Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

CanimOTE="rosefairy, post: 36806872, member: 617410"]Ayrica ben daha onceki kurtajdan sonra 6-7 ay korundum.kontrole gittigimde doktor 2bucuk ay yeterli psikolojik olarak sen hazirsan zaten rahim kendini toparliyor demisti.zaten faydasida olmadi.yine kurtaj oldum suandada kurtajdan 2bucuk ay gecti hamileyim.insallah Allah tamamina erdirir bu sefer...[/QUOTE]
Canim cok sevindim kucagina saglikla alirsin insallah benim testimde mthrf 677 heterezigot cikti doktorlar dusuk sebebi olmayacagini soyluyorlar sen ne kullaniyorsun kan sulandirici
 
Cnm arkadasim..yasadigin kayiplar kolay degil yipratici. Sana en buyuk tavsiyem lutfen en az 2 adet olduktan sonra dene. Rahmini ve ruhunu dinlendir. Sakin panik olma. Allah veren ama sana da doktor vermis tip vermis akil vermis. Arastir ogen bul sonra bana gel demis. O nedenle sen dr.a gidip arastirarak dogrusunu yapiyrsun.
Testlerin tekraririn faydasi olur mu bilmiyrm cnm ama yaptir. Sonuclari cikmadan da gebe kalma.
Rahim filmi bence gereksiz sana. Rahimde sorun olsa ilk cocugun olmazdi. Tuplerinde sorun olsa iki kez daha gebe kalmazdin. Bosa eziyet ettirme kendine.
Antibiyotik igneden bisi oldugunu sanmiyrm cnm, cunku gebe oldugunu bilmeden ilac alan cok kadin var.
Tiroide mutlaka git. Dusuklerin en buyuk nedeni. Ben de var biliyrsun. Tsh mutlaka ilk 3 ay 2 nij altinda olmali..direk ilaca baslatsinlar seni. 1 ayda ilacla duser merak etme.
Claxane gelince. Onunda dozunun ayarlanmasi icin bi test var cnm..belki dozi az geldi sana. Insallah bir dahakinde doz aysrlamasi yapar dr.

O kadar cok.istiyrm ki benim.gibi buradakilerin de bebeklerini saglikla kucaklarina alabilmelerini. Allahim hepnizin yuzunu guldursun.
 
Rahim filmini aneztesiyle mi cekildin zor oluyor mu yapisikliga bakmak icinmi cektiler bende tam bir sene korundum dedigim gibi yine kurtajla sonuclandi demekki uzun yada kisa korunmak bisey degistirmiyor napicami hic bilmiyorum yaa
 
Aminn canim sen cok iyi yurekli birisin okurken icim ferahladi resmen...doktorda inanmazsin ayni senin dediklerini soyledi 3 ay korun rahim filmi gereksiz dedi benim kurtajdan sonra adet miktarim azalmisti yapisiklik mi var acaba diye o yuzden cektirmek ostedim ama oyle olsa gebe kalamazdim sanirim..
 
Canim cok sevindim kucagina saglikla alirsin insallah benim testimde mthrf 677 heterezigot cikti doktorlar dusuk sebebi olmayacagini soyluyorlar sen ne kullaniyorsun kan sulandirici[/QUOTE]
Benimde aynen 677heterozigot.dusuk sebebi degilmis.bir onceki hamileligimdede kan sulandirici kullanmistim ama olmadi malesef.simdi yine kullaniyorum keseyi gordugumuzden beri.clexan 0.4 kullaniyorum.rahim filmine anestezi cok gerekli olmadikca yapmiyolar.bende anestezisiz oldum zekai tahirde.buyuk bir korkuyla gidince insan geriliyor ama bende senin gibi icimi rahatlatmak icin yaptirdim.cok korktum ama korktugum kadar agri olmadi.hafif bir adet sancisi okadar korkma.zaten seninde tuplerin aciktir fazla agrin olmaz.
 
Cnm benim.sen de cok iyisin guzel arksdasim.
Dr.una guven derim cnm. Sorun olsaydi ilk kurtaj sonrasi gebe kalamazdin. Suan uzuntulu oldugun icin herseyi yapmak istiyrsun. Bence rahim filmi cektirme derim cnm.
Ayrica kurtaj sonrasi benimde adet miktarlarim azaldi.
Normalde 8 gun ve yogun olurken ilk kurtaj sonrasi 6 gune dustu kanama miktari azaldi.
Ikinci kurtaj sonrasi adetim 4 gune dustu ve kanama miktari daha da azaldi. Sebebini bilmiyrm ama kurtaj beni boyle etkiledi. Her kurtaj sonrasi da korunmayi birakinca hemen gebe kaldim cnm. Suan da hala adet olmadim ogluk 4 aylik oldu.
 
