Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bende 2 gün önce 2.kürtajımı oldum 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu patolojik ve genetik sonuçları bekliyoruz ama kan pıhtılaşması olabileceği söyleniyor açıkçası beni nasıl bir sürecin bekleyeceğini bilmiyorum günlük iğne olunduğunu duymuştum olurumda sıkıntı yok yeterki neden olduğunu bileyim ve ona göre tedbrimi alayım..

Cok gecmis olsun canim.Allah sabir versin.ilk gebeligindedemi kalbi durmustu?kahverengi akintin yada kanaman falan olmusmuydu?sana ve esine gerekli testler yapildimi?

cok zor ama ceken bilir. bende hep spor ve iseveriyorum kendimi okuyunca icim acidi. alla yardimcin olsun

sanks
kachaftaliksin allah kurtarsin ikinizide sag sal7m insallah

hos geldin turkiyeye hematolog ariyorsun ama sinan hocanin esi hematoloji hocasi diye biliyorum. bir arastir istersen. bende sinan beye gidiyorum, belki hatirlarsin. bana artik hamile kalabilirsin dedi.

cep telefonundan acamaz oldum kadinlar kulubunu ancak evde bakabiliyorum. sizinde oylemi bendemi sorun var.

Cok gecmis olsun canim.Allah sabir versin.ilk gebeligindedemi kalbi durmustu?kahverengi akintin yada kanaman falan olmusmuydu?sana ve esine gerekli testler yapildimi?
öncelikle teşekkür ederim ilkinde düşüktü kahverengi akıntılar olmuştu ama 2.sinde aşılama oldum ve gayet sağlıklı bir gebelikti kalp atışlarını dinlemiştik rutin kontrolde öğrendim kalbi durduğunu.Daha önce eşime yada bana bir test yapılmadı genelde 2 yada 3 düşükten yada ölümden sonra bu testler yapılıyormuş patolojik ve genetik sonuçları bekliyoruz artık...

Canim ben kayserideyim mustafa basbug var hoca ona gittim anti faktor x@ diye bi test istedi 0.4 luk iki defa kullaniyodum bende arti aspirin bu testle. Yetmedigini tespit etti ve 06 lik yapti igneyi tabi ozel oldugu icin pahali dr fiyati test de ayrica ucret ben 150 tl verdim ama bebege bisey olmasin diye veriyosun simdi erciyes kartalda zerrin avula gidiyorum sukur sorunsuz gidiyor bi de her ay aptt die bi test uyguluyor bu kanin ne kadar cividigini olcuyormus cok olursa doz dusuyor normalse ayni dozda devam ediyor tatlim sen dikkat edip dr bulmazsan onlara gore hava hos kaybeden sen oluyorsun o yuzden dikkat et Rabbim hayirlisini versin bitanem

Cnm Rabbim yardimcin olSun testlerini ihmal etme ne gerekiyorsa yaptir bu senin sagligin icin hem ruh hem beden ben 3 dusuk yasadim cocuk gordugumde aglamaya basliyordum artik simdi gunluk 2 defa igne kullaniyorum ama ona kavusmak icin hic biseyi gozun gormuyor Rabbim hepimize saglikli hayirli bebisler nasip etsin igne kullanman gerekirse de dozuna iyi baktir 3 .de ben doz yetmedigi icin karnim da oldu kurtaj oldum Rabbim herkesi saglikli bi sekilde bebisine kavustursun.

Sanci olmadi canim. Ama bulantilarim berbat durumda cok halsiz bitkinim. Yemek yiyemiyorum. Hersey kokuyor ev cok kötü kokuyor sürekli havalandiriyorum temizlik malzemelerinin kokusuna bile dayanamiyorum.

Amin..Teşekkür ederim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inan bu yazdıklarımız birbirimize moral oluyor farkında olmadan da birbirimize iyilik yapıyoruz..Dediğin gibi yeterki sebebini bileyim ve ona göre ne gerekirse yapmaya razıyım sonuçta anne olmayı yaşamak istiyorum çünkü çok hasretim bu duyguya..Allah sizede sağ salim evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin...

Benimde 2.dusukten sonra onemsemediler ama ben gidip 3dusuk yaptim dedim ve test yaptirdim.bir problem cikmadi sadece 677heterozigot cikti.sonra yine dusugum oldu ama en azindan ustume duseni yaptim diye icim rahat etti.sende gerekirse 3 dusuk yaptim diye bi arastirma hastanesinde ahlillerini bir an once yaptir.pihtilasma falan varsa onlem alinir

Canim bende 0.4 clexan kullandigim halde 2 defa dusuk yasadim.acaba banadami yetersiz geldi.senin pihtilasma degerin neydi?benim 677hetetozigot.igneye gerek bile duymuyolar aslinda.senin bu doz icin hemotologami gittin?ben hic hemotologa gitmedim.kadin dogumcu bu kesryi gorunce igneye basliycaz diyor okadar.ne baska bir test nede arastirma yapilmiyor.

Tatlim benimde G6191A heterezigot normal kadin dogumcular genelde ugrasmak istemiyorlar cok dr gezdim canim ben son gittigim profdu hoca hemetolog ve riskli gebelik uzmani o bu testi yaptirdi normal kan degerleri 0.40 ile 1.10 arasi olmaliymis bende 0.26 ile dusuk cikti gebelikte igne kullanirken yapildi bu test ve dozun yetmedigine karar verdi 0.45 bile olsa gebelik riske girmezmis bunlari yaziyorum arkadasom cunku bebek kaybetmenin acisini biliyorum sorun ogrenin ben 3. De doz yetmediginden kaybettim bebegimi Rabbim kimseye yasatmasin bu acilari saglikli hayirli bebisler versin hepimize riskli gebelikle ilgilenen bi kadin dogumcu olsa da bu testi soylersen yapabiliyor bi de her ay aptt diye bi test yapiyor bu da civima miktarini olcuyor cok civirsa kanama oldugundan dusuruyor dozu normalse ayni dozda devam ediyor Allahim bu acilari tekrar yasatmasin guzelim hakkini helal et cok yazdim :)

İns iyilik oluyordur canim benim aminn Rabbim hepimize annelik duygusunu yasamayi nasip etsin hayirli saglikli evlatlar versin gec kalmadan testlerini yaptir gerekirse hemetolojiye git fazla kayip yasamadan cozum bulursun ins genlde 3 dusukten once teste gerek gormuyorlar sanki onlar can degil gerekirse 3 dusuk yaptim de drlar izin veriyor buna zaten ben 2 den sonra gittim drum 3 de arastirma yapilsin demisti ins acilarimiz uzun surmez bitanem

Sanci olmadi canim. Ama bulantilarim berbat durumda cok halsiz bitkinim. Yemek yiyemiyorum. Hersey kokuyor ev cok kötü kokuyor sürekli havalandiriyorum temizlik malzemelerinin kokusuna bile dayanamiyorum.
Ayy bende insam evinden tiksinirmi eve girmeye korkar oldum yaa hersey betbat kokuyo yemek yesemde geri gidiyo igne vururken kolonyanin bile kokusundan nefret ettim Allahim gecsin artik saglikla bebislerimize kavustur bizleri aminn

Merhaba benimde dusugum olmustu mthfr 1298 homozigotum. Simdi gebeyim cok sukur doktor 0.4 luk clexan ve coraspin verdi ama doz hesabina guvenemiorm. Aptt mi baktrmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…