Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm masallah. Sen de almissin kucagina saglikla. Cok sevindim. Agiz tadiyla buyut kuzunu. Zaman cabuk geciyr aslinda. Daha dun gibi hatirliyrm yazisiyrduk burada. Bizimki 5.5 aylik oldu neredeyse.

Slm arkadaşlar bir konuda bilginize ihtiyacim var. Clenax0,4 kullanıyorum doğum sezaryan olacak kismetse Dr sonuna kadar iğneye devam ediyor başka bir Dr da 37 keseceğiz 39 da da doğum diyor acaba hangisi dogru
Cnm. 35+5te aspirini biraktim; 38+1 de de son igneyi yaptim. 38+3 te sezeryanla dogum yaptim çatım dar oldugu icin. Yoksa normal doguracaktim ki acilmam ve dogum sancim vardi.

amin inşallah canım .hepimiz kavuşalım.çok şükür doz yeterli görünüyoda ben iğneyi iki doz kullanıyom.benim drumda çok antixa bakma taraftarı değil ama ben yinede yaptırdım .maraşta özel hastanede yaptırdım düzen lab.gönderiyolarmış 45 tl aldılar benden özel hastaneden özel hastaneye fark artıyo sanırım.üniverstede yaptırmak istedim kitleri bitmiş kanı kaybettler iki ay sonra ...adana başkenttede böle bi fiyat sölemişlerdi.

evet canım sabah 04,akşam 04 öğleyin yarımdan fazla aspirin.bugün kontrolüm vardı benim dr antıxa bakmak istemiyo anlayamdım bi türlü.bugün kontrolüm vardı aspirini bırak diyo.ben bu evhamla nasıl bırakırım aspirini bebişimi 35.haftada iğneye rağmen kaybedince.henüz 26+5 teyim sana dr aspirini bırakma zamanı ile ilgili bişi dedi mi?...duadan başka elimden gelen bişi yok ya duadayım ya depresyonda ...Rabbim inşallah bizimde evlerimizi şenlendirir.hayırlı ,sağlıklı uzun uzun ömürlü evlatlarımız olur nşallah.

hos geldin turkiyeye hematolog ariyorsun ama sinan hocanin esi hematoloji hocasi diye biliyorum. bir arastir istersen. bende sinan beye gidiyorum, belki hatirlarsin. bana artik hamile kalabilirsin dedi.

Cok teşekkür ederim cevabın için. İstanbulda,sinan hocanın ögrencisi bir prof hematologla görüştüm.maalesef sinan hocayla tamamen zıt düşünüyor.gebeliğe herzaman hazır oldugumu,igne yada diyete ihtiyacım olmadıgını,bu mutasyonların gebelikte hiç etkisi olmadığını söyledi. Ne yapacağımı sasırdım
Sinan hocaya 3 ay sonra gidicem.görüşürüz belki.
Sevgiler

Arkadaslar ben bu konudaki arastirma makalelerini okudum celaxin kendi sitesinden de bisiler okudum. Aptt ve bunun gibi testlerle olcum yapilmasi anlamli bulunmaz yazio. Benim hekimimde gerek yok dedi oysa ben bi sekilde kanimda arastirilip doz ayarlanmasini isterim. Aklima takildi bu bilgiler. Paylasmak istedim sizinle paperdan da bi kismi paylasabilirim turkcesini. Bilginiz varsa yardimci olun.

Eklentiler

• image.webp
    99,6 KB · Görüntüleme: 96
Bana direk 0.4 baslayip 0.4 le de bitirtti dr.um. hic arastirma yapmadi bu dediklerinizi

arkadaşlar bir sorum olacaktı
4 sene önce hamileliğimde celaxin 0.4 kullandım... protein s düşüklüğü sebebiyle..
şuanda 5 haftalık hamileyim kadın doğuma haftaya gidecem..
ikinci hamilelik olup tekrar test yaptırmak gerekir mi acaba
haftaya dr.la görüşecem aklıma takılanları soracam bnm durumumda olanlar varsa şimdiden merak ettim
birde hematoloji uzmanına tahlil sonucunu göstermştim protein s düşüklüğü o kadar düşük değil hamilelik sebebiyel değerler artar ya da düşer demişti..ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için de kadın doğumcu tahlil yapılmıştı..yani biri gerek yok dedi diğeri de 9 ay 10 gün kullandırdı..boştan boşa ilaç kullanmak istemiyorum sonuçta her ilacın muhakkak yan etkisi olabiliyor..Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin..

