merhaba arkadaşlar benimde sizler gibi düşüklerim var en fazla 8 haftaya kadar ulaşabildim sonrası hep hüsran benim eşime sperm testi yapıldı ve sperm morfolojisi(yapısı) bozuk olduğu belirlendi doktorun biriside sağlıklı bir spermle döllenme olmadığı için sağlıklı bir gebelik olmayacağını ve düşük veya özürlü bir gebelik olacağını söyledi
canim benim moralini bozup bebegini uzmen icin hicbir sebep yok.bildigim kadariyla sancin kanamanda yok.bak bayramida bebeginle geciriyorsun.bunun tadini cikar.muzik dinle kitap oku falan.biliyorum kaybetme duygusu zor ama bunu dusunmenin faydasi olsaydi ben faydasini gorurdum heralde.yatis konusunda doktorlar yuzustu yatmaya falan bile karismiyo.bunlar daha cok ilerleyen haftalarda onemli.aklina geldikce sola donuk yat icin rahat etsin yeter bence.arasirada hafif nefes egzersizleri yap.ve bebeginle hayatin tadini cikar.olacak seyin onune hicbirimiz gecemeyiz.goreceksin aylar sonra bu kuruntularina guleceksin insallahkizlar ben cok korkuyorum psikolojim alt ust oldu galiba. her an bebegimi kaybrtcem diye icimde korku var bu korkyya engel olamiyorum. ayni acilari tekrar yasamak istemiyorum ben.
bide her aksam kontrol ediyorum solumami yatiyorum diye. sirt ustu yatinca bebege vesin oksijen gitmiyormus internette oyle yaziyor. sola yatin diyorlar.hele birinin doktru onaylamis sakin sirt ustu yatma diye. eskiler bumu mu hesap ediyordu . her hamile kalan bunu mu ayarliyor . anlamadim ben. sizler nasil yatiyorsunuz. igneler ise yaramayacak diye soluma yatip duruyorum geceleri ama o da cok zor gercekten.
Mrb canım nasılsın, ben cleaksin iğne yapıyorum 3 aydır, bir arkadaşım artık göbegine yapma bebege zarar verebilirsin bacaktan yap dedi telefondada biraz tarif etti bacagın üstü kasıktan 4 parmak aşağıya yapıyorum ama emin olamadım doğru yeremi yapıyorum diye senin bir bilgin varmı bacaktan iğne nereye yapılıyor allah korusun yanlış yere yapıp sakat kalan oluyor dr a da soramadım bir dakhaki kontrol 15 gün sonra
Vallahi cnm benim dr.um farketmez dedi. Ben de bir zararini gormedim. Sadece bacagim cok morariyr ve zor yuruyrdum igneden o kadar ;(Sagol canım gercekten cok iyi anlatmışsın ben bacagımın üstüne ön yüzüne yapıyordum, kol a yapmam zor ben hergün işe gitmeden 6 bucukta yapıyorum eşim uyuyor kalkmaz, kafam çok karışık göbeğe devam etmek istiyorum ama , peki canım kol bacak göbek iğnenin yayılması için fark ediyormu hepsinde aynı etki oluyormu acaba
Canım korkunu anlıyorum hepimiz korkuyoruz allaha emanet bebekkerimiz. Yatma konusunda şimdilik cok zorlama kendini yatabildigin kadar sola yat zaten göbeğinde buyuyunce goreceksin baska çaren kalmıyor :)kizlar ben cok korkuyorum psikolojim alt ust oldu galiba. her an bebegimi kaybrtcem diye icimde korku var bu korkyya engel olamiyorum. ayni acilari tekrar yasamak istemiyorum ben.
bide her aksam kontrol ediyorum solumami yatiyorum diye. sirt ustu yatinca bebege vesin oksijen gitmiyormus internette oyle yaziyor. sola yatin diyorlar.hele birinin doktru onaylamis sakin sirt ustu yatma diye. eskiler bumu mu hesap ediyordu . her hamile kalan bunu mu ayarliyor . anlamadim ben. sizler nasil yatiyorsunuz. igneler ise yaramayacak diye soluma yatip duruyorum geceleri ama o da cok zor gercekten.
