Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende 2 gende heterozigot var mthfr 677 ve 1298 ikiside heterozigot doktor artık nettende doktorlara soruyorum genelde araştırmacı olanlar yanı prof. veya doç olan doktorlar son güncel tıp gelişimlerini makaleleri okuduklarını düşünerak onların dediklerinin daha doğru olabileceğini düşünüyorum..
Nette sorduğum prof. Serum folat değeriniz normal seviyede ise folic asit bile kullanmayın diyor.
Diğer özel hastanedeki veya devletteki doktorlar ise 1 düşük bile yapan birine hemen kan sulandırıcı veriyorlar diyor yani ezbere iş yapıyorlar ve olaki bebek normal doğarsa bunu kan sulandırıcı verdikleri iğne sayesinde olduğunu sanıyorlar dedi. oysa düşücek bebeğe kan sulandırıcıda verseniz düşecektir normal doğacak bebeğede kan sulandırıcı verirseniz belki normal doğacaktır ama belkide onunda düşmesine siz sebep olacaksınız dedi..
Demem o ki ne kadar araştırırsam o kadar kafam karışıyor. Gittiğim doktorların çoğunluğu prof. ve Perinatologlar..
Hakkımızda hayırlısı olsun önce hamile kalayım da bakalım sonumuz kaderimiz nasıl yazılmış göreceğiz.
Allah tüm bebek isteyenlerin kucaklarını doldursun inşallah

Dogacak bebek saglikliysa dogar diyorsunuz ya hani 6. 7. Ayda hic bir sorunu yokken bu pıhtılaşma dan bebege kan gitmedigi icin bebegini kaybedenler var. Ha rabbim istedikten sonra ne rahatsizligi olursa olsun kadin doğum yapar ama onlemini de almak lazım bence.

Bugün 4+3 olduk kızlar. Keseyi haftaya cumartesi günü görmeye gitcez. Kese görünürse muhtemelen tedavide başlayacak. Ne olur dua edin keseyi görelim.

Bugün 4+3 olduk kızlar. Keseyi haftaya cumartesi günü görmeye gitcez. Kese görünürse muhtemelen tedavide başlayacak. Ne olur dua edin keseyi görelim.
Canim benim insallah bebisinin kesesini gorup rahatlarsin.zaten emin ol hersey yolunda gider.haftayada kalp pit pitlarini duyarsinnasil bir tedavi uygulanacak?senindemi pihtilasma sorunun var?benim 677heterozigot sadece suan 7haftalik oldum:)keseyi gordugum gun 5haftalikti sanirim clexana 0.4 basladim.zaten folbiol ve aspirini aylardir kullaniyorum.insallah hersey istedigin gibi olur...

Mrh arkadaslar. Benimde 2 kaybim var biri 10 haft. Ken kalbi durup alindi digeride tedavi ile oldu ve clexane 0.4 igneyi ve coraspirini folbiollu tedavide basladigim halde 6. Haftalikken kanamam oldu dustu kurtaj yapilmadim 2 hafta kanamam surdu. Anlamadigim su oldu kanama gunu devlethastanesi radyologu bakti uktrasonla rahimde inanolmaz pihti var dedi şok oldum ayrica dusuk sirasinda koca koca pihtilar cikti kocamanlardi inanilir gibi degil. Ilk gebeligimde dogal yoldandi ve oda ilacla duduruldu kurtaj olmadim bir tane bile pihti cikmamisti. Acaba tedavide ki ilaclar rahmi kaljnlastitiyor ya pihtilasmami yaptiki. Hic bole bisi duyfunuz mu . Bende de 2 yerde heterezigot mutasyon var. Sevgiler

cok sagol canim 5+4 ken filan gitcem bende sanirim iste o zaman bakacak keseye. bende kan pihtilasmasi var canim ama degerlerimi bilmiyorum henuz almadim raporlarimi filan sonuclari. keseyi gordukten sonra igne tedavisine baslayacagiz dedi coraspin filan dedi o zaman isteyecegim bende. canim folbiolu bana gunde 1 adet versi hamilelikten oncede sonrada sende mi 1 tane aliyorsun.

