Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim ben adetten 1 gun oncesinde yaptigimda silikte olsa cikmisti. Benimde doktorum ayni gebelik olustugu zaman ilaca baslamamiz lazim dedi.

[QUOTE="FeeLinGim, post: 37097665, member: 62829ladım çok teşekkürler. İnşallah ii bir doktor buluruz. Artık darphane gibi çalışıyorlar. Hastanın ne olduğu kimsenin umrunda değil [/QUOTE]
Ben bebegimi kaybetmeden once burada cok doktor gezdim gittiklerimden su super diyecegim yok en son prof dr mehmet simsek e gittim ozelinde bakiyor yeni basladim konusmalariyla cok rahatlatiyor insallah bebegime kavusmama vesile eder Rabbim Allah doktorun iyisiyle karsilastirsin amin

Anladım çok teşekkürler. İnşallah ii bir doktor buluruz. Artık darphane gibi çalışıyorlar. Hastanın ne olduğu kimsenin umrunda değil
bende anntalyada yasiyoru. medical parkta murat inala gidiyorum ve kendisinden memnunum. daha once ikiz bebeklerimi kaybettim sagolsun operasyonumda vs basimdan ayrilmadi hep destek oldu. para goz degil oyle. dusuk yaptim patolojiye gitti bebekler onlarada genetik tahlil yaptirsakmi dedim hayir ne gerek var para harcamayin bos yere masraf dedi. bize genetik test yaptirdi sadece kan pihtilasmasi cikti. simdi tedaviye basladik tekrar hamileyim ve ona gidiyorum. cok memnunum.
ins bu sefer elimize aliriz bebisleimizi.
cok yardimsever istedigim her an arayabiliyorum. beni cok rahatlatiyor.bi gorunun isterseniz. hastahanede oldukca iyi calisanlar filan

bana murat beyi birisi daha tavsiye etmişti daha önce ucret nasıl acaba medical park anlaşması var mı sgk ile ? birde vitalede ali fuat şengörü çok söyleyen oldu ama gitmedim.

bana murat beyi birisi daha tavsiye etmişti daha önce ucret nasıl acaba medical park anlaşması var mı sgk ile ? birde vitalede ali fuat şengörü çok söyleyen oldu ama gitmedim.

medical park ssk ile anlaşmalı. diğer dokorlara gidersen 70 filan ama murat hoca prof. olduğundan 100 tl alıyor.

ali fuat şengör içinde çok iyi yorumlar aldım. onada gitmeyi istemişim ama ilk başladığımda o doluydu randevuyu bir hafta sonrasına vermek istemişti bende ilk hamilelik heyecanıyla beklemek istemedim murat hocayı buldm cokta memnunum. o zamanlar ali bey memorialdeydi. yenilerde geçmiş vitale sanırım.

özele gitmeni hiç tavsiye etmem . seni bilmem ama bne cok zorlanırım diye gitmedim özele. ahliller için sürünüp duracaktım yoksa yollarda perişan olurm dedim. birde özel olarak antalyada 2 dokor öneriyorlar. biri figen hnm biride aslı vural sesver diye . onlarda muane ücreti 100 den ykarı alıyorlar ve doğumları 4000 tl ye geliyor hastahane ücreti ile doktorun ücreti bir. ve hiç pazarlık yapmıyor. yurt dısından son sistem ultrason makinası getirtmiş ikiside onun parasını cıkartmak için pahalıdan yapıyorlar.

[QUOTE="miaselinam, post: 37107510, member: 70sıkıntı oluyor edical park ssk ile anlaşmalı. diğer dokorlara gidersen 70 filan ama murat hoca prof. olduğundan 100 tl alıyor.

ali fuat şengör içinde çok iyi yorumlar aldım. onada gitmeyi istemişim ama ilk başladığımda o doluydu randevuyu bir hafta sonrasına vermek istemişti bende ilk hamilelik heyecanıyla beklemek istemedim murat hocayı buldm cokta memnunum. o zamanlar ali bey memorialdeydi. yenilerde geçmiş vitale sanırım.

özele gitmeni hiç tavsiye etmem . seni bilmem ama bne cok zorlanırım diye gitmedim özele. ahliller için sürünüp duracaktım yoksa yollarda perişan olurm dedim. birde özel olarak antalyada 2 dokor öneriyorlar. biri figen hnm biride aslı vural sesver diye . onlarda muane ücreti 100 den ykarı alıyorlar ve doğumları 4000 tl ye geliyor hastahane ücreti ile doktorun ücreti bir. ve hiç pazarlık yapmıyor. yurt dısından son sistem ultrason makinası getirtmiş ikiside onun parasını cıkartmak için pahalıdan yapıyorlar.[/QUOTE]
Ben 250 veriyorum ve dedigin gibi tahlillerde sıkıntı oluyor murat hocaya gorunme fikri icime sindi insallah ilk adetimi goreyim mutlaka gidecegim belki denk geliriz orda srninle :) Allahim beterinden korusun bu son imtihanlarimizdir bebegimizi saglicakla kucakladigimiz gunler yakindir insallah

Ben 250 veriyorum ve dedigin gibi tahlillerde sıkıntı oluyor murat hocaya gorunme fikri icime sindi insallah ilk adetimi goreyim mutlaka gidecegim belki denk geliriz orda srninle :) Allahim beterinden korusun bu son imtihanlarimizdir bebegimizi saglicakla kucakladigimiz gunler yakindir insallah[/QUOTE]

bi görün tatlım. Dediğim gibi çok rahatlatıyor . Kırk defa sorar aklında takılan birşey var mı bak sor diye. Sağolsun psikolojik olarak da çok destek veriyor.Belki karsılasırız tatlım bellimi olur :))

