Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kandılınız mÜbarek olsun arkadaŞlar hayırlı kandıller bugÜn bol bol dua edelım.gÖnlÜmÜzÜn muradlarını rabbımızden ısteyelım.

ALLAH GÖNNÜNDEKİNİ NASİP ETSİN CANIM ENYAKINZAMANDA KALP ATIŞLARINIDA GÖRÜRSÜNÜZ ALLAHIN İZNİYLE İÇİNİ KALBİNİ FERAH TUT

Çok teşekkür ederim gülaycım, sağol ilgin için, güzel dileklerin için.
Allahım inşallah isteyen herkese en kısa zamanda hamileliği yaşatsın, sağlıkla tamamına erdirip, bebişlerinin büyüdüğünü sevdikleriyle beraber sağlıkla görmeyi nasip etsin.

Canım iyi olmana ve keseyi görmene çok sevindim,bütün gebelik sürecinin böyle keyifli sağlıklı gitmesini dilerim.

canım inanki hepimiz veya çoğumuz bu tarz olayları öyle çok yaşadık ki.. neler neler demediler ki bizlerede..önceden her bakışta anlardım bebek yokmu sorularını veya buna benzer şeylerii..verecek o kadar çok örnek var kii.. saymakla bitmez keyfinizi kaçırmayayım..
yanlış ve cahilce söylenen sözlere davranışlara kulak asmamak hatta onları hiç dikkate almamak gerekli canım.. herkesi boşvereceksin..
birgün birisi bana '' eee senin çocuğun olacakmıymış doktora gittinmi demişti''' kaydirigubbakcemile3
düşünebiliyormusun böyle bir soruya ne diyebilirdim kii allahım yaa neler neler..
canım benim bak şimdi bebeğim göbeğimde.. o yüzden kimseyi takmayıp keyfine bakacaksın..
en kısa zamanda bebişinin gelmesini dilerim..
allahım herkese nasip etsin

kandİlİnİz mÜbarek olsun arkadaŞlar hayırlı kandİller bugÜn bol bol dua edelİm.gÖnlÜmÜzÜn muradlarını rabbİmİzden İsteyelİm.

evet canım allah hepimizin dualarını kabul etsin
hepinizin kandili kutlu olsun

gülay 30
canım ben akdeniz tıp fakültesinde kadın doğum dr.'na gittim ama en sonki düşüğümde acil oraya gitmek zorunda kaldığımdan dosyamda 3 düşük olarak yazılıydı.daha sonra gittiğimde bana en son ki düşükten dolayı rahim ağzı yetmezliği vardır sende deyip istediğim genetik testleri yazmak istemediler bende özel dr.um istiyor genetik testlerimin hepsini yaptırmam gerekliymiş dedim,ilçedeyim ben sürekli buraya gelemem dedim ısrarcı oldum ve testlerin hepsini yaptırdım.sonucunuda 15günde aldım internetten çıktısınıda aldım gitmek zorunda kalmadım tekrardan
bu genetik testler üniversite hastanelerinde yapılabiliyor sadece canım

kızlarrr yaa ben 24+6 haftalık oldum..çok şükür şuana kadar kötü bişey yaşamadım..
ama dünden beri sol bacağımda bir ağrı var şuanda da geçmedi.. bazen şiddetlice sızlıyor resmen (
magnezyum eksikliği diye düşünüyordum
magnezyum ilacıda içiyorum gerçi..

aklıma takıldı birkaç gün önce eşim bacağımdan yaptı iğneyi ama iğne sanırım ters bir yere geldi çünkü çok inanılmaz acımıştı canım o anda..
ve hiçbir beze morluk yaşamazken o iğnenin yeri morarmış şimdi..
acaba o andaki iğne ters bir noktaya geldi de ondan mı bacağım ağrıyo..
çünkü sadece o bacağımda ağrı var CADIARZU

bu akşam doktorda kontrolüm var ayrıntılı ultrasonda yine inceleyeceğiz oğlumuzu
unutmazsam soracam doktora bacağımı ..

aynı durumu yaşayanlar olmuştur belki aranızda o yüzden sizlerede sormak istedim..

