arkadaşım biraz oluruna bırak sen üstüne düştükçe yumurtlama gününde değişiyo kendine stres yapma daha önce senin normal yolla olmamışmıydı gene olur işallah önemli olan kafanı rahat bırakman kendi kafanı kendin meşgül ediyorsun zamana bırak bacım her şey olacağına varır vakti gelmeden gül goncası açıyormu kar yağıyormu rüzgar bile esmiyo kısmet olmayınca elbet vakti saati vardır sen canını sıkma allahım her şeyin hayırlısını versin allah yardımcın olsun
Sevgili kahve lokum , Allahım inşallah 7 temmuzda o güzel haberi alırız , beraber büyütürüz bebişleri...İnşallah canım bütün kalbimle diliyorum...
doğru diyorsun canım, ben de aynen senin gibi düşünüyorum.. takmayayım diyorum.. hiç önemsemiyorum.. gel gör ki insanlar o kadar luzumsuz ki sürekli hatırlatıp duruyorlar.. nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama bir yolunu bulup konuyu bebeğe getiriyorlar.. sürekli tüp bebek hikayeleri anlatıyorlar, vs.. sonra muhabbet bebek olması şart mı canıma geliyorlar.. madem öyle o kadar gereksiz lafı niye yapıyorsun değil mi?... geçen gün bir arkadaşım başka bir arkadaşa sohbet ortasında "cananın (ben yani :) ) hastalığından dolayı, bağışıklıkla ilgili problemimi kastediyor, olmuyor çocuğu" dedi, bakakaldım... gel de şimdi takma kafaya.. ya sorma çok doluyum, bıktım artık.. yakında eşimin memlekete gitcez, yine tek konu bu olcak, akrabaları sürekli bunu soracak, karar verdim benim çocuğum olmuyor diycem, bi daha sormazlar böylece..
işte canım gel de, kafan rahat olsun... ya aslında 25 yaşında olsam, hiç de düşünmem bebeği.. ama yaş 31 e gidiyor... hadi onu da geçtim eşim çok istiyor... yoksa çok da dert değil bana... ama millet rahat bırakmıyor, ufffff!!!!
kahvelokumcum yani canancım şu an seni çok iyi anlıyorum bu insanlar kasıtlı mı yapıyor yoksa boşluktan mı bilmiyorum böyle davranıyorlar inan anlamış değilim,hiç öyle onlara açıklama yapmak zorunda değilsin canım boşver bizim yaşadıklarımızın onda birini yaşasalar böyle davranmazlar sorma yaramız bu bizim ama herkes düşünceli değil maalesef daha rahatsızlığımızı bile bilmeden( yok doktorunu değiştir yok sanki doktor neyapacaksa kaç tane doktora gittim bilseler bizim felancada düşük yaptı oda şuna gitti şimdi şu kadar çocuğu var aman bizmez ) sonra rahatsızlığımı anlatınca ağızlanı açık dinliyor şaşırıyorlar a sen bayağı biliyorsun rahatsızlığını diyorlar bilgi bir işe yaramıyor maalesef neyse uzattım içimi döktüm ..Allah ım hepimize hayırlızından sağlıklı sıhhatli çiftter çiftter evlatlar nasip etsin inşşşşşşşşdoğru diyorsun canım, ben de aynen senin gibi düşünüyorum.. takmayayım diyorum.. hiç önemsemiyorum.. gel gör ki insanlar o kadar luzumsuz ki sürekli hatırlatıp duruyorlar.. nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama bir yolunu bulup konuyu bebeğe getiriyorlar.. sürekli tüp bebek hikayeleri anlatıyorlar, vs.. sonra muhabbet bebek olması şart mı canıma geliyorlar.. madem öyle o kadar gereksiz lafı niye yapıyorsun değil mi?... geçen gün bir arkadaşım başka bir arkadaşa sohbet ortasında "cananın (ben yani :) ) hastalığından dolayı, bağışıklıkla ilgili problemimi kastediyor, olmuyor çocuğu" dedi, bakakaldım... gel de şimdi takma kafaya.. ya sorma çok doluyum, bıktım artık.. yakında eşimin memlekete gitcez, yine tek konu bu olcak, akrabaları sürekli bunu soracak, karar verdim benim çocuğum olmuyor diycem, bi daha sormazlar böylece..
işte canım gel de, kafan rahat olsun... ya aslında 25 yaşında olsam, hiç de düşünmem bebeği.. ama yaş 31 e gidiyor... hadi onu da geçtim eşim çok istiyor... yoksa çok da dert değil bana... ama millet rahat bırakmıyor, ufffff!!!!
papatya süreyyacım sana yerden göğe hak veriyorum.anlattığın örneği daha geçen gün yaşadım aynısını bir tanıdığım yaptı bana sanki kalbime bıçak saplanmış gibi hissettim ve boğazım düğümlendi zor kendimi tuttum çok üzüldüm sorma bazen ağlama nöbetlerine giriyorum ama elimde değil en çokta benimle hamile kalıp çocuklarını gördüğüm çevremdeki insanlar benim üzülmeme neden oluyor onları çok görmek istemesemde ama maalesef kaçamıyorsun neyse canım hamile hamile senide üzmeyeyim Allah ım şu sıcak günlerde sana ve burdaki tüm hamile arkadaşlarımın yardımcısı olsun sevgiler...Canım , aynı anda mesaj yazıyormuşuz demek ki ...
Canım yaşadıklarını çoook iyi anlıyorum..Gerçekten çok garip bi toplumuz , özel durumlarımızın bu kadar merak edilmesi , rahatça konu edilmesi gerçekten çok garip...Hiç empati denen bişey yok karşımızdakinin duygularını anlamaktan çok uzağız...Aslında bazı kadınlar da çok fena ..Benim bu konuda canımı acıtan hep kadınlar oldu , hiçbi erkek böyle kırıcı şeyler yapmıyor...Bazı kadınlar hamileliğini , çocuğunu sana karşı bi üstünlük olarak görüyor , sana eksikmişsin gibi davranıyor ...Aynen senin başına geldiği gibi bana da bi arkadaşım , çocuğu olmayan bi arkadaşından bahsederken " onun da senin gibi çocuğu olmuyor " demişti ...Çok üzülmüştüm tabiii...Ben kendimi hiçbi zaman çocuğu olmuyor kabul etmemiştim , kaldı ki olmayada bilir yani.. Böyle mi söylemek lazım ? Canancım , etrafımızdaki bu afedersin ama salak insanları eğitemeyeceğimize göre , aldırmamaya çalış , sabret...Allah herşeyin hayırlısını versin , biz bu sıkıntılardan sonra çok güzel ödüllendirileceğiz merak etme.. Dualarım seninle canım...Çok öpüyorum...
aminnn canım bütün güzel dileklerin içinnnn müminin mümine duası daha cabuk kabul olurmus bugunu bos gecırmeyelım arkadaslar rabbım herkesın gonlune gore hayırlısını versinnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?