Canım ben doğumdan 2 gün önce iğnemi bıraktım .aspirinimi doktorum 33 haftada bıraktırdı .ama ben o kadar cok korkuyordumki bebeğime bişey olucak die Başka doktorlarada danıştım 35.haftaya kadar içebilirsin dediler bende 34. Haftada 1 tane 35. Haftada 1 tane içtim.kızlar birde bende hergün sabah yarım limon suyu akşam Yarım limon suyunu 1 bardak suya sıkıp içtim.limon ve kivi kanı sulandırıyor.
Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin çok sevindim inş darısı başımıza iğnenin dozu hiç değişmdi değil mi doğuma kadar
Canım ben doğumdan 2 gün önce iğnemi bıraktım .aspirinimi doktorum 33 haftada bıraktırdı .ama ben o kadar cok korkuyordumki bebeğime bişey olucak die Başka doktorlarada danıştım 35.haftaya kadar içebilirsin dediler bende 34. Haftada 1 tane 35. Haftada 1 tane içtim.kızlar birde bende hergün sabah yarım limon suyu akşam Yarım limon suyunu 1 bardak suya sıkıp içtim.limon ve kivi kanı sulandırıyor.
Sagol canim benim.valla zekai tahirde ic hastaliklari uzmanina yaptirdim testi.orda yapildigini bile bilmiyordu adam ben israr edince arastirdi yapalim dedi.o yuzden sonucu ona goturmuycem.iyi bir hemotolog arastiricicam.birinde sadece aspirin son ikisindede 0.4 igne killandim.tahlillerimde sadece 677heterozigot ciktigi icin doktorlar buna bile gerek yok diyerek verdiler zaten.baskada sebep arastirilmadi.sebepsiz dusuk deyip kapattilar konuyu.bende tahlil sonucumu pihtilasma hizi dusuk o yuzden igne fazla gelmis olabilir diye yorumlamistim.demek az gelmi dozu.insallah bu test iyi biseylerin baslangici olur.umut isigi dogdu sanki.ilki kimyasal olmak uzere digerlerinin kalbi durdu. 5 dusugum var.artik cok yoruldum...Bende sana sorcaktim tatlim gittun mi dr a diye 0.15 dusuk labaratuvara gore degisiyor olabilir bu 0.4 un yetmedigini gosteriyor canim sen igne kullanirken yaptirdin testi demi Ben vurduktan 4 saat sonra kan vermistim yetersiz demisti hangi labaratuvarda yaptirdin oraya bi sor degerler neden degisik hamile oldugun zaman bu sonuc 0.45 yada 0.50 bile olsa yeter demisti dr bana senin su anda cok daha dusuk gorunuyor 0.4 luk kullaniyorsan yetmiyor o sana canim drla gorus bi onlar sonuca gore bi hesaplama yapiyor ve yetecek dozu soyluyor ins sende bi Kayip daha yasamadan saglikla alirsin bebisini.
CANIM GEÇmiş olsn ya .allah kolaylık versin bende pıtılaşa çıktı .3 ay bekleme sürem var o bitsin doktorum ibrahim demir testler yapacak iğne için inşallah tozunu iyi ayarlarlar.Sagol canim benim.valla zekai tahirde ic hastaliklari uzmanina yaptirdim testi.orda yapildigini bile bilmiyordu adam ben israr edince arastirdi yapalim dedi.o yuzden sonucu ona goturmuycem.iyi bir hemotolog arastiricicam.birinde sadece aspirin son ikisindede 0.4 igne killandim.tahlillerimde sadece 677heterozigot ciktigi icin doktorlar buna bile gerek yok diyerek verdiler zaten.baskada sebep arastirilmadi.sebepsiz dusuk deyip kapattilar konuyu.bende tahlil sonucumu pihtilasma hizi dusuk o yuzden igne fazla gelmis olabilir diye yorumlamistim.demek az gelmi dozu.insallah bu test iyi biseylerin baslangici olur.umut isigi dogdu sanki.ilki kimyasal olmak uzere digerlerinin kalbi durdu. 5 dusugum var.artik cok yoruldum...
