Ewet 04 clexan bide coraspin iciorum.
Cumartesı tekrar cagrdı.
Hicccccc korkma cnm. 5+3 cok erken. 6.hafta bitmeden once yani 6+0 dan once bebek de kalp atisi da gorulmez.Meraba kizlar 5+3 haftalik gebeyim
Az once dr dan geldik kalp atislarini goremedik cok uzuldum cok korktum. Erken mi degil mi erkense doktorum neden bugune caardi bilmiorm. Nolur fikri olan bisiler solesin
Bi nst fotonu ekler misin?Kizlar
Doktorun normal diyetutturuyo. Nst. sancim 60 cikiyo, aspirine devam et diyo, ayrıca nidilat iciyorum, proluton ignede oluyorum haftalık, yani bu durumda Nadi ayarliycak, sizin doktorlariniz napiyo, çok moralin bozuk doktor degistiricem sanirim...36 haftalık...
Bosuna kendini de bebegini de uzuyorsun suan..hersey yolunda sakin ol.6 haftalik dediiginz 5+6 dan sonra mi yoksa suan mi. Anlayamadim. O kadar kotuyum ki. Cok uzgunum
CanimBi nst fotonu ekler misin?
60 sanci tek basina onemli degil cnm.Canim
Canim
Yokki bende vermiyor kendinde kaliyo ara ara 60 ti bugün , neye bakmamiz lazim yarin gene gircem
Yarin cekiyim net bin resmini
60 sanci tek basina onemli degil cnm.
Misal 20dakika icinde 33+5 te benim 90 sancim vardi. Dr onemsemedi.
37+5 te 20 dk icinde 3 sanci vardi. 20-90-60 diye. Dogum sancisi bu dedi. Muayene etti acilmam da vardi. 38+3 de de dogurdum sezeryanla.
Sana normal dogum dedi ve sen onun icin mi gerildin?
Canim60 sanci tek basina onemli degil cnm.
Misal 20dakika icinde 33+5 te benim 90 sancim vardi. Dr onemsemedi.
37+5 te 20 dk icinde 3 sanci vardi. 20-90-60 diye. Dogum sancisi bu dedi. Muayene etti acilmam da vardi. 38+3 de de dogurdum sezeryanla.
Sana normal dogum dedi ve sen onun icin mi gerildin?
Once derin bir nefes al ve rahatla cnm..Canim
Yarin resmini çekim yuklim buradan sana, 20 dakikada benim girduum 4-5 tane 60 vardi. Zikzaglar doluydu, benim endisem erken doğum risjimevar iki gün sonradogursam hem aspirin de iciyom kanama nolur,alttan vakti 33. Hftayla ayniymis acilma 31 mm.bi de bebegin kafasi iri birazda kilolu Nadi cikartcam . endisrm bebek sıkışır cikarken filan Allah korusun korkuyorum ya
Ben normal dogumu cok istedim. Ama kismet degilmis. 37+5 ćatı muayenesinde dar cikti. Normal doguramazsin dedi. Ki seneler once baska bi dr.da catin dar demisti. Yazmistim hani epidural+sipinal anestezi ile yaptim dogumu. Sorun yasamadim sukur.Canim
Sezeryani sen mi istedim Nadi yapti yani, anlatirmisin biraz
Once derin bir nefes al ve rahatla cnm..
Dr.una guvenmelisin. Inan benim dr.um normal dogumda kan sulandiricilari onemsemiyr. Hic engel degil diyr. O nedenle korkma. Icin rahat etmiyrsa bir dr.a daha danisabilirsin.
Bebegin iri bile olsa, eger catin musaitse dogurabilirsin. Ondan da korkma.
Suan seni dogum korkulari sarmis. Hepsini dr.una soyle. Sana guzelce aciklama yapmasini iste lutfen. Panik oldum de. Gerekirse abart biraz. Mecbur sana aciklama yapmaya.
Ben normal dogumu cok istedim. Ama kismet degilmis. 37+5 ćatı muayenesinde dar cikti. Normal doguramazsin dedi. Ki seneler once baska bi dr.da catin dar demisti. Yazmistim hani epidural+sipinal anestezi ile yaptim dogumu. Sorun yasamadim sukur.
Acilmani kontrol.ederken bakmis olabilir catina da cnm.Canim tesekkur ederim
Yarin sabah nst yecagirdi zaten,soyliycem , Carin dardegil deyip duruyor ama ama cari musynesi yapmadi alttan acilma için bakmisti iki uç kez, şuan pehlivan gibiyim ondan mi fiyo bilmem, kafam çok karisti yani, solbacagim da uyuup duruyor bu arada sancidan mi ki .
Sen sancilar cikinca gittin de sezeryan mi yapti planli miydi ne çok soru soruyorum ya, insan cahil olunca,ben şuan ayakta durunca alt tarafa agri girer gibi oluyor, belim agriyo,dogurcam herhalde,
Acilmani kontrol.ederken bakmis olabilir catina da cnm.
Ben 2 kayip yasadigim icin yuksek riskli gebeydim cnm. 30+5ten itibaren her hasta nst ve dr.a gorundum. 37+5teki normal nst ve dr zamaniydi. Sanci cikti ama ben hic hissetmedim. Dr 1 cm de acilman var dedi catin dar dedi. Sonra 38+3te alalim dedi. Ben de tamam dedim. Ertesi gun de dogum sancim artti..20 dakika da birdi. Sonra 15 dk da bir oldu. Dus aldim..sacimi fonledim. Biraz yatayimda oyle gideriz dr.a dedim. Uyumusum. Uyaninca gecmis ben de gitmedim38+3u bekledim yani. Planli sezeryan oldu.
38 haftalik olmadan dr gun veremiyr zaten cnm.
Buarada bebek asagiya baski yaptigi icin alt bolgede bi ak saplanmasi seklinxe aci hissetmen normal. Dogum.sancisi degil yani.
Dogum sancisinda belinden agri girip karna ve kasiklara dagiliyr. Alt bolgende aci olmuyr. Ben de oyleydi en azindan.
Hic korkma. Ne kadar suan bebek?Canim
İmdi geldim doktordan, nst de az cikti sanci, nidilati hafta sonuna kadar, aspirinide kullan ded, pazartesi 37 oluyor, Catın. Dar da değil çok geiste değil dedi, pazartesi bakicam dedi, epidural normal dusunuyomus bana, bende dedim ki normal doğumdan korkmuyorum olasi bi aksilik ten korkuyorum dedim, oda bu olmaz dedi. Pazartesi bi sans daha verdim ona bakacak artik, kotu bey olmaz dimi ya, bebis dombili ondan korkuyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?