- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Neden canım, bana hastanede ilk kez vurmayı gösteren hemsire göbek deliğinin iki parmak altına iki parmak üstüne sagına soluna yap dedmişti, sakıncası nedir bebege zararımı var yoksaGobegin sag ve soluna yapin sadece..alt ve ustune yapmayin sakin.
Ben zarari var diye biliyrm.Neden canım, bana hastanede ilk kez vurmayı gösteren hemsire göbek deliğinin iki parmak altına iki parmak üstüne sagına soluna yap dedmişti, sakıncası nedir bebege zararımı var yoksa
Yinede içime kuşku düştü inşallah yanlış nşrşey yapmıyorumdurBen zarari var diye biliyrm.
Gobek deliginin 4 parmak sagina ya da soluna yapiliyr cnm. Burda kim yapsa ayni sekilde yapti. Ilk kez 2 parmak altina ustune dendigini duydum.
Bir daha danis derim.Yinede içime kuşku düştü inşallah yanlış nşrşey yapmıyorumdur
Tamam canım danışayım, randevum salı gunu zaten o güne kadarda allttan ve üstten yapmayayım, Allah bizede nasip etsin inşallah canım sende saglıkla huzurla büyüt bebeginiBir daha danis derim.
Bana eczaci, hemsire ve dr.hep gobek deliginin 4 parmak sagi ve solu dediler. Asagi yukari yapma dediler. Sukur ben saglikla aldim kucagima. Darisi hepinize.
öncelikle teşekkür ederim senin adına çok sevindim Allah hepimizin yüzünü güldürsün. iğneler mutasyona göre mi veriliyor kilo ya mı? kendine iyi bak Rabbim korusun sizibenim 2 kaybım var test sonucunda 5 genimde heterozigot çıktı en önemliside faktorV leiden genetik doktoru bu genin daha önemli oldugunu hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı kullanmam grektigini söylemişti şimdi tekrar hamileyim hem aspirin hemde iğne kullanıyorum inşallah sorunsuz bi şekilde bebeğimi kucagıma alırım
sende cok strese girme en azından çözümü olan bi sorunumuz var yapman gereken seni iyi yönlendirecek bi doktor bulman hayırlısıyla inş birgün hamile kalırsın
Kizlar 5.hamileligim yine husranla sonuclandi dun kurtaj oldum malesef ;( ustelik bu ve bundan onceki hamileligimde clexan 0.4 ,aspirin ve progestan kullandim.daha oncekilerinde ise kullanmamistim.daha ne yapmaliyim bilmiyorum.9.haftayi goremeden kalbi duruyo bebeklerimin.butun tahlillerimiz temiz cikti.sadece 677 heterozigot varmis oda dusuge sebep olmazmis.en onemli doktorlarada gittim.artik umudum tukebdi.aglamaktan helak oldum.cok caresizim.cevremdekilerde caresiz herkes benim icin cok uzuluyor ama cozum yok iste.oysa bu srfer cok umutluydum ve cok baglanmistim.ellerimden kayip gitti ;( doktorun soyledigi tek sey ise denemeye devam edeceksin diyor ama vucudum ve psikolojim artik cok ypruldu.Allah bana ve benim gibilere sabir ve hayata baglayacak mutluluklar verir insallah.....
çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin umudunu kaybetme.....Kizlar 5.hamileligim yine husranla sonuclandi dun kurtaj oldum malesef ;( ustelik bu ve bundan onceki hamileligimde clexan 0.4 ,aspirin ve progestan kullandim.daha oncekilerinde ise kullanmamistim.daha ne yapmaliyim bilmiyorum.9.haftayi goremeden kalbi duruyo bebeklerimin.butun tahlillerimiz temiz cikti.sadece 677 heterozigot varmis oda dusuge sebep olmazmis.en onemli doktorlarada gittim.artik umudum tukebdi.aglamaktan helak oldum.cok caresizim.cevremdekilerde caresiz herkes benim icin cok uzuluyor ama cozum yok iste.oysa bu srfer cok umutluydum ve cok baglanmistim.ellerimden kayip gitti ;( doktorun soyledigi tek sey ise denemeye devam edeceksin diyor ama vucudum ve psikolojim artik cok ypruldu.Allah bana ve benim gibilere sabir ve hayata baglayacak mutluluklar verir insallah.....