bide biri yazmisti kan pihtilasmam var sut ve sut urunleri protein almiyorum yasak diye. bizde boyle birsey mi var ben surekli sut yogurt et tuketkyorum. kan pihtilasmasimi yapiyor bu besinler

bende sut urunleri tuketiyorum.bikac kisiden duydum bende ama ileri duzey pihtilasmalarda falan diyet yapiliyo sanirim onun bir parcasi olabilir.ben gittigim her doktora sordum yememem gereken bisey varmi diye hayir dediler.istedigini ye dediler.folbiolude hamilelik calismalarina basladigim zaman baslamistim.hergun bir tane ictim hamile kaldigimdan beride gunde bir tane iciyorum.fazlasi idrarla atiliyomus zaten.ayrica coraspirinede baslamadiysan basla.zarari yok.ben aspirinede folbiolle ayni zamanda yani gebelik planlarimla birlikte basladim.L.onderoglu doktorum.duymussundur.ankarada perinatolog.igneyi keseyi gormeden baslamiyorlar Allah korusun dis gebelik riskine karsi.insallah b sefer kucaklariz meleklerimizi saglicakla

cok tesekkur ederim tatlim cevabin icin. ben coraspine baslasammi diye dusunuyorum ama doktor kizar esim kizar diye kullanmiyorum. bide kese olusmadigi icin icsemde faydasi olmaz diye dusunuyorum

cok tesekkur ederim tatlim cevabin icin. ben coraspine baslasammi diye dusunuyorum ama doktor kizar esim kizar diye kullanmiyorum. bide kese olusmadigi icin icsemde faydasi olmaz diye dusunuyorum
Rica ederim canim.aspirini gebelikten 1,2ay onceden veriyorlar normaldeki kan sulansin diye zaten.ayrica kese olusur birkac gune kadar.hic endise etme.faydasi var zarari yok yani ama tabi yine sen bilirsin.guzel haberlerini bekliyorum.optum

Rica ederim canim.aspirini gebelikten 1,2ay onceden veriyorlar normaldeki kan sulansin diye zaten.ayrica kese olusur birkac gune kadar.hic endise etme.faydasi var zarari yok yani ama tabi yine sen bilirsin.guzel haberlerini bekliyorum.optum
muhakkak haber verecegim canim :)

Merhaba beni bilen bilir yeni arkadaslarla fikir alisverisi yapmak istiyorum ozelliklede antalyada olan var mi? Ben buraya yeni tasindim mthrf 677 heterezigotmusum 3 gun once 2. Kurtajimi oldum bir oglum var onda bilmiyordum 2. 9+3 kalp ddurmasi 3. 6+3 kalp durmasi bunda 0, 4 cleksan kullanmistim ona ragmen olmadi.suan cok uzgunumm.Yeni bir doktor buldum tahlillerim tekrarlanacak ve hersey yolunda giderse yeniden denemek istiyorum.benim durumuma benzer arkadaslar sohbet etmek istiyorum..huu huu

merhaba kızlar size bi sorum olacaktı bilgi almak istiyorum cevap verirsenix sevinirim bi kızım var 4,5 yaşından ondan sonra son 2 yıl iççerisinde 2 kez düşük yaptım ve pıhtılaşma oldugu ortaya çıktı son beş aydır tekrar bebek istiyorduk bende bebek aspirini kullanıyordum kalırsam diye ve sonunda bu ay hamileyim cuma günü adet günümdü test yaptık hamile oldugumu ögrendim.salı günü dr gidicem internette hesaplamya göre 4+3 günlük hamilesiniz diyor ve ben kan inceltici igneye başlamada geç mi kaldım sizce siz ne zaman başladınız.kesin kullanmam gerektigini biliyorumkanım pıhtılaşmaya çok yatkınmış doktora gitmedende başlamak istemedim geç kalıyormuyum sizce salı ıgünü adet geçikmesinin 4.günü olcak bide belim ve kasıklarım agrıyor ara ara biraz uzun oldu kusura bakmayın

merhaba arkadaşlar 4 kaybım var ve bende mthfr a1298c bide faktör xııı v34L var izmirdeyim doktor tavsiyesi istiyorum şu ana kadar gittiklerimden ii sonuç alamadım şuan bekleme dönemindeyim buradaki herkes benimle aynı durumda sanırım bizi bizden ii anlayan olamaz yardım ederseniz sevinirim

