İyi akşamlar herkese
Kızlar doktora gittik, kesemizi gördük:)
Doktorum endişe edecek bi durum görmediğini söyledi, her ihtimale karşı yine de progesteron verdi.
Bu arada iğne vurduktan sonra morarma oluyordu bende, bunun için de iğneyi yaptıktan hemen sonra 3-4dakika kadar buz koyarsam iyi geleceğini söyledi.
Beni korkutan akıntım içinse her gebelikte olabilir, telaş yapma hemen dedi.
10 gün sonra tekrar gideceğim, inşallah 10 gün sonra da kalp atışlarını duyarım.
Bakalım inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebişler ve sağlıkla büyütmeyi nasip eder allahım.
Şimdi çıkmam gerek, herkese iyi akşamlar yeniden.
İyi akşamlar herkese
Kızlar doktora gittik, kesemizi gördük:)
Doktorum endişe edecek bi durum görmediğini söyledi, her ihtimale karşı yine de progesteron verdi.
Bu arada iğne vurduktan sonra morarma oluyordu bende, bunun için de iğneyi yaptıktan hemen sonra 3-4dakika kadar buz koyarsam iyi geleceğini söyledi.
Beni korkutan akıntım içinse her gebelikte olabilir, telaş yapma hemen dedi.
10 gün sonra tekrar gideceğim, inşallah 10 gün sonra da kalp atışlarını duyarım.
Bakalım inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebişler ve sağlıkla büyütmeyi nasip eder allahım.
Şimdi çıkmam gerek, herkese iyi akşamlar yeniden.
doğru diyorsun canım, ben de aynen senin gibi düşünüyorum.. takmayayım diyorum.. hiç önemsemiyorum.. gel gör ki insanlar o kadar luzumsuz ki sürekli hatırlatıp duruyorlar.. nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama bir yolunu bulup konuyu bebeğe getiriyorlar.. sürekli tüp bebek hikayeleri anlatıyorlar, vs.. sonra muhabbet bebek olması şart mı canıma geliyorlar.. madem öyle o kadar gereksiz lafı niye yapıyorsun değil mi?... geçen gün bir arkadaşım başka bir arkadaşa sohbet ortasında "cananın (ben yani :) ) hastalığından dolayı, bağışıklıkla ilgili problemimi kastediyor, olmuyor çocuğu" dedi, bakakaldım... gel de şimdi takma kafaya.. ya sorma çok doluyum, bıktım artık.. yakında eşimin memlekete gitcez, yine tek konu bu olcak, akrabaları sürekli bunu soracak, karar verdim benim çocuğum olmuyor diycem, bi daha sormazlar böylece..
işte canım gel de, kafan rahat olsun... ya aslında 25 yaşında olsam, hiç de düşünmem bebeği.. ama yaş 31 e gidiyor... hadi onu da geçtim eşim çok istiyor... yoksa çok da dert değil bana... ama millet rahat bırakmıyor, ufffff!!!!
kandİlİnİz mÜbarek olsun arkadaŞlar hayırlı kandİller bugÜn bol bol dua edelİm.gÖnlÜmÜzÜn muradlarını rabbİmİzden İsteyelİm.
melekcim allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin canım duanada amin diyorum bu topic uğurlu burdan herkes bebeğini kucağına alıp gidecek inş
İnşaallah canım...Sıra bizde sonuyokcum :) Hamiş haberini birlikte vericez Allahın izniyle :))
kandİlİnİz mÜbarek olsun arkadaŞlar hayırlı kandİller bugÜn bol bol dua edelİm.gÖnlÜmÜzÜn muradlarını rabbİmİzden İsteyelİm.
Allah hepimizin dualarını kabul edecek arkadaşım , bugün dualarımız geri çevrilmezmiş ...
Çok teşekkür ederim gülaycım, sağol ilgin için, güzel dileklerin için.
Allahım inşallah isteyen herkese en kısa zamanda hamileliği yaşatsın, sağlıkla tamamına erdirip, bebişlerinin büyüdüğünü sevdikleriyle beraber sağlıkla görmeyi nasip etsin.
