Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

reisdevrim canım biliyorsun bende 677 heteroyum ve 0.2lik iğne kullanıyorum. ben ilk başta sinan beye gitmiştim o bu dozajı uygun görmüştü ve kilomu falanda sormamıştı. daha sonra lütfü beye gittim ve onunla devam ediyorum iğnenin dozunun yeterli olduğunu arttırmaya gerek olmadığını söylüyor. ultrasyonu çok iyi her gittiğimde bebeğe giden kan akımına falan bakılıyor ve herşeyin yolunda olduğunu söylüyor. kilomla ilgili hiçbirşey söylemiyor ki ben her ay 2 kilo alıyorum yarın yine gideceğim ve bu kilo ve iğne dozunu iyice soracağım haber veririm öptüm canım dikkat et kendine.

doğru diyorsun canım, ben de aynen senin gibi düşünüyorum.. takmayayım diyorum.. hiç önemsemiyorum.. gel gör ki insanlar o kadar luzumsuz ki sürekli hatırlatıp duruyorlar.. nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama bir yolunu bulup konuyu bebeğe getiriyorlar.. sürekli tüp bebek hikayeleri anlatıyorlar, vs.. sonra muhabbet bebek olması şart mı canıma geliyorlar.. madem öyle o kadar gereksiz lafı niye yapıyorsun değil mi?... geçen gün bir arkadaşım başka bir arkadaşa sohbet ortasında "cananın (ben yani :) ) hastalığından dolayı, bağışıklıkla ilgili problemimi kastediyor, olmuyor çocuğu" dedi, bakakaldım... gel de şimdi takma kafaya.. ya sorma çok doluyum, bıktım artık.. yakında eşimin memlekete gitcez, yine tek konu bu olcak, akrabaları sürekli bunu soracak, karar verdim benim çocuğum olmuyor diycem, bi daha sormazlar böylece..
işte canım gel de, kafan rahat olsun... ya aslında 25 yaşında olsam, hiç de düşünmem bebeği.. ama yaş 31 e gidiyor... hadi onu da geçtim eşim çok istiyor... yoksa çok da dert değil bana... ama millet rahat bırakmıyor, ufffff!!!!

Sevgili kahve lokum , Allahım inşallah 7 temmuzda o güzel haberi alırız , beraber büyütürüz bebişleri...ınşallah canım bütün kalbimle diliyorum...

Sevgili kahve lokum , Allahım inşallah 7 temmuzda o güzel haberi alırız , beraber büyütürüz bebişleri...İnşallah canım bütün kalbimle diliyorum...

inş. canım, siz hamilelerin duaları kabul olur.. eksik etmeyin lütfen... burdaki bütün arkadaşlarımız inş en kısa zamanda verir bu güzel haberi..
senin güzel haberlerini de heyecanla bekliyorum, mutlulukla okuyorum.. Allah'ım tamamına erdirsin...

Canım , aynı anda mesaj yazıyormuşuz demek ki ...

Canım yaşadıklarını çoook iyi anlıyorum..Gerçekten çok garip bi toplumuz , özel durumlarımızın bu kadar merak edilmesi , rahatça konu edilmesi gerçekten çok garip...Hiç empati denen bişey yok karşımızdakinin duygularını anlamaktan çok uzağız...Aslında bazı kadınlar da çok fena ..Benim bu konuda canımı acıtan hep kadınlar oldu , hiçbi erkek böyle kırıcı şeyler yapmıyor...Bazı kadınlar hamileliğini , çocuğunu sana karşı bi üstünlük olarak görüyor , sana eksikmişsin gibi davranıyor ...Aynen senin başına geldiği gibi bana da bi arkadaşım , çocuğu olmayan bi arkadaşından bahsederken " onun da senin gibi çocuğu olmuyor " demişti ...Çok üzülmüştüm tabiii...Ben kendimi hiçbi zaman çocuğu olmuyor kabul etmemiştim , kaldı ki olmayada bilir yani.. Böyle mi söylemek lazım ? Canancım , etrafımızdaki bu afedersin ama salak insanları eğitemeyeceğimize göre , aldırmamaya çalış , sabret...Allah herşeyin hayırlısını versin , biz bu sıkıntılardan sonra çok güzel ödüllendirileceğiz merak etme.. Dualarım seninle canım...Çok öpüyorum...

güzelim benim o yaşadıklarını bizde yaşadık insanın ağzı torba değilki büzesin neler demiyolar en basitinden amannnnnnn canım olmayıversin çoçukta bizim olduda ne oldu herkesin çoçuğu olacak diye bişey yok ya kendilerini göklere çıkarıp bizi yerin dibine sokuyolar canım benim duyma diyorum ama nereye kadar allah biliyo bacım hepimizin yüzü gülecek memlekete gitme olayına gelince bu yaz gitmeyin başka yerlere gidin eşini razı edemezmisin söle çok üzüldüğünü hem sana değişiklik olur kafanı dağıtırsın ya offfff gitme ya boşver git bi deniz kenarına ohhhhhh allah yardımcın olsun yüce rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün

papatya ve ravza, çok teşekkür ederim.. iyi ki varsınız... biz bizi anlarız... öpüyorum sizi sevgiyle...
memleket konusuna gelince, maalesef gitmeme şansımız yok, zaten yılda 3 dafe gidiyoruz ama eşime geçen söyledim, en azından ailesini susturabilir..
tatil olmadan olmaz zaten.. eşimin okul bitsin, bi de taşınma işimizi halledelim hemen atıcaz kendimizi denize..
gönlünüzden geçenler hep gerçek olsun, güzel annelerimiz...