dinamiss hayırlı olsun bebeğin allah tamamına erdirsin darısıda başımıza olsun
benim hamile melek annelere sorum olucak
şimdi hamile olduğumuzu anladık iğneyi sabah mı yoksa akşammı vurulmak gerekli yada sabah başlayıp sonra akşama sarksa birşey olurmu yada sizlerde nasıl olmuştu bu ilk günler kafamı karıştırıyor şimdiden bilgi toplayayımda iki ayağım bir pabuca girmesin vallahi hep not alıyorum

Canım mağnezyum eksikliği olabilir ...Malasef sonlara doğru bacak ve bel ağrıları çok yaşanıyor...Benim kardeşim bel ağrısından son 1 ay yürüyememişti resmen...Mağnezyum eksikliği dedmişti heralde doktoru...Canım yüksek mineralli maden suyu içiyormusun hergün...Hergün 1 tanenin zararı yok bildiğim kadarıyla...İçinde mağnezyum , kalsiyum , sodyum ve potasyum var yüksek miktarda...Ben araştırdım canım , 1 bardak sütte 240 mg kalsiyum varken 1 bardak sodada 235 mg kalsiyum var...Nerdeyse aynı yani...Ben şimdiden her gün 1 bardak soda içiyorum ( yaklaşık 2 aydır ) ve kendimi herzamankinden dinç hissediyorum...Kan dolaşımı içinde çok yararlıymış soda...Biliyosundur belki ama tekrar söylemek istedim...Bebeğini kucağına almana az kalmış , sağlıkla canım ...

Umutsevgim
sana dün bu mesajı yazmıştım belki görmezsin diye güncellemek istedim...Seni merak ediyorum çünkü...

canım yazmıstım bi ara basımdan gecenleri butun aratırmalar yapaıldı esımdede bendee bır problem cıkmadı 3, hamıllelıgımde 2 lık kullandım dustu 4, hamıllelıgımde dr aspırın bıle kullanamana gerek yok dedı dustu ve bu dr bıde 0,4 lugumu kullanalım dıyo artık kafamda o kadar cok soru varki cunku belırlenmıs bır tedavı seklım yok 2 gundur ruyamda bebegımın yıne kalbı atmıyo rabbım ısterse hersey olur ona emanetız ne yapalım guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım ıns ısteyen herkese ve sana tez zamanda rabbım ıkız bebekler nasıp etsınnnnnnnn.......bu arada belırtlılerımı yazmıtım kımseen bı cvp gelmedi adetime 4 gun kaldı test yapmamak ıcın kendımı zor tutuyom valllllaaaa....

canım ne zaman yaptığın önemli değilde hergün aynı saatte yapmaya dikkat ediyoruz..ben sabahları ancak kalk, duş,hazırlan kahvaltı derken iş saati geliyor o yüzden akşam saat 22:30 gibi yapıyorum sakin sakin ..

saol canım bende içiyorum maden suyunu ama çok içmiyorum nadiren..buna dikkat edicem..
saol canım cevabın için..
allah tüm isyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin.

canım benım bebeklerın gelısımı 4 haftadan sonra gelısımı duruo yanı kalp atıslarını hıcbızaman alamadık o masadan hep gozyaslarıyla kalatım rabbım kımseler yasatmasın sımdıkı dr zaten tup bbek merkesınde calısıyo prof. esımde de hersey normal cıktı tup bebek onermedı sımdılık ıgne kullanalım bakalım ne olacak dedi valla bende sasırmıs durumdayım hamıle kalamak ayrı bı problem ılac kullanmak ayrıo bı problemm rabbım korusun tum bebıslerii canım ıyı nıyetını cok ıyı anlıyorum ne demek yanlıs anlamak rabbım hepmızın yuzunu guldursunnnn su mubarek gunde.....

canım ben daha önceki yazını göremedim..belirti derken hamilelik belirtisi sanırım...
canım ben 6 aylık oldum inanki hamilelik belirtisi diyebileceğim hiçbişey yaşamadım..
yani belirtilere çok kulak asmamak lazım bazen..
4 gün daha bekleyelim bakalım..inşallah güzel haberler verirsin.
allahım herkese nasip etsin