bloodandrose merhaba..bende senin paylaştıklarını okudukça birşeyler daha öğreniyorum..bendede hetrozigot mutasyon çıktı..üç tane düşük yaptım..7.haftada kalp atımları duruyor..şimdide 5haftalık gebeyim..tüp bebekle oldu..0.4clexane ve aspirin kullanıyorum..çarşamba kan verdim..bugün çıkmış..antifaktör Xa değerim 0.26 çıkmış..referans aralığı 0.4-1.1 yazıyor..yani benim ki düşük..ne yapsam acaba??ne önerirsin??normal tüp bebek doktorum bu testten haberi bile yok..arada kaldım..hematologamı gitsem yada ne önerirsin??istanbuldayım avrupa yakasında..önerilerini bekliyorum..teşekkürlerBende sana sorcaktim tatlim gittun mi dr a diye 0.15 dusuk labaratuvara gore degisiyor olabilir bu 0.4 un yetmedigini gosteriyor canim sen igne kullanirken yaptirdin testi demi Ben vurduktan 4 saat sonra kan vermistim yetersiz demisti hangi labaratuvarda yaptirdin oraya bi sor degerler neden degisik hamile oldugun zaman bu sonuc 0.45 yada 0.50 bile olsa yeter demisti dr bana senin su anda cok daha dusuk gorunuyor 0.4 luk kullaniyorsan yetmiyor o sana canim drla gorus bi onlar sonuca gore bi hesaplama yapiyor ve yetecek dozu soyluyor ins sende bi Kayip daha yasamadan saglikla alirsin bebisini.
Arkadaşım benimde 0.26 çıkmış..referans aralık0.4-1.1 yani düşük çıkmış..üstelik aspin ve 0.4 clexane kullanmama rağmen..ne yapmaya karar verdin..istanbuldamısın??hematolog bulabildin mi??kızlar anti faktör xa testi yaptırdım.sonuç 0.20 ile 0.40 arası olması gerekiyo.benim 0.15 çıkmış.düşük yani.yüksek oluncamı riskliydi anlamadım.bu ne ifade ediyor??doktora gidene kadar merakta kalıcam.lütfen bilenlerden cvp bekliyorum...
Canim ben kendiligimden gidip yaptirdim.hamile degilim suan ve igne kullanmiyorum.igne kullanirkenmi yapiliyor bu test tam anlamadim.testi yapan doktor ignemi kullaniyosun dedi hayir dedim.bisey demedi.haftaya dogru duzgun bir hematolog bulmam lazim.ankardayim canim istanbulda degilim.Arkadaşım benimde 0.26 çıkmış..referans aralık0.4-1.1 yani düşük çıkmış..üstelik aspin ve 0.4 clexane kullanmama rağmen..ne yapmaya karar verdin..istanbuldamısın??hematolog bulabildin mi??
Canim ben kendiligimden gidip yaptirdim.hamile degilim suan ve igne kullanmiyorum.igne kullanirkenmi yapiliyor bu test tam anlamadim.testi yapan doktor ignemi kullaniyosun dedi hayir dedim.bisey demedi.haftaya dogru duzgun bir hematolog bulmam lazim.ankardayim canim istanbulda degilim.Arkadaşım benimde 0.26 çıkmış..referans aralık0.4-1.1 yani düşük çıkmış..üstelik aspin ve 0.4 clexane kullanmama rağmen..ne yapmaya karar verdin..istanbuldamısın??hematolog bulabildin mi??
Ben normal yaptimNORMAL doğum yapan var mı merak ettim bende .hem sezeryan mı oluyor kan pıtılaşması sorunu olanlar.
Aspirini 32. Haftada igneyi aksamlari yapiyordum sancin baslamazsa yap dedi sancim yok diye yaptim 10 saat sonra dogum yaptim 39. Haftada. dogumdan sonra 15 gun igneye devam ettimCanim
Normal yaptin peki igneyi aspirini filan Nadi biraktin, kacinci haftada doğdu, kanama filan olfumu, doğumdan sonra iğne yaptin mi,
Çok oldu ama
Az kalmis canim allah saglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin 32. Haftadan sonra aspirin zararli diye doktor biraktirmisti her doktor farkliBenim doktorum asprini biraktirmadi daha 36 olucam iğne devam, bi gün önce bitakcaz dedi,aspirin bu hafta birakcaz herhalde, erken doğum riskin var nidilat iciyorum.
Az kalmis canim agazisi,aglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin 32. Haftadan sonra aspirin zararli diye doktor biraktirmisti her doktor farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?