Tesekkur ederim bende canim paylastigin icin.bu test devlet hastanesinde yapiliyormu?ayrica bebek olusupta kalbinin durmasinida acikliyormu bu test yoksa sadece bos gebeliklemi ilgili?Arkadaşlar , daha önce de bu konudan bahsetmiştim . Bazı bünyeler embriyoyu yabancı hücre kabul edip , savaş açarak gelişimini engelliyormuş . Bunu anlama testinin adı cd 56 naturel killer testi . Benim başıma geldi 3 tane boş gebelik yaşadım , kese vardı bebek görünmüyordu. Tedavisi ise kortizon . Bağışıklık sistemi baskılanarak , bebeğe savaş açması önleniyor . Ben de hem pıhtı hem de bu risk ortaya çıktı . Çok doktor yapmıyor testi , doktorumuzdan isteyin ya da özel laboratuarda kendiniz yaptırın herkese acil şifalar.
Esine ve sana kromozom analizi yapilmis miydi cnm?Bu arada bebegin anne karninda kalbinin durmasinin sagliksiz dollenme oldugunu soylediklerine gore esinize sperm testi yapildimi diye sormustum.kalitesi dusukse buna sebep olurmu demistim.bugun esim bu testi yaptirdi ve degerleri gayet saglikli cikti.demekki benim gibi merak edenler varsa durum buymus.sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum.her turlu tahlil hersey yapildi arastirildi sebebi yok yok yok...neden duruyo bebeklerimin kalbi bilen yok malesef.
Evet canim ben normal dogum yaptum ama ignem 0.2 idi. Asprini de igneyi yanlis hatirlamiyorsam bir hafta once kestikMrb arkadaslar ben 12 haftalik hamileyim clexane 0.6 lik kullaniyorum normal dogum yapmak istiyorum varmi normal dogum yapmis olan Bide dogumdan ne kadar once kestiniz igneyi
Ben de iğneye rağmen bebeğini kaybedenlerdenim canım eşimin benim bebeğin tüm genetik testleri ve benim hormon kan vb testlerim yapıldı ama spermle ilgili herhangi bir test istemedi hiçbir doktor..
merhaba arkadaşlar benimde sizler gibi düşüklerim var en fazla 8 haftaya kadar ulaşabildim sonrası hep hüsran benim eşime sperm testi yapıldı ve sperm morfolojisi(yapısı) bozuk olduğu belirlendi doktorun biriside sağlıklı bir spermle döllenme olmadığı için sağlıklı bir gebelik olmayacağını ve düşük veya özürlü bir gebelik olacağını söylediKizlar kafama takilan bisey var.
benim herseyi yapmama,677heterozigot olmam ve igne kullanmama ragmen 9.haftayi gecemeden bebeklerimin kalbi duruyor.
Bana her turlu tahlil yapildi.sadece esime sperm testi yapilmadi.hangi doktora gitsek dusuk sebebi sperm testiyle anlasilmaz eger olumsuzluk olsa sene her denemenizde hamile birakamaz dediler.ama bu son dusugumden sonra onuda yaptirmaya karar verdik doktor gerek yok desede.pantesa diye bagirsak icin bir ilacta kullaniyo.bunuda birakacak ve 3ay icinde tekrar deneme yapicaz.
Benim gibi bebeginin kalbi duranlara soruyorum esinize sperm analizi yapildimi??buda sebep olur diyen doktor oldumu??lutfen cvp yazin kizlar ;(
konyada hangi hastane hangi doktor öğrenebilirmiyimIyi akşamlar arkadaşlar Allah hepimizin gönlune göre versin inşaallah.
Testler ve tedavi yöntemleri hakkinda yazmişsiniz bende birseyler yazmak istedimm bende konya da yaşiyorum. Doktorlarin uygulamalari farkli farkli oluyor. Benim doktorum iki düsukten sonra hem bana genetik testi yaptirdi hemde esime sperm testi belki teşhisi erken yapmak için ayni anda istedi. Tabi sonuç benim heterezigot oldugum ortaya cikti. Bazi doktorlar igne tedavisine gerek görmuyorlar. Ama benim doktorum hamilelikten iki ay önce corasprine baslatti. Hamilelik olduktan sonra ama kalp atisini duyduktan sonra ise igneye başlatti. Aciklamasi ise şoyle oldu igne tedavidir ama düsük kesin olmayacak diyemem dedi. Allahin izni ile Kucagima aldim oglumu. Rabbim her isteyene versin. Sabir ve dua edelim insallah.
