CanimKizlar benim mthfr 1298 heterozigot dr. Coraspin ve clexane kullanmami istedi fakat simdi kanamam var. Bundan once 2 dusuk yasadim son dusugum 16 hft. Bu konuda bilgisi olan var mi ?
kontes50 .!.:Once kahverengi snr akinti ile birlikte kirmizi simdi pembeye dondu fakat cok az ic camasirimi kirletecek kadar aspirini ve clexane i biraktirdi ptesi tekrat gidecem kontrolumde kese altinda kanama noktalari gordu 1 haftadir sadece yatiyorum[/QU
Aladim canim yat dinlen, Allah korusun,dua et.
Canim çok teşekkür ederim cvp için.benim 5 düşük var, mfhtt677 heterezigot. İki Dr a gidiyorum biri37 de keseceğiz 39 da da sezeryan olacak diyor, diğer son gün birakacaksin 39 da da sezeryan diyor aklim karisti onun için sormustum.[/QUOTE][QUOTE="serozi, post: 37473016, member: 363411dinledim he5+5te aspirini biraktim; 38+1 de de son igneyi yaptim. 38+3 te sezeryanla dogum yaptim çatım dar oldugu icin. Yoksa normal doguracaktim ki acilmam ve dogum sancim vardi.
Rabbimm ins saglikli bebisler nasip eder bitanem zor insan yoruluyor tabi ki ben 3 tanede psikolojim bozuldu istemiyorum artik diyodum Rabbim verince yinede korkuyon her agri da canim sıkılıyor kolay degil annemde 4 dusuk yapmis her dusuk duvardan bi tugla cekmeye benzer derdiSuan igne kullanmiyorum.igne kullanirkenmi yapiliyor bu test.doktor oyle bisey soylemedi canim.yanlismi oldu?
Merhaba canim doktorunu bilgilendir bu durumdan yani once bi sor dozun yetip yetmedigini nasil anlariz diye doktor bilgili olursa illa hematolga gerek kalmaz 026 benimde ayni cikmisti ve yetmemisti senin tup bebek bide ins saglikla alirsin kucaginabloodandrose merhaba..bende senin paylaştıklarını okudukça birşeyler daha öğreniyorum..bendede hetrozigot mutasyon çıktı..üç tane düşük yaptım..7.haftada kalp atımları duruyor..şimdide 5haftalık gebeyim..tüp bebekle oldu..0.4clexane ve aspirin kullanıyorum..çarşamba kan verdim..bugün çıkmış..antifaktör Xa değerim 0.26 çıkmış..referans aralığı 0.4-1.1 yazıyor..yani benim ki düşük..ne yapsam acaba??ne önerirsin??normal tüp bebek doktorum bu testten haberi bile yok..arada kaldım..hematologamı gitsem yada ne önerirsin??istanbuldayım avrupa yakasında..önerilerini bekliyorum..teşekkürler
Cok sagol canim.yani bu anti faktor xa testi gebelikte igne kullanirken yapiliyormus.yani ben suan hamilede degilim ignede kullanmiyorum ve bosuna yaptirmisim.saka gibi :) artik guluyorum.cunku yapan doktorun bunu bana aciklamamasi ve igne kullanip kullanmadigimi hamile olup olmadigimi sormamasi ilginc.bunuda ozellikle yaziyorumki belki benim gibi bilmeyen ve yine benim gibi bu konuyla ilgili hic aciklama bulamayan birileri varsa okusunlar.hakkimizda hayirlisi...Rabbimm ins saglikli bebisler nasip eder bitanem zor insan yoruluyor tabi ki ben 3 tanede psikolojim bozuldu istemiyorum artik diyodum Rabbim verince yinede korkuyon her agri da canim sıkılıyor kolay degil annemde 4 dusuk yapmis her dusuk duvardan bi tugla cekmeye benzer derdiRabbim ins bu acilarimizi sevince dondursun evet bende igne kullanirken hamile ilen yapildi canim bu test normalde bi problem yok cunku onemli olan gebelikte Sorun cikiyo Genetikten sonra beni fakultede hematolojiye gonderdi hemosistein degerine baktilar once onla pihtilasma oldugu tespit edildi yuksek cikti deger cunku sen iyi bi hematolog bul guzelce baksin hepsine doktorlara gore basit aciyi ceken biziz tatlim sen ustune dusmezsen umursamiyorlar ins guzel baslangiclar olur
Canim benim ki 3 aylik oldu insaallah folic asit i kendi kendime kullanmayi biraktim cok sıkıldim ilac kullanmaktan. Sence birakmamalimiyim. Neyse tekrar başlayayim bari...Amin canimm ins depresyona girme onlarda etkilenio biliyosun dua et sen ins guzel olur benim drum da cok onemli degil anti faktor ama icin rahat etsin bakalim demisti aspirini birakma dedi canim bana doguma kadar hatta folik asit bile 9 ay kullancaz dedi problemli oldugu icin aspirin igne folik asit hic birakma dedi doguma yakin ne zaman biraktirir bilmiyorum daha dogum konusmak icin. Erken demisti bana
hukukcu_olmuştu az az 37481458 .!.:Kizlar merhaba 11+5 haftalik hamileyim.. Daha once iki dusugum var.. Mthfr 677 homozigotum.. Clexane 0.4 ve coraspin kullaniyordum.. Ama hep lekelenmelerim oldu.. İki defa da kirmizi kanamam.. Son bir haftadir coraspini kestik.. Acaba bana igneni dozu fazla mi geldi?.. Bu durumda
Canim benimde olmustu. Azaz geçti sonra dinlenme Allah büyük, dojtirunu dinle, protestan filan verdi mi
mrb kızlar bende de kan pıhtılasması var 34 haftalık hamileyim birsey sormak istiorum ya bugun saatler geri alınıor yaa ben normalde ignemi aksam 6 da oluordum esim o saatte gelior kolumdan yapıorum karnım iyice gerginleştii zor durumda kalmadıgım muddetce artık karından yapmıorum.. eski saate göre besde yapmam gerekior artık o saatte esim yokk direk 1 saat geri atsam yani yeni saatle 6 eski saatle 7 olmus olacam birsey olur mu kii?
Ayni saatte yap canim bainamrb kızlar bende de kan pıhtılasması var 34 haftalık hamileyim birsey sormak istiorum ya bugun saatler geri alınıor yaa ben normalde ignemi aksam 6 da oluordum esim o saatte gelior kolumdan yapıorum karnım iyice gerginleştii zor durumda kalmadıgım muddetce artık karından yapmıorum.. eski saate göre besde yapmam gerekior artık o saatte esim yokk direk 1 saat geri atsam yani yeni saatle 6 eski saatle 7 olmus olacam birsey olur mu kii?
canım isde benm bir saat geri yapmam lazım esim 6 da evde olacak ama ben bir saat geri atarak 7 olmus olacam su haftadan snra kendi kafama göre bir saat gec yapmam sorun yaratır mı ondan korkuorum hep aynı saattnde oldm simdye kadarCanim beste yapan ben bi saat erken yaptim
Bende 12 de yapiyodum ,simdi yaptim bi saat geri yaptim yani.sende yapyigin saatten bi saat once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?