Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cevapladığın için çok teşekkür ederim.. Öncelikle çok geçmiş olsun 2. hamileliğinde de aynı şeyi yaşamış olman beni hem çok üzdü hem korkuttu Kayseride olduğuna göre 2. doktorun sanırım zeki yılmaz.. Benim doktorum zehra kalınlı tekden hastanesi... Senin test sonucun ne benimle aynı mı? Umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz tekrar geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı...

Öncelikle geçmiş olsun bildiğim kadarıyla kalp atışı keseyi gördükten 2 hafta sonra duyuluyo..kalp atışları 5. haftada duyulabileceği gibi 6. veya 7. hafta da duyulabilir diye biliyorum.. Bence henüz erken tedirgin olman için ama seni anlıyorum ilk bebeğimizi kaybedince ister istemez bir korku oluyo inşallah duyarsın o güzel sesi haftaya ..

ınsallah duyarım :S cok o-korkuyorum yoksa yıne kurtaj olacak .. ıgnemıde vurmaya dewam edıyorum sımdılık kol ve bacaktan

Yinede içi rahat etmedi dün dr a gittiğimde sordum bacaktan devam et dedi bacagın tam üst kısmını tarif etti bende backtan vurmaya devam edecegim

Ben de ayni dertten muzdaribim 4 dusuk oldu fakat ilk kez clexane kullandik ama malesef oda dusukle sonuclandi

mthfr heterozigot, faktor V heterozigot, faktor 8 yuksek, protein S dusuk ve apc rezistansi var diye cikti sonuclarim gebe kalinca igne verilecek dediler. oncesinde hap vermediler. sizden duyup coraspin100 alip kullanmaya basladim folik asitle beraber. baska neler yapiyorsunuz sonuclar nasil baska biseye baktirmalimiyim sizce

Hic korkma cnm. Daha cok erken kalp atisi icin. Ben 5+5 te keseyi 6+3te de bebegi ve kalp atisini duymustum.

Gecmisi okumadiginizi dusunerek.yazayim.dedim.

Igne ve aspirine ek olarak gunde 1 limon ve 1 tane de kivi yedim. Kan sulandirma etkisi var ikisininde. Limon tansiyonunda dusurdugu icin 2 gunde 1 kez de tuketebilirsiniz. Suya sikip da icebilirsiniz yarim limonu.

merhaba kızlar arada yazılarınızı okuyorum.. benede kan pıhtılaşması Homozigot A1298C var..
erkek infertilitesinden dolayı devamlı tüp bebek tedavisi görüyordum.. sonunda yedi yıldan sonra 8. tüp bebek tedavimde ilk kez hamile kalabildim şu anda 9. haftadayım.. hergün Clexan 0.4 ve coraspirin kullanıyorum ama son iki muayenedir bebek geriden gelmeye başladı.. kalbi atıyor ama gelişimi kötü gidiyor.. homozigotun etkisi var sanırım.. Crinone jelde kullanıyorum hergün.. son 1 haftadır doktorum vermediği halde proluton depotda vurdurmaya başladım kendime beş günde bir vurduruyorum.. hiç kanama yok proluton depot gelişimi nekadar etkiler bilmiyorum bir ihtimal etkiler belki diyorum..

Senin sonucun neydi tam hatırlayamadım canım ama benim sıkıntım MTHFR A 1298c heterozigot ve MTHFR C677t heterozigot.. Benim durumum seni korkutmasın ama tabiki tüm önlemleri almak gerek diye düşünüyorum.. Evet 2. Doktor Zeki Yılmaz şu anda onun dediklerini yapıyorum ama ona devam etmiyorum çünkü hastane çok kalabalık.. 2 kere kapısının önünde saatlerce sıra bekledim, beklemek beni psikolojik olarak da yıprattı birdaha gitmeme kararı aldım.. Bakalım bu sefer nasıl olacak bekleyip göreceğiz..

ben corbaya filan sıkıyorum limonu. ama öyle cok ta tüketmeyin kanama yapıyor çünkü fazla sulandırıyor kanı ilaçla beraber olunca

ben corbaya filan sıkıyorum limonu. ama öyle cok ta tüketmeyin kanama yapıyor çünkü fazla sulandırıyor kanı ilaçla beraber olunca
Cnm. Ben ve buradaki eski cogu arkadas o sekilde gebelige devam edip kucagimiza aldik. Sizler bilirsiniz. Nen yaptigimi yazayim da sizler karar verip uygulayin yada uygulamayin.

satiliyor almistim cok dusuk gramda ise yaramaz die dusunup coraspin aldim. doktor vermedi hamile olunca gel dedi ogrenene kadar bisi olursa die korkuma kendim kullanma karari aldim. yanlis bisi yapmamisimdir ins

mrb canım bende sabah akşam 04 lk iğne kullanıyorum .iki doz iğnenin yanında coraspirinde içiyo musun?

Mrkeim aspirin folik asit bide yeni b vitaminine basladik hergun birer tane yetiomu sana 0.4 luk test yapildimi hic anti faktor testi
Yapilmadi canim 5 .haftada kanama oldu diye coradpirini kestirdi dr ama sonra yarim yarim içmeye basladim ben korkudan simdi iki doz iğne ve coraspirin kullanıyorum doz yuksek ama ne yapcami sasirdim .hibor 3500 le 35.haftada olu doğum yaptim o yüzdeniiğne iki doza cikti zaten coraspirinsizde eksik eksigim diye iciyorum.sizin doz neye gore ayarlandi.nerde hangi dra gidiyosunuz

Merhaba arkadaşlar,
1 yıl önce 8.haftada sonlanan gebeliğim ve sonucunda genetik mutasyonlarımı öğrenmemle forumu takip etmeye ve yazmaya başlamıştım.1 yıl boyunca asprin,bemiks,folbiol kullandım,metioninden sınırlı diyeti uyguladım.1 ay önce Türkiye'ye döndüm ve sinan hocaya gittim.maalesef protein c rezistansım hala düşük ve gebeliğe hazır Değilim.sinan hoca pıhtı oldugunu söylüyor.bu durumda bir hematologla görüşen varmıydı? Gitmeli miyim?
3 ay hergün asprine devam edicem.beklemedeyim.bu durum için tecrübe ve tavsiyeleri olan arkadaslar paylaşabilirler mi?
Buarada Sağlıklı 5 yasında oğlum var.faktör 5 leiden,mthfr 1298 ve pai heterozigotum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…