Canım ayni genlerle igne kullanip normal doğum yaptim ikincide yolda :)Kizlar merhaba bende Mtfhr c677t ve mthfr a1298c heterozigot polimorfizm cikti doktorum hamile kalir kalmaz igneye baslicaz dedi bu rahatsizligi olup igne kullanip normal dogum yapan var mi sikinti oluyormus galiba normal doğumda
Allah sabir versin, bir daha yasatmasin. Zekai tahirin genetik bolumunde bi baktirsaniz Trombofili Paneli testin adi. Magdem onlar yapti kurtaji. Kontrole onlara gidin ve anlatin. Onlar da sizi genetige yonlendirir. Ben de 2 kurtaji orada oldum. Onlar yonlendirdi beni de. Bir de nacizane fikrim lutfen psikolojik destek alin. Yasadiklariniz hic kolay degil.Bayanlar merhaba. Iletimi okursanız çok sevinirim. 2013 Ocak'ta boş gebelik sebebiyle 8 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırıldı. Bi sonraki ay doktor polip var dediği için yeniden kürtaj oldum bunun ardından sadece bir kez adet oldum. Mayıs ayında da yeniden hamile kaldım. Her şey çok güzel gidiyordu. Bebeğim çok sağlıklıydı. Tarama testlerimiz vs süperdi . Derken bir aksam eşimle ilişkiye girdik. Ardından wc ye gittim ve içimden patlama sesiyle birlikte bir şey attım. Nolduğunu anlamadım. Wc den çıktığımda bacaklarımdan aşağıya ılık sular aktı. Çok çok hem de. Bebeğimin suyu. Dehşete kapıldım. 4 tane hastane gezdim. En son beni Ankara zekai Tahir Burak doğum evine sevk ettiler. Orda uç gunü bebeğimin ölmesini bekledikten sonra onu normal doğumla çıkardım ardından yine kürtaj. Tam 4,5 aylıktı bebeğim. O günden beri hep doktora gidiyorum. Bebeğime güya inceleme yapıldı ama neden öyle olduğu bulunamadı. Doktorumu en son geçen Çarşamba gördüm. Bana artık yapacak bir şey kalmadığını aklına en son kan pıhtılsşması ihtimalinin geldiğini söyledi. Rahatlamamı sağlayacaksa bi araştırma hastanesinde genetik araştırmaya başlamamı tavsiye etti. Çok uzun yazdım ama çaresizim. Benim gibi olan var mı yoksa bile gidip başlamalı mıyım bu araştırmaya. Lütfen akıl verin. Çok çaresizim her gün ağlıyorum. Allah kimseyi bununla sınamasın
Canım korkunu anlıyorum hepimiz korkuyoruz allaha emanet bebekkerimiz. Yatma konusunda şimdilik cok zorlama kendini yatabildigin kadar sola yat zaten göbeğinde buyuyunce goreceksin baska çaren kalmıyor :)
Canım ayni genlerle igne kullanip normal doğum yaptim ikincide yolda :)
Rabbime korktuğum her dakika dua ediyorum bana bir belirti ver yaşadığını anlayayım diye. şükür bulantılarım var ve b belirtiler sayesinde içim rahatlıyor.canim benim moralini bozup bebegini uzmen icin hicbir sebep yok.bildigim kadariyla sancin kanamanda yok.bak bayramida bebeginle geciriyorsun.bunun tadini cikar.muzik dinle kitap oku falan.biliyorum kaybetme duygusu zor ama bunu dusunmenin faydasi olsaydi ben faydasini gorurdum heralde.yatis konusunda doktorlar yuzustu yatmaya falan bile karismiyo.bunlar daha cok ilerleyen haftalarda onemli.aklina geldikce sola donuk yat icin rahat etsin yeter bence.arasirada hafif nefes egzersizleri yap.ve bebeginle hayatin tadini cikar.olacak seyin onune hicbirimiz gecemeyiz.goreceksin aylar sonra bu kuruntularina guleceksin insallah
