cnm masallah. Sen de almissin kucagina saglikla. Cok sevindim. Agiz tadiyla buyut kuzunu. Zaman cabuk geciyr aslinda. Daha dun gibi hatirliyrm yazisiyrduk burada. Bizimki 5.5 aylik oldu neredeyse.Kızlar meraba beni daha önceki sayfalarda tanıyan hatırlayan vardır .bende ilk bebeğimi kan pıhtılaşmasından dolayı kaybetmiştim.allahıma binlerce kez şükürler olsunki 1 ay önce meleğimi kızımı kucağıma aldım.sizlere moral olsun die paylaşmak istedim.sormak istediğiniz birşeyler varsa sorabilirmisin
Cnm. 35+5te aspirini biraktim; 38+1 de de son igneyi yaptim. 38+3 te sezeryanla dogum yaptim çatım dar oldugu icin. Yoksa normal doguracaktim ki acilmam ve dogum sancim vardi.Slm arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacim var. Clenax0,4 kullanıyorum doğum sezaryan olacak kismetse Dr sonuna kadar iğneye devam ediyor başka bir Dr da 37 keseceğiz 39 da da doğum diyor acaba hangisi dogru
amin inşallah canım .hepimiz kavuşalım.çok şükür doz yeterli görünüyoda ben iğneyi iki doz kullanıyom.benim drumda çok antixa bakma taraftarı değil ama ben yinede yaptırdım .maraşta özel hastanede yaptırdım düzen lab.gönderiyolarmış 45 tl aldılar benden özel hastaneden özel hastaneye fark artıyo sanırım.üniverstede yaptırmak istedim kitleri bitmiş kanı kaybettler iki ay sonra ...adana başkenttede böle bi fiyat sölemişlerdi.degerlerin normal aralikta sanirim canim.yoksa benmi yanlis goruyorum.bende yarin yaptiricam o yuzden konusmaya dahil oldum.duzen laboratuarinda mahsuru yoksa ne kadar fiyati.seni doktormu yonlendirdi?ben zekai tahirde ic hastaliklari bolumunde yapiliyomus orada yaptiricam.bende paylasirim.Allah sag saglim kavustursun bebegine insallahhh...
evet canım sabah 04,akşam 04 öğleyin yarımdan fazla aspirin.bugün kontrolüm vardı benim dr antıxa bakmak istemiyo anlayamdım bi türlü.bugün kontrolüm vardı aspirini bırak diyo.ben bu evhamla nasıl bırakırım aspirini bebişimi 35.haftada iğneye rağmen kaybedince.henüz 26+5 teyim sana dr aspirini bırakma zamanı ile ilgili bişi dedi mi?...duadan başka elimden gelen bişi yok ya duadayım ya depresyonda ...Rabbim inşallah bizimde evlerimizi şenlendirir.hayırlı ,sağlıklı uzun uzun ömürlü evlatlarımız olur nşallah.Normal gorunuyor tatlim sonuclarin cunku bana 0.4 luk kullanirken sonuc 0.45 yada 0.50 olsaydi yeterdi demisti 2 kez kullaniyosun demi igne ins saglikla kucagina alirsin bol bol dua et bi yerde elimizden geleni yapiyoruz takdir Rabbimin ins o guzel melek kokularini alabiliriz :)
hos geldin turkiyeye hematolog ariyorsun ama sinan hocanin esi hematoloji hocasi diye biliyorum. bir arastir istersen. bende sinan beye gidiyorum, belki hatirlarsin. bana artik hamile kalabilirsin dedi.
Bana direk 0.4 baslayip 0.4 le de bitirtti dr.um. hic arastirma yapmadi bu dedikleriniziArkadaslar ben bu konudaki arastirma makalelerini okudum celaxin kendi sitesinden de bisiler okudum. Aptt ve bunun gibi testlerle olcum yapilmasi anlamli bulunmaz yazio. Benim hekimimde gerek yok dedi oysa ben bi sekilde kanimda arastirilip doz ayarlanmasini isterim. Aklima takildi bu bilgiler. Paylasmak istedim sizinle paperdan da bi kismi paylasabilirim turkcesini. Bilginiz varsa yardimci olun.
Acaba hangi gende mutasyonunuz mevcut?Bana direk 0.4 baslayip 0.4 le de bitirtti dr.um. hic arastirma yapmadi bu dediklerinizi
Pai homozigotAcaba hangi gende mutasyonunuz mevcut?
Teşekkür ederim canım bende senin doğum hikayeni okur okur moralim düzelirdi.zor günlerdi senin de maşallah bebeğine kocaman olmus ne güzel.sağlıkla büyütelim inşallahcnm masallah. Sen de almissin kucagina saglikla. Cok sevindim. Agiz tadiyla buyut kuzunu. Zaman cabuk geciyr aslinda. Daha dun gibi hatirliyrm yazisiyrduk burada. Bizimki 5.5 aylik oldu neredeyse.
