- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
ben sana güvendim murat beye degidicemvallahi onu bilmemde murat beyin (medical parkta) pıhtılasma konusunda %85 %90 başarı oranımız dedi. o yüzden ben orada devam ettim güvendim. kendisini bıakacağımıda düşünmüyorum. gerçekten harika bir doktor öneririm
çok haklısın canım ben de şubatta düşünüyorum bakalım Allah yardım etsin bizeVanim ben ilk dusukten sobra okan hocaya gittim sana soylediklerinin aynisini soyledi ozaman dogudaydik 1 sene korundum antalyaya tayin cikti planli gebe kalip okan hocaya gidecektim ama kadrrde baska yaziliymis burda gebe kaldigimi ogrendim bu konuyla ilgili iyi bi dojtor ariyodum 6 hafgidicem perinatoloji uzmani ama igne kullanmana olana kadar 5 dr a gittim hicbiride icine sinnedi bu arada 0, 4 cleksan baslatmisti ilk doktorum onuda vuruyodum ama yibede bevegimi kaybettim vitalede sinan kursuna gittim ilk selale tipta nayle hnm a ofm de akif beye gittim bebegimi kaybettigimi ogrenince arastirdim dr mehmet simsek i buldum kurtajimi o yapti 1 ay sobrada tahlil icin cagirdi gidicem ama igne kullanmana hicbiseye gerek yok diyor peribatoloji uzmanı pek yibe icime sinmedi yani dr murat bey varmis ya medical parktabirde ona gideyim diyorum dr dr geziyorum suan ablayacagin oglumun okuku var subat tatilinde okan hocaya gitmek en mantiklisi ama gebe kakmak icinde beklemek isteniyorum cunku ne zaman kaliriz bilniyoruz ki zaten 1 sene korubdumda ndu sonuc degismedi
aspirin ve folik asit kullanıyorum zaten ama yeterli gelmiyor demekkicanım başka doktora da görün istersen. benim kuzenimde de kan pıhtılaşması var o hamile kalmadan önce doktor aspirine başlatmıs onu. ama ben kendi doktoruma sordum gebeliği beklicez dedi
test sonucun ne oldu bişey yazmamışınkızlar işimiz çok zor galiba benimde bundan önce bir kalp durması ve bir tane de kimyasalım var dört gün önce bat günü tekrar ikinci çizgiyi gördüm koyulaşsın diye kana gitmedim ilk yaptığımda çizgi çok silik geldi bana bat günü olmasına rağmen neyse dün koyulaşma var gibiydi ama bugünkü idrar testimde sanki düne göre silik gibi geldi bu arada dört gündür dr un daha önceden vermiş olduğu iğneleri vuruyorum kendime sabah kan verdim birazdan sonucu alıcam ama içim hiç rahat değil kimyasal gibi geliyor yine bana hayırlısı artık ne diyeyim sağlıksızsa zaten hiç olmasın tek duam tez zamanda bu acılarımızı rabbim dindirsin olmayınca olmuyormuş gerçekten herşey nasip meselesi işte..
313 canım yarın tekrarlamam lazımtest sonucun ne oldu bişey yazmamışın
2 gün arayla yaptırınca testin 2 katı çıkması gerek diye biliyorum inş hayırlısı olur313 canım yarın tekrarlamam lazım
31. gün test yaptırmıştım 733 çıkmıştı 2 ay önce ama malasef kürtaj olmak zorunda kaldım iğneye başladın mı hemen2 gün arayla yaptırınca testin 2 katı çıkması gerek diye biliyorum inş hayırlısı olur
2 gün arayla yaptırınca testin 2 katı çıkması gerek diye biliyorum inş hayırlısı olur
31. gün test yaptırmıştım 733 çıkmıştı 2 ay önce ama malasef kürtaj olmak zorunda kaldım iğneye başladın mı hemen
kimyasal olup olmadığını nasıl anlıyorsuniğneye başladım evet yapıyorum şimdilik ama sonuç olacak sağlıksızsa tutunmuyo zaten ben kimyasalda da yapmıştım ama tutunamadı hayırlısı artık hakkımızda
kimyasal olup olmadığını nasıl anlıyorsun
Evet rahim filmide cekildi.gayet iyi sorun yok dediler canimcanım rahim filmi çekildi mi sende
Kizlar kafama takilan bisey var.
benim herseyi yapmama,677heterozigot olmam ve igne kullanmama ragmen 9.haftayi gecemeden bebeklerimin kalbi duruyor.
