- 29 Eylül 2012
- 369
- 208
- 133
BBenim de 4. Gebeligim 20 aylık kızım var ins. Sorunsuz atlatirsin bende sezeryan korkumdan normal istedimamin canim ins benim 4 . Gebelik ama ilk dogum 0.4 luk kullandim yetmiyormus 2 dusuk yaptim 1 de karnimda oldu korkuyorum aslinda ins bi sorun olmaz sezeryan istemiyorum ama drla konuscam bi Rabbim saglikla bebislerimize kavustursun :)
bende de ayni genler clexan 0.4 ve coraspin kullanıyorumKizlar genetik sonuclarimiz cikti kromozomlarimiz normal cikti kan pihtilasmasi icin yapilanlarda Mtfhr c677t ve mthfr a1298c heterozigot polimorfizm cikti genetikteki doktor bunlar herkeste görülebilecek bir hastalık gibidir korkulacak bisey yok dedi kadim dogumcum hamilelikle beraber hemen kan sulandirici iğneye baslicaz dedi benim daha önce 3kaybim var benimle ayni durumda olanlar deneyim lerini paylasirsa sevinirim
Mb canim benimde 3 dusuk var 4 olcak ins su an igneyi bi sor ama Genelde onceden baslaniyor planli gebelikte 3 ay oncesi banada oyle demisti ama planli olmadi gebe kalinca basladim igneye Rabbim saglilli hayirli bebis nasip etsinKizlar genetik sonuclarimiz cikti kromozomlarimiz normal cikti kan pihtilasmasi icin yapilanlarda Mtfhr c677t ve mthfr a1298c heterozigot polimorfizm cikti genetikteki doktor bunlar herkeste görülebilecek bir hastalık gibidir korkulacak bisey yok dedi kadim dogumcum hamilelikle beraber hemen kan sulandirici iğneye baslicaz dedi benim daha önce 3kaybim var benimle ayni durumda olanlar deneyim lerini paylasirsa sevinirim
Masallah Rabbim hayirla buyutmek nasip etsin bunda da normal mi dusunuyorsunuzBBenim de 4. Gebeligim 20 aylık kızım var ins. Sorunsuz atlatirsin bende sezeryan korkumdan normal istedim
bende de ayni genler clexan 0.4 ve coraspin kullanıyorum
Kizlar genetik sonuclarimiz cikti kromozomlarimiz normal cikti kan pihtilasmasi icin yapilanlarda Mtfhr c677t ve mthfr a1298c heterozigot polimorfizm cikti genetikteki doktor bunlar herkeste görülebilecek bir hastalık gibidir korkulacak bisey yok dedi kadim dogumcum hamilelikle beraber hemen kan sulandirici iğneye baslicaz dedi benim daha önce 3kaybim var benimle ayni durumda olanlar deneyim lerini paylasirsa sevinirim
Normal düşünüyorum aslında dogumda ikinamadigim icin zorlandım ama normal en iyisiMasallah Rabbim hayirla buyutmek nasip etsin bunda da normal mi dusunuyorsunuz
Cok normal. Elin alistikca azalir. Muhtemelen damara denk getirmissindir. Bir de ilaci yavas enjekte et.kızlar bi sorum var yardımcı olurmusunuz. ben ılk defa dun başladım 0,4 claxene iğneye fakat çok acıdı sabah bı baktım göbeğim mosmor olmuş sızde boyle sorun yaşadınız mı
merhaba bana yardımcı olabilirmisiniz? daha önce 2 düşük 3 kürtajım var ama doktorlar hiç iğne vermediler bu iğneleri gebe kalıncamı yoksa kalmadan mı nasıl başlıyorsunuz bana anlatırmısınız?
burası öyle değişik bir yer ki ne doktoru doktor ne hastanesi hastane benim netten okudugum ve elimdeki testlere göre var doktor iğne verdi ama hamile olduğum halde kullandırtmadı kese oluşsun sonra başlıyacaz dedi sonrada kanamam oldu kürtaj yaptıcanım sende kan pıhtılaşması var mı. değerlere ve doktora göre değişebiliyor ilaç kullanımı. benim 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı ve doktorum gebelik oluştuğu andan itibaren iğne ve hapa başlıcaz dedi.
