah bebeği de çok sağlıklı doğdu , küçük de doğmadı ...O yüzden lütfen kendini üzme...Diyet yapıcam , kısıtlanıyorum psikolojisinden çıkmaya çalış , bebeğim için sağlıklı besleneceğim diye düşün..Zaten bu geçici bi durum , gebelikte şeker oranı % 10-15 kadar artıyormuş..Sonrasında herşey güzel olacak merak etme...Kendine iyi bak , sevgiler...kızlar ya canı cok sıkkın.100 luk seker yuklememde kotu cıktı.gebelık sekeri teshısı kesınlestı yanı.sıkı dıyete devam((( ustelık ılerıde ınsulınde gerekebılırmıs.gunde 4 kez ınsulın, 1 kez heparın 5 ıgne nasıl? bıde gunde 7 kez kan sekerı olcumu ıcın parmaklarım delıncek.offf ya (( ama tabı eger dıyet yetmezse ınsulı olcak.ınsallah gerekmez dıyorum ama bılmıyorum.dıyet ve uzuntu yuzunden kılo verdım ben.cok korkuyorum dıyet ve kılo vermekle bebısım nasıl buyucek pekı??? ya cok uzuluyorum kızlar ya.cok bozuk moralım (((
vajinal ultrason yaptırmıyım dimi kızlar ne dersiniz. birde mthfr 677 için 0.4lük igne fazlamı ne dersiniz. 0.3lükmü istesemki doktordan
evet canım değerlerimiz aynı iğneni kaçlık başladın asprinide alıyorsun değilmi bacım rahat ol hiç bişeyi kafana takma yat dinlen bak allah söletiyo bundan sonraki ikiz olacak demekki allahım şu an bebek yolu gözleyen umut sevgime melek 76 ve sevgili sonu yokcum işallah darısı size bir an önce sizinde göbüşler dolar hayırlı evlatlarla
değerin ne canım hangi faktörlerde pıhtılaşman ki bu kadar kesin ve net konuşmuş drun çok merak ettim
ebrar bende de pıhtılaşma var arada bu topiğe göz gezdiriyorum degerlerimiz aynı gibi mthfr 1298 normal sadece dr nie öle dediki baska bir dr gittinmi benim dr fazla konusamadım ama durum vahimmi dedim druma oda hayır dedi
ebrar bende de pıhtılaşma var arada bu topiğe göz gezdiriyorum degerlerimiz aynı gibi mthfr 1298 normal sadece dr nie öle dediki baska bir dr gittinmi benim dr fazla konusamadım ama durum vahimmi dedim druma oda hayır dedi
canım selam sanada geçmiş olsun .valla ben kadındoğum doktoruma gösterdim benim gözümü baya korkuttu homozigot olmanın kötü olduğunu söyledi gerçi ben çok takmadım sonuçta herkesin branşı ayrı bide burdaki hamile arkadaşları görünce iyce ümitleniyorum .yanlız şuanda iyi bir hematolog arıyorum .doktorunu bulmak çok önemli bak mesela benim doktor sana hamile kalmayı bile yasaklıyabilirler dedi bianda çöktüm oyüzden iyi bir doktor bulmak enbüyük isteğim .
buarada canım sen nekadarlık evlisin?
hosgeldin canım bak bu topıktede karsılastık burda butun arkadslarda ben hariç cunku benım nedenı bellı degıl ama arkadslar bagımlılık yaptı sagolsunlar kan pıhtılasması var ve sukur tedavı yoluyla bebısıne kavusanlar var darısı bızlerın basına ne dıyımmm calısmalara basladınmı kızz gorusmek uzere optt canımmmm
evet canım değerlerimiz aynı iğneni kaçlık başladın asprinide alıyorsun değilmi bacım rahat ol hiç bişeyi kafana takma yat dinlen bak allah söletiyo bundan sonraki ikiz olacak demekki allahım şu an bebek yolu gözleyen umut sevgime melek 76 ve sevgili sonu yokcum işallah darısı size bir an önce sizinde göbüşler dolar hayırlı evlatlarla
bana yok mu dua... aşkolsun.. :sinifsinif:
canım olmaz olurmu sanada var tabiki yüce rabbim isteyen herkese versin allahım seninde yüzünü güldürsün işallah sende elini çabuk tut hayırlı haberi tez zamanda ver bize bekletme tembellikde etme:dance:a.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?