Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar benim mthfr 1298 heterozigot dr. Coraspin ve clexane kullanmami istedi fakat simdi kanamam var. Bundan once 2 dusuk yasadim son dusugum 16 hft. Bu konuda bilgisi olan var mi ?
Canim

Kanama Nadi ne renk ne kadar. Ne zamandır var doktorun ne defi

Kanama nasi

Once kahverengi snr akinti ile birlikte kirmizi simdi pembeye dondu fakat cok az ic camasirimi kirletecek kadar aspirini ve clexane i biraktirdi ptesi tekrat gidecem kontrolumde kese altinda kanama noktalari gordu 1 haftadir sadece yatiyorum

Cnm. 35+5te aspirini biraktim; 38+1 de de son igneyi yaptim. 38+3 te sezeryanla dogum yaptim çatım dar oldugu icin. Yoksa normal doguracaktim ki acilmam ve dogum sancim vardi.[/QUOTE]
Canim çok teşekkür ederim cvp için.benim 5 düşük var, mfhtt677 heterezigot. İki Dr a gidiyorum biri37 de keseceğiz 39 da da sezeryan olacak diyor, diğer son gün birakacaksin 39 da da sezeryan diyor aklim karisti onun için sormustum.

[QUOTE="serozi, post: 37473016, member: 363411dinledim he5+5te aspirini biraktim; 38+1 de de son igneyi yaptim. 38+3 te sezeryanla dogum yaptim çatım dar oldugu icin. Yoksa normal doguracaktim ki acilmam ve dogum sancim vardi.[/QUOTE]
Canim çok teşekkür ederim cvp için.benim 5 düşük var, mfhtt677 heterezigot. İki Dr a gidiyorum biri37 de keseceğiz 39 da da sezeryan olacak diyor, diğer son gün birakacaksin 39 da da sezeryan diyor aklim karisti onun için sormustum.[/QUOTE]

Aspirinin birakirkrn hangi doktorununu dinledim, hepsi farklı diyo, epidural olunuyo mu bilgin var mi,

Aspirinin birakirken kimi hangi doktorunun dinledin

[QUOTE="serozi, post: 37473016, member: 363411dinledim he5+5te aspirini biraktim; 38+1 de de son igneyi yaptim. 38+3 te sezeryanla dogum yaptim çatım dar oldugu icin. Yoksa normal doguracaktim ki acilmam ve dogum sancim vardi.
Canim çok teşekkür ederim cvp için.benim 5 düşük var, mfhtt677 heterezigot. İki Dr a gidiyorum biri37 de keseceğiz 39 da da sezeryan olacak diyor, diğer son gün birakacaksin 39 da da sezeryan diyor aklim karisti onun için sormustum.[/QUOTE]
Canim asprinde her ikisinde ayni fikirdeydi 32 de biraktim. Yalniz simdi anlasmazlik var ve ben hangi Dr da doğum yapacagima da karar veremedim. Epidural oluyor, benim ki öyle olacak insallah

Aspirinin birakirkrn hangi doktorununu dinledim, hepsi farklı diyo, epidural olunuyo mu bilgin var mi,

Aspirinin birakirken kimi hangi doktorunun dinledin[/QUOTE]

Nette nazi yerlerde epidural yapılmaz diyo, nazi yerlerde olur diyo, benim doktorumda olabilir. Dedi,
Ya bey dicem, doktorlar isteğe Bavli sezeryan yapiyo mu

Suan igne kullanmiyorum.igne kullanirkenmi yapiliyor bu test.doktor oyle bisey soylemedi canim.yanlismi oldu?
Rabbimm ins saglikli bebisler nasip eder bitanem zor insan yoruluyor tabi ki ben 3 tanede psikolojim bozuldu istemiyorum artik diyodum Rabbim verince yinede korkuyon her agri da canim sıkılıyor kolay degil annemde 4 dusuk yapmis her dusuk duvardan bi tugla cekmeye benzer derdi Rabbim ins bu acilarimizi sevince dondursun evet bende igne kullanirken hamile ilen yapildi canim bu test normalde bi problem yok cunku onemli olan gebelikte Sorun cikiyo Genetikten sonra beni fakultede hematolojiye gonderdi hemosistein degerine baktilar once onla pihtilasma oldugu tespit edildi yuksek cikti deger cunku sen iyi bi hematolog bul guzelce baksin hepsine doktorlara gore basit aciyi ceken biziz tatlim sen ustune dusmezsen umursamiyorlar ins guzel baslangiclar olur

Merhaba canim doktorunu bilgilendir bu durumdan yani once bi sor dozun yetip yetmedigini nasil anlariz diye doktor bilgili olursa illa hematolga gerek kalmaz 026 benimde ayni cikmisti ve yetmemisti senin tup bebek bide ins saglikla alirsin kucagina

merhabalar arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi bir hematolog varmı..

Cok sagol canim.yani bu anti faktor xa testi gebelikte igne kullanirken yapiliyormus.yani ben suan hamilede degilim ignede kullanmiyorum ve bosuna yaptirmisim.saka gibi :) artik guluyorum.cunku yapan doktorun bunu bana aciklamamasi ve igne kullanip kullanmadigimi hamile olup olmadigimi sormamasi ilginc.bunuda ozellikle yaziyorumki belki benim gibi bilmeyen ve yine benim gibi bu konuyla ilgili hic aciklama bulamayan birileri varsa okusunlar.hakkimizda hayirlisi...

Canim benim ki 3 aylik oldu insaallah folic asit i kendi kendime kullanmayi biraktim cok sıkıldim ilac kullanmaktan. Sence birakmamalimiyim. Neyse tekrar başlayayim bari...

Kizlar merhaba 11+5 haftalik hamileyim.. Daha once iki dusugum var.. Mthfr 677 homozigotum.. Clexane 0.4 ve coraspin kullaniyordum.. Ama hep lekelenmelerim oldu.. İki defa da kirmizi kanamam.. Son bir haftadir coraspini kestik.. Acaba bana igneni dozu fazla mi geldi?.. Bu durumda ne yapabilirm?.. Benim gibi kanamalari olan var mi?..

mrb kızlar bende de kan pıhtılasması var 34 haftalık hamileyim birsey sormak istiorum ya bugun saatler geri alınıor yaa ben normalde ignemi aksam 6 da oluordum esim o saatte gelior kolumdan yapıorum karnım iyice gerginleştii zor durumda kalmadıgım muddetce artık karından yapmıorum.. eski saate göre besde yapmam gerekior artık o saatte esim yokk direk 1 saat geri atsam yani yeni saatle 6 eski saatle 7 olmus olacam birsey olur mu kii?

Canim beste yapan ben bi saat erken yaptim

Bende 12 de yapiyodum ,simdi yaptim bi saat geri yaptim yani.sende yapyigin saatten bi saat once

Ayni saatte yap canim baina

Canim beste yapan ben bi saat erken yaptim

Bende 12 de yapiyodum ,simdi yaptim bi saat geri yaptim yani.sende yapyigin saatten bi saat once
canım isde benm bir saat geri yapmam lazım esim 6 da evde olacak ama ben bir saat geri atarak 7 olmus olacam su haftadan snra kendi kafama göre bir saat gec yapmam sorun yaratır mı ondan korkuorum hep aynı saattnde oldm simdye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…