[QUOTE. Hergusfkaydn, post: 37396763, member: 414853"]Kan sulandirici ilaç kullanan arkadaşlar hep ayni saatte mi kullaniyosunuz benim bi kaç saatlik sapmalarim olabiliyor sorun olur mu acaba[/QUOTE]

Canim igneni gergin ayni saatte yap doktor bana öyle demisti

Teşekkür ederim canım bende senin doğum hikayeni okur okur moralim düzelirdi.zor günlerdi senin de maşallah bebeğine kocaman olmus ne güzel.sağlıkla büyütelim inşallah

[QUOTfarisi basimizaylul, post: 37423143, member: 526207"]Teşekkür ederim canım bende senin doğum hikayeni okur okur moralim düzelirdi.zor günlerdi senin de maşallah bebeğine kocaman olmus ne güzel.sağlıkla büyütelim inşallah[/QUOTE]

Off darisi basimiza. Benim doktorun da normal doğum diyo, gazi doktorlar direk sezeryan diyomus' aspirinide hepsi farklı biraktiriyo.

slm kızlar sevinç buralardamısın?tablo çok geri kalmış...
arkadaşlar bende 4g/4g ve mthfr 1298 homozigot var...
daha önce 4 düşük yapmıştım...
şimdi kısa kısa yazmama sebep olan ikizlerim fırat ve nil var...
korkmayın Allahın izniyle tedavisi var...

Nadi doğum yaptin normal sezeryan edipural

Canim

Amin canimm ins depresyona girme onlarda etkilenio biliyosun dua et sen ins guzel olur benim drum da cok onemli degil anti faktor ama icin rahat etsin bakalim demisti aspirini birakma dedi canim bana doguma kadar hatta folik asit bile 9 ay kullancaz dedi problemli oldugu icin aspirin igne folik asit hic birakma dedi doguma yakin ne zaman biraktirir bilmiyorum daha dogum konusmak icin. Erken demisti bana

kızlar anti faktör xa testi yaptırdım.sonuç 0.20 ile 0.40 arası olması gerekiyo.benim 0.15 çıkmış.düşük yani.yüksek oluncamı riskliydi anlamadım.bu ne ifade ediyor??doktora gidene kadar merakta kalıcam.lütfen bilenlerden cvp bekliyorum...

canım senin testlerine göre normal aralık 0.4 ile 1.10 arası denilmiş ve senin 0.26 düşük çıkmış.ama bendeki test kagıdında normal aralık 0.20 ve 0.40 arasymış benim 0.15 yine düşük oluyor.senin dediğin aralığa göre dahada düşük hatta.kafam karıştı.bunun sabit bir aralığı yokmuymuş.ayrıca değerin düşük çıkması 0.4 ün fazla geldiği anlamınamı geliyor yoksa yetersiz kaldığınamı??cevap yazarsan çoook sevinirim canım...

Bende sana sorcaktim tatlim gittun mi dr a diye 0.15 dusuk labaratuvara gore degisiyor olabilir bu 0.4 un yetmedigini gosteriyor canim sen igne kullanirken yaptirdin testi demi Ben vurduktan 4 saat sonra kan vermistim yetersiz demisti hangi labaratuvarda yaptirdin oraya bi sor degerler neden degisik hamile oldugun zaman bu sonuc 0.45 yada 0.50 bile olsa yeter demisti dr bana senin su anda cok daha dusuk gorunuyor 0.4 luk kullaniyorsan yetmiyor o sana canim drla gorus bi onlar sonuca gore bi hesaplama yapiyor ve yetecek dozu soyluyor ins sende bi Kayip daha yasamadan saglikla alirsin bebisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…