inş istediğin gibi olur tatlım.ben sana güvendim murat beye degidicem
valla hersey bilmece gibi canim...benimde en fazla 9 haftayi bulmustu ve saglikli ilerliyor sonra kalbi duruyor.esimin sperm analizi gayet iyi cikti.anlamadim gitti...kac dusugun oldu senin?senin dusuklerde kalp atimi oluyormu??sperm yapisi bozukken olusan dollenmelerde bos gebelik yada kimyasa oluyor diye biliyorum.kurtaj oldunmu yoksa kendiligindenmi dusuyor?emriyoda arastirma yapildimi hic anomali varmiymis?merhaba arkadaşlar benimde sizler gibi düşüklerim var en fazla 8 haftaya kadar ulaşabildim sonrası hep hüsran benim eşime sperm testi yapıldı ve sperm morfolojisi(yapısı) bozuk olduğu belirlendi doktorun biriside sağlıklı bir spermle döllenme olmadığı için sağlıklı bir gebelik olmayacağını ve düşük veya özürlü bir gebelik olacağını söyledi
Tesekkur ederim bende canim paylastigin icin.bu test devlet hastanesinde yapiliyormu?ayrica bebek olusupta kalbinin durmasinida acikliyormu bu test yoksa sadece bos gebeliklemi ilgili?
Arkadaşım rica ederim . Dediğim bu risk 7. Aya kadar etkiliymiş yani sadece boş gebelik için geçerli değil. Muhtemelen devlette de yapılıyordur özellerde 150 tl falan .bence araştırmalısın bana üç düşüğe mal oldu Şimdiden tüm arkadaşların Bayramını kutlar evlatlarına kavuşmalarını dilerim .valla hersey bilmece gibi canim...benimde en fazla 9 haftayi bulmustu ve saglikli ilerliyor sonra kalbi duruyor.esimin sperm analizi gayet iyi cikti.anlamadim gitti...kac dusugun oldu senin?senin dusuklerde kalp atimi oluyormu??sperm yapisi bozukken olusan dollenmelerde bos gebelik yada kimyasa oluyor diye biliyorum.kurtaj oldunmu yoksa kendiligindenmi dusuyor?emriyoda arastirma yapildimi hic anomali varmiymis?
Canim kusura bakma yeni gordum msjini.evet ikimizinde kromozom analizi. temiz cikti.bebeklerede analiz yaptirdik onlardada hicbir anomali yok deniyor.ama kalbi neden duruyor anlayan yok.sozde baskentte en iyiyim diren perinatologlara gidiyoruz.sonuc sifirEsine ve sana kromozom analizi yapilmis miydi cnm?
Bir de bana bi dr sunu demisti. Erkek milyonlarca sperm yolluyr, illaki icinde bozuk olani oluyr, eger yumurtayi o dollerse de bu sekilde sagliksiz embriyo oluyr ve gebelik ilerlemiyr. Bu duruma da yapilabilecek hicbirsey yok demisti... benim de 8+4 de birinin kalbi durdu. 8+1 de de digerinin gelisiminin 6+2 de kaldigini ve kalbinin durdugunu ogrenmistik cnm.
Sagol canim arastiricam bunu.sanada iyi bayramlar dilerimArkadaşım rica ederim . Dediğim bu risk 7. Aya kadar etkiliymiş yani sadece boş gebelik için geçerli değil. Muhtemelen devlette de yapılıyordur özellerde 150 tl falan .bence araştırmalısın bana üç düşüğe mal oldu Şimdiden tüm arkadaşların Bayramını kutlar evlatlarına kavuşmalarını dilerim .
Cnm. Ben de o unlulerden care bulamamistim. Kendini iyi hissettiginde bi de benim dr.umu dener misin? Çağ hstanesi op.dr.erol bayraktar...Canim kusura bakma yeni gordum msjini.evet ikimizinde kromozom analizi. temiz cikti.bebeklerede analiz yaptirdik onlardada hicbir anomali yok deniyor.ama kalbi neden duruyor anlayan yok.sozde baskentte en iyiyim diren perinatologlara gidiyoruz.sonuc sifir
Tamam canim.kurtajimdan sonra su kanamam bi bitsin nereye gitsem diye dusunuyodum acikcasi.soyledigin iyi oldu.cook sagolCnm. Ben de o unlulerden care bulamamistim. Kendini iyi hissettiginde bi de benim dr.umu dener misin? Çağ hstanesi op.dr.erol bayraktar...
Insallah sana da sifa olur cnm.Tamam canim.kurtajimdan sonra su kanamam bi bitsin nereye gitsem diye dusunuyodum acikcasi.soyledigin iyi oldu.cook sagol
Mrb canım nasılsın, ben cleaksin iğne yapıyorum 3 aydır, bir arkadaşım artık göbegine yapma bebege zarar verebilirsin bacaktan yap dedi telefondada biraz tarif etti bacagın üstü kasıktan 4 parmak aşağıya yapıyorum ama emin olamadım doğru yeremi yapıyorum diye senin bir bilgin varmı bacaktan iğne nereye yapılıyor allah korusun yanlış yere yapıp sakat kalan oluyor dr a da soramadım bir dakhaki kontrol 15 gün sonraInsallah sana da sifa olur cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?