Dinamiscim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah ... Minişini öpüyorum...
kızlarrr yaa ben 24+6 haftalık oldum..çok şükür şuana kadar kötü bişey yaşamadım..
ama dünden beri sol bacağımda bir ağrı var şuanda da geçmedi.. bazen şiddetlice sızlıyor resmen(
magnezyum eksikliği diye düşünüyordum
magnezyum ilacıda içiyorum gerçi..
aklıma takıldı birkaç gün önce eşim bacağımdan yaptı iğneyi ama iğne sanırım ters bir yere geldi çünkü çok inanılmaz acımıştı canım o anda..
ve hiçbir beze morluk yaşamazken o iğnenin yeri morarmış şimdi..
acaba o andaki iğne ters bir noktaya geldi de ondan mı bacağım ağrıyo..
çünkü sadece o bacağımda ağrı var CADIARZU
bu akşam doktorda kontrolüm var ayrıntılı ultrasonda yine inceleyeceğiz oğlumuzu
unutmazsam soracam doktora bacağımı ..
aynı durumu yaşayanlar olmuştur belki aranızda o yüzden sizlerede sormak istedim..
İnşaallah canım...Bu arada bir kaç gündür sen varsın aklımda...Senin bütün değerlerin normaldi değil mi ?İğne kullanmanın sana bir yan etkisi yokmuymuş canım , araştırdınmı...Baş sayfalarda bir arkadaş vardı...Düşük pıhtılaşma problemi vardı...İğne kullandığı için düşük olmuş ve sonra asprinle devam ederek bebişini kucağına almıştı...Canım zaten bütün hamileliklerin 4 te 1 i düşükle sonuçlanıyormuş...Acaba diyorum sana bu 4 te 1 ler mi denk geldi üst üste...Canımm yaa eğer böyle olduysa inşaallah bu sefer bir problem olmadan bebişine kavuşursun...
İnşaallah canım...Bu arada bir kaç gündür sen varsın aklımda...Senin bütün değerlerin normaldi değil mi ?İğne kullanmanın sana bir yan etkisi yokmuymuş canım , araştırdınmı...Baş sayfalarda bir arkadaş vardı...Düşük pıhtılaşma problemi vardı...İğne kullandığı için düşük olmuş ve sonra asprinle devam ederek bebişini kucağına almıştı...Canım zaten bütün hamileliklerin 4 te 1 i düşükle sonuçlanıyormuş...Acaba diyorum sana bu 4 te 1 ler mi denk geldi üst üste...Canımm yaa eğer böyle olduysa inşaallah bu sefer bir problem olmadan bebişine kavuşursun...
dinamiss hayırlı olsun bebeğin allah tamamına erdirsin darısıda başımıza olsun
benim hamile melek annelere sorum olucak
şimdi hamile olduğumuzu anladık iğneyi sabah mı yoksa akşammı vurulmak gerekli yada sabah başlayıp sonra akşama sarksa birşey olurmu yada sizlerde nasıl olmuştu bu ilk günler kafamı karıştırıyor şimdiden bilgi toplayayımda iki ayağım bir pabuca girmesin vallahi hep not alıyorum
Canım mağnezyum eksikliği olabilir ...Malasef sonlara doğru bacak ve bel ağrıları çok yaşanıyor...Benim kardeşim bel ağrısından son 1 ay yürüyememişti resmen...Mağnezyum eksikliği dedmişti heralde doktoru...Canım yüksek mineralli maden suyu içiyormusun hergün...Hergün 1 tanenin zararı yok bildiğim kadarıyla...İçinde mağnezyum , kalsiyum , sodyum ve potasyum var yüksek miktarda...Ben araştırdım canım , 1 bardak sütte 240 mg kalsiyum varken 1 bardak sodada 235 mg kalsiyum var...Nerdeyse aynı yani...Ben şimdiden her gün 1 bardak soda içiyorum ( yaklaşık 2 aydır ) ve kendimi herzamankinden dinç hissediyorum...Kan dolaşımı içinde çok yararlıymış soda...Biliyosundur belki ama tekrar söylemek istedim...Bebeğini kucağına almana az kalmış , sağlıkla canım ...
