Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba cnm oncelikle hepimize gecmis olsun bu acilar geride kalsin ins.. Benim bebeklerim hep genetige gitti ve ozurlu olmadiklari hicbir sorun olmadigi sonucu cikti.. Esimin spermindeki bir sorundan kaynaklanan ozur sebep olsaydi dusuge herhalde cikardi bu testlerde.. Belki de doktorlarim bu yuzden istemediler.. Bilmiyorum ki hakkimizda hayirlisi..

Kizlar merhaba bende Mtfhr c677t ve mthfr a1298c heterozigot polimorfizm cikti doktorum hamile kalir kalmaz igneye baslicaz dedi bu rahatsizligi olup igne kullanip normal dogum yapan var mi sikinti oluyormus galiba normal doğumda

canim benim moralini bozup bebegini uzmen icin hicbir sebep yok.bildigim kadariyla sancin kanamanda yok.bak bayramida bebeginle geciriyorsun.bunun tadini cikar.muzik dinle kitap oku falan.biliyorum kaybetme duygusu zor ama bunu dusunmenin faydasi olsaydi ben faydasini gorurdum heralde.yatis konusunda doktorlar yuzustu yatmaya falan bile karismiyo.bunlar daha cok ilerleyen haftalarda onemli.aklina geldikce sola donuk yat icin rahat etsin yeter bence.arasirada hafif nefes egzersizleri yap.ve bebeginle hayatin tadini cikar.olacak seyin onune hicbirimiz gecemeyiz.goreceksin aylar sonra bu kuruntularina guleceksin insallah

Cnm. Igne yeri konusunda arkadasini dinleme sen. Benim dr.um yapabildigin kadar gobekten yap hicbir sekilde bebege zarar vermez demisti. Sanirim 25.haftadan filan sonra karnim.cok gerdigi icin koluma ve bacagima yapiyrdum. Yardim edecek biri varsa koluna yapmani tavsiye ederim bacak en cok aciyan yer kaslar cok oldugu icin..ayrica ben hic sakatlik olir vs diye de duymadim cnm korkutma kendini. En fazla kasa denk gelir be morarir o kadar.

Bacak: kasigin 1 el alti ve dizin 1 el ustu. Arada kalan kisma yapiliyr cnm. Tuysuz olan ic kisma yapacaksin ama. Bacagin ustune ya da yanina ya da arkasina degil cnm. Bacaklarin birbirine bakan ic kisimlar..anlatabildim umarim.

Kol: omuz ile dirsek arasinda kalan kisma yapiliyr. Dirsekten 1 el yukari olsun en az. Yine iç kisma yapacaksin. Birinin tutmasi lazim ama eti cnm.

Sagol canım gercekten cok iyi anlatmışsın ben bacagımın üstüne ön yüzüne yapıyordum, kol a yapmam zor ben hergün işe gitmeden 6 bucukta yapıyorum eşim uyuyor kalkmaz, kafam çok karışık göbeğe devam etmek istiyorum ama , peki canım kol bacak göbek iğnenin yayılması için fark ediyormu hepsinde aynı etki oluyormu acaba

Vallahi cnm benim dr.um farketmez dedi. Ben de bir zararini gormedim. Sadece bacagim cok morariyr ve zor yuruyrdum igneden o kadar ;(

Canım korkunu anlıyorum hepimiz korkuyoruz allaha emanet bebekkerimiz. Yatma konusunda şimdilik cok zorlama kendini yatabildigin kadar sola yat zaten göbeğinde buyuyunce goreceksin baska çaren kalmıyor :)

Kizlar merhaba bende Mtfhr c677t ve mthfr a1298c heterozigot polimorfizm cikti doktorum hamile kalir kalmaz igneye baslicaz dedi bu rahatsizligi olup igne kullanip normal dogum yapan var mi sikinti oluyormus galiba normal doğumda
Canım ayni genlerle igne kullanip normal doğum yaptim ikincide yolda :)

Bayanlar merhaba. Iletimi okursanız çok sevinirim. 2013 Ocak'ta boş gebelik sebebiyle 8 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırıldı. Bi sonraki ay doktor polip var dediği için yeniden kürtaj oldum bunun ardından sadece bir kez adet oldum. Mayıs ayında da yeniden hamile kaldım. Her şey çok güzel gidiyordu. Bebeğim çok sağlıklıydı. Tarama testlerimiz vs süperdi . Derken bir aksam eşimle ilişkiye girdik. Ardından wc ye gittim ve içimden patlama sesiyle birlikte bir şey attım. Nolduğunu anlamadım. Wc den çıktığımda bacaklarımdan aşağıya ılık sular aktı. Çok çok hem de. Bebeğimin suyu. Dehşete kapıldım. 4 tane hastane gezdim. En son beni Ankara zekai Tahir Burak doğum evine sevk ettiler. Orda uç gunü bebeğimin ölmesini bekledikten sonra onu normal doğumla çıkardım ardından yine kürtaj. Tam 4,5 aylıktı bebeğim. O günden beri hep doktora gidiyorum. Bebeğime güya inceleme yapıldı ama neden öyle olduğu bulunamadı. Doktorumu en son geçen Çarşamba gördüm. Bana artık yapacak bir şey kalmadığını aklına en son kan pıhtılsşması ihtimalinin geldiğini söyledi. Rahatlamamı sağlayacaksa bi araştırma hastanesinde genetik araştırmaya başlamamı tavsiye etti. Çok uzun yazdım ama çaresizim. Benim gibi olan var mı yoksa bile gidip başlamalı mıyım bu araştırmaya. Lütfen akıl verin. Çok çaresizim her gün ağlıyorum. Allah kimseyi bununla sınamasın