İnş dediğin gibi bu son imtihanlarımızdır ve bu bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. ((

Merhaba arkadaşlar rabbim herkeze sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebiş versin benim size sorum olcak cevaplarsanız sevinirim benim üç düşüyüm oldu biri daha yeni farkettim düşük oldu ikincisi adetten önce öğrendim buda dış gebelikti üçüncü sonuncu iki hafta oldu ilk kan teste 75.1 çıktı sonra 166 çıktı çok sevindim sağlıklı ikiye kalıyor diye ama diyer ikinci gune gidemen kan deyeri lekelenme ile üç meye başladı kızlar bilgisi olan varmı neden böyle oluyor çok kötü bir duygu rabbim kimseye göstermesin

mrb şimdiye kadar hangi doktora gitmiştin? okan bey iyi bi doktor uygun bi tedaviyle 3. bebegim dünyaya gelir umarım şu an beklemedeyim doktorum hamile kalmadan üç ay önce cor aspirin ve folik aside başla dedi iğne dozu ile ilgili bişey söylemedi onu ne zaman ve neye göre söyleyecek bimiyorum.

ali fuat şengör yıllar önce annemin doktoru idi iyi bi doktor çok hastası vardı ama pıhtılaşma konusunda nasıldır bilmiyorum

Vanim ben ilk dusukten sobra okan hocaya gittim sana soylediklerinin aynisini soyledi ozaman dogudaydik 1 sene korundum antalyaya tayin cikti planli gebe kalip okan hocaya gidecektim ama kadrrde baska yaziliymis burda gebe kaldigimi ogrendim bu konuyla ilgili iyi bi dojtor ariyodum 6 hafgidicem perinatoloji uzmani ama igne kullanmana olana kadar 5 dr a gittim hicbiride icine sinnedi bu arada 0, 4 cleksan baslatmisti ilk doktorum onuda vuruyodum ama yibede bevegimi kaybettim vitalede sinan kursuna gittim ilk selale tipta nayle hnm a ofm de akif beye gittim bebegimi kaybettigimi ogrenince arastirdim dr mehmet simsek i buldum kurtajimi o yapti 1 ay sobrada tahlil icin cagirdi gidicem ama igne kullanmana hicbiseye gerek yok diyor peribatoloji uzmanı pek yibe icime sinmedi yani dr murat bey varmis ya medical parktabirde ona gideyim diyorum dr dr geziyorum suan ablayacagin oglumun okuku var subat tatilinde okan hocaya gitmek en mantiklisi ama gebe kakmak icinde beklemek isteniyorum cunku ne zaman kaliriz bilniyoruz ki zaten 1 sene korubdumda ndu sonuc degismedi

ewt son günlerde herkes memorial öneriyor. çok teşekkür edeim

Pıhtılaşma hakkında bilgi almak ve öyle hamile kalmak istedim. OFM Antalya hastanesinde Güray hanım var ona gittim. Dediki işin çok zor . sen adetin geçmeden hamileliğini bilmen gerekiyor ki hemen kan sulandırıcılara başlanmalı aksi takdirde bebek yaşamaz dedi. Sonra Vitale hastanesinde ALİ FUAT beye gittim. Oda Kan pıhtıılaşmasından 3. aydan sonrası önemli. hamile olduğunu öğrendiğimizde hemen kan sulandırıcılara başlarız. Ama ilk 3 ay bu sorun yüzünden bebeğe bişey olmaz dedi. Ben açıkcası ne düşüneceğimi şaşırdım. Geçen hafta salı 6 haftalık düşük yaptım. Doktorun biri pıhtılaşmadan dior. Diğeri Alakası yok 3 aydan önce pıhtıdan dolayı bebeğe bişey olmaz diyor. Bidahaki hamileliğimde ne yapmam konusunda tedirginim

Ahh canim ya ben elime tahlillerimi alip birak ayni sehirde farkli doktor gezmeyi sehir sehir doktor gezdim maasin yarisini verdim muayene ucreti diye sonuc ne biliyor musun kocaman bir hicc hicbirinin dedigi birini tutmuyor senin hicbiseyin yok diyende var durumun agir en yuksek doz kullanicaz diyende ben bunlardan habersiz sikintisiz bir hamilelik gecirip oglumu kucagima aldim kardes isteyince bunlari ogrendik demem o ki vermeyince mabud neylesin sultan mahmud Rabbimiz eger bizden dogacak bir cocuk yazdiysa o dogacak tek bildigim bu

ali fuat şengör yıllar önce annemin doktoru idi iyi bi doktor çok hastası vardı ama pıhtılaşma konusunda nasıldır bilmiyorum
vallahi onu bilmemde murat beyin (medical parkta) pıhtılasma konusunda %85 %90 başarı oranımız dedi. o yüzden ben orada devam ettim güvendim. kendisini bıakacağımıda düşünmüyorum. gerçekten harika bir doktor öneririm

benimm doktorumda ilk 3 ay olur genellikle pıhtılasmadan kayıp diyor.ama tabii sen kullanmassan ilacları 26. haftada kaybedende var. yani ne zaman kanın pıhtılascağı belli olmuyor. bbana adetin geçer geçmez gel keseyi görür görmez ilaca başlayacağız dedi. benimki mesela 12. haftada yani 3 aylıkken oldu. ama ben 17. haftada öğrenmiştim karnımda öldüklerini. 1 ay durmusum öyle farkında olmadan.

şimdi iğnelere başladım ve bildiğim kadarıyla doğuma bi kaç gün kala bırakacağım doğumdan sonra yine devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…