kahvelokumcum yani canancım şu an seni çok iyi anlıyorum bu insanlar kasıtlı mı yapıyor yoksa boşluktan mı bilmiyorum böyle davranıyorlar inan anlamış değilim,hiç öyle onlara açıklama yapmak zorunda değilsin canım boşver bizim yaşadıklarımızın onda birini yaşasalar böyle davranmazlar sorma yaramız bu bizim ama herkes düşünceli değil maalesef daha rahatsızlığımızı bile bilmeden( yok doktorunu değiştir yok sanki doktor neyapacaksa kaç tane doktora gittim bilseler bizim felancada düşük yaptı oda şuna gitti şimdi şu kadar çocuğu var aman bizmez ) sonra rahatsızlığımı anlatınca ağızlanı açık dinliyor şaşırıyorlar a sen bayağı biliyorsun rahatsızlığını diyorlar bilgi bir işe yaramıyor maalesef neyse uzattım içimi döktüm ..Allah ım hepimize hayırlızından sağlıklı sıhhatli çiftter çiftter evlatlar nasip etsin inşşşşşşşş

papatya süreyyacım sana yerden göğe hak veriyorum.anlattığın örneği daha geçen gün yaşadım aynısını bir tanıdığım yaptı bana sanki kalbime bıçak saplanmış gibi hissettim ve boğazım düğümlendi zor kendimi tuttum çok üzüldüm sorma bazen ağlama nöbetlerine giriyorum ama elimde değil en çokta benimle hamile kalıp çocuklarını gördüğüm çevremdeki insanlar benim üzülmeme neden oluyor onları çok görmek istemesemde ama maalesef kaçamıyorsun neyse canım hamile hamile senide üzmeyeyim Allah ım şu sıcak günlerde sana ve burdaki tüm hamile arkadaşlarımın yardımcısı olsun sevgiler...

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot ......................................................?????

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum[/QUOTE]

Arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum...Bugün edilen dualar geri çevrilmezmiş...Ben şimdiden hepimiz için bir dua edeyim : Buradaki herkes inşaallah en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar...Herkes sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir inşaallah...Allah bebeklerimize ve ailemize sağlıklı ve uzun ömürler verir inşaallah...Buradaki herkese Allah kolay doğum nasip eder inşaallah...Allah bana ikiz bebiş (biri kız biri erkek ) verir inşaallah ( ve isteyen herkese ) ...Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşaallah...Doktorlarımız tarafından herkese uygun olan ve doğru olan tedavi verilir inşaallah...

amıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnn.......................

aminnn canım bütün güzel dileklerin içinnnn müminin mümine duası daha cabuk kabul olurmus bugunu bos gecırmeyelım arkadaslar rabbım herkesın gonlune gore hayırlısını versinnnn.....

aminnn canım bütün güzel dileklerin içinnnn müminin mümine duası daha cabuk kabul olurmus bugunu bos gecırmeyelım arkadaslar rabbım herkesın gonlune gore hayırlısını versinnnn.....

İnşaallah canım...Bu arada bir kaç gündür sen varsın aklımda...Senin bütün değerlerin normaldi değil mi ?İğne kullanmanın sana bir yan etkisi yokmuymuş canım , araştırdınmı...Baş sayfalarda bir arkadaş vardı...Düşük pıhtılaşma problemi vardı...İğne kullandığı için düşük olmuş ve sonra asprinle devam ederek bebişini kucağına almıştı...Canım zaten bütün hamileliklerin 4 te 1 i düşükle sonuçlanıyormuş...Acaba diyorum sana bu 4 te 1 ler mi denk geldi üst üste...Canımm yaa eğer böyle olduysa inşaallah bu sefer bir problem olmadan bebişine kavuşursun...

Arkadaşlar bu arada içimden bir ses kahvelokumun bu ay hamile kaldığını söylüyor...İnşaallah böyledir...

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot....................................... .......................???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot ,MTHFR C677T HETEROZıGOT MTHFR A 1298 C HOMOZıGOT ........................???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

melekcim sende güncellemişsin listeyi farketmedim canım bide ben güncelledim heheh

Son düzenleme:
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot.................................................???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot mthfr677 heterozigot,mthfr A 1298 homozigot...............................???[/QUOTE]

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

sonuyokcum , Binbirgece ve ebrar_53 iki kere yazılmış ve smmm06 yı ekleyerek düzenledim...Eksik arkadaşlar varsa kendilerini listeye ekleyebilirler...

melekcim allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin canım duanada amin diyorum bu topic uğurlu burdan herkes bebeğini kucağına alıp gidecek inş

ravzam iyi dileklerin için tşk canım benim allah tamamına erdirsin inş

umut sevgim canım ya aklıma bişey takıldı senin bebekelrininde kalbi duruyor değil mi yani eşinde morfolojı bozukluğu varmıydı canım yani şunu demek istiyorum hani yapısı düzgün olmayan bir sperm döllüyorsa yumurtaı belki senin bebeklerin o yüzden yaşamıyor olabilirmi diyorum ki tüp bebek yöntemi ile sağlıklı spermler ve yumurta seçilip gebe kalsan belki yaşayacak bebeklerin hiç bunu düşündünmü yada druna sordunmu çünkü kan pıhtılaşman olmadığı halde boşu boşuna neden iğne olasın ki değilmi canım yanlış anlama muhakkak benden daha iyi araştırmışsındır fakat ben yardım etmek amaçlı söylemek istedim bir fikir sadece

melekcim canım evet sonradan farkettim bende sildim onları sonra
tşk canım kendileri bazen eklemiyorlar o yüzden bende eklemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…