Canim bende ayni durumdaydim.hemen erkenden devlet hastanesinden (5.hafta) randevu aldim.once onemli olan keseyi gormek. demisti doktorum.keseyi gormeden igneye baslamiyorlar dis gebelik olabilir diye.keseyi karindan bakti goremedi alttan bakti gordu.ac karnima sabah gitmistim.hemde devlette rutin gebelik testlerimi yaptirmis oldum.eve gelince ozeldeki doktorumu aradim. keseyi gorduk diye oda artik igneye basla dedi.bazilari kalp atisindan sonra bile basliyo.gec kalmadin yani agrilarinda gayet normal malum bebis kendine yer aciyor.saglicakla kucagina almani dilerim

Cnm. Cok gecmis olsun..cok uzuldum. Allahim bir daha yasatmasin. Kromozom testi de yaptiracakmisin cnm?

Cnm. Cok gecmis olsun..cok uzuom. Allahim bir daha yasatmasin. Kromozom testi de yaptiracakmisin cnm?
Canim benim butun testlerim yapilmisti zaten kromozon pihtilasma vs ama 2. Dusuk olunca cok uzuldum ve burada bu konuda unlu bir perinatologa basvurdum oda 1 ay sonra testlerimi tekrarlayacagini soyledi baskada eklermi bilmiyorum universitede ayni zamanda ben muayenesine gitmistim kurtajimida o yapti.birde bu sefer endokrine gitmek istiyorum benim tshim hamile kalinca hep 3 un ustunde oluyor kimse onemsemiyor off cute ya kafam cok karisik igneyecragmen dusunce umutlarim paramparca oldu..buarada ben bu gebeligimde 2 kere ateslendim ve antibiyotik igne kullandim belkide diyorum etkilendi sagliksiz oldu vucut kabul etmedi aklima hersey geliyor artik neyi yanlis yapiyorum bilmiyorum esime sperm testi yaptiricam bide rahim filmi istiyorum bu sefer herseye baksinlar istiyorum ama hakikat su Allah ol dediginde olacak ben ne yapsam bos biliyorum ustume duseni yapip tevekkul edicem bu sefer ve arayi uzatmadan denemek istiyorum senin tavsiyelerin var mi suan saglikli dusunemiyorum

Canim sait yucebilgin diyebilirim 2 düşükten sonra ona gittim ve kızımi kucağıma aldım şimdi yine hamileyim carsambaya randevu aldım

merhaba canim bende rahim filmi cekinmistim icim rahat etsin diye.cektir soru isareti kalmasin.bana hamile kalabildigim surece sperm testine gerek yok demislerdi.onun disinda tam kalitesi zaten incelenemiyormus.tsh benimde hamilelik doneminde hep 6 falan cikiyodu.bu hamileligimden once endokrin uzmanina gittim eutrox 75 kullan dedi ve ogunden beri kullaniyorum.suan 1 bucuk cok sukur.zaten bu hapin faydasida varmis.tiroid hastadi degiliz ama yinede kontrol altinda oluyor

Ayrica ben daha onceki kurtajdan sonra 6-7 ay korundum.kontrole gittigimde doktor 2bucuk ay yeterli psikolojik olarak sen hazirsan zaten rahim kendini toparliyor demisti.zaten faydasida olmadi.yine kurtaj oldum suandada kurtajdan 2bucuk ay gecti hamileyim.insallah Allah tamamina erdirir bu sefer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…