hangi genlerde mutasyon vardı senin bide kaç kilosun iğne dozu kiloya göre mi veriliyo ne olur kusura bakmaBen normal yaptım test yapti igneyi 24 saat once biraksan yeterli dedi ama işte sancinin ne zaman gelecegi belli degil iiğneden 10 saat sonra doğum yaptım 0.4 lük kullanıyorum suan yine hamileyim sağlıkla kucağımıza alalım ins
Allahim yardimcin olsun..seni hic yalniz birakmasin..dayanma gucu versin.. biraz dinlen arkadasim..gebe kalma. Ruhunu topla mutlaka. Ben psikolojik destek almistim. Gerekirse sen de al cnm.Kizlar 5.hamileligim yine husranla sonuclandi dun kurtaj oldum malesef ;( ustelik bu ve bundan onceki hamileligimde clexan 0.4 ,aspirin ve progestan kullandim.daha oncekilerinde ise kullanmamistim.daha ne yapmaliyim bilmiyorum.9.haftayi goremeden kalbi duruyo bebeklerimin.butun tahlillerimiz temiz cikti.sadece 677 heterozigot varmis oda dusuge sebep olmazmis.en onemli doktorlarada gittim.artik umudum tukebdi.aglamaktan helak oldum.cok caresizim.cevremdekilerde caresiz herkes benim icin cok uzuluyor ama cozum yok iste.oysa bu srfer cok umutluydum ve cok baglanmistim.ellerimden kayip gitti ;( doktorun soyledigi tek sey ise denemeye devam edeceksin diyor ama vucudum ve psikolojim artik cok ypruldu.Allah bana ve benim gibilere sabir ve hayata baglayacak mutluluklar verir insallah.....
Mthfrlerin ikiside heterozigot benim sanırım kiloya göre verdi emin değilim 53 kiloyum 0.4 kullandim kizimda da simdi dehangi genlerde mutasyon vardı senin bide kaç kilosun iğne dozu kiloya göre mi veriliyo ne olur kusura bakma
Tesekkur ederim canim.hersey cok yeni malesef.spor yaparak isimle mesgul olarak zaman geciricem sanirim.surekli farkli bir beden ve ruh haline burunup sonra onu terk edip eski hayatina donmeye calismak gercekten cok zor.ama heralde Allah dert verirken sabirda veriyoki dayaniyoruz.insallah bu son kaybimdir. Allah kimseye yasatmasinAllahim yardimcin olsun..seni hic yalniz birakmasin..dayanma gucu versin.. biraz dinlen arkadasim..gebe kalma. Ruhunu topla mutlaka. Ben psikolojik destek almistim. Gerekirse sen de al cnm.
öncelikle teşekkür ederim senin adına çok sevindim Allah hepimizin yüzünü güldürsün. iğneler mutasyona göre mi veriliyor kilo ya mı? kendine iyi bak Rabbim korusun sizi
Merhaba ben ispartaliyim antalyada yasiyorum okan hoca cok iyi secim 5 eylulde 2. Kurtajimi oldum toparlandiktan sonra okan hocaya gidecegim insallah benim bir oglum var kardes istedik biri 9+3 biri 6+3 kalbi durdu suan beklemedeyim oglumda hic sorun yasamamistim gebetikleri ilk dusukte baktirdim mthrf 677 heterezigot cikti son gebeligimde 0, 4 cleksan kullandim yinede kalbi durdu cbeni arkadas olarak eklersen haberlesip bilgi alisverisi yapabiliriz okan hoca ne dedi?mrb kızlar ben de 2 gebelik yaşadım ilkinin kalbi attı fakat 8 hahtalıktı düştü ikincisin de kalbi debenim birmadı yine 8 haftalıktı düştü tabi o kadar çok üzüldüm ki yeni yeni kendime geliyorum ikinci düşükten sonra ısparta tıpta genetik test yaptıdım faktör V levden ve mthfr C677T heterezigot mutasyonum var. ısparta da okan beye muayene oluyorum benim durumumda olan var mı neler yapıyosunuz bilgi alış verişi yapalım.
Okan hoca hangi hastanede acaba. Soyadı nedir. Bende pıhtılaşmadan dolayı pazartesi düşük yaptım ii bir doktor arıyorum Antalya da.Merhaba ben ispartaliyim antalyada yasiyorum okan hoca cok iyi secim 5 eylulde 2. Kurtajimi oldum toparlandiktan sonra okan hocaya gidecegim insallah benim bir oglum var kardes istedik biri 9+3 biri 6+3 kalbi durdu suan beklemedeyim oglumda hic sorun yasamamistim gebetikleri ilk dusukte baktirdim mthrf 677 heterezigot cikti son gebeligimde 0, 4 cleksan kullandim yinede kalbi durdu cbeni arkadas olarak eklersen haberlesip bilgi alisverisi yapabiliriz okan hoca ne dedi?
Canim mehmet okan ozkaya isparta tip fakultesinde prof.. ben antalyaya yeni tasindim henuz burada arayis icerisindeyimOkan hoca hangi hastanede acaba. Soyadı nedir. Bende pıhtılaşmadan dolayı pazartesi düşük yaptım ii bir doktor arıyorum Antalya da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?