Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bazi doktorlar birden fazla kimyasal gebeligi de dusuk olarak aliyr ve test yapilmadan gebe kalindiysa direk igne verebiliyr. Ignenin bebege zarari yok cnm. Ben olsam dr.a guvenir igneyle devam ederdim. Ama bu benim fikrim tabiki.
Ben de igneyle dogurdum ama bende pihtilasma var.

Cnm mrh izmirde degilim dr oneremiyorum bende de seninkiyle ayni genlerde heterezogot var 2 kaybim var ve 2. De coraspirin ve clexane kullabmama ragmen olmadi acaba oncemu baslamali ignelere bazusunin ole olmus tedavisi.
....benim gebeliklerimde son 3 ve 4 cüdüde coraspin folbiol 0,6 lık iğne ve progestan verdiler ben hissedip test yapıyordum ve pzitif çıkıyordu ama olmadı şimdi enteresan bi doktora gidiyorum ve yumurtlama takibi yapaıp önceden iğneye başlıycaz dedi inşallah bu sefer olur

Tekrarlayan kimyasal gebeliklerin tedavisini bilen varmı yada benim gibi olanlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum varsa bildiğiniz iyi bir doktor çünkü tam 9 defa kimyasal gebelik geçirdim hiç bir sorun yok diyor doktorlar iki değerim homozigot mutant mtfhr 1298 ve pai 4/5 genleri

Pihtilasman var demek cnm bu genlerdeki homozigotluktan. Yani senin de aspirin ve igneye ihtiyacin var. Bunlari verecek dr.u bulana kadar dr degistir cnm.gebe kelmadan aspirine baslatirlar seni de ben gibi

Onları kullandım ama değerlerim bir türlü yükselmedi her defasında kimyasalla sonuçlandı hatta bir defasında hamile olduğumu bilmeden iğne yapmaya başladım genetik sonucuda temiz çıktı bunun başka bir çaresi yokmu

cok gecmis olsun canim.benimde ilk kaybim kimyasal gebelikti.gebelik olustuktan sonra kimyasal olnasini igne yada ilacla engelleyemezsin.zatenaspirin gebelik olusmadan, igne keseyi gordukten sonra baslaniyo.kimyasal gebeligin sebebi kalitesiz sper yada yumurtadan dolayi kalitesiz dollenme olmasi diye biliyorum.esine sperm analizi yapilmistir sanirim.ama yinede labratuar ortaminda sperm yada yumurta kalitesi ve morfolojisi %100 incelenemiyo sanirim.sadece gizi sayisi vs..bence senin yapacagin sperm ve yumurta kalitesi icin ugrasmak.mesela ibrahim saracoglunun keciboynuzu kuru var esin icin,yine esine incir,havuc yedir.e vitamini kullanmali erkekler diye duymustum ayrica.sigara alkol olmamali yada zararli besinler falan.sende incir kuru,sogan kuru yap.bi doktor soylemisti bunlari yapmak icin en az 2,3 ay once baslanmali cunku bizi hamile birakan sperm esimizin vucudundaki 70 gun once uretilen spermmis.o yuzden kalitteli beslenme sart.birde cevremde faydasini gordugum sabah erken saatlerde yada aksam yemeginden 2saat sonra iliski
Uzun oldu biraz ama belki bir baskasina daha faydasi olur belki dedim.Allah gonlumuze gore versin...

Cnm. Esine de bakildi mi?
Bazen sperm kaynakli bozuk embriyo olusuyr. Oyle bir durumda da sanirim tek care tup bebek oluyor. Ama tam emin degilim.

Selam kizlar bebegim gideli 5 gun olmus.
Benimse hala memelerim aciyor gobegim mosmor ignelerden kendi gitti vucudumla ruhum darmadagin hormonlarim degistigi icon danirim buaralar inanilmaz sinirliyim herseye bagirip cagirmak istiyorum herseyesinir oluyorum...ama bol bol guzel seyler dusunuyorum bir yandan kotu dusunmek kotuyu getirdi umutla istiyorum Rabbimden ve hamile kalip karnimin buyudugunu bebegimi kucagima alip emzirdigimi hayal eediyorum ve kurtaj sonrasi 1288 nolu oda insallah ayni odada bebegime kavustugum gunde gelsin ayni hastanede ayni doktorla bu sefer dogum icin gitmisim.boyle seyler dusunuyorum Rabbim sana biraktim mucizemi istiyorum senden senin hazinen bol banada ver yarabbim amin... insallah en kisa zamanda buradan mutlu haberimi yazarim gunler gecmiyor sanki

