Cnm. Istersen dr.una danis. Ama aspirini bir seferde 10 dan 8 e ceksen birsey olacagini zannetmiyrm.peki bende öyle yapayım diyeceğim ama ilacı sabah 10 da alıyorum sabah erken saatlere yavas yavas mı cekeyim bu durmda bir defada 2 saat öne ceksem sorn olurmu
Slm arkadasim bende asprini sabah aliyorum. Aksam ise 8 de igne mi vuruyorum.Ben igneyi aksam 5 te vuruyorum.aspirini yatmafan once aliyorum.dun kontrolde lutfu onderogluna sordum.aralari cokmu yakin diye hayir istedigin zaman al zaten bunlarin ikisinin agirligi ve vucuttaki islevi farkli dedi.bende oyle devam ediyorum.zaten baska bir prof aspirini yatmadan once al vucudun kan dolasiminin en yavas oldugu vakit gece demisti
ben tıpta yaptırdım ücretsizkan pıhtılaşması testi fiyatı ne kadar yakında yaptıran bilen varmı acaba
kızlar hiç kimse cevaplamamış benim için çok önemlikızlar lütfen bılen arkadaş yardım etsın kafam kama karışık
MTHFR C677T HETEROZİGOT
MTHFR A1298C HETEROZİGOT
BAZI DOTORLAR İLAÇ KULLAN DIYOR BAZILARI GEREK YOK DIYOR HANGİSİ DOGRU böyle olup kullanan var mı
kan pıhtılaşması testi fiyatı ne kadar yakında yaptıran bilen varmı acaba
mrb kızlar ben de 2 gebelik yaşadım ilkinin kalbi attı fakat 8 hahtalıktı düştü ikincisin de kalbi de atmadı yine 8 haftalıktı düştü tabi o kadar çok üzüldüm ki yeni yeni kendime geliyorum ikinci düşükten sonra ısparta tıpta genetik test yaptıdım faktör V levden ve mthfr C677T heterezigot mutasyonum var. ısparta da okan beye muayene oluyorum benim durumumda olan var mı neler yapıyosunuz bilgi alış verişi yapalım.
kızlar hiç kimse cevaplamamış benim için çok önemli
kan pıhtılaşması testi fiyatı ne kadar yakında yaptıran bilen varmı acaba
Mrb arkadasim yaptirdigin yere gore degisiyor sanirim doktorum benden istedi anti faktor x@ testi 150 liraya yaptirdim kayseride ozel bi tani merkezinde diger genetik testler fakultede yapildi.kan pıhtılaşması testi fiyatı ne kadar yakında yaptıran bilen varmı acaba
Ben normal yaptım test yapti igneyi 24 saat once biraksan yeterli dedi ama işte sancinin ne zaman gelecegi belli degil iiğneden 10 saat sonra doğum yaptım 0.4 lük kullanıyorum suan yine hamileyim sağlıkla kucağımıza alalım insMrb arkadaslar ben 12 haftalik hamileyim clexane 0.6 lik kullaniyorum normal dogum yapmak istiyorum varmi normal dogum yapmis olan Bide dogumdan ne kadar once kestiniz igneyi
amin canim ins benim 4 . Gebelik ama ilk dogum 0.4 luk kullandim yetmiyormus 2 dusuk yaptim 1 de karnimda oldu korkuyorum aslinda ins bi sorun olmaz sezeryan istemiyorum ama drla konuscam bi Rabbim saglikla bebislerimize kavustursun :)Ben normal yaptım test yapti igneyi 24 saat once biraksan yeterli dedi ama işte sancinin ne zaman gelecegi belli degil iiğneden 10 saat sonra doğum yaptım 0.4 lük kullanıyorum suan yine hamileyim sağlıkla kucağımıza alalım ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?