Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar benim özelde yaptırdığım sonuçlarım belli oldu
kan pıhtılaşması ve faktör v ledıen hetorizigot taşıyıcısıymışım
doktorum gebe kaldığını öğrendiğin zamandan itibaren iğnelere başlıyacağımı ve kalp atışları duyulduğu zaman da aspirinede başlıyacağımı söyledi
hamilelik öncesinde kan sulandırıcı aspirini kulanmama gerek olmadığını söyledi
ünüversite araştırma hast. yaptırdığım tahlillerim henüz belli olmadı onlarda 04/07/2009 da belli olucak
doktorum kollestoruma dikkat etmemi besinlerime dikkat etmemi ve bol bol yüryüş ve egzersiz yapmamı istedi
allah hepimizin yardımcısı olsun ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucapımıza almamızı nasip etsin işallah. AMİN.............................

Sevgili sidocum , hiç üzülme lütfen...Şeker hastalarının yapması gereken diyet zaten çok sağlıklı bi diyet...Tüm doktorlar , şeker hastası olmayanların da aslında şeker hastası gibi beslenmesi lazım diyor.. Aslında normalde hepimiz şekerli gıdalardan uzak durmalıyız , basit şekerin bebeğe hiçbi faydası yok zaten...Doktorun diyetinde , bebeğinin ihtiyacı olan şekeri bi şekilde meyveyle filan verecektir...Celenciğin de gebeliğe bağlı şekeri çıkmıştı , hatırlıyorum...Diyet yapmıştı , sabah akşam yürüyüş vermişti doktoru , kilo alımım durdu , iyi hissediyorum diye yazmıştı...Maşallah bebeği de çok sağlıklı doğdu , küçük de doğmadı ...O yüzden lütfen kendini üzme...Diyet yapıcam , kısıtlanıyorum psikolojisinden çıkmaya çalış , bebeğim için sağlıklı besleneceğim diye düşün..Zaten bu geçici bi durum , gebelikte şeker oranı % 10-15 kadar artıyormuş..Sonrasında herşey güzel olacak merak etme...Kendine iyi bak , sevgiler...

Sevgili reis devrim , iyi olmana çok sevindim...İnşallah herşey hep yolunda gider..

Canım uyku halinin progestanın marifeti olduğunu düşünüyorum , baş dönmesinin filan da..6. haftadan itibaren HCG belli bi düzeye ulaşınca belirtiler başlıyor diye biliyorum...

Ben bu hamileliğimde 6. haftaya kadar doktora gitmedim..Çünkü erken dönemde karından gözlenemiyor , vajinal baktırmak istememiştim ..Bir de kese göründü , görünmedi , bekleyelim filan o strese girmek istemedim..O arada çok merak ettim tabii ama kendimi tuttum , 6. haftanın ilk günü gittim doktora ..O gün hem keseyi , hem bebeğimi gördüm , üstelik kalp atımını duydum..Canım kızım beni fazla üzmek , merakta bırakmak istemedi , hemen duyurdu pıtpıtlarını...Allahıma şükürler olsun.. İnşallah senin de öyle olur canım...Napıyoruz , dinlenmeye devam ediyoruz , olumlu düşünüyoruz ve sabrediyoruz tamam mı ?yerimseniben Sevgiler canım...

residevrimmm canım ıyı olmana sevındımm ıns tum arkadslar adına rabbım bıze o acıyı tekrara yasatmaz benımde adet belırtılerım 10 gun önceden basladı goguslerım resmen ates ıcınde ucları cok acıyo kasıklarda agrı varr ben son dusukten sonra hasta olacagımı anlamıyodum yanı goguslerde hıc dolgunluk falan olmadı sımdı boyle oldu sasırdım adetıme daha 5 gun var test yapasım var ama yapamıyommm ıdrarda cıkmaz zannedersem memelekete gıdcem ayy sızı cok ozleyecem valla rabbım herkesın gobusunu doldurdun ınsallah

papatya sureyyacım teseekkur ederım cvpladıgın ıcın artık kendı kendımın dr olmaya basladım cunku dr da deneme yanılma ayoluyla ılac tedevısı yapacaklarr rabbım hayırlı ve saglıkı bebekler nasıp etsın....