Ben sunu anladim kaderde bir aci yazildiysa kacisimiz yok ben tek dusukte butun testlerimi yaptirdim hatta doktorlar bana tek dusukte ne gerek var buna dediler soinuclarima bakip hicbisiyin yok dediler ben tekrar hamile kaldigimda yinede onlrem amacli kan sulandirici kullandim bilmeden rontgene girdim iki kere ateslendim kullanmamam gereken bir igne antibiyotik kullandim ve bebegimin 6+3 de kalbi durdu oysa kalp atuslarinida gormustum 2. Kayibimida yasadim yani bunlardan once herseyden habersiz ve hic sorunsuz oglum dogdu normal dogumla simdiyse bebeklerimin kalbi atiyor ve sonra duruyor diyorum ki normal dogurup gormemis olsam sen dogurmadin deseler inanacagim bu kadar ucu acik kesinligi olmayan her doktorun farkli dusundugu herkesin bunyesinin farkli cevap verdigi bir durum bu pihtilasma ve yasadiklarima cevremdeki orneklerede bakinca diyorum ki bizim doguracagimiz yazilmis bir can varsa o bu dunyaya gelecek Rabbim yazmadiysa da ne yapsak yalan elimizden geleni yapip tevekkul edecegiz bunu ogrendim Allah im dert se den derman senden kendim icin bu dertle dertlenenler icin istiyorum senden isteyen herkese ve bana saglikli hamilelikler saglikli evlatlar nasip et amin.

Morali m bozuk bebeğim in kalbi atıyor ama düşük tehlikesi varmış icerde kanama yapmış Aspirini içiyorum devam dedi önce düşük tehlikesi için hap ve iğne verdi sulandırıcı igne haftaya iki hafta sonra kontrol kanama devam ederse dusermis iyiki biran once gitmisim doktora

Cok üzüldüm canim inşallah kalbinden gecen olur en kısa zamanda.

Eşimede bakıldı hiç bir sorun yok denildi aynı şekilde benim içinde yediklerimede dikkat ettim ama yine bir sonuç yok kaç tane doktora gittiysem hepside bir sorun yok diyor dua etmekten başka bir çareniz yok denildi bilgileriniz için çok sağolun benim gibi olupta aşılama yada tüp bebek deneyeniniz varmı yada tanıdığınız çaresiz olmak çok kötü sorun yok deniliyor ama olmuyor demekki geçekten şuan nasip değil...

Pihtilasman var demek cnm bu genlerdeki homozigotluktan. Yani senin de aspirin ve igneye ihtiyacin var. Bunlari verecek dr.u bulana kadar dr degistir cnm.gebe kelmadan aspirine baslatirlar seni de ben gibi

Çok ünlü bir profesörle görüştüm MTHFR genlerindeki bozukluğundan kaynaklanan düşükler genellikle 9.haftadan sonra olan düşüklerdir. 9. haftadan önce olan düşükler MTHFR genlerindeki mutasyon bozukluğu ile alaksı yoktur çünkü anne ile bebek arasındaki kordon arasındaki kılcal damarlardan kan akımı 9.haftadan önce başlamıyormuş.Son yapılan araştırmalara göre kan sulandırıcı iğneler MTHFR genlerindeki mutasyonlarda bir işe yaramadığı anlaşılmış dedi. Sonrada diğer genlerde Faktor V gibi olursa onlarda kan sulandırıcı işe yarayabiliyormuş dedi. Paylaşmak istedim arkadaşlar

Umarim her sey yolunda gider . Gercekten zor bir surec benim bir suru baska pr lerimde var bu nedenle sadece pihtilasmadan duduk oluyordurda diyemiyor drlar. Tuplerde tikaniklilik yapisiklik goruyorlar rahim filmimde bir iki dr da tuplerden geri sivi geliyor olabilir buda dusuk eebebi diyorlar . Durum boyle oluncada tupler mi pihtilasmami rahimde mi pr var bilemedim zaten endometriizis hastasiyim anliyacagin coook prlemli benim durumum. Artik deneme yanilma yolu bir seyler yapiyoruz proflara gittigim halde net bir sey yok :) . Şans diyorum artık olursa . Sevgiler

Yaaaaaaaa benim biri 9. Haftadan sonra kalbi durup aljndi biri 9. Haftadan once dusuk oldu. 2 alanda heyerezigotum ama tuplerde de sotun var acep benimkiler tup tikankkligjndan mi dusuuor ki

Yaaaaaaaa benim biri 9. Haftadan sonra kalbi durup aljndi biri 9. Haftadan once dusuk oldu. 2 alanda heyerezigotum ama tuplerde de sotun var acep benimkiler tup tikankkligjndan mi dusuuor ki
bilmiyorum ve çok üzülüyorum Allah'ım bize ne olur sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip et inşallah..

Tupun tikali olsa yada sorunlu gebe kalamazsin cnm. Yumurta dollendikten sonra rahme yerlesir. Tuplerle isi biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…