Cnm. 35+5te aspirini biraktim; 38+1 de de son igneyi yaptim. 38+3 te sezeryanla dogum yaptim çatım dar oldugu icin. Yoksa normal doguracaktim ki acilmam ve dogum sancim vardi.
Canim ben saatine dikkat ediyorum. 15 dakikalik sapmalar oluyor ama cok nadir. Ben hep ayni saatte vuruyorum. Ilk bebegimde de dikkat etmistim.Kan sulandirici ilaç kullanan arkadaşlar hep ayni saatte mi kullaniyosunuz benim bi kaç saatlik sapmalarim olabiliyor sorun olur mu acaba
Nadi doğum yaptin normal sezeryan edipuralslm kızlar sevinç buralardamısın?tablo çok geri kalmış...
arkadaşlar bende 4g/4g ve mthfr 1298 homozigot var...
daha önce 4 düşük yapmıştım...
şimdi kısa kısa yazmama sebep olan ikizlerim fırat ve nil var...
korkmayın Allahın izniyle tedavisi var...
Amin canimm ins depresyona girme onlarda etkilenio biliyosun dua et sen ins guzel olur benim drum da cok onemli degil anti faktor ama icin rahat etsin bakalim demisti aspirini birakma dedi canim bana doguma kadar hatta folik asit bile 9 ay kullancaz dedi problemli oldugu icin aspirin igne folik asit hic birakma dedi doguma yakin ne zaman biraktirir bilmiyorum daha dogum konusmak icin. Erken demisti banaevet canım sabah 04,akşam 04 öğleyin yarımdan fazla aspirin.bugün kontrolüm vardı benim dr antıxa bakmak istemiyo anlayamdım bi türlü.bugün kontrolüm vardı aspirini bırak diyo.ben bu evhamla nasıl bırakırım aspirini bebişimi 35.haftada iğneye rağmen kaybedince.henüz 26+5 teyim sana dr aspirini bırakma zamanı ile ilgili bişi dedi mi?...duadan başka elimden gelen bişi yok ya duadayım ya depresyonda ...Rabbim inşallah bizimde evlerimizi şenlendirir.hayırlı ,sağlıklı uzun uzun ömürlü evlatlarımız olur nşallah.
canım senin testlerine göre normal aralık 0.4 ile 1.10 arası denilmiş ve senin 0.26 düşük çıkmış.ama bendeki test kagıdında normal aralık 0.20 ve 0.40 arasymış benim 0.15 yine düşük oluyor.senin dediğin aralığa göre dahada düşük hatta.kafam karıştı.bunun sabit bir aralığı yokmuymuş.ayrıca değerin düşük çıkması 0.4 ün fazla geldiği anlamınamı geliyor yoksa yetersiz kaldığınamı??cevap yazarsan çoook sevinirim canım...Canim ben kayserideyim mustafa basbug var hoca ona gittim anti faktor x@ diye bi test istedi 0.4 luk iki defa kullaniyodum bende arti aspirin bu testle. Yetmedigini tespit etti ve 06 lik yapti igneyi tabi ozel oldugu icin pahali dr fiyati test de ayrica ucret ben 150 tl verdim ama bebege bisey olmasin diye veriyosun simdi erciyes kartalda zerrin avula gidiyorum sukur sorunsuz gidiyor bi de her ay aptt die bi test uyguluyor bu kanin ne kadar cividigini olcuyormus cok olursa doz dusuyor normalse ayni dozda devam ediyor tatlim sen dikkat edip dr bulmazsan onlara gore hava hos kaybeden sen oluyorsun o yuzden dikkat et Rabbim hayirlisini versin bitanem
Bende sana sorcaktim tatlim gittun mi dr a diye 0.15 dusuk labaratuvara gore degisiyor olabilir bu 0.4 un yetmedigini gosteriyor canim sen igne kullanirken yaptirdin testi demi Ben vurduktan 4 saat sonra kan vermistim yetersiz demisti hangi labaratuvarda yaptirdin oraya bi sor degerler neden degisik hamile oldugun zaman bu sonuc 0.45 yada 0.50 bile olsa yeter demisti dr bana senin su anda cok daha dusuk gorunuyor 0.4 luk kullaniyorsan yetmiyor o sana canim drla gorus bi onlar sonuca gore bi hesaplama yapiyor ve yetecek dozu soyluyor ins sende bi Kayip daha yasamadan saglikla alirsin bebisini.canım senin testlerine göre normal aralık 0.4 ile 1.10 arası denilmiş ve senin 0.26 düşük çıkmış.ama bendeki test kagıdında normal aralık 0.20 ve 0.40 arasymış benim 0.15 yine düşük oluyor.senin dediğin aralığa göre dahada düşük hatta.kafam karıştı.bunun sabit bir aralığı yokmuymuş.ayrıca değerin düşük çıkması 0.4 ün fazla geldiği anlamınamı geliyor yoksa yetersiz kaldığınamı??cevap yazarsan çoook sevinirim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?