Cnm mrh izmirde degilim dr oneremiyorum bende de seninkiyle ayni genlerde heterezogot var 2 kaybim var ve 2. De coraspirin ve clexane kullabmama ragmen olmadi acaba oncemu baslamali ignelere bazusunin ole olmus tedavisi.
 
Canim sait yucebilgin diyebilirim 2 düşükten sonra ona gittim ve kızımi kucağıma aldım şimdi yine hamileyim carsambaya randevu aldım
Mrh hrrkesin durumu farkli tabi ama genede bizlerede isik tutmasi acisindan nasil bir tedaviniz oldu ve kan pihtilasmasi alaniniz neydi hetrezigotmuydu eger sakinca duymazsaniz paylasirsaniz bizede umit olur teskurler sevgiler
 
Mrh hrrkesin durumu farkli tabi ama genede bizlerede isik tutmasi acisindan nasil bir tedaviniz oldu ve kan pihtilasmasi alaniniz neydi hetrezigotmuydu eger sakinca duymazsaniz paylasirsaniz bizede umit olur teskurler sevgiler
Canim ne sakincasi olacak ilk sayfada bilgilerim var zaten ama benim mthfrlerin ikiside heterozigot kızım da clexan 0.4 ve 32. Haftaya kadar coraspin kullandım. Normal dogum yaptım. Simdi hamileyim baska doktora gitmistim bana igne önermedigini soyledi ama ben riske atamam kizimda gittigim doktora gidecegim tekrar şimdilik coraspine başladım.
 
Merhaba kızlar
Ben gecen sene kasımda doğum yaptım oğlum nerdeyse 1 yaşına gelecek bende 23 yaşındayım homozigot 677 tt mutasyona sahibim
Sorum su ki bi arkadaşım bana yaş faktörü etkili dedi ben 2. Çocuğu oğlum 5 yaşındayken düşünüyorum yaş nedeni ile olmama durumu varmı 2. Bebeği yapanlar aradaki yaş farkı ne kadar uzun oldu hakkınızı helal edin.
 
Anladim cnm coook tesekkurler. Benimde heterezigot 2 alanda 2 kaybim var 2. De clexane 0.4 gebelik (tup bebek benim ) transfer gunu basladim genede olmadi ama baska problemlerimde var tuplerle ilgili acaba tupte sivi birikiminden mi kan pihtiladmasindan mi ankayamadik dusuk sebibini . Ama igne kullananlarin hep iyi gitmis igneye ragmen dustugu icin acaba tuplerden dolayimi diye dusunduk. Tesekkuerler tekrar
 

Amin inşallah hepimizin kucağı dolsun arkadaşım.
Bu arada yanlış yazmışım ben homozigotum. O kadar çok yazı okuyorum ve araştırıyorumki ki kafa kalmıyor
çok endişeliyim, bende hamile kalsam da bebeğime yetemeyeceğimi düşünüp kendimi yiyorum. Peki sen hangisine sıcak bakıyosun iğne kullanmaya mı kullanmamayamı
 
Allah bağışlasın canım,
bende de var aynısından. peki iğne yada ilaç kullandın mı hamileyken
 
Canım inş sende kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın benim kız aşılamaydi keseyi gördükten sonra igneye başlamıştık.
 
Maşallah kızlar saglikla bebeginizi kucaginiza almissiniz.bende 2 buçuk aylik hamileyim cleaksin coraspin kullanıyorum inşallah bu sefer Rabbim bebeğimi bana bagislar
 
Reactions: mpb
Selam, hamile kalmadan önce coraspini nasıl kullanıyosunuz. adet döneminde aşırı kanama yapmıyor mu bu ilaç???
 
kızlar ben de clexan 0,4 kullanıyorum ama benım doktorum hç tahlıl istemedi benden? 14 haftalık oldum artık ve herkes tahlil yaptırmadan mı başladı aa ne saçma falan diyor..ben başka 2 doktra daha gittim onlarda kullanmana gerek yok bence hemen bırak dediler? ben kendım yaptırsam suanda tahlili ne yaptıracagım onu da bilmiyorum gerçi olmaz mı?tabı ben bırakamıyorum da ilacı devlet hast dekı doktor da ısrarla bırak dıyor ne yapmalıyım bi yardım edin noluuurr?
 
Nasil.yani?
Hic trombofili paneli yapilmadi mi?
Ya da kac dusugunuz oldu?
 
yok valla yapılmadı hiç bi tahlil bi kez küretaj oldum ocak ayında 2de kimyasal gebelik vardı kımyasal dedıgım gebelıklerı de ondan başka sayan olmadı b hcg sevıyeleri ilkinde 30a cıkmıstı ikincisinde 15e sonra aynı gun adet oldum zaten gecıkme falan olmadan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…