burası öyle değişik bir yer ki ne doktoru doktor ne hastanesi hastane benim netten okudugum ve elimdeki testlere göre var doktor iğne verdi ama hamile olduğum halde kullandırtmadı kese oluşsun sonra başlıyacaz dedi sonrada kanamam oldu kürtaj yaptı
MMrb cnm bende igne yapmayi hic bilmiyordum sekiz haftadir kendi kendime yapiyorum ilkvhafta her taraf morardi sonra ogrendim galiba hic morarmiyor.igneyi dik olarak yavasca bastirarak ucunun tamamini derinin altina girdir.yavas yavas ignenin pistonunu asagi indir bir anda yapma yavas yavas igneyi yap insallah faydasini goruruz canimkızlar bi sorum var yardımcı olurmusunuz. ben ılk defa dun başladım 0,4 claxene iğneye fakat çok acıdı sabah bı baktım göbeğim mosmor olmuş sızde boyle sorun yaşadınız mı
MMrb cnm bende igne yapmayi hic bilmiyordum sekiz haftadir kendi kendime yapiyorum ilkvhafta her taraf morardi sonra ogrendim galiba hic morarmiyor.igneyi dik olarak yavasca bastirarak ucunun tamamini derinin altina girdir.yavas yavas ignenin pistonunu asagi indir bir anda yapma yavas yavas igneyi yap insallah faydasini goruruz canim
burası öyle değişik bir yer ki ne doktoru doktor ne hastanesi hastane benim netten okudugum ve elimdeki testlere göre var doktor iğne verdi ama hamile olduğum halde kullandırtmadı kese oluşsun sonra başlıyacaz dedi sonrada kanamam oldu kürtaj yaptı
cânim bazen altına bazen üstüne sagina soluna vuruyorum zaten iki güne morluk azaliyor morlugun azaldigi yere vuruyordum simdi morarmiyor çok sukursaol cnm sadece göbeğin sağ ve soluna mı yapıyorsun peki,
morlukların üzerine yapmayın yazıyor ilecın prospektusunde.
cânim bazen altına bazen üstüne sagina soluna vuruyorum zaten iki güne morluk azaliyor morlugun azaldigi yere vuruyordum simdi morarmiyor çok sukur
İns saglikla kucagina alirsin bebisini ignemerrhaba kizlar . tatilden dondum. lekelenmem gecti. bazen uzun yuruyuslerde sanci giriyor ve kahve lekelenmem yerini sariya birakti. doktorum hamileligin biyunca olacak hatta ped kirletme duzeyine geleceksin dedi.
dun kontrole gittim bebegimin kalbi atiyor kese sinirlari etrafi vs temiz bebegim 1 cm olmus bile . 2 gunde 6mm den 1 e yukselmis ne de cabuk buyuyo. hafif bi kanama alani var dedi ama onemsiz dedi. progestana devam et bol su ic dedi. coraspinin yaninda gunde 1 defa clexane 0.4 verdi. dun saat 4 te vuruldum bugun 10 a cekmek istiyorum cunku evde yapmak istiyorum ben yapamazsam esime yaptircam. bundan sonra aksam 10 da yapayim diyorum hem coraspinle arasi 12 saat olur. daha iyi degilmi. bu arada genetik test sonuclarimi aldim benimki faktor 5 leiden heterozigot 5g/5g diyor. bi kac bisey daha yaziyor mtfr numaralari filan.
Gobegin sag ve soluna yapin sadece..alt ve ustune yapmayin sakin.cânim bazen altına bazen üstüne sagina soluna vuruyorum zaten iki güne morluk azaliyor morlugun azaldigi yere vuruyordum simdi morarmiyor çok sukur
Sagol canım amin. Sende hamilesin galiba kac haftalık, senin hangi mutasyon kan pıhtılasması testinde cıktıoff anammçok işim var bu iğneyle desene saol cnm kolay gelsin sana da, bebeğin hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?