Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar lütfen bılen arkadaş yardım etsın kafam kama karışık
MTHFR C677T HETEROZİGOT

MTHFR A1298C HETEROZİGOT

BAZI DOTORLAR İLAÇ KULLAN DIYOR BAZILARI GEREK YOK DIYOR HANGİSİ DOGRU böyle olup kullanan var mı

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. evet canım bende öyle düşünüyorum yük olmazdı yapardım ben bes dk da. diyecektimde demedim. siz bilirsiniz diyebildim sadece. ne bileyim . normalde kese öörünür görünmez tedaviye baslayacagız dedi . coraspinle baslattı şimdilik.

ama kalp atısından ssonra iğneye baslayanlarda var mutasyona göre değişiyor diyorlar.

cok dikkat ediyorum tatlım. iğneyide eşim ypar muhtemelen cünkü bende fobi var eğer yapamazsam ona yaptırcam. aksam onun eve gelme saatine ayarladım. ilacı sabah 10 iğneyi aksam 10 gibi vurucam nasıl sence ? arası 12 saat olsun dedim.

hiç bişey bilmiyorum mutasyon numara vs. bi dahaki gidişimde isteyeceğim sonucları. valla kendi basımada iş yapmak istemiyorum sonra laf eder canımı sıkar bosver. bakalım bu sefer ne olcak. umarım hersey yolunda ilerler.

Aksam 7 den sonra igne onerilmiyr burun kanamasini artidigi icin cnm.

iğneyi zaten kalp atışları olsun ,pıhtılaşma olmasın diye kullanmıyor muyuz?ben de yeni öğrendim pıhtılaşmayı.3 genimde var. acemiyim.tam bilmiyorum

iğneyi zaten kalp atışları olsun ,pıhtılaşma olmasın diye kullanmıyor muyuz?ben de yeni öğrendim pıhtılaşmayı.3 genimde var. acemiyim.tam bilmiyorum

benim önceki gebeliğimde kalp atıslarrı vardı aylar sonra durdu.belki de o yüzden ilk coraspinle başlattı. benim mutasyon farklı olduğu için. hani zaten kalp atısını her türlü alabiliyoruz fakat sonradan sorun cıkıyor diye düşünmüş olabilir o yüzden coraspin vermiş olabilir. bende bilmiyorum hangi genimde ne olduğunu.

yukarıda da bir arkadaş mutasyona uğrayan gene bağlı olabilir demiş.kiminin daha erken başlaması gerekiyor herhalde.

gerçekten mi?? bilmiyordum olmadı artık kendim yapacağım. birde eczacıyla doktoruma sorayım nee diyecekler. arlarında 12 saat olması mı gerekiyor illaki peki??
Ben sabah 8 de aspirin aksam 7 de igne kullandim cnm. Sen de bir danis bakalim

Ah bu bizdeki sorunun keske kitaplarda yazan bir cozumu olsaydi.. 2 kayip sonrasi gittigim unlu bir prof acikca bu sorun hicbir kitapta yazmiyor bizde tecrubelerimizden tedavinin seklini belirliyoruz dedi..
Ilk kaybimda hicbirsey kullanmiyordum. 2. Kaybimda kanda gebelik cikar cikmaz 0,6 lik igne ve aspirin kullandim.. Simdi ise 2 doktorun arasinda kaldim onceki doktorun dozu 2 yapalim dedi bu prof ise 0,6 sana yeter diyor.. Bu arada skntim sadace 2 gende tasiyicilik..

iyi günler arkadaşlar.. ben de mthfr 677 homozigot var.. clexane 0.4 ve bebe aspirini kullanıyorum.. ben iğnemi gece 11 gibi vuruyorum 12 saat sonra da aspirini yutuyorum.. saatlerde bir sıkıntı var mı sizce?..