Amiiin canımmm...En kısa zamanda size bebiş haberini vericem inşaallah...

değerin ne canım hangi faktörlerde pıhtılaşman ki bu kadar kesin ve net konuşmuş drun çok merak ettim

selam canım sana değerlerimi yazıyım
faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mutasyon saptanmıştır
MTHFR C677T HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
MTHFR A 1298 C HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
buarada ilgilendiğin için saol rabbim hepimize şifa versin..

arkadaşlar herkese selam ..
hamile arkadaşlar rabbim sağlıkla ve sıhhatle bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin..
hamile kalmayı bekleyen arkadaşlar rabbim bizlerede tez zamanda bugüzel duyguyu hayırlısıyla yaşatsın..

ebrar bende de pıhtılaşma var arada bu topiğe göz gezdiriyorum degerlerimiz aynı gibi mthfr 1298 normal sadece dr nie öle dediki baska bir dr gittinmi benim dr fazla konusamadım ama durum vahimmi dedim druma oda hayır dedi

ebrar bende de pıhtılaşma var arada bu topiğe göz gezdiriyorum degerlerimiz aynı gibi mthfr 1298 normal sadece dr nie öle dediki baska bir dr gittinmi benim dr fazla konusamadım ama durum vahimmi dedim druma oda hayır dedi

canım selam sanada geçmiş olsun .valla ben kadındoğum doktoruma gösterdim benim gözümü baya korkuttu homozigot olmanın kötü olduğunu söyledi gerçi ben çok takmadım sonuçta herkesin branşı ayrı bide burdaki hamile arkadaşları görünce iyce ümitleniyorum .yanlız şuanda iyi bir hematolog arıyorum .doktorunu bulmak çok önemli bak mesela benim doktor sana hamile kalmayı bile yasaklıyabilirler dedi bianda çöktüm oyüzden iyi bir doktor bulmak enbüyük isteğim .
buarada canım sen nekadarlık evlisin?

hosgeldin canım bak bu topıktede karsılastık burda butun arkadslarda ben hariç cunku benım nedenı bellı degıl ama arkadslar bagımlılık yaptı sagolsunlar kan pıhtılasması var ve sukur tedavı yoluyla bebısıne kavusanlar var darısı bızlerın basına ne dıyımmm calısmalara basladınmı kızz gorusmek uzere optt canımmmm

canım ben 4 senelik evliyim 2 düşük 1 dış gebelik ama burda homozigot olupta bebegini kucagına alan bir arkadas var listede okumuştum Allah hepimize sifa versin kucaklarımızı boş b"ırakmasın hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

evet canım burdada karşılaştık evet canım bu ay bitmişti yasagım biara tsh falan diyordun ne oldu canım

ıyi akşamlar herkese
Kızlar doktora gittik, kesemizi gördük:)
Doktorum endişe edecek bi durum görmediğini söyledi, her ihtimale karşı yine de progesteron verdi.
Bu arada iğne vurduktan sonra morarma oluyordu bende, bunun için de iğneyi yaptıktan hemen sonra 3-4dakika kadar buz koyarsam iyi geleceğini söyledi.
Beni korkutan akıntım içinse her gebelikte olabilir, telaş yapma hemen dedi.
10 gün sonra tekrar gideceğim, inşallah 10 gün sonra da kalp atışlarını duyarım.
Bakalım inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebişler ve sağlıkla büyütmeyi nasip eder allahım.
Şimdi çıkmam gerek, herkese iyi akşamlar yeniden.

bana yok mu dua... aşkolsun.. :sinifsinif:

canım olmaz olurmu sanada var tabiki yüce rabbim isteyen herkese versin allahım seninde yüzünü güldürsün işallah sende elini çabuk tut hayırlı haberi tez zamanda ver bize bekletme tembellikde etme:dance:a.sa.s

a.s. tşk ederim.... ya deniyoruz ama olmuyor.. bu ay ovulasyon testine göre denedik.. 7 temmuzu bekliyorum şimdi...

dinamis, keseyi görmüşsün gözün aydın...darısı kalp atışına, hareketlerini hissetmeye, sağlıkla kucağına almaya....

arkadaşım biraz oluruna bırak sen üstüne düştükçe yumurtlama gününde değişiyo kendine stres yapma daha önce senin normal yolla olmamışmıydı gene olur işallah önemli olan kafanı rahat bırakman kendi kafanı kendin meşgül ediyorsun zamana bırak bacım her şey olacağına varır vakti gelmeden gül goncası açıyormu kar yağıyormu rüzgar bile esmiyo kısmet olmayınca elbet vakti saati vardır sen canını sıkma allahım her şeyin hayırlısını versin allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…