canim benim.Allah sana sabirlar versin.ne kadar zor gunler gecirmissin.Allah bir daha yasatmasin.insaalah bundan sonra guzel gunler seni bekliyordur...bende tum genetik ve pihtilasma testlerimi zekai tahirde yaptirdim.hic dusunme zamanda kaybetme.tabi kendini rahat hissettigin bir vakit tum testlerini yaptir.keske yaptirsaydim deme.uc dusuk olmazsa arastirmiyoruz diyolar bazen ne olur ne olmaz.sen bir tanede kimyasal gebelik gecirmistim dersin...ama lutfen aglama.ben daha kucukken kaybettim bebeklerimi ama inan seni anlayabiliyorum.insanin uzulmekle eline birsey gecmiyo.kendini toparla ve cozum odakli dusun.gecmisi unut.bebegini kucagina alacagin gelecegi hayal et.testleride yaptirki hepsinin bitip sonuclanmasi 1 ayi geciyo canim.Bayanlar merhaba. Iletimi okursanız çok sevinirim. 2013 Ocak'ta boş gebelik sebebiyle 8 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırıldı. Bi sonraki ay doktor polip var dediği için yeniden kürtaj oldum bunun ardından sadece bir kez adet oldum. Mayıs ayında da yeniden hamile kaldım. Her şey çok güzel gidiyordu. Bebeğim çok sağlıklıydı. Tarama testlerimiz vs süperdi . Derken bir aksam eşimle ilişkiye girdik. Ardından wc ye gittim ve içimden patlama sesiyle birlikte bir şey attım. Nolduğunu anlamadım. Wc den çıktığımda bacaklarımdan aşağıya ılık sular aktı. Çok çok hem de. Bebeğimin suyu. Dehşete kapıldım. 4 tane hastane gezdim. En son beni Ankara zekai Tahir Burak doğum evine sevk ettiler. Orda uç gunü bebeğimin ölmesini bekledikten sonra onu normal doğumla çıkardım ardından yine kürtaj. Tam 4,5 aylıktı bebeğim. O günden beri hep doktora gidiyorum. Bebeğime güya inceleme yapıldı ama neden öyle olduğu bulunamadı. Doktorumu en son geçen Çarşamba gördüm. Bana artık yapacak bir şey kalmadığını aklına en son kan pıhtılsşması ihtimalinin geldiğini söyledi. Rahatlamamı sağlayacaksa bi araştırma hastanesinde genetik araştırmaya başlamamı tavsiye etti. Çok uzun yazdım ama çaresizim. Benim gibi olan var mı yoksa bile gidip başlamalı mıyım bu araştırmaya. Lütfen akıl verin. Çok çaresizim her gün ağlıyorum. Allah kimseyi bununla sınamasın
Teşekkür ederim cute heart. Eşim kabullenmek istemiyor iyisin sen bir şeyin yoktur diyor. Bu arada ben de polikistik over de var ona rağmen kolay hamile kalıyorsan sorunun yoktur diyor. Ama sapasağlam bebek pisi pisine gitti. Çok zor bi süreç psikolojik destegi düşünmüyor değilim. Allah hepimize yardım etsinAllah sabir versin, bir daha yasatmasin. Zekai tahirin genetik bolumunde bi baktirsaniz Trombofili Paneli testin adi. Magdem onlar yapti kurtaji. Kontrole onlara gidin ve anlatin. Onlar da sizi genetige yonlendirir. Ben de 2 kurtaji orada oldum. Onlar yonlendirdi beni de. Bir de nacizane fikrim lutfen psikolojik destek alin. Yasadiklariniz hic kolay degil.
