canım isde benm bir saat geri yapmam lazım esim 6 da evde olacak ama ben bir saat geri atarak 7 olmus olacam su haftadan snra kendi kafama göre bir saat gec yapmam sorun yaratır mı ondan korkuorum hep aynı saattnde oldm simdye kadar
Bende ayniyim tatlim ilac gorunce midem bulaniyo artik ama bi yarari var demek ki doktor birak demeden birakma canim basla sen dr a bi sor oyle birak gerekirse 9 ay kullancaz canim napalim onlar iyi olsunlarda insCanim benim ki 3 aylik oldu insaallah folic asit i kendi kendime kullanmayi biraktim cok sıkıldim ilac kullanmaktan. Sence birakmamalimiyim. Neyse tekrar başlayayim bari...
Amin canim ins biyle oluncada uzuldum anlattim ben o kadar merak edip yaptirdin sende cok para verdin mi canim ya hakkini helal et ben hamilesin sanmistim aslinda ins okur arkadaslar anti faktor xa testi hamileyken ve igne kullanirken yapiliyor bebege doz yeterlimi diye burdan yazayim da hakkinizi helal edi n iyilik olsun derken yanlis anlasilma olmasin canim benim gercekten cok uzuldum sana bosuna oldu yaCok sagol canim.yani bu anti faktor xa testi gebelikte igne kullanirken yapiliyormus.yani ben suan hamilede degilim ignede kullanmiyorum ve bosuna yaptirmisim.saka gibi :) artik guluyorum.cunku yapan doktorun bunu bana aciklamamasi ve igne kullanip kullanmadigimi hamile olup olmadigimi sormamasi ilginc.bunuda ozellikle yaziyorumki belki benim gibi bilmeyen ve yine benim gibi bu konuyla ilgili hic aciklama bulamayan birileri varsa okusunlar.hakkimizda hayirlisi...
Askolsun canim benim.uzulme devlet hastanesinde yaptirdim.ustelik sen bana yardimci olmak icin yol gosterdin.aralik,ocak gibi yeni denemelere basliycaz.Allahin izniyle o zaman isime yarayacak canim.kendini uzme sakin.bebisine ve sana saglik dilerim.sende dualarini eksik etme canim benimAmin canim ins biyle oluncada uzuldum anlattim ben o kadar merak edip yaptirdin sende cok para verdin mi canim ya hakkini helal et ben hamilesin sanmistim aslinda ins okur arkadaslar anti faktor xa testi hamileyken ve igne kullanirken yapiliyor bebege doz yeterlimi diye burdan yazayim da hakkinizi helal edi n iyilik olsun derken yanlis anlasilma olmasin canim benim gercekten cok uzuldum sana bosuna oldu yaHakkini helal et lutfen
Hic gerilme arkadasim.canım isde benm bir saat geri yapmam lazım esim 6 da evde olacak ama ben bir saat geri atarak 7 olmus olacam su haftadan snra kendi kafama göre bir saat gec yapmam sorun yaratır mı ondan korkuorum hep aynı saattnde oldm simdye kadar
Canim sen doğum yaptin galiba, Nasi yaptin yaptiysanHic gerilme arkadasim.
Ben gebeyken yasadim ayni durumu. Eski saate gore olan zamandan 15 dk, 15 dk kaydirarak yap. Karnindan degil de bacagindan yap. Esinin gelme saatine kadar bu sekilde yavas yavas kaydir. Sonra esinle koldan yaparsin. Ben bir sorun yasamadim. Hatta son haftalada hep bacagimdan yaptim.
Aslinda normal dogum yapacaktim. Ama cati muayenesi de catim dar cimti 37+5te. O gun nst de dogum sancim ve 1 cm de acilmam da vardi. Dr 38+1de igneyi kesti 38+3te de sezeryanla dogum yaptim.Canim sen doğum yaptin galiba, Nasi yaptin yaptiysan
Aslinda normal dogum yapacaktim. Ama cati muayenesi de catim dar cimti 37+5te. O gun nst de dogum sancim ve 1 cm de acilmam da vardi. Dr 38+1de igneyi kesti 38+3te de sezeryanla dogum yaptim.
Not: pai homozigot ve mthfrc677t heterozigot. 0.4 claxane kullandim. 35+5te de aspirini kestim. Ilk iki bebegimi kaybettim. Bu topikte eskiyim ben..darisi hepinize.
Hic gerilme arkadasim.
Ben gebeyken yasadim ayni durumu. Eski saate gore olan zamandan 15 dk, 15 dk kaydirarak yap. Karnindan degil de bacagindan yap. Esinin gelme saatine kadar bu sekilde yavas yavas kaydir. Sonra esinle koldan yaparsin. Ben bir sorun yasamadim. Hatta son haftalada hep bacagimdan yaptim.
Epidural sipinal kombine diye geciyr cnm. Belden uyusturma sadece. Hicbir sorun yasamadim. Bebegimi ilk ben gordum ben kokladim. Mis cennet kokusunu ben cektim icime. O kokunun tarifi yok dunya uzerinde.Canim darisi badimiza .sezetyani epidural mi genel mi oldun
Hic korkma. Endise etme. Insan hep tedirgin oluyr biliyrm. Ben dr.uma guvendim cnm..cok tesekkkür ettimmm.. kardesim seni bulmusken sorayım bacagın hangi bölgesine yapıoruzz daha önce hic yapmadım cesaret edemiorum.. ayrıca aspirin 34 cü haftada keseces dedi doktorum korkuorumm kalp atısları yavarlar mı falan diesen hangi haftada kesmiştin clexsıni doguma kadar oalacakmısım sezeryan olacak zaten kısmet olursa
Epidural sipinal kombine diye geciyr cnm. Belden uyusturma sadece. Hicbir sorun yasamadim. Bebegimi ilk ben gordum ben kokladim. Mis cennet kokusunu ben cektim icime. O kokunun tarifi yok dunya uzerinde.
Hic korkma. Endise etme. Insan hep tedirgin oluyr biliyrm. Ben dr.uma guvendim cnm..
Bacagin ic kismina yapiliyr. Iki bacagin birbirine bakan ic kisma. Kasiginin 1 el altinda kalan kisma yaptim cnm. Kol ve karna gore daha com aciyr uyarayim. Morarmasi da fazla oluyr. Ama saate kaydirmak icin ideal oluyr.
Epidural sipinal kombine diye geciyr cnm. Belden uyusturma sadece. Hicbir sorun yasamadim. Bebegimi ilk ben gordum ben kokladim. Mis cennet kokusunu ben cektim icime. O kokunun tarifi yok dunya uzerinde.
Hic korkma. Endise etme. Insan hep tedirgin oluyr biliyrm. Ben dr.uma guvendim cnm..
Bacagin ic kismina yapiliyr. Iki bacagin birbirine bakan ic kisma. Kasiginin 1 el altinda kalan kisma yaptim cnm. Kol ve karna gore daha com aciyr uyarayim. Morarmasi da fazla oluyr. Ama saate kaydirmak icin ideal oluyr.
Nette cok bilgi kirliligi var cnm. Aldirma sen onlara. Doktorunu dinle.sen.Masalah. Farisi basimiza, pihtilasma olunca epidural olmaz yaziyo nette gazi yerlerde olduğunu da duydum ondan sordum canim
Amin cnm.ins bizlerede o bahsettigin cennet kokusunu içimize cekmek nasip olur kardesimm rabbim senn evladınıda sana bagıslasın islama anasına babasına hayırlı bi evlat olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?