Allah sabir versin, bir daha yasatmasin. Zekai tahirin genetik bolumunde bi baktirsaniz Trombofili Paneli testin adi. Magdem onlar yapti kurtaji. Kontrole onlara gidin ve anlatin. Onlar da sizi genetige yonlendirir. Ben de 2 kurtaji orada oldum. Onlar yonlendirdi beni de. Bir de nacizane fikrim lutfen psikolojik destek alin. Yasadiklariniz hic kolay degil.

inş o günleri de görebilirim tatlım. cok sağol rahatlattın beni

Rabbime korktuğum her dakika dua ediyorum bana bir belirti ver yaşadığını anlayayım diye. şükür bulantılarım var ve b belirtiler sayesinde içim rahatlıyor.
ah bir de hareketlerini hissedebilsem büyüse . :))

canim benim.Allah sana sabirlar versin.ne kadar zor gunler gecirmissin.Allah bir daha yasatmasin.insaalah bundan sonra guzel gunler seni bekliyordur...bende tum genetik ve pihtilasma testlerimi zekai tahirde yaptirdim.hic dusunme zamanda kaybetme.tabi kendini rahat hissettigin bir vakit tum testlerini yaptir.keske yaptirsaydim deme.uc dusuk olmazsa arastirmiyoruz diyolar bazen ne olur ne olmaz.sen bir tanede kimyasal gebelik gecirmistim dersin...ama lutfen aglama.ben daha kucukken kaybettim bebeklerimi ama inan seni anlayabiliyorum.insanin uzulmekle eline birsey gecmiyo.kendini toparla ve cozum odakli dusun.gecmisi unut.bebegini kucagina alacagin gelecegi hayal et.testleride yaptirki hepsinin bitip sonuclanmasi 1 ayi geciyo canim.

Teşekkür ederim cute heart. Eşim kabullenmek istemiyor iyisin sen bir şeyin yoktur diyor. Bu arada ben de polikistik over de var ona rağmen kolay hamile kalıyorsan sorunun yoktur diyor. Ama sapasağlam bebek pisi pisine gitti. Çok zor bi süreç psikolojik destegi düşünmüyor değilim. Allah hepimize yardım etsin

Rose Fairy insanın başına gelmeyene kadar anlayamıyorsun bu bebek olayının hiç kolay olmadığını. Halbuki başkalarına bakıyorum ne kadar kolay bebek sahibi oluyorlar hiç dikkat etmeden veya doğurdukları bebeği terk ediyorlar. Zor bu işler

Aynen oyle canim.bende rahatca hamile kalip dogururum hayalleriyle baslamistim ama kismet bakalim sakin bir seyim yoktur diye dusunme.butun tahlillerini vakitlice yaptir.bende ikinciden sonra yaptirdim hic birsey cikmadi yine olacak oluyor ama en azindan icimiz rahatladi...

merhaba sevinç 007, umarım bu sıkıntılarımız biter...Biz de sağlıklı yavrularımızı alırız kucağımıza... ben de son bir yıl içinde iki defa boş gebelikten kürtaj oldum..yaşım 36.. üçüncüye cesaret edemiyorum tedavi olmadan... sen Çapanın infertilite bölümünden direk randevu alarak mı gittin, yoksa doktor mu o bölüme yönlendirdi... ben de cerrahpaşada bir profa gidicem 3 den sonra özel muayene yapıyorlarmış, beni o bölüme yönlendirir mi bilmiyorum...

dün kontrolüm vardı canlarım hersey yolunda gidiyor. sükür haftasıyla uyumlu dedi doktor. hersey yolunda cok sağlıklı görünüyor kalp atıslarını aldık. kanam alanım vardı tertemiz oldu. aama yinede progestanı kullanmaya devam et dedi doktor.

Evet canim ben normal dogum yaptum ama ignem 0.2 idi. Asprini de igneyi yanlis hatirlamiyorsam bir hafta once kestik
Mrb saol tatlim doktorumda yapabilirsin ama riske atarmiyiz bilmem dedi su an 0.6 lik gunde 2 defa kullaniyorum igneyi kesince sancin oldu mu ben bundan onceki dusukte cok sancim oldu bide haftalik degisimlerde cok ve gun boyu bulantim oluyor boyle bisey yasadiniz mi

merhaba arkadaslar ben konuyu dha yenı bulldum benım ılk bebegım dustu sımdı ıse ıkıncıye hamıleyım 5 hafalık dedı doktorum ve kalp atısını alamadı haftaya bır daha cagırdı clexan 0.4 asprın folık asıt verdı sızce rısklı bır durummu sız kacıncı haftada duydunuz kalp atımını cok korkuyorum haftaya kadr nesıl beklıcem

Ben doktoruma sordum canım adam bana güldü. Istesen de minicik iğne ucuyla bebeğe zarar veremezsin diye. Karnımdan devam ediyorum ben. Bacaklarından vurmak için dışa dönük tarafların yağ tabasini iki parmaginla nazikçe kavrayip batiracaksin. Kasa denk getirirsen en fazla morariyor merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…