Caanıııım ben görmemişim yazdığın belirtileri....İnşaallah hamilesindiiiiir ...İdrar testi varyaaa , ondan yapsana :)) Ben hamile kaldığımda hiç belirti yaşamamıştım , test yapınca anlamıştım...Canıım bu sefer olacak inşaallah , kendini hiç kasma bebeğimin kalp atışları duracak diye...

canım benım ya en ıyı yasayan anlar valla ben de cok laf duydummm bazan gucume gıdıyo ama rabbım herseyı gorup bılıyo kım ısterkı canından bı can kopsun benımde en yakın arkadsım bana sen ıyı dayanıyon ben olsam dayanamaz ıntıhar ederıım deyınce sok oldum gelde bana sor nasıl dayandıgımı kımseler hıssettırmemek ıcın hep ıcıme atıyorum arsızlıga vuruyom sımdı memelekete gıdcez tum aıle orda eltım daha yenı dogum yaptı dıgerlerının 4 cocugu var baktıkca ıcım kanıyor ınsanlar bıraz duyarlı olsa keske bazen en yakının bıle canını acıtıyo ama rabbım sevdıgı kula dert verıırmıs derdını veran rabbım dermanınıda verır ne yapalım bızım kaderımızde boyleymıs dılerım bu mubarek gunde rabbım ısteyen herkese cıftere cıfter nasıp eder ve yasadıgımız acıları bıdaha yasatmaz bugun ellerımızi tum hastalara ,sıfa bekleyenlere ,zorda kalanlar için açalım rabbım dualarımızı kabul etsın aminnnnn...............

meryem meryam sagol canım guzel dıleklerın içinn rabbım senınkınıde saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın insallahhhh.....

valla bılmıyorum ama son 10 gundur gogusleım yanıyo resmen ucları cok kotu acıyo bu son dusugumde laparaskopı olmustum dr bana adet agrıların artık olmayacak demıstı yanı 5 aydır goguslerım falan adet olacakken bıle agrımamamıstı psıkolojıktır bunyen ve hormonların kafayı yemıstır dıyorumm pek umutlanmıyorum ama sabah kalakınca ılk ısım hemen goguslerıme bakıyorum acı varmı acıııı:) kafayı yedım vallla bızım ıcın onemlı olan hamıle kalamak degıl onu saglıkı bı sekılde surdurmek rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bakalım sonuc ne olacakkkk rabbım hayırlı ve saglıkı bebekler nasıp etsınnn herkeseeeeeeeee

MTHFR C677T ve MTHFR A1298C genlerinde heterezigot mutasyon saptanmıştır
HPA-1 a/b geninde homozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G/5G genotipi ve ACE Ins/Del genotipi saptanmıştır.
APO E alleli 3/3 bulunmuştur.

selam kızlar ben topiğin eski müdavimlerindenim..
yukarıdaki sonuç bana ait ve şimdi hamileyim..
claxen 0.4 kullanmaya başladım. 4+6 yım sanırım.
ama dehşet derecede kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum..
aranızda akıntısı olan başka kimse varmı?

Ağzına sağlık Melekcim yaa , AMııNNN diyorum ben de...:Saruboceq:

Son düzenleme:
Kızlar Hayırlı kandiller hepimize :) dua edelim de sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Dinamiss Hayırlı olsun senin için hiç merak etme keseyi gördüysen kalp atışlarınıda alırsın inşallaahhh

kahvelokum snein içinde dua edicem hayırlı haberlerini alalım diye 7temmuzda herhalde belli olacak senin :) benim eşimin doğum tarihi hiç unutmam ii haberlerini bekliyoruz....

Bu arada kasılmaları soran arkadaşın yazısını okudum ama unuttum dönüp buraya yazana kadar... kasılmalar sadece magnezyum eksikliğinden olmaz. vucudumuzdaki magnezyum-kalsiyum orantısızlığından da olur :) magnezyum kullanıyor olabilirsin ama calsiyum fazla veya eksik alıyorsan dengesizlik yaratır ve kasılmalar olabilir. aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…