Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kan sulandirici ilaç kullanan arkadaşlar hep ayni saatte mi kullaniyosunuz benim bi kaç saatlik sapmalarim olabiliyor sorun olur mu acaba

Cok sagol canim aciklamalarin icin.yarin ogleden sonra hemotologtan randevu aldim.bakalim ne diyeek.bir umut ariyorum.insallah olumlu gelismelere baslangic olur.burdan yazarim sanada.

Kızlar meraba beni daha önceki sayfalarda tanıyan hatırlayan vardır .bende ilk bebeğimi kan pıhtılaşmasından dolayı kaybetmiştim.allahıma binlerce kez şükürler olsunki 1 ay önce meleğimi kızımı kucağıma aldım.sizlere moral olsun die paylaşmak istedim.sormak istediğiniz birşeyler varsa sorabilirmisin

Slm arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacim var. Clenax0,4 kullanıyorum doğum sezaryan olacak kismetse Dr sonuna kadar iğneye devam ediyor başka bir Dr da 37 keseceğiz 39 da da doğum diyor acaba hangisi dogru

Allah ahali Babali büyütsün inşallah kacinci haftada kadar iğne yaptin

canım antixa tahlilini bende yaptırdım coraspirin +sabah akşam 04 kullanıyorum sence sonuç nasıl bakarmısın sonucumu atıyorum ayrıca coraspirini ne zaman bıraktırcakmış drun bişi söledimi bende şuan 26 haftalık hamileyim.inşallah bu bebeğimi sağ salim kucağıma alabilirim.

Eklentiler

• IMG_20141020_204942.webp
    260,2 KB · Görüntüleme: 110

degerlerin normal aralikta sanirim canim.yoksa benmi yanlis goruyorum.bende yarin yaptiricam o yuzden konusmaya dahil oldum.duzen laboratuarinda mahsuru yoksa ne kadar fiyati.seni doktormu yonlendirdi?ben zekai tahirde ic hastaliklari bolumunde yapiliyomus orada yaptiricam.bende paylasirim.Allah sag saglim kavustursun bebegine insallahhh...

Amin hepimizi ins canim kusura bakma girdim konusmana fiyat fark edebiliyor ben kayserideyim ama onlarda duzenle calisiyor ozel bi tani merkezinde 150 tl ye yaptirdim sonra ozel hastanede dr istedi hastane icinde 170 lira dediler zekai tahirde ozlem moralogluydu soyadi sanirim kadin dogumcu onla bi gorus istersen benim drlar istedi o sekilde yapildi direkt labaratuvar daha pahali sanirim burda bi 190 tl duymustum duzende kendin yaptirirsan ama bi arastir yinede Rabbim yardimcimiz olsun ins meleklerimizi aliriz saglkla kucagimiza

Cok sagol canim aciklamalarin icin.yarin ogleden sonra hemotologtan randevu aldim.bakalim ne diyeek.bir umut ariyorum.insallah olumlu gelismelere baslangic olur.burdan yazarim sanada.
İns canim benim. Derdi veren Rabbim illaki dermani da veriyor yeterki biz aramasini bilelim ins guzel sonuclar olur mini mini bebislerin olur ins :) biz hep yanyana olmasakda tanimasakda ayni acilari yasayan insanlariz yureklerimiz dualarimiz bir ins Rabbim kabul eder dualarimizi isteyen herkese bizede saglikli hayirli gul kokulu bebisler nasip etsin :)

Kan sulandirici ilaç kullanan arkadaşlar hep ayni saatte mi kullaniyosunuz benim bi kaç saatlik sapmalarim olabiliyor sorun olur mu acaba
Canim ben ayni saatte yapmaya dikkat ediyorum ama drum herhangi bi sorun olmaz demisti ins sende de olmaz yinede dikkat et istersen Rabbim saglikla kavustursun melegine :)

Ayy masaAllahh minik melegin hos geldi dunyaya :) Rabbim anali babali hayirla saglikla buyutmeyi nasip etsin ins bikmazsan cok soru sorariz :) 5 ay var benim onumde mesela sirt ustu yatma kordon dolanir bebege dediler bu dogru mu genelde drlarda sol tarafa yatin diyor sol da kalp sıkısmazmi ?

Arkadaslar hayirli sabahlar bugun bugun sabah sabah cok konustum aslinda biliyorum hakkinizi helal edin dun dr a gittim 2 gundur sancim vardi bi de hafif leke geldi korktum kalp atisina bakti hersey normal cok sukur dua edin bize bugun yatislardayim bi kac gun kalkma dedi dr uyumadan yatmak da sinir bozucu :) tek basina cenem dustu size sardim :) gercekten hakkinizi helal edin Allaha emanet olun gidiyimde kitap okuyum bari :)

Teşekkür ederim canım Allah siZede nasip etsin.canım benim doktorum sol tarafa yat diordu çünkü kalbe giden damarlar başta olmak üzere damarlarımız sağ taraftan geçiyor o yüzden sağ tarafa yatmamız gerekiyor baskı yapmamız gerekiyor sırt üstü yatıncada kordon dolanma ihtimali olabilir deniliyor o yüzden canım sol tarafına yat ben o kadar özlemiştimki sırt üstü yatmayı :)) sen soluna yatmaya çalış bebeğine baskı olmasın

Allah ahali Babali büyütsün inşallah kacinci haftada kadar iğne yaptin
Canım ben doğumdan 2 gün önce iğnemi bıraktım .aspirinimi doktorum 33 haftada bıraktırdı .ama ben o kadar cok korkuyordumki bebeğime bişey olucak die Başka doktorlarada danıştım 35.haftaya kadar içebilirsin dediler bende 34. Haftada 1 tane 35. Haftada 1 tane içtim.kızlar birde bende hergün sabah yarım limon suyu akşam Yarım limon suyunu 1 bardak suya sıkıp içtim.limon ve kivi kanı sulandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…