Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hukukçu_ dualarım sizinle...Allahım sağlık ve kolay hamilelikler versin...

Dualarım seninle canım çok saol o günden beri çok üzüldüm gerçekten boşuna canın yandı paran gitti diye inş guzel guzel bebişler nasip eder Rabbim :) sana hiç kan testi yapıldı mı tatlım çalışmaya başlamadan önce onlara baktır iyice kesin pıhtılaşma var sende demi benim onlar hamile kalmadan yapılmıştı bunlar kesin :) fakultede hematoloji bölümünde özellikle hemosistein degerine bakıyorlar o yüksekse pıhtılaşma sorunu var diyolar hatta bende 2 3 kere tekrar ettiler testi yüksek çıktı hep aç karnına bakıyorlar tok oluncada yüksek çıkıyormuş değer sorunlu gebeliklere bakan iyi bir dr bul testlerin yapılsın iyice inş bu son olur bi daha ki sefer saglıkla alırsın bebişini canım benim gül kokulu mini mini bebişler nasip etsin Rabbim :):)

merhaba arkadaşlar bende 1 yılda 2 kez kürtaj oldum iki bebeğimde 7+5 haftalıkken ilkinde kalp atışları olmadı 2.sinde ise kalbi durdu ve zorunlu kürtaj oldum dr bana bir kaç tahlil yaptırmam gerektiğini söyledi en yakın zamanda tedaviye başlayacağım ama uzun süre çocuğa ara vermek istiyorum bedenen ve ruhen yorgun hissediyorum.Ama dr um bana eğer sende sorun çıkarsa çok uğraşırsınız dedi.Benimle aynı sorunu yaşayan ve tedavi olan olan arkadaşlar ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bilgi almak istiyorum rica etsem beni bu konuda lütfen bilgilendirin ben kendimi çok iyi hissetmiyorum açıkçası tamam her zaman hayırlısı dedim ama ne bileyim kötü oluyorum işte

Canim. Öncelikle çok geçmiş olsun, bu topikte herkes senle ayni merak etme tek değilsin, doktorun niye öyle dedi ki başka bi doktora git bence, trombofili paneli testi yaptir genetik testi diceksin, Allah bilir kader kismet bu isler , sikma canini.

dr um çok uğraşırız diye sanırım öyle bir şey dedi . Peki sadece benden mi tahliller alıyorlar yoksa eşimde veriyor mu tahlil vs. ? birde kesin sonuç veriyor mu bu tahliller?

bu arada çok teşekkür ederim evet fırsat buldukça okuyorum yazılanları herkes özellikle son yıllarda aynı dertleri var... allah yardımcımız olsun...

dr um çok uğraşırız diye sanırım öyle bir şey dedi . Peki sadece benden mi tahliller alıyorlar yoksa eşimde veriyor mu tahlil vs. ? birde kesin sonuç veriyor mu bu tahliller?

Canim sen tahlili yaptirnerd yasiyosun bilmiyorum ama Üniv hastaneleri filan yapiyo galiba, tahlili al II bi doktora git ama sende bey cikmszsa esin yapsin der zaten

Korkma canim kendini toprakla ondan sonra dusunursun

Kizlar

Doktorun normal diyetutturuyo. Nst. sancim 60 cikiyo, aspirine devam et diyo, ayrıca nidilat iciyorum, proluton ignede oluyorum haftalık, yani bu durumda Nadi ayarliycak, sizin doktorlariniz napiyo, çok moralin bozuk doktor degistiricem sanirim...36 haftalık...

Meraba kizlar 5+3 haftalik gebeyim
Az once dr dan geldik kalp atislarini goremedik cok uzuldum cok korktum. Erken mi degil mi erkense doktorum neden bugune caardi bilmiorm. Nolur fikri olan bisiler solesin

bu arada çok teşekkür ederim evet fırsat buldukça okuyorum yazılanları herkes özellikle son yıllarda aynı dertleri var... allah yardımcımız olsun...
Meraba kizlar 5+3 haftalik gebeyim
Az once dr dan geldik kalp atislarini goremedik cok uzuldum cok korktum. Erken mi degil mi erkense doktorum neden bugune caardi bilmiorm. Nolur fikri olan bisiler solesin

6 haftalik dediiginz 5+6 dan sonra mi yoksa suan mi. Anlayamadim. O kadar kotuyum ki. Cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…