Bana her turlu tahlil yapildi.sadece esime sperm testi yapilmadi.hangi doktora gitsek dusuk sebebi sperm testiyle anlasilmaz eger olumsuzluk olsa sene her denemenizde hamile birakamaz dediler.ama bu son dusugumden sonra onuda yaptirmaya karar verdik doktor gerek yok desede.pantesa diye bagirsak icin bir ilacta kullaniyo.bunuda birakacak ve 3ay icinde tekrar deneme yapicaz.
Benim gibi bebeginin kalbi duranlara soruyorum esinize sperm analizi yapildimi??buda sebep olur diyen doktor oldumu??lutfen cvp yazin kizlar ;(
Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun.. Homozigot hastalığının olduğunu heterozigot ise taşıyıcı olduğunu gösteriyor.. Ben de kayserideyim ve hamile kalmadan önce aspirin konusunda burdaki doktorlar da fikir ayrılığı yaşıyorlar. 2. hamileliğimde gebelik öncesi bebe asprini ve hamile kalınca da iğne kullandım ama yinede kalbi durdu bebeğimin.. Burdaki çok ünlü bir prof önceden aspirin kullanmanın gereksiz olduğunu adet tarihinden 2gün önce hamilelik öğrenince iğneye aspirine başlıcaz diyor, başka bir doktor ise adet bitiminden sonra birgün iğne bir gün aspirin almamı bebeği kanda öğrenir öğrenmez de iğneyi 2ye çıkarmamı söylüyoor.. Ben sanırım 2. Doktoru dinlicem busefer.. Adet tarihi geçtikten sonra birşey yapmak için geç gibi geliyor bana.. Hakkımızda hayırlısı..Herkese merhabalar iyi akşamlar. Öncelikle umarım hepimiz bir an önce bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız ... Ben Kayseride yaşıyorum ve ne yazık ki 8 ağustosta 9+5 haftalık bebeğimi kalbi atmadığı için aldılar, kendi isteğimle yapılan test sonucunda mthfr 1298 homozigot çıktım ... Doktorum bir sonraki hamileliğimde fark eder etmez iğneye başlıyacağımızı söyledi. Şu an korunmuyorum .. Acaba hamile kalmadan önce bebek aspirini filan içmem gerekiyor mu? bir de homozigot ve heterozigot arasındaki fark tam olarak ne?
Kizlar kafama takilan bisey var.
benim herseyi yapmama,677heterozigot olmam ve igne kullanmama ragmen 9.haftayi gecemeden bebeklerimin kalbi duruyor.
Bana her turlu tahlil yapildi.sadece esime sperm testi yapilmadi.hangi doktora gitsek dusuk sebebi sperm testiyle anlasilmaz eger olumsuzluk olsa sene her denemenizde hamile birakamaz dediler.ama bu son dusugumden sonra onuda yaptirmaya karar verdik doktor gerek yok desede.pantesa diye bagirsak icin bir ilacta kullaniyo.bunuda birakacak ve 3ay icinde tekrar deneme yapicaz.
Benim gibi bebeginin kalbi duranlara soruyorum esinize sperm analizi yapildimi??buda sebep olur diyen doktor oldumu??lutfen cvp yazin kizlar ;(
Arkadaşlar , daha önce de bu konudan bahsetmiştim . Bazı bünyeler embriyoyu yabancı hücre kabul edip , savaş açarak gelişimini engelliyormuş . Bunu anlama testinin adı cd 56 naturel killer testi . Benim başıma geldi 3 tane boş gebelik yaşadım , kese vardı bebek görünmüyordu. Tedavisi ise kortizon . Bağışıklık sistemi baskılanarak , bebeğe savaş açması önleniyor . Ben de hem pıhtı hem de bu risk ortaya çıktı . Çok doktor yapmıyor testi , doktorumuzdan isteyin ya da özel laboratuarda kendiniz yaptırın herkese acil şifalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?