melekcim allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin canım duanada amin diyorum bu topic uğurlu burdan herkes bebeğini kucağına alıp gidecek inş
ravzam iyi dileklerin için tşk canım benim allah tamamına erdirsin inş
umut sevgim canım ya aklıma bişey takıldı senin bebekelrininde kalbi duruyor değil mi yani eşinde morfolojı bozukluğu varmıydı canım yani şunu demek istiyorum hani yapısı düzgün olmayan bir sperm döllüyorsa yumurtaı belki senin bebeklerin o yüzden yaşamıyor olabilirmi diyorum ki tüp bebek yöntemi ile sağlıklı spermler ve yumurta seçilip gebe kalsan belki yaşayacak bebeklerin hiç bunu düşündünmü yada druna sordunmu çünkü kan pıhtılaşman olmadığı halde boşu boşuna neden iğne olasın ki değilmi canım yanlış anlama muhakkak benden daha iyi araştırmışsındır fakat ben yardım etmek amaçlı söylemek istedim bir fikir sadece
canım yazmıstım bi ara basımdan gecenleri butun aratırmalar yapaıldı esımdede bendee bır problem cıkmadı 3, hamıllelıgımde 2 lık kullandım dustu 4, hamıllelıgımde dr aspırın bıle kullanamana gerek yok dedı dustu ve bu dr bıde 0,4 lugumu kullanalım dıyo artık kafamda o kadar cok soru varki cunku belırlenmıs bır tedavı seklım yok 2 gundur ruyamda bebegımın yıne kalbı atmıyo rabbım ısterse hersey olur ona emanetız ne yapalım guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım ıns ısteyen herkese ve sana tez zamanda rabbım ıkız bebekler nasıp etsınnnnnnnn.......bu arada belırtlılerımı yazmıtım kımseen bı cvp gelmedi adetime 4 gun kaldı test yapmamak ıcın kendımı zor tutuyom valllllaaaa....
canım yazmıstım bi ara basımdan gecenleri butun aratırmalar yapaıldı esımdede bendee bır problem cıkmadı 3, hamıllelıgımde 2 lık kullandım dustu 4, hamıllelıgımde dr aspırın bıle kullanamana gerek yok dedı dustu ve bu dr bıde 0,4 lugumu kullanalım dıyo artık kafamda o kadar cok soru varki cunku belırlenmıs bır tedavı seklım yok 2 gundur ruyamda bebegımın yıne kalbı atmıyo rabbım ısterse hersey olur ona emanetız ne yapalım guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım ıns ısteyen herkese ve sana tez zamanda rabbım ıkız bebekler nasıp etsınnnnnnnn.......bu arada belırtlılerımı yazmıtım kımseen bı cvp gelmedi adetime 4 gun kaldı test yapmamak ıcın kendımı zor tutuyom valllllaaaa....
doğru diyorsun canım, ben de aynen senin gibi düşünüyorum.. takmayayım diyorum.. hiç önemsemiyorum.. gel gör ki insanlar o kadar luzumsuz ki sürekli hatırlatıp duruyorlar.. nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama bir yolunu bulup konuyu bebeğe getiriyorlar.. sürekli tüp bebek hikayeleri anlatıyorlar, vs.. sonra muhabbet bebek olması şart mı canıma geliyorlar.. madem öyle o kadar gereksiz lafı niye yapıyorsun değil mi?... geçen gün bir arkadaşım başka bir arkadaşa sohbet ortasında "cananın (ben yani :) ) hastalığından dolayı, bağışıklıkla ilgili problemimi kastediyor, olmuyor çocuğu" dedi, bakakaldım... gel de şimdi takma kafaya.. ya sorma çok doluyum, bıktım artık.. yakında eşimin memlekete gitcez, yine tek konu bu olcak, akrabaları sürekli bunu soracak, karar verdim benim çocuğum olmuyor diycem, bi daha sormazlar böylece..
işte canım gel de, kafan rahat olsun... ya aslında 25 yaşında olsam, hiç de düşünmem bebeği.. ama yaş 31 e gidiyor... hadi onu da geçtim eşim çok istiyor... yoksa çok da dert değil bana... ama millet rahat bırakmıyor, ufffff!!!!
Caanıııım ben görmemişim yazdığın belirtileri....İnşaallah hamilesindiiiiir ...İdrar testi varyaaa , ondan yapsana :)) Ben hamile kaldığımda hiç belirti yaşamamıştım , test yapınca anlamıştım...Canıım bu sefer olacak inşaallah , kendini hiç kasma bebeğimin kalp atışları duracak diye...
Arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum...Bugün edilen dualar geri çevrilmezmiş...Ben şimdiden hepimiz için bir dua edeyim : Buradaki herkes inşaallah en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar...Herkes sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir inşaallah...Allah bebeklerimize ve ailemize sağlıklı ve uzun ömürler verir inşaallah...Buradaki herkese Allah kolay doğum nasip eder inşaallah...Allah bana ikiz bebiş (biri kız biri erkek ) verir inşaallah ( ve isteyen herkese ) ...Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşaallah...Doktorlarımız tarafından herkese uygun olan ve doğru olan tedavi verilir inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?