merhaba
benim kan pıhtılaşma tedavim
herhangi bir testte bağlı olarak başlamadı
daha öncede dediğim gibi test yaptırmadan biz tedavisine geçtik
normal rutin kan kontrollerinde kan pıhtılaşma ihtimali olabileceğini doktor söylemişti,
ayrıntılı tronbolin v.s değerlerini gösteren ve dışarda oldukca pahalı olan devlettede sonuçlar için uzun zaman gerektiren bahsettilen kan pıhtılaşma testlerini yaptırmadık..
tamamen 2 düşükten sonra 3 cü için şüpe üzerine tedaviye başlandı..
sonrasındada test hiç yaptırmadık..
sürecin başlangıçından beri ilk aylarda çok az miktarda leke şeklinde kırmızılık oldu ama doktor buna doğal sürec dedi,ve ilk üç ay istirahat verdi,bende zaten hep evdeydim ve evde hiç bir işte yapmadım,3 aydan sonrada herhangi bir durum yaşamadım
12. haftaya kadar progestran kullandım..sonra bıraktım..
düzenli hergün iğne oluyorum birde coraspirin kullanıyorum
ayrıyeden triot için ilaçım var,
kansızlık olmasın diye feresol kullanıyorum
bugün itibarıyla 34+1 gün oldu...
Rabbim hem sizlere bende bana o mutlu günü görebilmeyi nasip etsin inşallah

Insallahhh darisi tum hasretini cekenlere.insallh seninde hayirli rahat bir dogumun olur...

Merhaba iğnenin dozu hep aynımıydı coraspini bıraktınız mı

iğneler hep 0.4 dozaj günde 1 tane vuruldum ve aynı devam ediyorum.
iğneleri gündüz (ben ve eşim yapamıyoruz ) sağlık ocağında vurulduğum için genelde saat 1 veya 2 gibi vuruluyorum,hafta sonlarıda özel hastanelerin hangisi deng gelirse oralarda vuruluyorum,

ben 20 ekimden sezeryan olacağım, corasprini doğumdan bir hafta önce 13 ekim gibi bırakmam gerekiyor,
iğne ise doğuma kadar devam edecek ve doğumdan 15 gün sonra bırakacağımı söyledi dr,

Canım ben kızım da kullandim simdi yine kullanıyorum. Baska doktora gittim onermiyorum dedi kendi doktotuma bir hafta sonra gittim düşük tehlikem olusmus hemen basladik igneye
iyi günler arkadaşlar.. ben de mthfr 677 homozigot var.. clexane 0.4 ve bebe aspirini kullanıyorum.. ben iğnemi gece 11 gibi vuruyorum 12 saat sonra da aspirini yutuyorum.. saatlerde bir sıkıntı var mı sizce?..
canim kızım da bende o saatllerde yapmıştım bu sefer igneyi gündüz e aldim gece gezmede olunca saati gecebiliyor diye

Igneyi aksam 7 den sonra onermiyrlar. Gebelik haftasi buyudukce kan hacmi artiyr ve burun kanamasi artiyr diye. O nedenle istersen yavas yavas 7 ye dogru kaydir cnm igneyi. Aspirini de ona gore kaydirirsin.

Igneyi aksam 7 den sonra onermiyrlar. Gebelik haftasi buyudukce kan hacmi artiyr ve burun kanamasi artiyr diye. O nedenle istersen yavas yavas 7 ye dogru kaydir cnm igneyi. Aspirini de ona gore kaydirirsin.
Aa bilmiyordum canim cok tesekkurler.. Bi de doktorla konusup kaydirayim ben.. Bu arada seninle hic yazismadik ama hep takip etmistim yazdiklarini herkse nasil yardimci oldugunu.. Allah karsiligini versin insallah.. Oglunu da sana bagislasin..

Aa bilmiyordum canim cok tesekkurler.. Bi de doktorla konusup kaydirayim ben.. Bu arada seninle hic yazismadik ama hep takip etmistim yazdiklarini herkse nasil yardimci oldugunu.. Allah karsiligini versin insallah.. Oglunu da sana bagislasin..
Aminnnn canim. Allahim hepimizin evladini bagislasin.
Tum isteyenlere nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…