Rose Fairy insanın başına gelmeyene kadar anlayamıyorsun bu bebek olayının hiç kolay olmadığını. Halbuki başkalarına bakıyorum ne kadar kolay bebek sahibi oluyorlar hiç dikkat etmeden veya doğurdukları bebeği terk ediyorlar. Zor bu işlercanim benim.Allah sana sabirlar versin.ne kadar zor gunler gecirmissin.Allah bir daha yasatmasin.insaalah bundan sonra guzel gunler seni bekliyordur...bende tum genetik ve pihtilasma testlerimi zekai tahirde yaptirdim.hic dusunme zamanda kaybetme.tabi kendini rahat hissettigin bir vakit tum testlerini yaptir.keske yaptirsaydim deme.uc dusuk olmazsa arastirmiyoruz diyolar bazen ne olur ne olmaz.sen bir tanede kimyasal gebelik gecirmistim dersin...ama lutfen aglama.ben daha kucukken kaybettim bebeklerimi ama inan seni anlayabiliyorum.insanin uzulmekle eline birsey gecmiyo.kendini toparla ve cozum odakli dusun.gecmisi unut.bebegini kucagina alacagin gelecegi hayal et.testleride yaptirki hepsinin bitip sonuclanmasi 1 ayi geciyo canim.
Aynen oyle canim.bende rahatca hamile kalip dogururum hayalleriyle baslamistim ama kismet bakalimRose Fairy insanın başına gelmeyene kadar anlayamıyorsun bu bebek olayının hiç kolay olmadığını. Halbuki başkalarına bakıyorum ne kadar kolay bebek sahibi oluyorlar hiç dikkat etmeden veya doğurdukları bebeği terk ediyorlar. Zor bu işler
Merhaba bende bir dış gebelik ve 3 kimyasal gebelik geçirdim çapada infertilite bölümünde araştırılıyorum.Genetik testlerimden biri çıktı daha doktora göstermedim en son testi almama 5 gün var onunla birlikte hepsini göstereceğiz.Faktör v leıden geni kromozomıq24.2 bölgesinde lokalizedir Bu genin 1691 pozisyonundaki g nükleotidinin yerine a nük.geçmesi karakterizedir ve bu mutasyonun varlığı venöz tromboembolizm riskini artırır yazıyor sonuç kısmında ise faktör v leiden mutasyonu saptanmamıştır diyor . Ben hiç birşey anlamadım tecrubeli arkadaşlar varsa yardım rica ediyorum bir diğerinde de g 20210a tarandı yorum kısmında protrombin faktör ıı geni g2021a mutasyonunun varlığı venöz tromboz riskini arttıran trombotik risk faktörüdür.g2021a mutasyonunu taşıyan heterozigotların yaklaşık %30 unda,homozigotların yaklaşık %70 inde kanda protorombin düzeyi artar.Sonuç olarak protrombin geninde 20210 pozisyonda mutasyon saptanmamıştır. Diyor yani mutasyon yok ama ris mi var anlamadım ki
Mrb saol tatlim doktorumda yapabilirsin ama riske atarmiyiz bilmem dedi su an 0.6 lik gunde 2 defa kullaniyorum igneyi kesince sancin oldu mu ben bundan onceki dusukte cok sancim oldu bide haftalik degisimlerde cok ve gun boyu bulantim oluyor boyle bisey yasadiniz miEvet canim ben normal dogum yaptum ama ignem 0.2 idi. Asprini de igneyi yanlis hatirlamiyorsam bir hafta once kestik
Ben doktoruma sordum canım adam bana güldü. Istesen de minicik iğne ucuyla bebeğe zarar veremezsin diye. Karnımdan devam ediyorum ben. Bacaklarından vurmak için dışa dönük tarafların yağ tabasini iki parmaginla nazikçe kavrayip batiracaksin. Kasa denk getirirsen en fazla morariyor merak etme.Mrb canım nasılsın, ben cleaksin iğne yapıyorum 3 aydır, bir arkadaşım artık göbegine yapma bebege zarar verebilirsin bacaktan yap dedi telefondada biraz tarif etti bacagın üstü kasıktan 4 parmak aşağıya yapıyorum ama emin olamadım doğru yeremi yapıyorum diye senin bir bilgin varmı bacaktan iğne nereye yapılıyor allah korusun yanlış yere yapıp sakat kalan oluyor dr a da soramadım bir dakhaki kontrol 15 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?